Måndag i Stockholm!

Kom hem en 30 min sen, tänk vilken tid det tar att komma hem när man bor på landet :p Åkte från Liljeholmer vid 17 sen så tankade vi, stannade i köpingen och handlade och pappa fixade något snabbt i huset och vips så försvann tiden! Men de är ju så ljust att man blir förvirrad när man tittar på klockan!

Historian om idag..
Upp vid 06 och åkte till Sthlm, fika med pappa, syrran och björn i stan. Sen gick jag runt och spanade på söder i väntan på Frida. Första stoppet blev Myrorna där jag hittade en underbart söt blommig kjol för 65:- TAGET! Skulle gått förbi ett gäng andra secondhandbutiker men de blidde bara Beyond Retro och Stockholms Stadsmission där vi mest gick runt och skrattade..haha sicka planer! :) Frida köpte ett sött kortfodral på vägen mot medis där vi träffa Ellen!
Strosade vidare förbi Gina (inget köp idag heller!) men planerna är bestämda..jag ska ha en rosa och Frida en blå under valborg, så snygga vi kommer vara att de är helt sjukt!! :p Långlunch på ett taiställe på drottninggatan med skitsnack och planering av kommande högtider :p
Tandläkaren 14.30, väldigt bra och jag fick ytterliggare en gång bekräftat att jag har utomordentligt bra tänder! :) Sen gick jag och frida från Fridhemsplan till Hötorget med en Latte i handen och Adidas som mål..jag hittade såååå söta skor! I love them :)
..sen hem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0