Hat!!

Jag vet inte hur många gånger jag sa hat/hatar under ca 2h som vi satt och höll på med SCM. Jag verkligen HATAR siffror, jag HATAR excel och att den aldrig vill som jag vill. HAT HAT HAT HAAAATAR det! Jag är inte bra på siffror och jag har INGET tålamod när de gäller sådant heller. Nej jag har bestämt mig för jag HATAR det. De blir ju inte bättre av att läraren är ingenjör och sånna fattar sig inte på samhällsvetare - taaa deee låååångsamt din mattegeek! Okej överdrivet, jag vet, men bara lite alltså!!!!

Annars började dagen bra, hade kalk-föreläsning och den gick superbra! :) Yay, happy happy! Känns riktigt skönt att jag hänger, med, ska ta och läsa lite idag och även göra en räkneuppgift inför imorgon då vi har övning.

Ikväll är de jobb mellan 17-21, suck de är skönare att börja 18 :p Men en timma är inte mycket, men bra i lönekuvertet! :)

Nu ska jag inte vara så negativ, hatar ändå bara SCM och inte allt annat, juste! Nej mat står på menyn, soppa! Äcklig korv köpte jag dock och hade i soppan men deär bara att bita i de sura äpplet och käka upp de!

Ciao ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0