Bra start på veckan!

Oooh sicken start på veckan! Johanna pyttepanna är glad idag! :)

Gick upp vid halv sju, galet och brottsligt tidigt!, vi skulle sitta och gå igenom grupparbetet inför seminariet klockan 8.00. Tina var i tid, för en gångs skull! Jag var där typ 07.03 och sen kom dom andra inramlandes framtill 07.45. Seminariet gick JÄTTEBRA, jag babblade på som bara den och hade svar på i princip allt...vi hade bara "problem" med en av frågorna. Vi hade bara med tvåor (dom snälla och duktiga) och sen en grupp som var utbytesstudenter! :)
Underhållande var de också..felsäkningar kan bli riktigt skoj! :) Men de gick bra..i princip alla i vår grupp pratade så de ska nog minst vara ett G7 iaf (jag hoppas på ett VG, de är jag värd tycker jag)

Sen så fick jag G på senaste tentan..de trodde jag absolut inte för jag fick en blackout under tentan! Vi snackar BLACKOUT! Jag kom inte ihåg någonting knappt, så hemskt. Men jag är som jag är och babblade till mig ett G..nu sparade jag 300:- i bussbiljetter och 13h i buss på. Tack gud för det!! Hade hoppats på ett U med chans på VG på ontentan..men aja! G it fine with me for now! :)

Nu ska jag söka jobb...skriva engelskainlämningen till på söndag och dricka mitt kaffe!!!
p.s nu har lilla cafét öppnat vid C-trappan! d.s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0