Helgen

Puh, ny arbetsvecka och nya äventyr :p

Helgen var jättetrevlig, Katrin var ju uppe på besök så det var turistanse i lördags. Vi gick från medis på götgatan, genom gamla stan, drottninggatan och bort till Stureplan och runt. Inget shoppande utan vi tittade mest och åt lunch..de kändes i fötterna när vi satte oss för lunch. Men de var fint väder så de var bara mysigt, bland alla miljontals turister!

På kvällen så hade vi middag hos mig med annie, frida och helena..tacos på buffen och mumsig kladdkaka som annie bakat! Sen blev det utgång, GK var planen men 120:- i inträde vägrade vi betala. Träffade på två amerikanare som ville veta vart man skulle gå, så dom hakade på oss till Mossebacke, vi skrattade konstant hela kvällen och det var helt klart bästa utekvällen på länge (med undantag för en äcklig gubbe och bitchiga brudar). Blev en tur förbi After också och sen sista t-banan hem vid 04. Underbar kväll, synd att tjejerna gick hem tidigt bara. Fler trevliga amerikanare till sverige!!

Igår lämnades Katrin in på centralen (nee inte hittegodsavdelningen) och sen blev det en otroligt lugn dag med undantag för en joggingrunda! Kände mig otroligt duktig efter den och jag var heeelt död :) *Go Johanna*

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0