Update antagning

Nu har jag pratat med Högskolan i Halmstad igen, och dom säger att dom gjort fel och att dom måste anta mig! Men eftersom jag ställt in mig på Kalmar så skulle hon ta och kolla läget med sina kollegor..och höra av sig igen senare!
Men är jag känd för mitt tålamod - svar NEJ!
Så direkt efter att jag pratat med Halmstad ringde jag till Studera igen, och dom kom in i sitt system - och första kvinnan blev väldigt förvånad över beslutet och skickade mig vidare till en handläggare. Hon kollade upp saken, och klargjorde att dom gjort fel vid anmälan samt att HH också gjort fel som inte plockat bort mig! Men dom ska ta om beslutet, och dom skulle skicka svaret så jag skulle få det imorgon via brev. "AH! Blir jag reservplacerad" frågade jag - men de blir jag inte, utan dom lägger in mig i första urvalet - så jag kommer hamna i Kalmar om betygen är höga nog (och det borde jag väl ha, jag kom ju in i Halmstad som har MYCKET högre!)

Alltså borde det lösa sig! Puh! Vilken förmiddag! Väntar på samtal från HH, men dom blir nog glada över att jag löst det själv! Tack Studera.nu!

p.s. jag åker innan posten hinner delas ut imorgon, åhh!! Så alltså kommer datorn att få följa med till Jiingi! d.s

Kommentarer
Postat av: Tove

oj, jobbigt värre.. hoppas allt löser sig!:)

2007-07-10 @ 12:46:27
URL: http://toveonline.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0