Skolan!

Snart har vi avslutat våran andra kurs, det har gått relativt bra hitills..på alla plusuppgifter vill säga..tentan gick inte så bra för många. Hela 58% i MF1 fick U..haha, dom säger att vi ska skärpa oss - get a griiiip Mikael! Två veckor och sedan tenta, föreläsare som nästintill är helt inkompetenta - vad f*n tror ni händer? Jag skrattar..! Muhhaha..och lina med! (Vet fort inte hur det gick för mig..men jag tro till 85% på ett U, men hoppas på 30p iaf!)

Jag har känt att ekonomiinriktning inte riktigt är min grej, varför VARFÖR ska jag tvinga in mig i skit jag inte tycker om för. De är en typisk jojogrejj..jag är oootrolig!

Mitt intresse? Turism..och marknadsföring såklart! Lina har lite känt samma sak fick jag veta så vi gick upp till vår utbildningsansvarige för lite rådgivning - hon gjorde mig mycket gladare. Vi får välja bort handelsrätten som är sista 15hp på vårterminen och istället läsa Event management och Advertising campaign planning!! UUUNDERBART! Sen så ska vi skippa Statistiken ht 08 och läsa någonting annat skoj istället. Det låter helt oookej för mig. Då är de 15hp FEKB fram till mars/april med Business relations och ICE eller va de nu hette..allt på engelska. Så de blir en termin helt på eng - toppen skoj!
Det som blir ännu bättre är att jag får läsa mina roliga kurser nu, somliga kommer stanna kvar i sverige vt 09, då vi egentligen ska få läsa dem..och då kan jag flyga utomlands eller hur jag nu gör utan att ha missat dem! Grrrreeeeaaaat it is! Sen tänker jag även smälla in Turismvet A + B under HT 09 för att förhoppningsvis ta mig en dubbel liten rackare..Yes!

Fansiken va glad jag är! :) :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0