Work it out!

Svettig, behöver gå på toaletten - upptagen toalett, har en roomie som gör på ignorera/ha lamporna tända, inget kök och ja så är livet i dorms. SUCK! De är egentligen helt okej, om man räknar bort att vi inte har tillgång till kök..de är iaf fräsht och relativt rent :p Bättre än Richard stackarn! Jag LÄNGTAR till springquartern, först springbreak och sen flytta in i nya lägenheten när vi kommer tillbaka - underbart de kommer bli. 5 veckor till och sedan bye bye The Suites!!

Har skrivit klart, i princip iaf min inlämning till fredag, gjort en intervju med en person från Lifeline of Ohio till PR-kursen. Känner mig mycket stolt över mig själv. Imorgon ska jag skriva min journal 3 som ska in på måndag och då är de inget plugg i helgen. Kan läsa lite projektledningsböcker då förhoppningsvis :)

Har iaf varit en bra dag..men Sjukt väder! Var STORM när vi var i matsalen - vräkte ner regn och blåste, man såg bostavligt inte ut från panoramafönstern i matsalen - de var bara vitt! Sjukt coolt/läskigt och sedan började de blixtra..höll på i max 10 minuter. Under dagen var de 18 plusgrader, var -10 några dagar sedan. That life in Ohio!

Ikväll - ja vem vet!
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0