Kväller

Nu ligger jag i soffan..vet inte hur många gånger jag nästan somnat. Så de får bli en tidig kväll ikväll, bläddra lite sammanfattning och somna med boken på huvudet så kanske allt sitter där sen, right?

Har tittat på två Gossip Girl avsnitt ikväll, serien får en till chans eftersom jag hade kören hela förra året på samma tid..så nu tänkte jag iaf ta och se den. Böckerna läste jag några år sedan och de är ju inte alls samma sak.

Hoppas ni sover gott alla söta....1 dag kvar imorgon!!
Ciao

Check

Det regnar i Kalmar..eller de mer liksom öser ner :p Man blev rätt blöt när man cyklade ifrån skolan kan jag säga, men de är bara härligt :S Har suttit och gått igenom mina förslagna kurser med institutionens IK och fått en del svar, eller vi chansade oss till dom och hoppas att de stämmer. Bytte ut en del kurser till de vi tror är högre kurser..alltså på typ magisternivå men de ska inte vara några problem om man ser till behörigheter. Kommer bli en massa roliga kurser och jag ser verkligen fram emot de. Imorgon ska jag förbi skolans IK och lämna in papprena och fylla i saker inför bostadsplaseringen och så. De går frammåt..spännande!!!

I förmiddags gick jag igenom Annicas G-tenta, vissa saker är helt lost men de är bara att hoppa över dom och göra de bästa av situationen. Kämpa på och skriva så att pennan glöder. Nu blir det repitition under eftermiddagen..och om regnet slutar ösa blir det nog ett spinnpass ikväll!

Ciao

Tisdag morgon

Tisdag..två pluggdagar kvar till the big day! Paniken har inte infunnit sig..de kom i någon timma igår men annars så är jag överdrivet lugn, tar denna avsaknad väldigt dålig, man måste vara nervös!!!!

Idag blir de skolan för hela slanten, eller iaf fram till lunch för då måste jag hem och äta..jag orkar inte laga något att ta med! Blir repitition av böckerna och lite övningar, sen ska jag läsa mina sammanfattningar. Ska kolla om jag får tag i skolans IK också..den människan!

Ha en faaaab day!!

iDOL 2008

Sitter och halvkollar/lyssnar på Idolkvalet..de är tjejerna som börjar och jag måste säga att dom är allmänt skrikiga allihoppa!!!

Den enda som var bra (hittills) är Alice..hon är den enda som inte skrikigt. Sen har vi Yazmina också, men de skulle varit starkare. Vet dom vad de är dom håller i handen? Knappast att alla är bra som juryn så gärna vill påstå!!!! Men några är iaf riktigt bra..

Rösta på Idoltjejerna. Foto: TV4

Bra att vara på plats..

Nu är jag riktigt trött på vissa av BBS anställda, varför anställa folk som aldrig är på plats? Svara aldrig på mail och var för gud skull inte på plats under dina besökstider - jättebra! Hur har dom då tänkt att man ska få sina kurser godkända så anmälan blir komplett. SUCK! Internationella koordinatorn är mitt största irritationsmoment just nu!!!

Hittade iaf lite roliga kurser när jag kollade igen, kommunikation är kul..men hur *** ska jag veta om de är okej när de inte finns någon att fråga!!!????

Nu ska jag åka hem..blä på skolan just nu!!!!

41 frågor

Gjorde precis en personlighetstest, detta är mitt resultat..

"Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker."

Haha..dom markerade yrkena är sådant som jag funderat på eller vill arbeta med. Vilket härligt test! De känns ju bra att man är på rätt väg, och att de yrkena jag varit intresserad av "passar" mig.









Gör det du med!!

Måndag!

Solen skiner..då blir man alltid på bra humör!! Vi hoppas att humöret sitter i hela dagen med allt pluggandet :) Ska strax iväg till skolan, vi börjar 10.15 och sen ska vi göra en övningstenta och efter det så sitter jag nog kvar i skolan och gör lite övningar! Ikväll blir det fortsatt pluggning..och kanske någon film senare. Träning finns också med på schemat..blir nog gym tror jag..vi får se.

Hoppas att ni får en bra dag..!
4 dagar kvar!

Räkningar

De är kul att titta på saldot på internetbanken och ser att man verkligen har pengar! Sjukt härlig känsla..till man kommer på att de saknas räkningar. Puckade jäkla Riksbyggen har inte skickat ut några nya avier!! Suck 2000:- fattigare, jag som trodde jag var rik :( Snyft!! Aja..man var iaf glad ett tag. :)

Sitter och tittar på tv, mitt huvud och dess innehåll är någon annanstans och gör jag vet inte vad, känner mig helt borta! Tvättandet är klart så de är iaf skönt! Allt är rent :) Imorgon är de genomgång av en tenta..på torsdag är the real thing! Sen blir de pluggande hela långa dagen!

Ciao


Mulberry

Shoppingsuget är inte bra..iaf inte när jag såg denna väska. En kuvertväska i skinn från Mulberry i den perfekta lilla storleken. Min nuvarande axelbandsväska sjunger på sista versen, lagad jag vet inte hur många gånger! Denna vore underbar :)
Var jag 500:- rikare så hade jag slagit till.

mulberry kuvert väska  Black  i äkta org skinn
Finns på Tradera!

Segobert

Lite nytta gör jag iaf idag..just nu håller jag på att tvätta för fullt..och planera när jag ska ha nästa tvätttid. De är mycket som ska funka, man vill ha en del tvätt men inte för mycket..och inte för lite, utan lagom. Sen ska de passa med övriga scheman och självklart finnas en ledig tvätttid! På fredag kanske? Vi får se..

Ska fixa lite lunch sen ska jag gå igenom kapitel 4-7 :) Skulle vilja bege mig ut på en promenad för de är så himlans fint väder också!
Vad gör ni idag?


Söndag

God morgon! Jag lever!
Gårdagen var rolig, men de blev lite mycket..så mycket kan jag iaf säga :p Jag sprang runt och fixade i lägenheten till 19.30 och sedan fick jag slänga mig in i duschen och tvätta bort all färg. Så de blev en snabb tillfixning samtidigt som jag agerade tidtabell åt tina. Brudarna kom vid 20, men jag var inte klar så jag fortsatte med mitt och provade de mesta i garderoben. Hittade en söt klänning som varit för liten förut men nu var den jättesöt..ska låna katrins symaskin och sy upp den bara tänkte jag ;)

FF för hela slanten, vi började med radion men sedan gick vi över till Youtube och lyssnade på alla konstiga/roliga låtar vi kunde komma på. Vid 22.30 någonstans begav vi oss till puben..haha. Cyklade gjorde vi och jag hade tina där bak, men de gick bra! Så puben, sen en stund på kåren och sedan puben igen. Rolig kväll..men att bargeneralen kommer med shots hela tiden var inte bra :p
Var hemma efter 01 någongång då puben stängde. Ska gå och hämta min cykel lite senare också, den står där den stog :)


Party outfit!

Ikväll ska vi ut..och jag behöver någon ny partytopp, men de finns inga bra i denne lille hålen Kalmar! Suck. Hittade iaf mycket snyggt på ASOS...

Lipsy One-Shoulder DressASOS Broderie Hem Prom Dress

Tröttis

Jag är helt död, efter denna starten på dagen så kan man vara annat? Har iaf dammsugit och ska nu våttorka golven eftersom de är färgdamm överallt. Oh så fint de blir hos mig. Tänk om hyllan bara kunde hoppa upp av sig själv! Hoppas verkligen jag får nuvande tv-möbeln såld i eftermiddag..skulle vara härligt!

Men vad hände med pluggningen? Ja du..all min energi är som bortblåst så de blev en paus innan jag hoppar upp i sadeln igen och fortsätter. Lunch? Ja vi får se vad jag kan trolla fram! Ikväll är de utgång, jag är laddad..illa är att vi inte hämtat våra vip, eftersom vi inte vet vart dom ärrr :( Aja, vi får se vart vi tar vägen. Puben är iaf en bra start, som vanligt. FF hos mig..my Katie darling måste ju se hur de blir hos lille mig!

Nu ska jag fixa lunch och slänga upp lite fler ramar!
Ciao

Målningen

Nu har jag sprayat alla hallsaker svarta, och några ramar och två lampor - de blev jättebra!!! Sen skulle jag ta mig an Lackhyllan, de gick inge bra! Är jag dum? Färgen rinner ju!!! Suck! Får cykla tillbaka med mina två burkar och köpa vanlig hedelig färg och måla med pensel...jobbigare men de blir nog också fint, I hope! Eller man kanske kan ta och luta och måla en liten bit i taget..de var fint på ovansidan iaf där de inte lutade!

Hur ska jag göra? Måla för hand är jobbigt..

Update: De blev superbra..bara att man får spruta lite i taget, torka, spruta lite, låta det torka osv. De tar sin lille tid men de kommer bli göbra i slutändan! Stolt över mig själv igen!


