Happy Monday!

Glad måndag allihoppa! En ny strålande vecka har anlänt och de är verkligen vår i luften här borta. Snön är borta nästan överallt, solen skiner och de är ganska behagligt ute faktiskt. På vägen till Communications building som är en 10min promenix bort så blev man riktigt lycklig, pluggade/tryckte in information inför quizet, drack kaffe och allmänt tyckte allt var bra.
Kanske inte så vanligt för en måndag...men jag kunde inte låta bli att tycka att allt var verkligen bra, ibland får man stunder där allt verkligen fungerar. Quizet gick bra, kunde allt och vi fick tillbaka vår midterms...fick 47/50 vilket jag blev mycket nöjd med...men samtidigt var det två slarvfel så blev lite besviken.

Nu är det 1,5 h paus innan Ad&Pro börjar och jag ska sitta här på biblioteket och arbeta lite med min Workbook..titta på siffror för min kampanj och bara ignorera managementprovet tills i eftermiddag - blä!! Ska träna 20.00 för då har President Obama presskonferens och ska spana in den tänkte jag..TV - träning, skitbra att inte ha tv ibland ju! :)

En mycket härlig början på veckan!!! Hoppas den fortsätter lika bra nu också :)
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0