Ett...två...FY!

Och så hade man klarat av årets första studentmottagning, Grattis ytterligare en gång Niki! :)

Åkte till stan efter jobbet, planen var att jag skulle lämna tillbaka en klänning och en topp som jag köpt tidigare men dom passade nog inte riktigt, kände liksom inte heeelt rätt. Men efts jag skulle träffa Elli och vi skulle till Niki åkte jag direkt ner till Stureplan för att möta upp henne...men självklart hade hon glömt mobilen hemma, placerade mig vid svampen och hoppades få syn på henne. Men sen såg jag Zara och sprang in och lämnade tillbaka sakerna :)
..när jag kom ut ringde hon, hon var på väg!
Vi gick till Lagerhouse och köpte en karaff (ölglas), en ögongrej med texten "Hangover", ett sugrör med en djävulsk plastanka på samt en box att lägga de i. Supersött! Stannade vid 7elvan och köpte två folkisar och stoppade ner i boxen..haha! Ska man så är det all the way som gäller!

 Var där och åt en bit ut en gigggggaaannntisk lång tårta som dom gjort..häftig! Sen skulle elli träffa hennes boyfriend och dom skulle spela Biljard - världens tråkigaste spel! Så jag åkte hem, skönt att komma hem iaf i lite vettig tid!!!

Och när jag kom hem...BREV FRÅN TRE!!!! Dom har "försökt" att nå mig..spännande då jag inte haft ett enda missat samtal! :p Dom avslutar mitt abonnemang i förtid om jag vill det, alt få en ny telefon! Glaaaaaaaaaaddd..! Äntligen slipper jag de eviga problemen och skiten från deras otrevliga personal! Tycker det är dåligt att dom inte ens vågar ringa och ta upp saken utan att JAG måste ringa och ta hand om ärendet - fy!

Tack för verkligen ingenting förutom en massa jäkla problem - välj inte tre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0