Lördag

Jag försov mig idag, inte till något speciellt men jag skulle upp vid 9. Vaknade av att telefonen ringde 30min senare än beräknat..men men. De var en kvinna som ville köpa Hensiken, hon skulle hem och mäta om den fick plats och sen ringa tillbaka i eftermiddag. Hoppas att hon köper den, då hämtar dom den här vilket är lättare :)

Nu ska jag cykla och köpa färg, behöver syre innan pluggandet börjar! Ska byta in min gaspatron..den behöver reeefill!

Ha en bra dag!

Filmkväll

De blev en liten myskväll här hemma, mörk choklad gör varje kvinna lycklig är de inte så? Stämmer iaf på mig, *mums* Köpte min favorit "Lindt Lindor" den är farligt god alltså..och man orkar bara någon bit! Så nyss på Juno, har försökt se den förut men det fungerar aldrig men nu så.

Måste säga att jag är väldigt positivt överraskad, hade hört att den var riktigt bra..men jag brukar inte gilla den sortens av filmer, lite slafsiga och inte så fina i kanten. Men den var riktigt bra, några tårar föll såklart :) En feelgood film som är riktigt skoj, den får JJJJ+ (fyra och ett +)

Se den! (eller jag kanske var sist med att göra det?)
Juno

Heldag

Vilken dag de har varit, jag känner mig faktiskt rätt så duktig! :)
Pluggandet har gått bra, mycket har kommit in. Sen blev de spinningpasset över lunchen som också var riktigt skönt, röra på sig är kul..om alla skulle förstå de skulle fetma inte vara en folkhälsproblem!! Pluggningen fortsatte efter träningen tills Annica kom förbi och behövde lite smakråd, hon ska köpa tyg och göra tavlor av till sovrummet, de kommer verkligen bli jättefint gumman! *Jag vill också!!* Hon hade köpt jordens mysigast kofta också på Gina...jag ska nog ta och kika lite närmare på den för den var helt underbar!!!

Vid 17 tiden då annica precis gått, eller vi gick samtidigt, så cyklade jag iväg till Katie som skulle vara så söt att hjälpa mig hämta tv-möbeln/hyllan jag köpt. Vi kom snabbt på att de inte skulle gå och i väntan på att hämta en släp vi fick låna genom kontakter *blink blink* så åkte vi till.....IKEA! Wei! Jag fick åka vagn...ett stående skämt mellan oss men Katie körde verkligen runt mig på vagn...jättekul. Jag köpte en stooooor lååååång hylla istället för 4st små och sparade då 200:-, blev även en skål och några örngott som inte fanns inne förra gången. Sen hämtade vi släpet, hämtade möbeln och körde hem allt och sedan var jag och storhandlade!!

Vilken dag va!?!? Nu ska jag plugga i 30min och sedan är de ledigt för kvällen, ska mumsa mörk choklad och titta på Juno :)
Ha en trevlig kväll alla söta!


Lunchpass

Nu är jag hemma från ett lunchpass på Friskis, de blev ett spinningpass med Anna, hon var också riktigt bra! Jag kom på när jag var där att jag glömt vattenflaskan :S Men jag klarade mig igenom passet så de var ju bra. Nu är jag hemma igen och de blir en salladslunch med feta och sedan tillbaka till pluggandet. De är bra med en liten paus i allt så hittar man ny energi.

Tittade igenom en tenta och som de känns nu ligger jag strax under g så jag fortsätter att kämpa...under kan ske!


Mitt vardagsrum

Okej..så här kommer mitt "nya" vardagsrum se ut. Me like!!


Fredag :)

Veckans sista dag..jag skulle ge mycket för att spola fram en vecka, tentan klar och nästa kurs börjar! Men de är bara att ta tag i de hela och göra det bästa av situationen, right?! Idag är iaf en rätt bra dag känns det som!! Ska storhandla, storstäda, köpa färg, hämta min nya tv-möbel, spraya klart möblerna och sen hoppas jag på en tur förbi ikea och inköp av hyllor. Sen blir de ett träningspass ikväll också tänkte jag :) Great..

Nu äts de frukost, äggmackor, mums! Och en jättegott grönt te, lugnande och bra. Sen ska jag flytta in i böckerna igen, tänkte repitera stora boken idag och senare satsa på ett gäng uppgifter men kapitel 1-4 hoppas jag ta mig igenom idag! Då är jag stolt :)

Lack!

Jag har hittat min dröm tv-möbel. på blocket..och jag har köpt den!!!
Tyvärr är den i fel färg så jag ska måla om den, vit såklart så den passar in med allt annat. Så nu har jag lagt ut min nuvarande tv-möbel på blocket. En Hensvik mot en Lack. Me like!

Update: Jag har fått en köpare på Hensvik :) Fast jag får skicka den men de gör inte så mycket..men vart finns kartonger och sådant man kan packa i? Wei snabba ryck!

Sushi!

Eftersom man blev "rik" idag, tack så mycket csn, så efter den otroligt lyckade övningen blidde de stan! På övningen kunde jag allt och hängde med som bara den, ett gäng lampor tändes och vilken lättnad. Budgeteringen - Check!

Stan var inte lika mycket av höjdare. Hittade noll tröjor/toppar vilket verkligen behövdes. Men köpte iaf lite bassaker; rengöring, rakhyvlar, strumpbyxor och en ögonfransböjare.
Köpte med mig sushi hem *Mums!* Den slank ner fint i magen, de fick bli lyxen istället för shoppingen :) Ska strax iväg till gymmet och köra ett pass, har egentligen noll energi och lust men thats life!!

Update: Jag har tydligen fått lön..från vadå? Schneider I guess men aja, 800:- extra är ju inte fel! Tack för de!


Solen skiner på Kalmar

Efter en snabb lunch med katrin blev det en snabb promenad med Tösen (som är en hund) ute i de sköna vädret. Solen skiner, men varmt skulle jag nog knappast säga att de är ute. Lite luft fick man iaf efter en förmiddag bestående av övningar i affärsredovisning..och de har faktiskt gått rätt bra! :) Körde fast lagom till lunchen så de var bra med en paus.

Vid 13 är det övning i "helklass", de låter väldigt grundskolan men de är ju de :p Vi får se hur länge vi håller på, förhoppningsvis blir det inte ända till 16 som de står på schemat. Sedan ner till stan innan pluggandet fortsätter hemma.
Ciao

Torsdag

Om en vecka exakt, usch jag vill vill vill inte. Men samtidigt är de så skönt när en tenta är avklarad..även fast man kanske inte klarade den då så försvinner en tyngd iaf. En vecka alltså, den riktiga nedräkningen har startat och vi går in i en tentavecka..usch!

Idag så blir det skolan för hela slanten! Ska sitta och göra uppgifter under förmiddagen och sedan är det en övning på eftermiddagen, ska ta och kika på dom lite också tänkte jag så man är liiite förberedd. Nu ska jag slänga i mig resten av gröten och sedan cykla iväg. Är jag duktig tänkte jag belöna mig själv med en sväng förbi stan efter skolan..behöver någon ny topp i alla fall. Sen ska jag till Jula också om inte Clas Ohlson har sprayfärg..vi får se.

Ha en härlig torsdag!

Shoppingsug

Kollade runt lite mer på Ellos och hittade bland annat denna söta kofta, perfekt till leggings! Sen blev jag kär i den vita kjolen..inte alls vettig på höst/vintern men den är så otroligt söt och väldigt johannig..jag vill ha den!! Skorna är sjukt snygga, 8cm så helt okej klack. Ett par gråa skor har jag letat efter länge och de kostar bara 199:-


Elluggs

Jag är UGG-fantast, men knappast att jag har 2000:- att slänga ut på ett par..så jag funderar på att köpa ett budget par. Dessa från Ellos kostar 299:- och sen finns det ju alltid rabatter! Men vilket färg??

OMRÖSTNING!!!!!

Bildkälla

Pluggar

De går inte snabbt, man förstår men så otroligt tråkigt det är. Plugga något man inte kommer behöva senare är b-a-j-s men som jag och Katrin kommit fram till via en givande smskonverasation - tänk så mycket tid vi sparar i jakten på arbete. Detta måste stämma eller så blir jag ledsen...

Fy för ekonomi!

Update: Jag är inte dum i huvudet, jag förstå..men de är fortfarande tråkigt! Obs. jag förstå den delen jag gör nu..6 kvar att förstå till tentan! Nu ska jag slänga i mig en mumsig fruktsallad innan jag ska iväg och träna lite!

Onsdag

Onsdag, halva veckan har gått och de är en föreläsningsfri dag :S Jag ska sitta och räkna just nu är tanken, men tror ni jag kan koncentrera mig? Jag måste komma på något sätt att sätta mig och inte vilja/kunna komma upp känns det som. Hoppas att koncentrationen snabbt infinner sig!

