Ansiktet

Ska förbi apoteket och köpa mig en ny ansikts creme.
Ska prova en från ACO med lite BUS-känsla, den ska vara bra har jag hört. Någon annan som provat den och vet om den är något att ha eller bara skräp. Tycker att dom har många bra produkter! Vi får se!
ACO Sun kissed face cream

Ellos vår/sommar

Ellos har fått in en hel den söta saker, koftan som är designad av Johanna Klasson är en favorit..minus för armarna men plus för fickorna! Ska nog inte beställa något, iaf inte nu de får bli längre fram! :)
Zooma
ZoomaZoomaZoomaZooma

Mat i magen

Det var ena halvan av kusinskaran igår och den andra idag..vi är ju inte så många men ändå :p Mat hos Farmor och farfar idag också..och samma mat också :p Men de var trevligt hur som :) Syster-yster åkte ner med Birgitta när hon slutade och dök också in hos farmor, och jag åker hem imorgon så ohh så mycket tid vi spenderar tillsammans jag och yster :)

Imorgon ska jag hem till Hagsätra, de blir Bio med Helena och fönstershopping hela dagen. Ska se om det blir någon mer dejt, vi får se. Blev ingen sväng förbi Gilwell och hälsa på packet som var där, men men I know them all. Lycka till too ya all!
Klockan nio är det Las Vegas och sen packning, dusch och sängen!
Ciao

HM

Nu har HM släppt nya säsongens kläder..på hemsidan iaf. Trend-plaggen ligger också ute..men vissa saker finns i varierade storlekar..tar slut snabbt! :) Vill ha:



Hjälp i nöden!

Till L:

"Jag tror att du har läst böckerna som handlar om "It girl" eller hur? Vilken ordning kommer böckerna i? Jag har inte hittat det och det är planerat att inköpas som present :-) Snälla! Kan du hjälpa mig kanske?"
Omslagsbild: ISBN 9789171306418, It GirlOmslagsbild: ISBN 9780316011860, Notorious: An It Girl NovelCover ImageOmslagsbild: ISBN 9780316113489, UnforgettableOmslagsbild: ISBN 9780316113472, Lucky: An It Girl Novel



1 - "It Girl"
2- "Notorious"
3 - "Reckless"
4 -"Unforgettable"
5 - "Lucky"


Mellandagsrea

Åkte från mamma i morse..sällis fick jag av mamma också (hon skulle till jobbet!) vilket var väldigt trevligt...oohh så trevligt. Tog tåget till Gnesta där pappa och birgitta hämtade mig och sen far vi mot Nyköping och lite shopping. Kom dit precis vid öppningen kl 11.00 och lungt var det då inte :p
Jag fick med mig en klänning från Gina..HYSTERI! Massa folk i butiken...och alla stod i kö, bokstavligen! Tog kanske en 20min i kön :S Aja 99,50:- och jag är supernöjd. De vart dock mitt enda inköp..skitbutiken med skittråkiga saker!!!! Fy för Nyköping!

Sen åkte vi och åt mat och fikade hos bekanta som bor i Nyköping innan vi åkte mot Malmköping och Kungsgatan där det intogs mat med släkten hos farmor och farfar. Fick min födelsedagspresent från farbror och kussarna också (ja, jag fyller år i Augusti) trevligt värre. Men mycket mat fick man då inte i sig..men skratt! Muppig släkt man har :p Lovely!

Nu har jag pysslat med hemsidan..klar! Ska gå upp och hänga i soffan i mina nya fårtofflor som jag fick av tomten ikväll *Tack tomten!*

Färdig!

Nu är jag färdig med min hemsida..så skönt så skönt!
Finns ju alltid små saker att göra, och dubbelchecka, men i de stora hela och designmässigt är jag klar! :) Nu ska ni säga att jag varit så duktig, så duktig *Tack!* :) Grymt nöjd kan jag säga också..inte alls svårt, lätt som en plätt!

Ohhh så fin den är! Ska göra bloggen likadan..men jag får byta bilderna kanske :p Aja..later problem nu orkar jag inte göra någonting alls kan jag säga er!

God fortsättning :)

Nu är de 364..

