Lördag

Och så var det helg..inte för att det spelar mig någon egentlig roll men pappa och birgitta är ju iaf hemma! (eller i köpingen och jobbar och sliter) Solen skiner och det är galet fint väder..jag ska strax ut och fortsätta med min diskning som snart är klar!

Gårdagen var mycket trevlig! Var med pappa och syrran som la golv i en lägenhet i stan och sen gick vi och åt lite lunch (hantverkslunch..alltså vid 11) Sen kom solen fram och jag begav mig sakta men säkert med centralen. Gick in på AA på götgatan, blev inget köp men håller fast vid att jag inte tycker om deras butik..den är mysko!
Sen blev det en tur förbi Gina och Vila, deras bästa butiker i stan ligger där. Hittade MASSA saker på gina, men bestämde mig för att vänta och fundera lite!

Gick genom gamla stan och vipps var klockan 13.30 och jag skulle träffa Cagla, som blev lite sen vilket var perfekt för jag skulle köpa en mascara och ett grattiskort till B. Caglisen och jag gick stan runt ett varv till..inne på Souk, Wedins, Dinsko, ja överallt i princip. Köpte mina linser (..ja man får dom direkt här i Stockholm!!!!!) och ett par solisar *Jippie jag har hittat dom!* Fika blev det en gående..Café Coolers från 7eleven längst Biblioteksgatan blidde det! Världens godaste..förra sommarn levde jag i princip på Café coolers, oh så gott!

Mötte upp Frida och letade skor..som köptes och sen skulle vi förbi Gina och spana in kläderna jag skulle köpa, men nej dom fanns självklart inte :( Blev pendeln mot Sumpan och middag hos lite "släkt" innan vi åkte mot landet!

De var min dag!!! Riktigt mysigt och roligt att träffa några av tjejerna..tack för en superdag! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0