Idag för övrigt ska jag förbi IKEA och lämna tillbaka lite grejer som inte passade, och sen ska jag köpa fler ramar + sprayfärg på Jula. Blir nog en sväng förbi stan också för jag måste köpa ett nytt par av mina favorit strumpbyxor från H&M, hoppas bara att dom har dom!!! Ikväll så är de spinning 17 och blir nog liiite gym innan dess också. Ska allt hinnas är de bäst jag sätter mig och pluggar nu!

Ha en great dag!

Jag vann!

En av mina favoritbloggare är Josefine med Prinsessans Dagbok, i Augusti tävlade hon ut min drömgästbok som jag velat ha hur länge som hellst...men självfallet har jag missat inlägget där vinnaren utsågs..

JAG VANN!
Oh jag är så glad så glad, äntligen en gästbok som alla söta besökare får skriva en hälsning i! Nu kommer ni inte komma undan! Detta är absolut min bästa vinst, något jag behövt men inte studentpriorterat!!
Tack snälla rara Josefine!


Want to wear

Uttråkad hemma så att slänga på sig denna outfit och ha en utekväll skulle inte vara fel!


Bildkälla

Inredning!

Nu har jag sprayat, spikat och torkat upp efter mig. Ramarna i solalkoven blev jättefint..men jag måste ha MÅNGA fler för att uppnå effekten jag vill ha, men de är fint och de blir inte lika tomt. Sprayfärgen tog slut...så halva spegeln blev klar och hål fick inget alls..får köpa mer och göra klart imorgon!!!

Nu - Tv!

Otterbein - våren 2009

Man känner att de närmar sig, de är dags att lämna in massa papper till International Office och jag ska bestämma vilka kurser jag ska läsa under mina månader på andra sidan atlanten. Blir 30 hrs, dom rekommenderade att man inte skulle läsa mer än de för att få göra annat också,

Graphic: Otterbein College

Men vad ska man läsa?
Dessa har jag kollat på nu...ska på möte på BBS och gå igenom vad som funkar. Jag vill också läsa någon "rolig kurs" som teater, journalistik eller liknande..vi får se vad dom säger om de :p

PRINCIPLES OF MANAGEMENT - 5 hrs
An exploration of management principles based upon managerial experience and behavioral science concepts.

PERSONNEL AND HUMAN RESOURCES MANAGEMENT - 5 hrs
A study of contemporary topics and procedures of personnel administration. Topics include diversity and legal issues in managment of human resource, job analysis and staff planning, recruitment, selection, training and development, labor relations and unions.

SALES MANAGEMENT - 5 hrs
A study of the role, activities and challenges of the sales manager. Topics include organizing the sales force, recruiting, training, compensation and motivating the sales force, forecasting and territory design.

INTERNATIONAL COMPARATIVE MANAGEMENT - 5 hrs
A study of cross-cultural management practices by contrasting the different managerial approaches and styles that are used throughout the world. Human resource management and labor-management concerns are examined so that the international business firm may determine how best to maximize its effectiveness.

MARKETING ANALYSIS AND PLANNING - 5 hrs
An analysis of marketing strategies for profit and nonprofit organizations.

Tisdag

Idag var sista föreläsningen...vet inte om man ska bli glad eller gråta!? Vi har ett övningspass och repitition kvar innan tentan som är nästa torsdag. De teoretiska är rätt lungt...men räknandet? Gah! Men de är bara att satsa och göra det bästa av situationen :)
Efter föreläsningen cyklade jag till Jula och köpte svart sprayfärg och en hammare (vet inte om jag har en liggande) sen blidde de IKEA och storshopping. Jag kan garantera att de som satt utanför i solen hade rätt roligt åt mig som skulle få med mig allt hem..haha! Men de gick!! Nu ska jag piffa till det lite och spraya järnet!!!

Dagens Shopping:
Sprayfärg
Hammare
Spegel
Lakan
Pläd
Kuddfodral
Korg
Två lampor..och lite annat smått!!

Bullkalas!

Nu har de sista gått från bullkalaset..de var både barn (saftdrickare) och vuxna (kaffedrickare)..barnen gick hem först :p Men de var skojiskojigt även fast vissa i sällskapet typ somnade, inte för att vi var tråkiga såklart men utav sömnbrist. Dom kom vid 19.30 och försvan 3h senare, så blir de alltid när de är fika/kalas. Trevligt med lite sällskap..annica och jag beslutade även hur min hall ska se ut - den blir svartmöblerad så nu ska jag köpa sprayfärg imorgon.

Rolig dag, fullt upp...svarade inte ens i telefonen :( Men bullarna fick bra betyg, till och med av fröken "jag tycker inte om kanelbullar" så de måste ju vara positivt :) Nu ska jag sätta mig och plugga, skriva inlämning! Jag och Evelina delade upp dom så förhoppingsvis sitter jag inte hela natten iaf.

Tack för besöket alla söta Kalmariter ikväll!

Bullkalas hos Jojo

Jag hinner nog...jag gör nog det!!!
Precis hemkommen från träninen, och herre jäklans vilket pass det var. I princip svimmfärdig när vi närmade oss slutet - vatten i mängder! Riktigt bra pass och de blir nog en favorit..eller iaf den ledaren! Nu kommer de andra om 30 min, första satsen bullar är i ugnen - dom måste ju vara varma när dom ska intas. Kaffe, saft och mjölk ska också bjudas på...oh nu måste jag fixa saft så den hinner bli kall!!!

BULLKALAS hos Jojo!!!

Bakar

Här hemma är det värsta überhemmet, dammsugning, städning och bullbak vill säga. Rolig musik är ett måste, för att hålla energin uppe! Schemat kommer att hålla perfekt hoppas jag..måste bara hitta någon snabb middag sen efter passet. Passet slutar 18.30 och då ska jag duscha hem..sätta bullarna i ugnen och sedan kommer folket (och djuret) vid 19.30. Fullt upp! Oj nu ska jag kavla deg!!!

Nu kurrar min mage - tror ni den vill ha en banan?
Ciao


Måndag

God morgon!
Ny vecka, ny skoldag...en väldigt grå dag i Kalmar! Tråkigt men tur att man inte behöver vara ute så mycket förutom cyklandet. Just nu håller jag på att få ihop dagens schema med bullbakande och träningen. Bullarna får bli speedbullar och vara riktigt snabba i ugnen! Men allt borde hinnas med om jag tar passet 17.30 :) Nu ska jag hopp in i duschen!

Dagens Schema:
Föreläsning 12-15
Handla baksaker
Baka bullar
Träna
Tjejerna över på fika
Plugga?

 


Ikea

Som sagt ska jag till Ikea imorgon efter skolan, tanken är iaf så. Sen ska jag sätta upp mina ramar från Gekås, ska sitta lite utspritt på sängkantsväggen där de är helt tomt. Sen ska jag ta och måla lite, en spegel och eventuellt hatthyllan.

Ska köpa detta på IKEA:


I Kalmar

Halloj!!

Nu är jag tillbaka i Kalmar efter en trevlig weekend i Halmstad, Ullared och Skedala hos Annica. Verkligen en superhelg, tack så mycket Annica och resten av familjen/släkten Gunnarsson! Mycket gjordes och inget alls. Blidde inte så mycket i centrala Halmstad, men de gjorde inte så mycket. Partybilen åkte lite överallt och ja, jag har grymt lokalsinne!!!! Klarade bilfärden hem till Kalmar utan sömn, med hjälp av smsterrande :p Nu är de sängen...imorgon näst sista föreläsningen mellan 12-15, sedan ska jag till IKEA och shoppa lite småsaker, som nog kommer göra rätt mycket i mitt lille bo.

Puss på er söta!


Halmstad

Hej från Halmstad!!

Min helg är hur bra som hellst..lungt men de händer saker. Idag så hoppade vi upp tidigt efter en filmkväll igår följt av skitsnackande (vi är jättebra på de!), skulle åka mot Ullared vid 8 med Victor var sen så vi kom iväg vid tjugo i nio. Perfekt shoppingväder..grått! Gick runt på Gekås från 09.30-14.00 typ och de blev inte så mycket faktiskt. Min första gång och jag är inte så förtjust, men visst de var en kul grej. Köpte mest hygienprodukter..shampoo, balsam, hårspray, taogrejer, tandborste, tandkräm och lite sådant. Hittade också en söt skjortklänning för 99:- som fick åka med hem, en v-rigad tröja för 139:- och ett par mörkblå JEANS för 129:-

JAG HAR KÖPT BYXOR...helt otroligt!!! Dom är skitsnygga och sitter tajt och fint :p Jag är så stolt att ni inte förstår, dom kommer bli en favvo men jag vill inte ha cykelrumpa på dom :S

Nu ska vi titta på tv eller nått. Imorgon bär de av till Kalmar igen och jag ska baka bullar för de är tjejfika på kvällen! Mys!


