Teknik - my shit?!

Vad har då hänt idag kanske ni undrar?!

Idag så har vi haft teknikutbildning, herre min skapare jag är inte menad för detta - hihi! Nej men de ska nog gå bra, såå svårt är det inte, jag ska bara plugga på kablar och grejor och sen ska de nog gå fin fint! Medlyssning gillar vi iaf!

Efter jobbet så blev de en sväng på stan...inhandlade en tröja, pincett, ögonfransböjare, hårnålar och en nagelfil vilket kändes som en mycket bra investering! Fick tillbaka pengar från min cykel på Halens, tack gud för att jag slapp strula med dom iaf. Dom satte bara över pengar och sen var de tydligen klart - ibland är de bra att vara jobbig!
Köpte också en HDMI-kabel (dom överför både ljud och bild till skillnad från en..ja vafan de nu heter, lite kan jag iaf..:p) så jag skulle kunna se mina amerikanska DVD-skivor via datorn och sedan på TV.n...inge för de kom någon jädra ljud, men tusiken så mycket kan jag inte om teknik än! :p

Annica kom iaf förbi för fika och filmtittande...först fastnade vi dock framför Lipstick Jungel...måste skaffa min första säsongen!!! Så var en lugn kväll...men SHIT så trött jag är. Kan iaf glädja mig över mitt schema som jag fick idag, måste byta bort 2 pass, alt byta pass på puben..och under mina två första veckor jobbar jag 40h ink mina bytar pass. Najs!! Blir en del pengar...bara hoppas jag får fortsätta jobba en del också, kanske inte alltid så mycket men iaf en bra del - jag är nöjd!!

Nu - sova! Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0