På landet en snabbis

Igår åkte jag hem från Vässarö efter några härliga dagar där ute med en massa trevligt folk. Jag har faktiskt till och med badat...i havet och allt! Varmt var det då inte men man behöver svalkas av efter någon timmas stekning :p Vi hade galet tur med vädret så allt var super!

Tog bussen till stan och sedan åkte jag och träffade mormor, hon fick blommor i efterskott eftersom hon fyllde år i början av Juli när jag var borta. Vi åt melon och snackade en massa, alltid lika mysigt att träffa snälla mormor! Fick min födelsedagspeng också eftersom jag inte är hemma när jag fyller år utan jobbar i Kalmar och vi har personaldag med kårstyrelsen på allt (kan förhoppningsvis vara med på hälften).
Sen åkte jag hem till mamma och myste med pluttarna, jag och Albin badade i poolen och hade galet kul till en liten läpp började skaka..då blev han till ett badpaket..och då kunde man inte låta bli att kasta i honom igen :p SÅÅÅÅÅ kul han tyckte de var! God mat blev det också och min favorit - Grillad annanas!! Sen somnade jag innan 22 så var lite lätt död..kollade på Mamma Mu med Adam och Albin innan också..haha jag diggar barnprogram!

Nu är jag på landet, väntade ett stooort H&M paket på mig så har provat en massa kläder, ska behålla hälften ungefär, några ska skickas tillbakas för måste ha mindre storlekar...och sen var de lite skit också såklart! Ska upp och kika på allt igen innan jag åker mot Nyköping och tar bussen till Kalmar vid 08.05. Kommer till Kalmar 22.45 och sen upp vid 07.30 imorgon kanske :)

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0