..dagar kvar till nästa Julafton med Kalle och all julstress, tänk så skönt att de är ett tag kvar! :p

Gårdagen..och idag också för den delen spenderades hos mammisen och co i södertälje. Tog tåget upp från Pappa vid 12.30. Fick faktiskt julklappar igår, det blidde en Soda Stream från Farmor och farfar, ett perfymkitt från Mamma och micke - Kenzo. Pengar och en kokbok från Mormor..och choklad från Anita *Tack tack!* Julklappen från pappa och birgitta blir körlektioner..sitter också väldans bra får jag lov att säga (dah jag önskade mig ju det :p)
image267   image268


Snart kommer tomten

Idag har det varit en massa bakande och matlagande..alltså spenderades exakt hela dagen i köket!!

Jag har gjort tryfflar, marsipangodis, smakat chokladkola..chokladat marsipan/naoughatlängderna och rullat en massa köttbullar!!! MUMS!

Nu har jag nästan gjort klart min hemsida..i stort är det enbart länkarna kvar, B ska hjälpa mig och visa lite så de går snabbare. Den är verkligen jättefin! I love it..

Nu ska jag upp och dö i soffan..hoppas de är nå bra på tv!

Tiden den går..

Oj så snabbt tiden går egentligen..jag är helt uppslukad av hemsidan..går iaf framåt men jag ändrar mig konstant! Hittat en massa fina bilder som jag leker med..vill ha det mesta i gråskala och de är inte de bästa. Vill ha simpla illustrationer på sidan, och de verkar lättast att fixa dom själv faktiskt..så man får de som man vill! Oh well..

Dagen flöööt iväg! Vaknade, frulle..fixade lite hemma och sedan åkte jag och B upp till huset..åt lunch med farmor, farfar, och Åse och Tomas very nice. Sen gasade vi iväg till Flen för att handla..hittade julklapp till pluttbroder nr 1 (aka Adam) :) Sen när vi kom tillbaka var klockan nästan fem. Sen har det varit god mat med åse och tomas på middag..badade i badtunnan och sen en latte på det - och här sitter jag nu!

Nu måste jag spana in dagens bloggskörd! :)
Puss!

"Inget är heligt!"

Visst han är rolig...men ibland blir det bara för mycket! Såg på Betnérs show på Kanal 5 igår..haha, man fick sig några skratt! Tog upp några bra saker...men herregud han hatar verkligen Aftonbladet, han tog ju upp dom i varannan mening..för mycket!
Mitt konstaterande - vissa saker är helig och ska låtas vara, men han är en jäkligt bra komiker!


Byggande

Dålig uppdatering..I know! Men de blir så över jul..

Fick mig en rejäl sovmorgon imorse och de var oh så skönt..tack de behövdes! Kan nu konstatera att jag ALLTID vaknar 10.16 för att gå på toa när jag sover på landet..lite onödig information men aja :p

Tog de lungt och tittade på Days of our lives - thats my show. Sen har jag fixat och trixat med min hemsida..kommer inte alls se ut som bloggen som jag först tänkte göra, den blir mer stilren och enkel (är iaf inne på den banan nu) Sen kom pappa hem för lunch och då följde jag med upp till huset och hängde med farmor och farfar. Väldigt trevligt! Kaffe, pepparkakor (2st så jag kommer inte dö) och lite sockerkaka bjöds det på *mums!*

Nu är maten på g, stackars sjuka birgitta är hemma och de är lungt och skönt!

ps. helena är såå bakis (onödig information del 2) ds

Torsdag - Sthlm!

Hej och Halloj!
Jag överlevde flygresan, men ack så trött jag är! Pappa hämtade mig på flygplatsen och sen åkte vi runt och köpte och fixade innan jag skulle träffa Frida i stan. Vi blev utsatta för falsk marknadsföring..vi såg en skylt för Solarium vid GV-kyrka med en pil..så vi gick och gick och gick - "Där!" Vi hittade den till slut.
Växel är jobbigt kan vi konstatera!!!
Sen gick vi på stan, leta matställe och jag köpte nya strumpisar (lyckades ta sönder TVÅ par idag, ett i morse i stressen och ett par hemma!) :S Men de var mycket trevligt! :) I do like me Friday! :p

Nu är jag på landet...var uppe i farmor och farfars nya lägenhet som pappa renoverar - OH SÅ FIN! Jag är KÄR i luckorna..ska smygta lite bilder och lägga upp så få ni se! Underbart fint överallt! Min pappa, han kan han! :) Nä nu är de mat!
Ciao

Natti!