Min friday

Nu är jag trött..trött var dagens ord!
Skolan gick snabbt, var klara strax innan 10 och då cyklade jag till gymmet och där kände jag mig otroligt vek :S  Men tog mig igenom mitt pass och slängde in lite mer löpmaskin bara för att de inte lär bli nå vidare träning i halmstad, ska åka bil typ hela helgen ju :p

Ska fixa mig lite lunch, fetasallad med citronolja innan jag ska iväg till Statoil och hämta paket. Hade fått en avi från min MAMMA också :) Jag måste ringa min mamma - MAMMA JAG SAKNAR DIG!!! (och pluttarna och alla andra också såklart!). Sen blir de packning för hele slanten, ja och pluggning i 500.

Lunch - Statoil - Packa - Halmstad!!

Update: Nu mår jag jätteilla..fy! Slänger alltid i mig maten! Nu ska jag till Statoil :)

Mössa?

Jag har möss skräck, ända tillfället det går bra är hem från träningen (så ingen ser håret..och så de inte fryser). Men mina små öron fryser så lätt att dom vill ha mössa!!! Öronplågeri kan ni säga..men jag passar inte i mössa!

Jag vill dock ha en rosa pälsmössa (..eller en fejkvit att färga) (inga dödadjur på mitt huvud), att ha i Hms för de såå inne!


Vad sägs om dessa från Lindex a 99:-
Kanske skulle vara nått?

Fredag

Wei vi är inne på skolveckans sista dag..och de är en relativs kort sådan också! Vi har gruppövning fram till 11-12 någongång och sedan ska jag iväg och träna innan vi åker mot Hms vid 16-17 någongång. Blir pluggning eftergymmet så jag är lite duktig också.

Hoppas nu får en bra dag..nu ska jag ta min smoothie och springa till cykeln för jag måste skriva ut papper innan vi börjar om 15min AH bråttom!
Puss på er söta

Pluggning

Sitter i köket mitt och pluggar, lite tända ljus och 700 böcker sätter stämningen. Tur att man har trevligt sällskap via datorn...tyvärr tog de lite för mycket tid men thats life. Sitter och renskriver mina anteckningar från tre förvirrande föreläsningar vilket tar sin tid för allt är en stor röra. Men de går framåt. Fick tips om en film jag ska se sen..om någon timma när hjärnan kockar över. Suttit vid detta bord sedan 15.30 så vid 21 får jag nog.

Puss på alla sötnosar!

Halmstad!

De är roligt när man känner sig ontyckt...folk bara drar i en ;) Okej lite överdrivet men ändå!

Annica skickade sms i förmiddags och undrade om jag ville följa med henne hem till Halmstad i helgen och sedan till Ullared..en paus ifrån Kalmar är trevligt så jag tackade ja! Ska bli kul i juligt..annica ska få chansen att visa de positiva med Halmstad. Jag har varit där en gång och blev verkligen inte kär i staden - men från en inhemskperspektiv kanske de är bättre! Iaf så kom Katrin på att jag borde följa med henne hem och inte med Annica.. Sorry sweetie A var först! Jag ska upptäcka annicas hela släkt också, födelsedagskalas. Jag träffar inte enbart folks familjer utan jag kör hela släkter på en gång - smidigare! :p

Nu ska jag in på föreläsning!
Ses i Halmstad i helgen!? (Inte fredrik tydligen - snyft!!!)

Torsdag?

Okej jag har verkligen ingen koll på tiden..jo de är två veckor till tentan!! GAH! Men de är mycket fri tid på dom två veckorna så jag ska fansiken sätta räknandet innan den tiden är slut. Om två veckor har jag panik över tid eller håller på att hälla i mig 2 kannor kaffe som förberedelse. Who knows?

Idag ska jag iaf plugga järnet..lugn start med frullebulle och nu ska jag till skolan, räkna från början till föreläsningen. Den blir nog inte så lång så jag sitter nog kvar i skolan till 16-17 och trycker in information. Imorgon är de bibblan som gäller..någon som vill följa med? Nä nu ska jag slänga i mig den tunna gröten och poff-iväg!

Ha en bra dag alla söta människor!

Kväller

Herre jisses så mörkt de är ute...vid halv 8 var de mörkt och en timma senare kolsvart! Läskigt! Tur att man har lampor på cykeln..annars skulle de inte gå, man skulle cykla ihjäl sig i en krock med ett träd eller något.

Har varit och ätit middag med Katrin och Viktor, mums men fy så mätt man blev. Pommes är inge bra..och dessa var otroligt knaprig! Nu ska jag titta på en film (Juno) och sedan blir de sängen, den ser riktigt skön ut redan!

Puss på er alla söta!


Uppdrag Barn

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

Min länk.. http://www.uppdragbarn.se/ Har du lagt upp din?


Jobbare!

Har anmält mig och Katie till Lisebergsresan som är 11/10 med alla jobbare som jobbade 5ggr under nollningen. Bussen går vid 07 och sedan är det en heldag i karusellerna innan bussen förvandlas till partybussen och rullar tillbaka ner mot kalmar!!



Vipen är också på gång..gratis inträde på kåren! Så nu kommer de bli kåren av hela slanten tills jag åker till USA (16 veckor kvar!!!). Det lönar sig att jobba!

Onsdag

Tiden går snabbt..men samtidigt går den otroligt långsamt! Tänk så skönt de skulle vara att ha gjort den kommande tentan och fortsätta - se frammåt. Jag är trött, tror att hela klassen är trött för varannan minut var de tisdag, onsdag, torsdag och till och med fredag under föreläsningen:p Föreläsningen gick okej, jag hängde med och de var de inte många som gjorde! Gick tipsrunda och fick gratis lunchkupong i skolan men jag skulle träna så hoppade den.

Nu ska jag fixa lunch, tonfiskwraps *mums* med massa grönsaker. Sedan ska jag ta och börja räkna..puh, vill inte. Måste piska mig till det om jag ska komma igång. Ikväll ska jag, Katie och Vix äta på puben..någon mer som vill följa med? Nej...lunch var det!

Ciao


Vattenlöst

Morgon!

Hoppas i sovit gott, de har jag..men kunde inte somna idag igen, men så är det. Idag är de föreläsning mellan 08.45-11.45 och sedan är de träning innan jag ska hem och plugga. Vi har inget vatten i huset till 16, men jag har mig en tillbringare!! :)
Ikväll ska vi äta middag på puben, så trevligt så - its free!

Ciao


21

Ny film varje kväll och nyss såg jag 21. Ett gäng smarta ungar som inte är så smarta ändå. Riktigt bra...men jag klarar inte av spänning..jag får ont i magen och måste stänga av ljudet. Men bra story och roliga skådisar!

Känner av alla konstiga africamoves från passet i axelpartiet...dålig stretch på de och jag kommer ha ont imorgon! Strukade foten eller nått också..de knakade I den så förhoppningsvis är jag inte död imorgon!


Natti natti hattifnatti

Danspass

Hemma och välbehållen, eller nja nästan..min fot knakade till på slutet (måste vart någon konstig snurr) men den är helt okej nu igen..annars märker jag väl det imorgon! Roligt pass..men jag höll nästan på att byta till gymmet eller löpbandet för att få ut mer. Men då får man se det som en ledig dag kom jag på - och då kan man träna en annan också :)

Nu ska jag titta på film och äta fruktsallad!

Träning

Har gått igenom 6 föreläsningar av 7 och jag förstår allt teoretiskt, vilket är hur bra som hellst men nu ska jag bara ta tag i de praktiskt också, alla övningar! Men de ska nog gå bra, work it work it!

Snart kommer Annica och hämtar mig, Danspass på friskis står på schemat 20-21, jag tycker de är lite väl sent men hallen kommer till 100% vara smockfull så tydligen tycker inte alla de. Ett roligt pass, men jag vill ha mer träning..annica vägrar dock att gymma lite innan..men hon ska straffträna om hon åt godiset i eftermiddags *juste!* Jag har koll på dig my darling :)

Nä nu ska jag hoppa i träningskläderna och sedan blir de magträning innan A kommer!
Ciao

Tisdag

Blä..gruppövningen gav noll så jag gick därifrån och hängde lite med brudarna, dom är söta dom små plugghästarna. Jag ska ta tag i mitt liv strax, först ska jag tycka synd om mig själv för jag fick cykla hem i regnet. Sedan ska jag trolla ihop lite lunch (huungrig! fick inte ner så mycket frulle) innan de är dags att ta till böckerna.
Tänkte vara duktig tills jag och Annica ska iväg på danspasset på friskis. Riktigt kul men jag vill ha hårdare träning - men hon vägrar gymma med mig innan!!! Kören struntar vi i idag, måste plugga! Lina från kåren ringde och ville få mig att jobba också..men nä jag har inte tid. Lite folk i veckan tydlige, men jag och my darling ska ta de lite lugnare på jobbfronten ett tag. Men middag någon dag kanske?

Puss på er...någon som vill köpa iPhone till mig föresten? Karro sa att den var så jag så..jag måste (nej nej!)

