Human Trafficking

Nu har jag precis sett den sista delen i tv3s miniserie "Human trafficking", en brutal visning av verkligheten. Sexhandel med barn och unga! Blir så jävla förbannad av sånt, de är så hemskt och de är omöjligt att förstå..omöjligt!! De är bra att de skapas filmer/dokumentärer/serier som visar vad som händer..reality check..vi är skyddade och har ingen koll på vad de egentligen är som händer där ute!!!

Senaste veckan så har jag och mamma pratat mycket om hur man kan hjälpa kvinnor och barn som hamnat i otäcka livssituationer! Mamma berättade att hon alltid velat starta en verksamhet där "offer" kan få hjälp med små materiella saker. Startar man om och flytt från sin man eller liknande har man knappast råd med leksaker..soffa...tv och sådant. Ett slags center dit man kan skänka möbler och sånt som sedan ges bort till behövande. Tyckte de lät bra...och de är inte mycket som behövs för att fixa det - jo tid!

ECPAT Sverige mot barnsexhandel
Gick in och läste på ECPATs hemsida, en organisation som arbetar mot barnsexhandeln. Dom har bla samlat in namnunderskrifter för att få fram mer resurser till Rikskriminalpolisens barnpornografigrupp..läs mer om det HÄR! Om det finns något arbete jag skulle brinna för verkligen, så skulle det vara att arbeta med dessa frågor. De är ett arbete som gör gott och förbättrar världen..varje litet steg gör så otroligt mycket! Mamma tyckte jag skulle bli polis...och då skulle jag syssla med detta! En tanke..vem vet hur den kommer utvecklas.

Vill du hjälpa till titta in följande sidor:
http://www.ecpat.se/
http://buy-aid.com/
http://www.bris.se/

Kommentarer
Postat av: Katrin karoliina

Jag såg den filmen om human trafficking jag med. Finns inga ord att förklara hur förjävligt det är, att folk är villiga att betala för att ha sex med ett barn att de inte har något som helst medlidande eller något som helst samvete. Är så sorgligt att se!

2007-08-23 @ 23:20:58
URL: http://katrinkaroliina.blogg.se
Postat av: Jojo

De jag inte förstår..vem kan tända på små barn, på någon som inte vill ha sex eller något ens i närheten. Det är äckligt och måste stoppas..!!! Fy, tänk att man måste se sådant för att reagera, nästan som man skjäms!

2007-08-23 @ 23:24:32
URL: http://jojoaug.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0