Kanelbullensdag!

Såg precis på Niklas mat..HUR kunde jag missa denna UNDERBARA människa! Jag är kär i honom..en sån vill jag gifta mig med! :P En som kan laga mat, skrattar och verkar allmänt söt! :) Fick lite bakgrundsfakta och även "träffa" grundaren av denna underbara dag - Kanelbullens dag!


Bilder: SVT.se

Dagen efter duggan var soft. Jag och Annica cyklade ner till centrum...ohh så ovanligt tycker ni :p Men hon bjöd mig på lunch, tack tack tack gumman, så söt du är (ett annica uttryck!)! Sen gick vi runt på Åhlens och provade läppstift..rött! Annica hittade ett så fint, passade henne peeerfekt. Hon fick lära sig den hårda vägen att JAG inte kan måla läppstift på andra -hihi!-

Sen skulle vi på visning så vi hämtade upp Helena på vägen och begav oss mot Berga..vi hittade fram och var ute 5min innan utsatt tid :) Lägenheten som är en trea på typ 87kvm var najs..jag gillade inte badrummet..men annars så var det fint och öppet! Ta den Annica (+Viktor) så får vi ha dig i vår närhet! :)

Vi cyklade efter visningen med rask takt till Helena-Netto-Lina! De skulle pluggas och bullas hos unga fröken Lina..hennes (mammas) kanelbullar stod på menyn! (MUMS!) Och hennes hemmagjorda choklad! Hihi..jag kommer krascha hos henne kalla vinterdagar och njuta choklad..så himlans god och inte såååå hiiiimlans söt som Obojen är. jjjj+ från mig! :) Lite pluggande blidde de också inför konsumentvaruanalysen som är till på tisdag! Jag har introduktionen :) Sånt e skoj!

Nu ska jag..hum..städa (nääääää!) :)
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0