Pink iPhone

Om jag skulle välja en telefon nu...vilken som hellst så skulle det vara denna otroligt vackra iPhone stylad av ColorWare. Man kan färga de mesta förutom svarta framsidan. Rosa metallic är sooo me så de skulle jag inte tacka nej till. 1500:- gr kalaset på, plus telefon!


Bildkälla

Gäsp!

God morgon!!
Nu är jag upphoppad och tillfixad för frukost...men vad ska man äta? Gröt..smoothie och knäckisar eller fruktsallad och kaffe? I dont know..kan inte bestämma mig! Efter frukosten ska jag till skolan tidigt och skriva ut gruppuppgifterna och spana lite på dom innan vi börjar. Tror vi går 13-16 (måste kolla, kan vara bra!). Efter det så blir de träning...har inte bestämt om jag ska gå på kören, har egentligen inte tid :S Men de är så rooligt! Vi får se!

Dagens schema:
- Frukost
- Plugga grupövning
- Gruppövning
- Träna
- Kör
- Plugga hemma

Ha en bra dag, ska du göra något roligt?

Coachning

Nu har jag sett Made of Honor - sicken söt film!!! Kan verkligen rekommendera den till alla sockersöta suckers för romantiska filmer som mig..går inte att låta bli. Den där varma känslan som sprider sig i bröstet vid alla lyckliga slut vill man inte släppa. Tur att de finns charmörer där ute som kan upprätthålla lite värme ;)

Coachning är min grej har jag kommit på. Jag gillar att peppa människor att tro på dom själva, våga göra något och samtidigt ta hand om sig själva. Visst "en egoist är någon som inte alltid tänker på mig" är ett uttryck jag tycker om, men för vänner är man alltid där och jag vill dem allt gott i världen och någon ytterligare värld eller två. Ni är så söta och jag älskar er sötnosar!!!

Dags för sängen..jag får sova mer än 5h *tihi!* ;)
Ciao

Pluggning

Nu har Katrin precis varit här och vi har fixat med hennes engelskauppgift, oh så roligt det är med engelska. Skriva, engelska och använda fantasin..kan de blir roligare? I don´t think so! De gick bra..förutom att hon inte kunde släppa att hon är prostituerad..eller att hon tror att hon är det :p Han precis slänga i mig maten efter träningen innan hon kom. Träningen gick också bra, man ser resultat och sådant är alltid roligt.

Härnäst så blir det lite skrivning och lite tv-tittande eller om de blir en film. Har fortfarande Juno och Definetly, Maybe kvar att se på. Någon som kan tipsa om någon mer kul/söt/pluttig film tas de tacksamt emot :)

Ciao

Weekly

Du har väl inte missat Käthe och Alexandras webbtidning Weekly som kommer ut varje tisdag! Riktigt intressant, bra och rolig läsning för bloggläsare med bloggnytt, shoppingtips och massa annat skoj. Jag följer den..gör du??


Klicka på bilden för att komma rätt...

Duggan!

Nu är jag hemma från föreläsning och duggagenomgång. Jag fick 9 av 10, och jag är faktiskt besviken för jag hade svarat rätt på frågan jag inte maxade men formuleringen var inte helt korrekt, usch tycker inte om när man faller på sådant. Men de positiva är att jag svarade rätt på alla som jag var osäker på :) Wei! Vågen :) Så jag är iaf glad, de är nio poäng på tentan och ett poäng hoppas man att dom har överseende om de skulle vara på gränsen sen.

Frågan är nu...ska jag sitta och vänta på att elgubbarna eventuellt kommer eller ska jag åka och träna nu? Renskriver anteckningarna och sedan får vi se, de låter ju braigt värre. Katie ska komma förbi ikväll också och jag ska agera engelskalärare..de är iaf något jag kan!

Ciao på er

Ny vecka

Goddag!!!

Jag är uppe, pigg och glader efter en natts sömn..men jag kunder inte somna förens vid 2, men de blev 8h sömn iaf, de måste jag ha för att vara med i svängarna. Nu på morgonen har jag gjort det sista på min inlämning..förutom en fråga som jag verkligen inte kan lista ut vad dom vill! Frustrerande!!! Dom håller också på att byta elmätare i huset så de är strömavbrott då och då..jag hade hoppats att dom skulle hinna till mig innan jag måste åka till skolan om 15 min men de händer väl knappast. Få försöka leta upp någon elgubbe (dom brukar ju vara gubbar) och se om dom kan ta mina nycklar eller plinga på hos grannen..

Nu ska jag slänga i mig en banan och cykla till skolan! Idag får vi tillbaka Duggan - håll tummarna för mig söta ni! :)
Ciao från ett regnit Kaaaalmar

P.S I love You

Har precis sett klart på "P.S I love You" och jag måste bara säga två saker:

1. Vilken underbar film
2. Var hittar man sig en söt irländare, någon som ska med till Ireland?

Jag har länge velat läsa boken och sedan när den kom ut på film se den...men jag har verkligen inte vågat eftersom jag visste hur mycket jag skulle gråta. Men den var värd alla tårar, varenda liten droppe! Gråtrekordet under en film måste vara slaget..men samtidigt mycket skratt. Skratt/gråt/skratt/gråt! En film att se när man behöver något litet extra eller vill lätta på fasaden - helt fantastisk och jag hoppas att om du inte sett den, gör de!


Vilken Man!!!!

Pluggning

Nu har jag skrivit rent alla anteckningar och förstår faktiskt det mesta, man blir lika glad varje gång man förstår något. Momsen är ingen hitt, men de är bara att trycka in "Därför" och skippa alla varför så ska de nog gå! Nu håller jag på med inlämningsuppgiften tills imorgon, de känns som jag tappat läsförmågan tillfälligt för jag hittar inget bra..men men. Snart är de dags för friskis..får åka och handla innan dess. Blir nog ingen filmkväll för min del..måste göra klart pluggandet och de blir bara stressigt och dåligt om jag gör det när jag kommer hem ikväll..

Hur är eran söndag?
Ciao

Söndag, sköna söndag

Halloj! Hoppas att alla överlevde gårdagens äventyr, om ni var på något sådant vill säga :)

Jag hoppade upp någon timma sedan och nu sitter jag och äter frukost och läser mina "Måste"bloggar..de är riktigt mysigt och en lugn start på dagen! Ska snart byta om och sätta mig och läsa lite + renskriva klart alla anteckningar som inte blev färdiga igår. Sedan blir det veckohandling på Maxi, borde inte bli så mycket (finns en del i frysen) Ikväll så är det tvättning 16-21, medelpass spinning på friskis vid 17 och sedan filmkväll hos annica vid 18 - fullt upp. Men de ska hinnas med så de ska bli trevligt. Får se hur vissa mår efter igår...

Ciao

Party i Kalmar

Sicken kväll!!! Blev ingen för-förfest utan Katie och Vix hämtade upp mig och sedan blev det till Annica. De var lite grått i början men sedan blev det blötare och blötare och då började partyt. De blev lite Twister - jag är sämst för jag blev psykad hela tiiiiideen! Men de var riktigt roligt..roligt att alla var där också!!!! Party till nytt högtalarsystem för heeela slanten. Vid halv tio så ringde vi taxi och då blev det puben - dött så vi blidde till Palace (fritt inträde!) i strax över en timma innan vi gick hemmåt!!

Nu - sova för imorgon är det pluggning (suck!) Imorgon ska jag äta något ohälsosamt också - muhha mums!

Lööördag

Efter en dag på biblioteket så är jag hemma igen och segar mig. Blev en tur förbi Systemet med Katie och lite shopping inför kvällen hos Annica. Pluggande under dagen gick helt okej och jag förstod och repiterade både det ena och det andra. Nu ska jag slänga mig in i duschen och sedan är det uppfixning i 700 blås för att hinna med, måste diska också!

Katie kommer när hon är klar...när de nu är men innan 17 - AH JAG MÅSTE IN I DUSCHEN!!!!!
Have fun...dont do anything I wouldn´t ;)


Natti natti

Hemkommen från en stressig men otroligt rolig kväll på Sjösjukan!! Man märker hur mycket mer folk man känner mot innan nollningen och allt jobbade och de är ju hur kul som hellst!! Dricksen blev inte sjukt bra..allt för att dom splittade mig och Katie (jag svär de är sant!!) Men blev iaf en del och så fick jag 300:- för jag "torkade" upp en spya...vem fan spyr i ett handfat? Okej jag är glad att de inte var i pissoaren - blä! Men efter en flask rengöring så gick de bra! Roligt att stå och prata med killarna inne på toan medans dom gör sin sak, haha..en erfarenhet rikare!

Nu är det sängen, ska vara på biblioteket vid 11.00 då jag och Evelina ska plugga. Blir där till 14 då de är dags för systemet och ladda inför kvällen :) Ses på stan!
Natti

Förfest!

