tankar..

..nu ska jag haka på det här med att blogga om sina tankar..*ja jag tänker!*

Men vad tänker jag på då? Just nu - de kliar i mitt uppsvuldna öga! Att de nya KÖRKORTET har en mycket fin rosa färg och jag gillar det very mucho, det är ett nytt typsnitt och jag är allmänt kär i de nya kortet som jag hämtade ut idag. Känns skönt att ha de i plånboken - så stolt! SJ är jättedyrt och bara därför kommer jag att flyga från Malmö när jag ska ner till Katrin i Juni, haha..take it SJ! Tycker de är aspissigt att dom högt sina priser, omänskligt!
De är tråkigt att inte hålla på med scouterna längre, ledare behöver man inte vara men kanske någonting annat...eller? Jag vet inte...

JAG TYCKER OM SCOUTSÅNGEN, GAMLA SKJORTAN, GAMLA HALSDUKEN, GAMLA ÅLDERSSTRUKTUREN OCH ALLT ANNAT!!!!!!! Protest!


Kommentarer
Postat av: annica

Tack för hjälpen med plånboken. Får görna hålla ögonen öppna för någont i annan färg. Du är säker på att den är lika som din.

Jo ska ha fiskar ska bara laga det först...

Lugn min vän,

2008-05-27 @ 12:13:08
Postat av: annica

kolla denna vad tycker du

Ladyvaletibruntaktaskinn-auktion-65652344#pic" rel="nofollow">http://www.tradera.com/MulberryLadyvaletibruntaktaskinn-auktion-65652344#pic

2008-05-27 @ 13:15:31
Postat av: niklas

Än så länge får du iaf ha kvar den gamla lilja, man får vara glad för det lilla. En del skulle nog kalla dig konservativ men jag håller med dig, denna ny-scouting känns inte allt för förankrad hos rötterna i rörelsen. Dags att bilda opinion!!!

2008-05-27 @ 13:51:00
URL: http://eustrom.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0