Nu är allt klart! Ska stänga av tv + mottagaren med überknappen och sen är de sängen som gäller!!

Imorgon är de upp..klä på mig..linser och smink samt ta en sista check innan man dyker in i taxin vid fem över sex. Irriterande är att jag inte hittar min lilla grå väska..jag har ingen bra liten väska!! Ska gå på Second-hand jakt imorgon tänkte jag...i STOCKHOLM!

Puss och kram! :)

Packning

Nu är packningen snart över..tog inte så lång tid - men vad ska jag ha på mig imorgon? :p *Hihi*

Kvällen spenderas hos Annica med brudarna + respektive!! Skulle se Bonde söker fru, men fyran hade en massa problem, så de blev en hel del skrikande när den la av..men vi satt och mumsade på helenas härliga kladdiskakis och grädde/glass. :) Varje vecka är det någon ny som dyker upp när vi har tv-kväll...idag - Lina, Henrik (? - katrins bror) och Tommy! :)
Efter att Katrin CO gått körde vi ett par omgångar med D´Jey..roligt spel om musik och sådant som man gör via cdskiva på tv.n - HETT tips!

Nu ska jag ta och välja smycken..usch va jobbigt! Och sen sängen..taxin kommer 06.05 och jag flyger mot Sthlm en h senare!

Ciao

Fina nagellack

Mina favorit nagellack är Mavala och Essi..priset går ju inte att jämföra, och essies kvalitet är också betydligt bättre! Mina Mavala (en si sådär 15 st kanske) har börjat blivit kassa..dom ska man nog bara måla ett lager med..

Dessa nya färger från Mavala är riktigt juliga och fina! Rött är sött! :)


Essie Nail Polish Calypso
Målade precis på lite Calypso från Essi, fin och klar färg!

Varning!

Usch, skulle precis dricka upp min sista julcider..ingen har hitills varit god, och de var inte denna heller!!!

image266

Party

Billiga partykläder inför jul och nyår! Alla från Halens..
(jag har aldrig handlat därifrån men hade en del fint!)


249:- 499:-

249:- 499:-

Hemska graviditeter

Nu är det väldigt många borta i väst som är gravid och många som syns ute på löpen och skvallersidorna..men den här är ju bara för mycket. Birttans syrra, Jamie Lynn Spears 16 år är gravid! Hemskt, främst för att hon är så ung (men också att de kommer fram ytterligare en spears på löpen med problem, och ja jag kallar det för problem!)


Dagens

Dagens önskan kommer tidigt idag, en Fin Fin Fin kofta från Modström som finns att köpa hos Nelly för 899:-. Gå in via rebattkod.se så har man 50:- rabatt och sen finns det ju studentrabatt också, vet ifs inte om dom funkar tillsammans! :) Såg den hos Shopoholic!

Klicka här för en större bild på Perfection Cardigan

Hiss eller diss

Skor från Shopbop stora rea..$52.50.
Känns lite 90-tal och spicegirls över de hela :S Någon köpare?

Modettes julkalender!

Idag kan man vinna 3000kr i presentkort från Twist & tango

Live from school

Fy va äckligt de är med hamburgare! Dom hade stängt i cafeterian (öppnar 7/1 igen - DÅLIGT!) så jag och helena snodde viccan bil och drog till Burger King vid IKEA!

Snart - föreläsning i TRE JÄKLA TIMMAR! (Om ABC - kul!? Nej!!)

Förmiddagen var övning och sååå tråkigt..jag behöver kaffe, massa kaffe!!!
Ciao

Uttråkad 2

Härmar Helena - the hellebulle! :)