Okej..imorgon gäller det! Party of all parties nämligen dagen vi firar då Annica fyllt 22 år (visst e hon gammal, men ack så söt!) Men vi har ett dilemma när ska vi börja med förfesten?...När är det okej att man börjar föra? Jag ska tydligen börja vid 12 (enligt fröken K) så de får väl bli vodka istället för vatten imorgon på biblioteket - får man dricka på studentbiblioteket, de är ju ändå för studenter?! Om ni imorgon ser någon på en cykel full med böcker runt 15 tiden mot berga som inte kan cykla - thats me ;)

När börjar ni föra?

Fredagkvällen

Kvällen som skulle bestå av filmtittande och en massa babblande..blir inte alls som tänkt. Blev uppringd av en vissa person som rart meddelade att vi skulle jobba på Sjukan, eller vi hade ju sagt att vi ville det så de är inget måste. Så de blir Sjösjuka hela kvällen, dom öppnar inte förens 21 och vi ska vara där vid 20 så jag och Katrin ska äta på puben innan, dom har baaara sprit på sjukan :p Så de blir jag och Katie på sjukan ikväll på andra sidan bardisken än vi är varit på där..men vi får inte stå tillsammans - lika bra/säkert!

De blir nog kul de också, bara jobb i 5-6h innan krash i sängen. Ska upp tidigt så hoppas man inte är allt för död! Nej nu ska jag läsa ett kapitel i boken. Halvdöd efter träningen efter skolan..


Fint från H&M

Lite höstinspiration från H&M..en av varje tack!


Fredag

Veckans sista dag..skoldag iaf! Ska vara i skolan vid 12.15 och sen är föreläsningen till 14.15 så de är en perfekt längt på den. Tyvärr är de inte sååå roliga saker som ska gås igenom idag men de är bara att stå ut när den bara är 2h lång. Innan dess ska jag läsa lite i boken så jag hänger me på föreläsningen.

Sov som en prinsessa..kanske inte så konstigt när man lägger sig efter 02.

Ha en bra fredag!
Ciao

Home sweet home..

Hemma igen efter en mycket rolig kväll, med undantag från en fullstudentkastarvattenincident någon timma innan stängning. Snabb städning, allt förutom disken på mindre än 40 min :) Weiii till oss!!

Sista inbokade jobbningen..men de blir nog om några veckor igen. Har ca 10 matkuponger att spendera nu..med start imorgon då vi ska ha filmkväll med start med mat på puben - ska vi köra puben iförda pjamas? Lite kul..och så hoppas vi att de är några roliga jobbare som vi kan underhålla :) Alkoholfri är morgondagen också..men för er som sett mig och Katie in action vet att de inte behövs någon alkohol!!

Imorgon - plugg, föreläsning, postning, träning och sedan filmkväll med alla som vill! :)
Natti natti

Torsdag

Heeeelt sjukt att de redan är torsdag, känns nästan som måndag!!

Imorse försov jag mig..kom 30 min sen till föreläsningen, ska börja gömma min telefon som larmar så jag går upp ur sängen och stänger av. Men jag skrev ut alla papper innan jag gick in så missade inte sååå mycket. Tydligen hade de varit datortrassel så de var inte så farligt faktiskt, tur. Ingen svår föreläsning, lugn och man hängde me!

Nu ska jag ner och tvätta, sedan blir de lite läsning medans maskinen går och efter jag hängt tvätten så blir de träning för hela slanten, gym idag igen men med mer kondition tror jag..gick så sjukt bra igår på konditionen så nu jäklans :) Sen blir det pluggning innan de är puben vid 18.

Ciao

Karro - glassen var mums mums mums!!! Bästa chokladglassen jag smakat på länge!!

Wei!

Nu är jag tillbaka i hemmet, har hämtat hem min cykel från reparatören och tack gud för dom rättade bara till fäljen (eller va de nu heter) som var sönder och sne och därför hade gjort hål i slangen. Blev lika dyrt som igår, jag hade befarat mycket mer och han bytte ut slangen for free. Tack för det!!

Sen har jag hämtat datorn också och fått papper på att den är död som ska in till försäkringsbolaget snabbt som attan! Jag hoppas dom är snabba för jag vill byta försäkringsbolag..dumt att betala dubbelt så mycket! :p Nu ska jag skriva de sista på inlämningen och sedan blir de träning - gym. Ikväll blir det mys..jag har köpt glass "Fever for chocolat!" efter tips från Engla.


Morning

Om jag skulle gått upp vid 07 hade jag dött..så de var ju tur at t de blev sovmorgon! :) Nu ska jag fixa lite frukost och efter det så ska jag nog till skolan, eller jag har inte bestämmt mig för vad jag vill..jo de blir nog skolan. Sen hem och förbi cykelrep. och se vad som är fel med cykeln och vad som måste göras :S Blä!!!!

Kvällen blir nog lugn..skulle vi till puben ikväll? Fövirringen är total men den blir nog allmänt lugn för imorgon är det puben igen. Måste ta en kik i kalendern också..vad är det egentligen som händer?

Ciao

Trötter

Nyss hemkommen från puben..en otroligt givande kväll må jag säga. Inte så faaarligt mycket folk och vi sålde för 12.000 (knappast ok) men jag och my partner in crime (Katrin/Katie/Nasse) hade de riktigt roligt! Kom på lite olika danser varav jag tyckte någon var väl pinsamt! Men nu är de hopp i säng...övning 08.45 imorgon men jag vet inte hur jag vill göra :S

Och föresten...om jag någon gång får för mig att klippa lugg - stoppa mig - sinnessjukdom! Får ejjjjj ske! Tänk ibland har folket från skåne rätt..

Puss från blyger!

Cykeln

Cykeln är nu inlämnad igen på koll..ska dit imorgon efter lunch igen och tills dess så har jag en lånecykel :) Då slipper jag ta Annicas :) Denna är iaf jättehög med lågt styre så man sitter som värsta tävlingscyklisten..känns mest läskigt!

Nu ska jag hoppa in i duschen, ska vara på puben 18 och vill hellst hinna förbi datorreparatören innan och hämta datorn :S Om dom inte har skrivit ut något skrotkvitto så kommer jag på riktigt att bli galen :(

Ciao

Mossigt

Kate Moss nya Topshop kollektion ligger nu ute..dessa är mina favoriter:

Heart CardiganBaby Doll Dress
Heart Cardigan £45                                              Baby Doll Dress £65

Happy!

Halloj!

Somnade på gott humör så de var ju bra, de är bara en cykel men den är mitt ALLT! :p Iaf så hoppade jag upp 20 min innan jag var tvungen att gå imorse - bråttom värre. Men hann klä på mig, sätta på kaffe, platta håret speedversion och sminka mig någolunda. Var skönt att börja dagen med en promenad, massa luft och frisk sådan.
Hittade duggalokalen och gjorde den..kom faktiskt ut ur lokalen med ett litet leende :) Jag kunde de, jag kunde de!! Var osäker på två saker bara och de tycker iaf jag är bra!!

Efter duggan blidde de pluggning med brudarna, eller iaf Katie och annica kom sen *fnitter fnitter* och massa skitsnack/sjungning. Ang så tror jag att kören börjar idag, men eftersom jag och Katie jobbar puben ikväll så får de vänta tills nästa tisdag. Skulle ändå bara vara lite mysig uppstart om jag förstod rätt. Men nästa vecka är jag back in business! Skoj skoj!

Nu ska jag renskriva mina anteckningar från föreläsningen i väntan på mina darlings (ska få låna annicas cykel - du är såååååå söt!!!)
Ciao

Neggo

De som började som en bra dag blev verkligen skit! Suck va allt jämt ska vara så jobbigt..man de inte vara lätt och roligt istället helatiden - då skulle de inte finnas några konflikter och så!

Blev ingen träning, cykeln dog så nu kommer dom bli arga på F&S för jag inte kom, men de är inte mitt fel att dom stängt avbokningen! Får iaf köra lite hemma. Min koncentration har flygit ut genom fönstret - hatar mest min cykel nu!!! Jävla skit alltså - minst sagt. Jag måste ju ha en cykel, kan inget annat göra än att lämna in den och betala för däckbyte eller vad dom nu måste göra. Sparpengar - noll. Thats life!

Har 2 kap att läsa tills imorgon också så gör nog det nu istället, duggan (som jag inte hittar någon plats för, får gå tidigt imorgon och leta) kan dra åt pipsvängen tillsammans med cykeln!

Nu ska jag dammsuga upp mina aggressioner!!

Cykelen

Cykelen (som man så fint säger i Kalmar) har dött lite tillfälligt!!! Kom ut i morse och bakdäcket låg inte på rätt plats utan hade rymt utanför ramen..så nu måste jag förbi verkstaden hela 300 meter från mig, väldigt skönt att den iaf är nära. Då får dom hjälpa mig med växlarna och sätta dit cykelkorgen bättre. Fy då lär de gå pengar till de också - BLÄ!!!

