Förfryst cykel?!

Hej hopp!!

Precis hemkommen från jobbet efter en dag med fullt upp! Började skolan kvart i nio, den sämsta föreläsningen even, satt kvar till 10.30 sedan gick jag..de bara gick inte att lyssna, han förvirrade bara det jag kunde. När jag gick ur klassrummet kom ett sms från telia - GET YOUR IPHONE! Yay, cyklade hem och hämtade papper, laddare och stuff och cyklade och hämtade telefonen :) En ny blev det, gud så ovanligt! Får hoppas iPhone nr.3 funkar bättre.

Sedan blev det lunch hos katrin, föreläsning och arbete med pm samt assignment. Strax efter fyra cyklade jag hem..sååå kallt ute, jag dör!! Men motion måste man få, och cykeln är den enda just nu. Sedan hem och äta innan de var dags för jobb till 21. Sååååå segt!! Men fick nån att ta mitt pass imorgon så jag kan fum fum fummmaaa mig, fun times! :p

På vägen till jobbet hade min cykel fryst (ja tycker de låter kul så de är min förklaring)..de gick INTE att växla, den var så sjuuukt seg. Snyft jag och cyklar..vad har hänt? :( Sedan åkte självklart herr polisen bakom mig..TACK gud att dom har ute på mission och inte ville ge mig böter!

Ciiaaaooo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0