Fredag + Helg!

Hemma igen...skönt! Trött!

Eftermiddagen och kvällen var mycket trevlig! Föreläsning om PowerPoint och Excel i Grundläggande IT-kursen, lite flummig men okej. Efter den så drog vi till Helena och arbetade på konsumentvaruanalysen lite mer, gick bra...men IT föreläsningen hade smittat av sig så vi hade en massa sånger för oss, lite roliga idéer om hur man kunde föra redovisningen roligare :p
Efter några timmar i "rummet" begav vi oss mot Lina och vindrickandet..de börjar bli en fin klassiker nu! Tommy hängde också på eftersom målet var Taco-buffen på KMs 39:- och tooootaly värt det! Dom hade massa mumsiga saker dom :) Mycket bättre än Mollys :) TIPS!

Men som vanligt vid tacos blev vi sugna på glass och gocks och de blidde en cykeltävling till MAXI..genom hela stan alltså! De var lagtävlan! Johanna, Helena och Lina VS. Annica, Tommy och Stina! Vi vaaaannnnn såååå hårt :) *hihi!* Men vi köpte goa grejjer där och begav oss mot tommy och helena för vidare flummande!

Nu är jag hemma..sängen nästa! Imorgon är de tvättid mellan 07-11, Afro mellan 11-12, Pappa, birgitta och farmor kommer runt 13 och då ska vi kolla på lägenheten! Sen får vi se, men de blir nog inte mycket tid över till att sitta hemma vid datorn! Så ha en trevlig helg!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0