Hos mammisen

Jag är fortfarande hemma hos mamma..jag fastnade tydligen här! :p

Mamma kör med riktiga slag under bältet för att få mig att stanna..vad sägs om att be urgulliga lillebroren Adam att säga att jag inte ska åka hem (och när han börjat - är det svårt att få honom att sluta) Sååååå gulligt att man inte kan säga nej till honom! ;)

Fast jag hörde ifs mamma säga att vi kunde ta en tripp ner till Skopunkten imorgon - jag måste så totaly köpa nya skor (och det billigt!) Så att dom sålde mina (som jag aldrig köpte) Reebok freestyle på Ellos Cataloge för -50%, tyvärr fanns det vara rosa i storlek 40.5 kvar nu när jag kollade :( :( Tyvärr ville ingen annan rabattkod funka på dem, så då fick det vara :( Kanske hittar mig en kap någon annanstans!

Dagen har iaf spenderats ute i solen/sandlådan vilket var helt otroligt skönt innan man fick värmeslag och var tvungen att sitta i solen..så vi hämtade ner dynorna till uteplatsen och satt där och mös! Albin är hur gullig som hellst..han har kräkts x-antal gånger på mig, men vad ska man göra, dom särskilda små minerna är så finurliga att man smälter - liten och söt! De är min Albin, minialbin! :)

Nä..om man skulle ta och lämna syrrans rum och gå ner till mamma och karro och se vad de finns på Tv.n - hoppas på nå braigt - hoppas!!

Ha en fortsatt trevlig kväll! Pussis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0