Ikväll blir det ev ett spinningpass/gym besök men framförallt så ska de pluggas. Vi har dugga imorgonbitti (måste kolla vart!!!) Så den måste jag sätta 100% för att få lite säkerhet. Allt annat är inte ok!!!

Ciao

Update: Cykeln är nu någelunda hel, snetthjul och spruckna däck är dommen - men dom lagade växlarna, satte dit korgen och den är cykelklar. Jag ska fan stämma Halens där vi köpte den...den är fansiken inte nog gammal för spruckna däck!! KAST!!! 165:- fattigare men gå går inte att vara utan cykel :(

FORTFARANDE SÖNDER!
Nu gick jag från fattig student till väldigt väldigt pank..cykelhelvete! :(

Myspys

Kvällen har varit lugn och skönt, just the way I want it! Blev dock otroligt lite pluggande idag, men efter förra veckans konstanta stress så behövdes lite lugn och ro.
Har tittat på SATC-filmen och sedan blev det "No Reservations"..en typisk Johannafilm, de skulle nog vara jag om jag hade fått som jag velat :p Har faktiskt haft trevligt sällskap också, även fast de var över MSN men vad ska man göra! Efter den här kvällen hoppas jag att jag är fit for fight. Ska träffa min KK imorgon (min Kära Katrin alltså)..hihi så rolig man kan vara.

Ne nu är de hopp i säng!
Natti natti hattifnatti!!


Nerladdning??

Okej, jag behöver hjälp av någon datorkunnig!!

Jag har laddat ner lite filmer från Pirat Bay..men de är bara ljud, och de även på filerna som de står videoklipp i. Måste man ha något program, har jag helt enkelt laddat ner bara ljudfiler (och att dom ljuger och säger video fast de är ljud?) eller är jag helt blond nu?

Hjälp!!!


Tack för hjälpen Karro och Alex..vad skulle man göra utan vänner?

Dagens Vill ha

Detta otroligt fina halsband från Jammla är jag nog lite kär i.
Lagom sött, piffar upp de mesta och lagom stort!! Helt perfekt!

Kostar 240 kr. (vill vill vill vill viiilll)


Bildkälla                                                Bildkälla

Regnigt!

Blääää för att cykla när det regnar..och på allt ha jeans på sig - dagens problem är att få av sig dom, de är ju som lim på benen :S Jag och Katie cyklade in till stan (hon sitter på sin plats på pakethållaren) snacka om att de är en rejäl workout, kommer få bjässe vader :p  Vi shoppade iaf loss på akademibokhandeln blöta som vi var..Lindex hade stängt så kunde inte kolla på jackan idag heller.

Nu är jag JÄTTEhungrig och ska illa dums ställa mig och laga mat. Tacos blir det nog :) Resten av kvällen måste gå i pluggandets tecken..men de blir nog en film ikväll som bonus om jag är duktig :)

Ciao


Söndag

Ytterligare en dag i trötthetens tecken, jag måste nog brygga massa kaffe om jag ska överleva pluggningen idag :p Men gårdagen var rolig värre, fast de blev lite för sent än vi tänkt. Cyklade över till Katie strax innan nio någongång så vi kom ju ut rätt sent också. Men de var massa folk på puben..rätt roligt eftersom man känner igen alla "stammisar" så de finns alltid någon att prata med.
Sen drog vi vidare till Sjukan och var där till dom stängde och slängde ut oss, då blev det lite Mollys och sedan blev det Sjukan igen tills way för sent. Snälla Victor kom och hämtade oss också, så snällt så snällt (K har ingen cykel - stategiskt?) Nu ska jag dricka 15 koppar kaffe...

Kvällens do - Varannan vatten
Kvällens don´t - drick inte avloppsrör..fy fy! 

Dagens - Drink!

Hittat en ny otroligt go drink..vi döpte den till fifty fifty och passar alla som tycker om Hallon/lakritsklubborna under samma namn! Världens mumsigaste drink och man skulle ju knappast tro att de skulle va mumsigt med denna blandning..men *Mums!* Try it!!!!

Fifty fifty:
1 del lakritsshot
1 del Sourz Raspberry
Fyll upp med Red bull
*Mums*


Partymode

Hallooojj...hoppas att alla har en trevlig lördag, och fram förallt pappa som fyller år idag!! Grattis till väldens bästa pappa. Lite tråkigt var att han ringde mig innan jag hann ringa honom - men självklart sjöng jag för honom (i typ 5 sec). Han ringer alltid när han är påväg ner från Bromma och flygplugget där...vi kom fram till att vi är plugghästar (och mer ska de bli).  Pappisen håller på att ta flygcert. de ska jag också göra någongång de är ett av mina mål jag haft i många år. Grymt!

Nu är jag färdigduschad, har ätit mat i lugn och ro..nu är det partymusik på hög nivå och jag måste välja kläder. Har inte så många val eftersom mina DHL-paket inte riktigt kommit iväg från sthlm. Thats life! Men nu ska jag fixa facet..have a lovely lördag folks!

Mot Katie, Puben och sedan Evigheten!

VAKNA!

Min kropp är som i koma..trött från en fullspäckad vecka!! Har peelat ansiktet, tvättat och här sitter jag med ansiktsmasken på i ett försök att iaf väcka ansiktet. Nu sitter och iaf och skriver en sammanfattning på alla begrepp, har gjort en dugga och den gick bra. Ska göra lite övningar och sedan är det dags för middag och då får det vara nog för idag. Fick iaf lite gjort..wtf de är ju helg! :p

Vad hittar ni på ikväll?

Fodral!

Jag vågar inte ta med mig min dator ut på äventyr..och de var ju just därför jag skaffade mig en mindre (ja, jag är fortfarande helt kär i datorn - vi är soooooulmates) Problemet - jag har inget fodral till min bäbis. Har kikat i alla butiker men de finns ju i princip bara väskor..jag vill ha fodral! Dom enda som finns är dessa: Bläääää...

Vet du någon bra hemsida med lite färgglada fodral, inte allt för dyrt?

Lördag

Godmorgon/förmiddag/dag..
Min plan var att vara på biblioteket mellan 12-15, men så blidde det ju inte då. Jag skyller på att Katrin inte svarade på mitt sms..men egentligen så vaknade jag 12.21 (har varit vaken under morgonen men somnade om så sött så). Så de blir pluggning hemma istället under några timmar! Ska läsa lite olika sammanfattningar och göra lite uppgifter! Basic idag och imorgon får jag gå in på kommande veckas kapitel...

Planen för kvällen får vi se vad de blir...jag hoppas jag vaknar till liv snart!! MAT!
Ciao

Studentpuben del 3

Nu är jag hemma..så skönt så skönt. Men man hinner alltid komma upp i varv för typ 3.e gången när de är dags att stänga. Tiden bara flög fram sen sa Katie att den är 00.50 och snart stängning - woho! Städningen var inge vidare snabbt - usch och fy men men så är det..vi var bara 5 idag också, normalt men de var skönare att vara 6 - lättare uppdelning.

Nästa äventyr vi planerar är att jobba på Sjösjukan, iförda heta outfits och då jäklans ska vi få in dricks!! Inbjudna till nästa Fredag..men vi får väl se vad det blir av den saken :p Mellan 600-1300:- brukar killarna få in..omg i våra outfits..dubbla summorna!!! :p

Imorgon - plugg, på biblish med Katie!

Minipaus

Vi slutade tidigt :) Jippie! Nu har jag fixat håret och bytt om och ska strax hoppa på cykelt och iväg mot puben. Funderade på att slänga ihop en smoothie och ta med mig men nä nu orkar jag inte de..hoppas att de inte tar 3h att få mat som de gjorde förra gången!

Kom förbi puben och hälsa på mig och Katrin!!! Vi bjuder på Vatten!!!
Ciao

Fredag

Snart är denna skolvecka över..iaf de som är schemalaggt *Jippie*. Vi har dugga på tisdag och även en inlämningsuppgift till tisdagen - men den är jag redan klar med! Så i helgen ska jag göra övningar i boken och gruppövningarna som är någongång nästa vecka..så de finns iaf saker att göra. Men jag har koll på läget..efter några till övningar så ska det sitta!

Direkt efter skolan (slutar 17.45) så ska jag fort hem och byta kläder och sedan iväg till studentpuben. Ikväll är det öppet 19-01 så man är väl hemma strax efter 02 eller så. Kul kul kul. Imorgon ska jag iaf sova tills jag vaknar aka 10. På kvällen ska vi hitt på nått, utgång om jag känner mig lite mer utvilad..

Ha en bra Fredag!
Ciao

Gospel

Nu är jag tillbaka från mitt lilla Gospeläventyr. Var med på första gospelkörövning och de var spännande och väldigt roligt! En hel del skratt och när man inte är van med alla svängningar upp-och-ner så blir det lätt mycket. Vi körde igenom en 5-6 låtar på 2,5 timma. Fullt upp!!!

