Lördag

Nu har jag precis tittat på en sååå söt film, en sådan man blir kär i den underbara killen som spelar "the one" oh så söt! Katie är ju så bra bara..! "First Daughter" kan jag rekomendera till alla kärlekskrankor där ute :) Är på film humör idag..behövde slappna av lite. Hela jag är så otroligt spänd/nervös och jag vet inte vad..jag måste lära mig slappna av! Omtenta imorgon..känns som jag kan skita i den helt, ingenting går in..jag förstår inte. Skicka mig till ett vilohem i några månader så kommer jag tillbaka fit for fight då! Nähä de fungerade inte så - ILLA!
Aja..ska läsa igenom mina papper en gång till och kolla lite i böckerna, jag har aldrig haft svårt för skolan, men jag måste vara intresserad och de är jag tyvärr inte. Organisation och Ledarskap är inte alls min grej, lycka till nästa gång Johanna, good luck! Men jag ger inte upp...jag kommer försöka till 110% och hoppas att jag kommer klara mig, men jag tror inte för mycket på mig själv (kanske de som är problemet!)

Någon som vill köpa min bäddsoffa föresten? En Beddinge - Resmo, fin fin soffa (bara farmor som sovit i den!) Ska sälja den och sen köpa mig en Ektorp (en vanlig soffa!) istället, en lite mysigare!

Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0