Uthängningar!

Elin och jag har kommit fram till en sak - vi borde ha disko för klassen istället för fester..för det är väl ändå den nivån vi ligger på! Grattis till oss! :) Eller nej, vi kör på maskirad..de är ju jätteroligt ju!

Asså allvarligt, jag skriver ett inlägg om redovisningen och halva världen gör revolt!? Jag hänger absolut inte ut folk..jag säger de jag tycker och nämner absolut INTE namn!
Varför ska jag försvara det jag tycker.."Bloggar ska man ta med en nypa salt och man skriver för att provocera och ha kul!" **** (personen vill vara annonym)

So what om jag tyckte en sak, ni får tycka som ni vill och jag är ledsen om ni blir sura och arga!

Luften är fri! Get the point people!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Okej, jag kanske hängde ut dig. Om man kan kalla det så, kanske mer att nämna någon. Men inte på ett negativt sätt, men inte heller positivt. Alla har rätt till att ha sin åsikt, men tänk på läsaren. Att uttala sig om att någon/något var kasst är ganska taskigt, speciellt om denna person skulle läsa just din blogg. Men det är din blogg och du bestämmer helt och hållet vad du vill skriva. Dock förstår jag om det går en väldans fart då man är sur och skriver. Alla har rätt att försvara och förklara sig själva.
Men jag står kvar vid mina åsikter att ingen var dålig, men smaken är ju som baken, inte sant? Och likaså är sverige ett fritt land.

Dock förstår jag att det var en viss ironi med "disco-tanken" men vår klass skulle faktiskt behöva en mf-sittning eller liknande (om de nu hör hit?)

2008-02-19 @ 15:27:03
URL: http://empaness.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0