Dig: 1. Fullständigt namn? Johanna Martina Augustesen
2. Exakt ålder? 20 år 3 mån och 19 dagar
3. Var bor du? Kalmar
4. Bor tillsammans med? Mina egon..och massa dammråttor under soffan (kommer inte åt dom - dom skrattar!)
5. Husdjur? Läs ovan :p
6. Färg på ditt hus? Rött
7. När är du född? 20 augusti 1987
8. Klass? Jag är stil!
9. Vilket år fyller du 100 år? 2087
10. Något jobb? Studerande
11. När gick du upp i morse? 11.03
12. När ska du sova ikväll? När jag borstat klart tänderna
13. Duschat idag? Nope
14. Kramat någon idag? Nej
15. Pussat någon idag? Näää..snyft!
16. Vad har du ätit idag? Leverpastejsmackor, pasta och korv, chokladbollar
17. Dagens klädsel? Mjukisar och KoolaAnna linne
18. Dagens smink? Inget
19. Dagens sötnos? Annie..fortsätt kämpa!
20. Dagens roligaste? Björn Gustafsson
21. Har du många vänner? 347?.. ska man kunna hur många man har!?
22. Hur många har du kysst? vet inte riktigt!
23. Vem kramade du senast? Annica kanske..jag vet inte
24. Hur många har du haft sex med? Hemligt
25. Hur många har varit otrogna med dig? Ingen skulle våga! :p
27. Har du pojk-/flickvän? Fru, och massa flickvänner!
28. Vem pratade du med i telefon senast? Pappisseeeennn!
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Stina "nej de har jag inte! sysn sen.."
Favorit:
31. Film? Love Actually/the holiday
32.Låt? One way street - Daniel Lindström
33. Mat? Klyftpotatis och vitlöksdipp
34. Dryck? Trocadero
35. Färg? Rosa
37. Stad? Stockholm
38. Land? Schweiz
39. Ämne i skolan? Inget just nu, förr - design!

Senaste
41. Personen du tänkte på? Frida
42. Personen du kysste? Herregud
43. Gången du spydde? I somras efter dålig mat
44. Gången du grät? Igår
45. Pizzan du åt? Tropicana
46. Gången du var i Göteborg? Kan de ha varit med pappa? Eller nä jag bytte tåg..kommer inte ihåg när
47. Gången du var i Stockholm? Första helgen i september
48. Gången du var full? Lördags
49. Gången du var hög? Aldrig, dum är jag inte
50. Personen som såg dig gråta? vet inte riktigt..karro vid nån film kanske

Antingen eller
51. Svart eller vitt? Vitt
52. Hund eller katt? Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Mysa
54. Tvspel eller datorspel? TV-Spel!
55. Singel eller upptagen? Singel
56. Hångla eller ha sex? Hångla
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? För 7 år sedan Lunarstorm
58. Ragga eller bli uppraggad? Uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel? BB!!!!!!!
60. Har du svart hår eller blont? Svart (såg svart ut någon vecka sedan)
61. Har du blåa ögon eller bruna? Blå
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta? Coca Cola
66. Pizza eller kebab? Pizza...aldrig ätit kebab!
67. Randigt eller prickigt? Prickigt
68. Älska eller älskas? Älskas
69. Leva eller dö? Leva

Antal
70. Personer du älskar? Många, men på olika sätt
71. Personer du hatar? Vet inte hatar, men ogillar - ca 4
72. Pojk-/flickvänner du haft? hihi
73. Personer du hånglat med inom en 24 timmars-period? Två
74. Glassar du ätit på en dag? Kanske 8
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Noll
76. Gånger du haft minnesluckor? Nja, studenten kanske 1
77. Gånger du varit hög? Noll
78. Personer du saknar just nu? 20
79. Gånger ditt hjärta brustit? Två gånger (av samma! Stålt?)

Vem
80. Vill du kyssa nu? INGEN, hemskt va!!!!
81. Ska du träffa imorgon? Klassen
82. Sjöng du senast för? Väggarna..ca 2 min sedan
83. Hade du senast en msn-konversation med? Frida
84. Spelade du tvspel med senast? Annica
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Vet inte..haha frida?! :p
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Micke L
87. Förtjänar att dö? Så säger man väl ändå inte!
88. Är söt? Han på tv
89. Vill du sova jämte inatt? Ellephant och nallebörn

Vad
90. Gör dig glad? Vänner, romantiska filmer, familj..adam och albin!
91. Gör dig ledsen? Film/tv ...
92. Vill du helst göra nu? SHOPPA!
93. Önskar du att du slapp göra? Tentor!
94. Vill du ha nu? Glass i stora hjärtan
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Körlektioner
96. Längtar du till? Torsdag - Stockholm!
97. Tycker du om dina betyg? Nej, misslyckat
98. Ångrar du i ditt liv? Vissa saker...men man lär sig av sina misstag!
99. Är det bästa som hänt dig? Konfirmationen..tänk va mycket folk man lärt känna!
100. Hur mycket är klockan? 00.59

Solarium

Någon som vet något solarium som ligger centralt i Stockholm?!?!


