Löjligheter!

""Vi ska uppträda med värdighet"


 
Ulrica Schenströms och TV 4-reportern Anders Pihlblads kyss har väckt uppståndelse. "


Någon mer än jag som uppfattar detta som NYHETSTORKA!? Jag blev sjukt sur när jag tittade på SVTs morgonprogram och någon jäkla svt.tant som trodde hon var ssåååå fin och duktig satt och kastade skit på Tv4 och en liten romans. Vem bryyyyr sig om statssekreteraren kysser en man på en restaurang? Skulle dom sprungit in på toan som två små tonåringar eller vad är det frågan om?! Yttrangefrihet var vi - men vadå ingen känslofrihet?!

Nä jag tycker dom kan skämmas heeeela bunten! Till och med reporten på aftonbladet som rapporterat "händelsen" bad de båda inblandade om ursäkt samma natt hon skrev notisen. Att SVT kommer och kastar skit på andra tv-kanaler va nog det sista jag trodde. Nä helveteheller tv-licens! (och nej jag har fortfarande ingen TV!)

Skriv om misshandlade barn eller krig vettja och inte en oskyldig puss, skit samma om han är journalist - dom säger ändå vad dom vill och ljuger som hästar travar!


Kommentarer
Postat av: Sanna

Svar: Mm :) Nej, alltså köpte den för några veckor sedan, hehe.

2007-10-28 @ 22:14:13
URL: http://sannakumlin.blogg.se
Postat av: Frida

Lätt nyhetstorka!

Ja verkligen, hoppas på bidrag, jackor är fan dyrt om man ska ha något som värmer. Köpte en jacka för inte så länge sedan, den börjar bli kall nu asså.. Det blir snart dunjackan. Jo, okej det är synd om dig, du har inte så mycket val.. är det kalmar du är i? du kan inte ta dig till någon större stad i närheten... jag kan inte geografin där, men någon större stad BÖR ju finnas!
Lycka till med letandet!
puss

2007-10-28 @ 22:38:46
URL: http://fridalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0