Midsommarhelgen

Och så var midsommar över, men den var verkligen fantastisk. Bästa midsommar"firandet" ever kom vi överens om många gånger! Efter alla planeringsproblem blev det till slut mycket bra!

Jag, Frida och Hanna åkte till Fridas landställe på Torsdagskvällen, passerade Åkersberga och handlade en massa mat..det blev verkligen en investering ;) Massa gottis inhandlades och nästan allt blev uppätet.. Sen åkte vi vidare och klockan var efter 22 när vi var framme och inkvarterade oss. VÄLDIGT mysigt var det och en fanastiskt utsikt från den stora altanen där majoriteten av tiden kom att spenderas.

Mat..mat och lite mer mat bestod helgen av om man kollar på alla fotografier, haha, vi fotade varje måltid och de får ni se när jag hittar kamerasladden :p Men vi hade det lungt, skönt och väldigt nyktert. Prat prat prat och lite skratt på det så var det vårat firandet. Eftersom vi är så ytliga kom vi inte iväg itid till midsommarstångsdansandet och de utan kom när alla åkte hem :p Men vi tog en tur på byggden och fick då se ett annat firande och blev då nöjda. :)

Kom hem igårkväll och nu är jag på landet igen..inspelning imorgon så vi hoppas att regnmolnen lämnat Köpingen tills dess.
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0