Shoppinglista!

Okej, hösten kommer, jag flyttar och behöver en massa nya saker. Här är en lista på allt i klädväg som jag behöver/måste ha :) ;)

- Byxor
Behöver ett par svarta "kostymbyxor" som man kan ha till både vardags och fest. köpte ett par från HM som höll i två år kanske..men nu passar dom inte, har ingen färg kvar och tyget är verkligen over due. Vill ha ett par svarta aningen figursydda och inte allt för dyra!

- Cardigan
Något som man bara kan slänga över när det är kyligt, jag slängde min enda vettiga tjocktröja i Skåne, så nu har jag ingenting. Vill ha en svart snygg och enkel liten sak.

- Gymnastikskor
Behöver ett par låga, vettiga saker som passar till mycket. Adidas har funkat förut, dom är dyra men håller och är snygga. Man vill ju ha ett par i en bra färg - och de är de största problemet egentligen. Ska ta och kolla in Footlocker i Gallerian - ditt gick man ju förr när de gällde skor vettja!

- Pumps
Behöver ett par höga snygga och bekväma skor! Har bara lågskor att gå ut med, men nu måste jag ju ha ett par snygga, blir nog en hel del utgångar till hösten :p

- Klänning
Sittningar - fin klänning! Jag har ju bara en massa enkla klänningar, inga som fungerar när det kommer till finsittningar. Har en brun från Zara, men den passar mer på vintern! Någon som vet en bra affär i Stockholm eller hellst i Kalmar!?

- Finskor
Sittningar utan fina skor? Noooo way! Det går ju inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0