Shoppingmaniac!

Det blev en minst sagt hektisk kväll...!!

Fikade med Fredrik, toppentrevligt! Tack för den! :) ..fast jag är upprörd gällande den hela grävbortskåne grejjen...de är ju helt fel!!! (är inte som det låter) Men vipps så hade det gått en massa tid - och jag som skulle på klänningsjakt och allt! :(
Men iväg far vi, Indiska blev först på listan..hittade ingenting där, klänningarna var bara konstiga och i konstiga längder!! Efter det gick fredrik... Jag sprang till Zara och hittade faktiskt en klänning där..men var tveksam på den, men med en kvart på mig innan alla affärer stänger så vafansiken, jag tog den. Och sprang till en annan Indiska och sen stora H&M, där hittade jag en söt topp som också fick följa med hem :)

Sist så blev det Åhléns, köpte vita leggins, hårspray, hårspännen och en liten borste att ha i väskan :) Super nöjd med dem..vad kan man annars vara! Hihi!

God natt...

Kommentarer
Postat av: RichmondMAGDALENA

Think that you are very good in writing? Hence, attempt to write papers, which are really original. Have got no clue how to do it? Not a problem! Just buy <a href="http://essaysprofessors.com/essay-paper.html">Essay paper</a>.

2012-02-22 @ 13:05:04
URL: http://www.essaysprofessors.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0