Puben + tenta!

Kom hem från puben strax efter ett, var en skön kväll faktiskt med inte galet mycket folk och inte galet lite..de fanns nästan alltid någonting att göra. Sådanna kvällar är trevliga. Lämnade min hemtenta och cyklade ner vid 18.30 och det behövdes en paus. Jag blev galen på tentafrågorna - fattade bokstavligt noll! Men men, paus = bra!

Efter jag kom hem blev det bloggläsande och fix och trix innan jag satte mig ner för att forstätta skrivandet av hemtentan som ska vara inne 12.00 imorgon. Jag skriver bäst under stress, i strävan efter deadline. Jag ligger nu på halva fråga fem av åtta totalt. Så det går framåt. Får se hur länge jag sitter inatt..blir nog iaf efter fyra för jag jag flyt nu. Imorgonbitti så blir det läsning av texten då man förhoppningsvis i alla fall fått lite distans till texten. Som sagt..skrivandet fortsätter.

Efter inlämningen blir det inget avancerat; bakning, städning och slapp!
Nej..back to my skrivande!!! Kaffe? Neee vatten! *mums!*

Update 03.52
Nej, nu blir det sängen. Woho jag är nöjd med det jag skrivit, och förbättrat tidgare texter. Har tittat igenom de två frågorna jag har kvar utöver den jag håller på med nu och de borde inte vara något problem. Ställer klockan på 8 så för jag iaf några timmars sömn, hälften av vad jag egentligen behöver :p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0