Skörden!

Detta kom genom brevinkastet imorse! :) Trevligt värre..och glad blev jag också!

image262


Vill du också få biobiljetter - Klicka på bilden ovan

Chokladbollar eller wienerbröd?!

Bakade några chokladbollar i eftermiddags...eller vad dom nu heter! *Mums* så goda dom var iaf - med honung och inge socker! :)

En favorit: 

Tävling!

Härlig vinst som kan bli din om du tävlar hos Alexandra!
Älskar dom där armbanden, så nu är det bara att hålla tummarna på att de går bra för mig!
Trevlig blogg också!

image175

Lärare och rättning!

Fy..jag mår illa alltså! Jag är så sjukt spänd över omtentan...och de var kanske en 20 pers som skrev som gjorde i organisation, de kan ju inte ta så lång tid att rätta eller hur.
Över 130 pers gjorde första tentan, och då kom svaret på ca 3 veckor!  Alltså rättade dom 43,3 tentor i veckan..så de borde ta en vecka. Frågan är om dom är snälla eller bara lata jäklar som vanligt!?

GE MIG ETT SVAR! Jag dör snart...och fy va jag kommer gråååta om jag får U, skulle smälla av!

Armband

Söta armband från KyssJohanna! 425kr st..och man kan beställa dom inslagna utan extra kostnad!
--->  

Terror!


Dagens vill ha

Denna underbara klänning vill jag ha, en skapelse av Anna Holtblad som finns hos DesignSverige för 2.295kr!


Klocka

Underbart häftig klocka från KyssJohanna! Finns i silver också och kostar 260kr! Beställ innan imorgon 19dec för leverans innan jul! Oh, snälla tomten! :)


IKEA - rea!

Ikea har rea på varuhusen, är man medlem börjar den på Torsdag, iaf här i Kalmar. För er underbara Kalmarbor finns det två medlemserbjudanden som enbart gäller på torsdag..
Vill ha det avlastningsbordet..men jag åker hem på torsdag morgon!! SNYFT!!! Ska fundera på de hela..


 medlemspris:
399:-
ord. pris 845:-
MELDAL
dagbädd stomme 90x200 cm vit
 medlemspris:
99:-
ord. pris 545:-
HEMNES
avlastningsbord 39x39

Nyår!

Denna outfit skulle passa nyår, vad man nu ska hitta på.

Front Panel Peep Toe ShoesTed Baker Oversized Clutch And Chain Bag

Simpla tunikor

Senaste månaderna har jag varit helt beroende av tunikor och klänningar! Ellos har enkla tunikor till kanonpris - 51,50:- Finns i massa härliga färger också! :)

Zooma

Tisdag

En såkallad föreläsningsfri dag, och oh så skönt de är! Fast lite farligt att man redan börjat julslappa - usch usch! Ska försöka ta mig igenom så många kapitel som möjligt inför imorgon..sista föreläsningen. Och sen ska jag kika på övningen som vi ska göra imorgon med otroligt sega Lars (aka lennart).

Var rena rama julafton när posten kom imorse, fick ett par svarta skinnhandskar (min vinst från Käthe), två biobiljetter från Gratisbio och sedan ett test på en ny Body butter från Fluffbabes.com!
Tack för det! :)

Fick även TRE räkningar från studentkåren - why!? Ska ju läsa två fria kurser och sedan dom 15 föresta hp med mf-klassen! Sen får vi se vad som händer!
Skinnhandskar svarta

7 dagar till jul

Dessa 7 saker skulle jag vilja hitta i någon adventskalender, kanske ligger den under sängen..

FROSTIG CFS 500 AL Kyl-/ frysskåpPREMIÄR TavlaTopp "Today I'm wearing this" vit stl M      M925 Långt kristallhalsbandEKTORP 2-sits soffaLarge patchwork tote large view


Rött och sött

Himlans söt klänning från ASOS som finns i rött och svart..härlig!! Runt 500:- plus frakt :) Hinner inte hem till jul men är ack så fin!! Och rosett!!!
Satin Bow Shift DressSatin Bow Shift Dress

3 saker om mig!

