Jakt på färg

Idag har varit en bra dag..haft saker att göra men inte för mycket, bara haft trevligt hela dagen!!

Gick upp strax innan 07 och han med allt och kom till jobbet 15 min tidigare så hade tid att fixa kaffe och logga in innan klockan slog 08. Gick bra hela förmiddagen, jobbade 8-12 men slutade med feta komplicerade fallet - och självklart på engelska. Men jag löste det, puh! Vettetusan om jag fick någon provision för säljet men oh well..jag löste de och kunden tyckte jag var "lovely!" *Hihi*

Sedan cyklade jag och mötte upp Annica och Juan, tog en fika och körde hem Juan och titta på hans rum. Efter en kik där kom vi till dagens stora uppdrag - hitta färg/tapeter till min lägenhet eftersom pappa kommer ner imorgon och ska måla/tapetsera, snacka om bra han är min papi!! Åkte ut till Bauhaus och hittade en superfin tapet + färger, men ville ha en färg i typ pärlemor - DE FINNS INTE! Efter 3 färgaffärer gav vi upp :( Hade bestämt mig men nu blev jag osäker när jag är hemma..enda 100% säkert är tapeten som är såååå fin och kostade "bara" 239:-/rullen har jag för mig. Vi får se vad pappa säger imorgon när han kommer ner och ser dom..

Ikväll ska jag beställa böcker och gå igenom kartonger..sen blir de kanske en tur till gymmet, vet inte hur dom har öppet så får kolla upp det!
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0