Myskväll!

Jag har haft trevligt besök, dock kunde ju omständigheterna varit bättre men KLADDKAKA gör livet bättre, dock mår man inte så bra efteråt (typ nu..). Katrin, Annica och Henke var över för en serie med bullshit..tänk så sällskapssjuk jag blir när alla inte är hemma och ingen kan underhålla mig, knas!

Men de blidde en hel del skratt, som alltid när vi sammanstrålar! Tänk vilka underbara vänner man har, ni är underbara och betyder allt (och söta är ni också). Hur skulle mitt liv i Kalmar annars se ut? Jag kan säga att jag inte skulle ha ett liv här..för jag hade flyttat tillbaka till Stockholm! Tack för ni finns darlings!

Nu sitter jag i soffan och äter vindruvor, ska ta och hoppa i sängen och läsa...ska blunda när jag går ut i köket för jag orkar INTE diska ikväll/natt. Börjar 14.00 imorgon och jobbar till 19...första riktiga passet och vi får hoppas att de är några sötnosar som jobbar. Innan jobbet blir det...nog ett besök på BBS för ska skriva in mig på Projektledning B. Ska avregga mig på Consumer behavior eftersom jag inte klarar av läraren, som typ 95% av alla andra på skolan :p Så blir projektledning istället..alltså kommer jag skriva två tentor på en termin: kalkylering och e-handel.

Ciao snyggos!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0