Lördag..

Fortfarande på landet, idag är det superblåsigt..men jag har mest varit inne sen i förmiddags. Vi var uppe vid stora huset i byen och fixade i garaget..farmor och dom skulle fixa inför marknaden nästa helg! Gammeldagsmarknad, hihi vilka minnen från förr! :P

image1187


Nya Glamour har kommit hem, men snyft den får ligga där och vänta :( Min absoluta favorittidning! *Hihi Lovely!*

Mobilfronten går framåt, har kommit fram till att köpa mobilen och skaffa Teliaabonemang på det, då sparar man 1000:- på det..! :) Grymt bra! Och min söta pappa frågade om jag verkligen hade råd med mobilen..."nja..inte direkt" och då kom han med den underbara idéen att sponsra..hihi! Min pappa är bäst och sötast i heeela världen (slå det du om du kan!)!

Nä..nu MÅSTE jag plugga...trots att jag inte längre vet om jag vill plugga i Halmstad..väldigt tom stad (inte gråta nu Niklas)! Nån som vet något om Kalmar?!

Kommentarer
Postat av: niklas

Gråta? nej, det är ju du som missar något. men jag vet inte om jag kan hålla med om att det är en tom stad, du kommer ångra dig om du väljer Kalmar ;) Fast du gör som du vill

2007-05-19 @ 16:03:02
URL: http://eustrom.blogspot.com
Postat av: Jojo

Snyft...nu ger du mig skuldkänslor ju! Jag håller ju på att lugna ner pressen på den där jäkla matten, nu kommer jag få hjärnsläpp på proven i veckan!!! - Tack! ;)
..och jag vill fortfarande till halmstad..

2007-05-19 @ 17:55:15
URL: http://jojoaug.blogg.se
Postat av: DeanaHouston31

Are not willing to become a bad student? Are willing to confirm your good name? To buy <a href="http://www.primewritings.com">custom essays</a> seems to be a correct way to relize your wishes.

2012-02-17 @ 03:23:54
URL: http://www.primewritings.com
Postat av: buy an essay paper

Badly composed essay buy papers can destroy your academic success. Nevertheless, if you buy a research paper of surerior quality, everything would be good.

2012-02-22 @ 12:29:58
URL: http://www.exclusivepapers.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0