Torsdag?

Haha..förrrvirrad och bara lite trött, jag lovar :S

Till slut som kom alla iväg..men herre min skapare vilka problem!!! Min älskade bil beslöt sig på vägen till Skavsta för att han inte vill åka något mer för dagen så de vara bara att köra hem och byta bil till Birgittas. Som tur va hade vi bara kommit en 7min så de var lungt. Bilen, stackarn, rykte och hade sig..den ska bli opererad i nästa vecka! Hoppas att de bara var nån kabel eller cylinder eller nått enkelt som knasade sig!

Dumpade the folks på Skavsta och gasad upp till mamsen i Södertälje! :) Bilen står utanför på p-rutan (dyrt!) och mår så bra så bra. Skönt att köra stor bil, messmå bilar är INGET för mig, jag är för hjärntvättad. Hysterisk dag..snart är den slut och de är inte Fredag den 13.e förens imorgon :S

Imorgon så kommer Mormor, jag och Adam tänkte köra hem henne efter hennes besök och då passa på att handla på IKEA. Adam-plutten tyckte det var sååååå roligt att åka med mig när vi parkerad om bilen så vi fick hitta på ett äventyr bara han och jag. Skoj skoj! "Ja looooovar att lyssna då!"

Nu - Tv?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0