Super bowl!

Gårdagen var allmänt förvirrad och de kändes som jag var överallt och lite till..men så är vissa dagar :)
Inhandling på Krogers, middag på cardinals nest, födelsedagsfest för Sabrina, trevligt hos Bianca och sedan vidare till fotbollsfesten i någothus innan de var hemgång waaaay sent. Hoppade i sängen vid 05.30 ungefär och vaknade 09.50 och trodde klockan var mycket senare än den var.

Nu har jag läst bloggar, kollat mail, läst nyheter, ätit en macka och det är dags för en dusch innan jag tänkte bege mig till biblioteket. Superbowl börjar 18.0? och då ska vi vara hos Bianca och se på matchen. Har läxa att titta på reklampauserna till Ad & Pro och skriva några sidor om det..de ska faktiskt bli kul.
Och de roliga är att jag och Rachelle kommer troligtvis flytta in till Bianca och Michelle nästa quarter :) :) Dom har de superfint och är hur trevliga som hellst så de skulle verkligen vara super. Dom ska bara ner och skriva på lite papper och sedan är rummen våra :) Egna rum på Park street i lägenheterna. Närmare kommunikationsbyggnaden, biblioteket och allmänt allt förutom gymmet. Ser verkligen fram emot att flytta - kommer bli underbart!!

Nej - dusch var det ju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0