My day..

Nu är onsdagen totaly over! Thank ya for tha day! :)

Jobbade från 8 till 16.30, det var en lugn dag med inte överdrivet mycket samtal vilket var mycket skönt "slut" på veckan, så jäkla tufft när det ringer konstant och man knappt vågar gå på toa liksom :p Men de var en okej dag! :)

Efter jobbet åkte jag och Karro till stan och skulle spendera lite tid (och pengar) innan marknadsundersökningen som började vid 20 tiden. Först kollade vi på lite modiltelefoner, hittade inga bra..bara en massa skit! Blä! Men jakten fortsätter...
Sen tittade in på på Salt, Vero Moda, Souk gallerian, lämnade tillbaka en topp från HM och försökte hitta något nytt - de fanns inget så pengarna får gå till något annat! Näst på listan var Åhléns City och MakeupStore där jag köpte en ögonskugga och en pensel, sen ett par Hanky Panky..vi får se hur dom egentligen är:)

Dagens inköp:
image51

Marknadsundersökningen var faktiskt rätt skojigt och tiden bara sprang iväg! Vi snackade om telefoner och musik, en musiktelefon rättaresagt! Jag vill haaa den telefonen, dom hade en sååå söt bild! Love it! Want it!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0