Tre ställen jag bott(bor) på:
Hagsätra (Sthlm), Kalmar, landet ett halvår när jag var mini :p

Tre jobb jag har haft:
Kundtjänst på adressändring, Mc Donalds,

Tre jobb jag skulle vilja ha:
AD, hotellmanagement, inredningsdesigner

Tre länder jag har varit i (gärna ovanliga):
Tunisien..oj så ovanligt, USA, Frankrike..dom äter grodor där!

Tre drömresmål:
Zanzibar, roadtrip i USA, Cooköarna

Tre favoriträtter:
Planka, tacos, grillat!

Tre rätter jag inte gillar:
Rotmos, blodpudding,

Tre bloggar jag läser dagligen:
Käthes modeblogg, Kellys blogg, Donnasandra

Tre laster jag har eller har haft:
Geisha, döskallar (hallon/lakrits), TROCADERO!

Tre ämnen i skolan som jag var duktig i:
Samhällskunkap, Engelska, Design

Mitt sämsta ämne var:
Matte!

Jag vann!

Såg precis att jag var en av dom mycket lykliga vinnarna i Käthes Julklappstävling!
Spännande och se vad jag kommer få i julklapp :) Tack så jättemycket!!
image2044



Björn Gustafsson

Världens härligaste människa! Såg precis på parlamentet - love that show!
Detta klipp är de bästa! :)


Gratis träning!

Jag ska få träna gratis på Nordic Club i en eller två veckor..gjorde ju de när skolan började, men de var för dyrt att gå med. Med Stina är med i någon tävling och då fick tydligen en kompis träna gratis..så dom ringde upp mig nu och jag ska dit imorgon och ha "försnack" :)

Nu saknas bara ett jobb så man kan ha råd att bli medlem! :)

Fina t-shirts!

Fina nya saker hos Modemecka..249:- st! Min favorit är den vita "Today"
Topp "Today I'm wearing this" svart stl MTopp "ansikte" vit stl L      Topp "Today I'm wearing this" vit stl M

Hemma!

Puh!! Vilken kväll :)

Början - dom har bara bytt bakre ventilen på min käre cykel så jag kunde inte pumpa skiten, så jag cyklade på den ändå! I ren protest!
De var en del folk på puben när vi kom, gratis lövbif och alla drinkar 30:- (bartömning!) så vi satt där till klockan var halv tolv och då var de party time! Palace - all night long! :) Var mest i Schlagerbaren, men funkbaren var helt okej också..lite lugnare! Helkväll på stan för en väldigt billig penning - ungefär resa in till stan hemma :p

Nu är det dusch och sova...natti! :)

Tenta - check!

Så nu var det klart - den jäklans tentan är avklarad och de är riktigt skönt! Jag kan inte alls avgöra hur bra eller dåligt de gick vilket är frustrerande. De var tre stycken härliga "diskussions" frågor..förstår inte varför eftersom dom sa att dom var dumma som hade en enda på första tentan och att de var svårt att avgöra poängmängden! Aja..nu kan jag bara hoppas och be till gud att jag fick G. Satt till 1 min innan inlämning..17.29 - de måste ju ge plus att jag iaf försökte!

Just nu: Fixa till mig lite, sen kommer stina för lite förande innan vi ska till puben och eventuellt vidare till palace - känns som jag vill dansa av mig lite frustration! :)

Ha en bra kväll! (och håll tummarna för mig!!!)
Ciao

Slut och färdig

"Hej hå, Hej hå..tentan den måste gå!"

Nu har jag gått igenom allting ytterligare en gång, känns helt okej. Jag har suttit och pratat med mig själv och förklarat alla olika teorier, vad dom gör och varför man ska genomföra den på de eller de sättet! Tur att man bor ensam..! :)

Ska strax ta och hoppa i sängen..höll på att somna i mina papper vid 17tiden, så sova skulle nog vara bra att göra. Tänkte gå igenom allting ytterligare en gång en snabbis...måste läsa lite mer och organisationskulturer känner jag, de är jag lite osäker på nämligen!

Tenta mellan 13.30-17.30 och sen är det puben för käk och sedan party på Palace, ingen inträde - jippie! :) Måste komma ihåg att pumpa framdäcket på cykelelenen också!

