Min torsdag

Vaknade vid 06.39 och kastade mig upp ur sängen eftersom min tunnelbana rullar ut från stationen vid 07.07 (eller något liknande!) Så jag skulle klä på mig, fixa håret, borsta tänderna, fixa mina frukostmackor och packa salladen till lunchen.. Omg! Men de blev rätt lungt ändå, jag han med allt, men tog den senare t-banan, jag är inte superwoman, tro det eller ej :P

Men jag han nästan i tid till jobbet, loggade in och hade första samtalet vid 08.02, jäkligt bra för att bussen stannade utanför 07.59 *Jippie* Dagen rullade på, Jenny var på jobbet idag också..vi brukar ju gå om varandra, hade inte sett henne sen i fredags (eller när det nu var)!

De hände inte så mycket på jobbet..eller jo! Det var en kille och lagade diskmaskinen som varit sönder i över en vecka, tyvärr! Det är ju min diskvecka, och det var ju perfekt att alla fick diska deras koppar själva..då slipper jag göra så mycket! ;)

Efter jobbet hoppade jag på ettans buss och gick och handlade och kollade i lite affärer på frishemsplan innan jag gick mot skolan..skulle ju ha en liten underbar mattelektion á 3timmar :S Men var där tidigt så jag satt och kollade lite i boken och snackade med Hanna som också kommit tidig.. Trevligt värre!!

...inte lektionen då, utan mer Hanna..haha! Matten är som den är, fy fansiken..och vi har prov på måndag - önska mig lycka till!

Nä nu ska jag ta och skriva till Niklas...han blinkar lite orange i ett hörn :P Sen är det sängen som gäller

zZzzZZzzzzz..Sov gott! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0