Nattuggla!

Bowlingen, middagen och de igår var supertrevligt :) Alla var inte kvar på bowlingen, men periodvis gick det faktiskt ganska bra..resten är en annan historia, men ingen ambulans tillkallades iaf! :) Föreläsningen innan gav absolut ingenting, men de sa han också, att de skulle vara mer en inspirationsföreläsning och att de inte var någon direkt "inlärning".
På vägen hem skulle jag ringa stina - och vips så var jag i deras kök och förade med utbytesstudenterna i hennes korridor, trevligt folk! Sen var det en förfest för alla nya utbytesstudenter.."Jojo från laaaatvia", tyvärr lurade vi inga..oh well! Snabbis förbi puben, utskrattad där och sedan vidare til Fula fisken..house är inte min grej men de var skoj! Hemma 5h senare än beräknat, hörselskadad och allt :p

Nu är det strax möte inför USA, skoj skoj skoj! Sen blir det biblioteket framtill 16 då de är föreläsning med ambassadörerna igen, info från institutionerna står på dagens schema. Föresten så ska jag åka till Helsingborg och Ängelholm 5-6 feb på mässor, trevligt hoppas vi att de ska bli. Skönt med extra pengar i kassan sen också..de tackar vi för! :)
Nej nu måste jag mot Falken och IO :)


Kommentarer
Postat av: Frida

Så du lever iaf! Jag har inte hört något från dig på evigheter! Hur mår du?

2008-01-24 @ 16:21:23
URL: http://fridalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0