Redovisning

Precis hemkommen från skolan, i förmiddags övade vi inför redovisningen vi skulle ha nu på eftermiddagen och gick igenom lite för uppsatsen och så. Redovisandet gick bra, ingen hade något att kommentera! Skönt! :p Vi var iaf rätt ute för de var fler som hade våra exempel...gruppen efter oss hade också Ford (ganska självklart val) medan den tredje hade Reinfeldt (överraskande faktiskt!). Vi är nöjda..men glömde skriva om en del i arbete, oops!

Vi gick tidigare för vi hade möte med ansvarig för Metod- och uppsatskursen då vi inte var nöjda/oroliga över kritiken vi fått, vi tyckte vi skulle få mer :p Men nej han höll med om det handledaren sagt, så det var ju skönt. Han tyckte vi hade en bra ämne och blev glad då vi refererar till hand bok. Mycket kul! Allt de vår handledare kritiserat var ändrat redan innan vi skickade in det (fel version till handledaren) så vi ska bara fortsätta!

Alla delar i uppsatsen är klara i princip, lite utfyllnad och lite finslipningar så är vi redo för inlämning! Be till gud att de går bra nu när alla är splittade världen över! Ni finner vår grupp på tre kontinenter under opponeringen :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0