Ibland lyckas man..

Presentationen idag gick bra, testet jag fick tillbaka kanske inte lika bra :p Men fick över 60% rätt och hade pluggat/flummat i en timma så man kanske inte ska vara för hård :p Pass or Fail, vad spelar då ett A eller B för roll liksom?

Pratade med Pappa och Birgitta idag också (wei augustesenar är vi allioppa..allihoppa...allihoppa). Vilket var mycket najs, pappa gör sina miner och jag skrattar..så är en vanlig konversation. Underbart att få en närbild på pappas näsa, eller de trodde iaf pappa :p ;) Har inte pratat med papineni sedan dom var i thailand tre-fyra veckor sedan. Nu är det JAG som ska till värmen - hihi!


Sitter och är fylld med shoppingenergi...men jag borde inte shoppa för jag kommer vara PANK i mexico annars. Tror inte CSN kommer komma innan, man kan ju hoppas och skicka ett mail och fråga :p Kjolar från H&M är något jag MÅSTE ha. Blir så avis när man kollar på alla andras bloggar. Nej de blir shopping nästa månad, men noll utgångar med spritinköp och noll middagar utanför skolan. Hoppas jag överlever :p Hihi...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0