Heldag

Vilken dag de har varit, jag känner mig faktiskt rätt så duktig! :)
Pluggandet har gått bra, mycket har kommit in. Sen blev de spinningpasset över lunchen som också var riktigt skönt, röra på sig är kul..om alla skulle förstå de skulle fetma inte vara en folkhälsproblem!! Pluggningen fortsatte efter träningen tills Annica kom förbi och behövde lite smakråd, hon ska köpa tyg och göra tavlor av till sovrummet, de kommer verkligen bli jättefint gumman! *Jag vill också!!* Hon hade köpt jordens mysigast kofta också på Gina...jag ska nog ta och kika lite närmare på den för den var helt underbar!!!

Vid 17 tiden då annica precis gått, eller vi gick samtidigt, så cyklade jag iväg till Katie som skulle vara så söt att hjälpa mig hämta tv-möbeln/hyllan jag köpt. Vi kom snabbt på att de inte skulle gå och i väntan på att hämta en släp vi fick låna genom kontakter *blink blink* så åkte vi till.....IKEA! Wei! Jag fick åka vagn...ett stående skämt mellan oss men Katie körde verkligen runt mig på vagn...jättekul. Jag köpte en stooooor lååååång hylla istället för 4st små och sparade då 200:-, blev även en skål och några örngott som inte fanns inne förra gången. Sen hämtade vi släpet, hämtade möbeln och körde hem allt och sedan var jag och storhandlade!!

Vilken dag va!?!? Nu ska jag plugga i 30min och sedan är de ledigt för kvällen, ska mumsa mörk choklad och titta på Juno :)
Ha en trevlig kväll alla söta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0