På söndag är det Gospelmässa..vi får se om jag sjunger med kören eller blir ett med församlingen men jag vill hemskt gärna gå...om jag lever efter våran wild night out på lördag :p

Nu - dö i soffan och renskriva mina anteckningar från föregående föreläsningar. Gjorde några uppgifter i eftermiddags och var relativt me i svängarna!

SATC

Är det bara jag som tycker att dessa framsidor är helt underbart fina? Den mörka ser så otroligt levande och lyxigt nu. Filmen släpps den 22 oktober..myspys! Den är ju ett absolut måste i samlingen. Denna och Mamma mia ska jag köpa!


Plugg + plugg

Nu har våran föreläsning slutat..fun fun fun. De bästa var den "Pedagogiska stunden" då vi återvände till dagis för en stund och de behövdes..roliga små bilder, magnetiska pengar och sådant skoj. Förstod jag? Jo men nästa det mesta gick nog in.

Nu ska jag sitta och göra våra övningar som vi ska gå igenom ytterligare imorgon på övningstillfället mellan 14.45-17.45. Väldigt sent men de är faktiskt bra..då hinner jag träna på förmiddagen (morgonpass i gymmet!) och sedan skriva ihop en sammanfattning..eller iaf renskriva, kan inte bestämma hur jag vill ha det! När jag är klar med övningarna här i skolan ska jag hem, byta om och sen träna på gymmet en timma innan de är äventyr :)

Ciao

Torsdag!!

Godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga glatt godmorgon godmorgon i kööööööööörrr...

Hoppas att alla mår bra idag, själv mår jag super..sov som en liten prinsessa efter puben igår. Nu ska jag byta om och sätta mig och läsa igenom lite inför föreläsningen 11.30. Känns bra och jag är faktiskt me på konteringarna så de är ju bra! I eftermiddag ska jag in till stan och kolla på andra Lindexbutiken efter jackan och sedan ska jag ut på okänt vatten vid 18 tiden - men de ska bli jätteroligt, hihi mer får ni inte veta ;)

Frukosten  är avklarad - Hallon och banansmoothie och två knäckisar med ost *Mums!*
Ha en bra dag folks!

Studentpuben!

Nu är jag hemma igen..hem ljuva hem. Men de var en skoj kväll på puben..otroligt mycket roliga/fulla människor. Kommunikationssvårigheter som vanligt mellan de olika stationerna och städning som tar onödigt mycket längre tid än nödvändigt. :)

Imorgon är de föreläsning 11.30-14.30 och innan dess ska jag läsa på lite och sälja mina Org. böcker som nu ligger fint i väskan så jag icke ska glömma dem!

Ciao..eller natti natti!

ps. blidde inget skoköp på Arnolds, dom kändes inte rätt så får leta efter något annat senare.

Kurslit.

Något som är bra med den otroliga mängd böcker man köper...är att man kan sälja den vidare!! :)

Sålde precis mina organisationsböcker för 500:- och köpte dom för 650:- så de var ju absolut superbra. Passade även på att sälja Katrins och Marinas böcker till två som stod och tittade på anslagen - Annica om du svarat i din telefon så hade dina också varit sålda ;) Så de är ju iaf bra att man får tillbaka lite av allt man lägger ut!

I eftermiddag ska jag och katrin spana skor och finns dom jag vill ha så är vinterskorna fixade! Ska även en sväng förbi Lindex och kolla om dom har kappan inne så jag kan beställa den från nätet och få rabatten!

Nu - föreläsning till 16! Ska bara förbi och hämta kaffe i Bistron!
Ciao

CSN!

Weiiii....CSN har kommit :)
Money money money! Vilken skön känsla att titta på kontot och se betydligt mycket mer pengar än det var tidigare :) Helt lovely!
Money money money!!!

Onsdag

Förvirringen är totalt...! Jag har ont i huvudet och de blir plugg hemma istället för i skolan under förmiddagen. Blir lite lugnare så pass..men de gäller att bibehålla koncentrationen också. Nu ska jag äta lite frulle och sen kör jag igång.

Dagens schema:
Pluggning hemma -12
Föreläsning 13-16
Handla mat och kolla jacka 16-17
Jobba på Studentpuben 18

De blir ingen träning idag..jag har inte tid och känner att de behövs en liten paus.
Ha en great dag! :)
Ciao

Tidning?

Vad sägs om en billig morgontidning? Hittade en annons på Gratisbio..från 19:- för en månad :)

Omröstning!

Vilken bilder det? Lutar åt den andra, den från Lindex. Är supernöjd med min förra från lindex som är liknande fast blå.

Vilken tycker Du??

Skepparkavaj - Laredoute 779:- Ulljacka - Lindex 599:- (419:- med rabattkod) Skepparjacka - H&M 598:-

Danspass

Precis tillbaka från Danspasset på Friskis. Vilket pass! Omg!!! De var otroligt roligt dom första minutrarna sedan körde man bara järnet! Man blev brutalt slut men de var bara roligt så de var bara att köra några ytterligare låtar som höll humöret uppe :)

Dagens tips - Prova danspasset!!! Its great..och jag är dödare än tidigare!
Ciao

Studentkortet

Titta vad som hade dykt upp i min brevlåda när jag kom hem...Woho Studentkortet! :p Kortet är taget med webcameran..de får funka tills jag fått fram en ny kamerasladd. Nu kokar riset...oops!


Skolan

Nu är jag äntligen hemma från första skoldagen. Föreläsningen var mellan 08.30-11 och efter det gjorde jag först vår inlämningsuppgift till imorgon innan de var lite programinfo. Under eftermiddagen har jag läst några kapitel och gjort en massa övningsuppgifter, och det gick faktiskt superbra. Jag är supernöjd och stoolt över mig själv..visst visst de är första dagen men så där långt kom jag inte på några veckor :p

Nu - laga lite mat och sedan fortsätta att plugga innan jag och annica ska på danspass på Friskis..fun fun fun! Tidig sänggång blir det också eftersom jag jobbar på puben imorgon igen!

Ciao

Time for school!

Halloj!

Solen skiner (ser det iaf ut som) och det är första dagen i skolan för denna termin. Just nu är jag peppad och förhoppningen är att lärarna lär sig av sina misstag och att denna kursen är bättre än första gången. Kul med roligt folk också..vi såg ju en del av dem igår på puben. Massa folk var det och de var riktigt skoj..tiden gick överraskande snabbt. Vi är tillbaka imorgon!

Nä nu ska jag slänga i mig resten av gröten, resten av kaffet och hälla i en skvätt mjölk i min Starbuckskopp fylld med kaffe - kommer behövas idag! Efter skolan är det uppstart på Mf-året 2 och efter det ska jag äta lunch och blir nog kvar i skolan och läser lite där.

Ha en bra dag!
Ciao

Nyvaken..

Jag kände mig lite lätt död efter medelpasset över lunchen på friskis, så efter att jag lagat lunch konstaterade jag att jag var trött och att de lika bra att gå och sova några timmar eftersom jag ändå jobbar 18-01 på studentpuben och de lär inte vara så lungt eftersom de är nollning!

Sovning 15-17 vilket var perfekt, ska bara stretcha ut mig så ska jag nog klara kvällen. Mamma ringde och väkte mig precis lagom *Tack tack!* Jag hörde ett ljud..och skiten slutade inte..jag hade nollkoll på va de var för ljud innan de sa pling en trappa upp - Telefonen ringer. De är alltid lika jobbigt när man inte kan konstatera ljud...Jag är ju van av att vakna mitt i natten av att de är brandövningar *FY!* Man var up for it i början i Kandersteg men inte efter två veckor!

Nu ska jag fixa mig!
Puss på er

Måndag

Sista lediga dagen för detta sommarlov!
Att de ska bli skönt att komma tillbaka kan jag verkligen inte säga..men de är bara att bita i det sura äpplet och ta skiten - thats life! Som tur va så har man ju iaf roligt folk inte allt för långt bort så överlever de gör man! :)

Idag: Har jag inget planerat förens 18 då vi ska vara på puben. Ska kika om Friskis har något pass runt 16 eller tidigare så man hinner hem emellan..jag vill inte springa runt med fluffigt blött hår :S Något finns det alltid att hitta på, men ingen städning för de är KLART!

Nu sitter jag och funderar på att byta försäkringsbolag...Trygghansa tar dubbelt så mycket som länsförsäkringar! De är ändå 50:- i månaden, kanske tycks vara lite men de är ju 5 koppar kaffe eller två måltiden..eller två cider för den delen ;)


Ciao



Ikea

Shopping på IKEA står på schemat inom en snar framtid. Blir inga soffor :( Men jag pimpar upp lägenheten istället..tavelramar, rumsavskiljare och liknande ska upp!!


Överkast - Indra 99/169:-
Överkast - Thisted 499:-
Hyllplan - Lack 99/199:-
Förvaring - Kassett 59:-/ 2st
Skolådor - Komplement 99:-/ 4st
Sängbord - Rast 99:-
Lampor - 179:-

RSS 2.0