Puss och ciao


Kandersteg!

They got snow, and alot of it tooo!


Pic: Lou!

tråkig dag

Egentligen är organisationsteorier ganska intressant, man lär sig ju en del..men de finns ju så mycket annat som är roligare! Blääää jag är så trött på skolan, och allt som hör till!

Föreläsningen i webbdesign gick bra..nu förstår jag! Hoppas bara att pappisen och birgittisen har frontpage på datorn, jag har storslagna planer för min blivande hemsida! Kommer nog sluta med att jag slänger ut datorn genom fönstret?!

Ikväll är det pluggande, skulle ut och äta med Stina, nyttja vår jobbarkort..men jag hinner fansiken inte så hoppas dom har öppet på puben imorgon! Imorgonkväll hoppas jag att jag är glad igen, nu? - HAT!

ciao

Jag har inte tid!

Plugga plugga plugga plugga!!!! Hysteri!!!

Jäkla webdesignkursen måste ju ha 70h långa föreläsningar, asså om han börjar snacka om sin sov eller hans egna handrörelser *haha* kommer jag fansiken be honom hålla sig till ämnet..efter förra gången trodde jag att han sagt vettiga saker (var där timma 1 och 3, missa h2) men de var BARA goja. Nu vill jag faktiskt förstå skiten..iaf tillräckligt för att börja bygga!!!

STRESSIGT!
Efter inlämningen/redovisningen av hemsidan som troligtvis är på tisdag är det iaf lugnare...tror jag :p Men nu back till pluggandet..tenta imorgon!

Kladdis!

Jag vet inga sötsaker till jul, men nu är jag deppig och hatisk..så jag ställde mig i mitt underbara kök för att slänga ihop något! Vad det blev!?
Skulle tippa på något kladdkakeliknande...men jag bytte ut allt socker tex mot honung (privat leverantör ala Stavtorps Bigårdar) och smeten var iaf god. Den ska stå inne i ca 20 min så de är en snabbis kladdis.haha de ska jag skriva upp! (gud va tråkig jag är idag!)

Föresten...vi hade ju seminarium i eftermiddags/kväll..inge vidare tid får jag säga!!! :( Vi får två av typ tre kvällspass på två veckor, suck! Men de var iaf vettigt JAG FATTADE. En stor dag...

Nä nu ska jag plugga!

Inred

..jag skulle mer än gärna ha den har typen av säng..en som är hög med en massa förvaring under. Skulle vara smidigt..man kan aldrig ha för lite plats! :) Sen är det ju världens smartaste idé med lister att sätta böcker och stuff på, känns lite läkarmottagning men riktigt fint!

image1026
image1109
Bilder: Mamamekko

Darimeya

Superfina klänningar från Darimeya..jättfina, men kanske lite dyra :p Ja tack!


Mitt liv som..

..kyrkråtta! Säger man inte "jag är fattig som en kyrkråtta" ?! Jag har för mig de..och de känns som de är en synonym för student. Jäkla bajs kalmar, de finns inga jobb! Fick lite hopp då jag hörde att de kanske behövs folk till IKEA..ska skriva ut CV och skicka in idag tänkte jag..!

Hade hoppats att iaf få lite pengar från Försäkringskassan i bostadsbidrag, de kommer jag skita i...jag skulle få typ 100:- i månaden..vafansiken gör de?! Massa jäkla pappersarbete och saker som ska kopieras och massa skit..så de struntar jag i.
Deras system är så jäkla sjukt, kan dom inte bara räkna på det man betalar för bostaden..den riktiga summan, nä dom ska vara jobbiga! Bajs på dom..nu är jag sur, helt fel tid för jag måste vara koncentrerad till max!!!

KÖP DYRA OCH STORA LÄGENHETER - de tjänar man på som fattig! HAT!

Jippie!!

De blev heeeeeelt rätt på Bonde Söker Fru, skulle jag iaf säga! :) Superbra, blev så glad när Susanne valde Per Inge, han är ju bara för söt!! :)

Var hos Annica och de var massa roliga männsikor, och Tösen...världens sötaste lille valp på 9 veckor - plutten!! :) Varför ha en man när man kan ha en hund?! (Jo för förhoppningsvis är mannen rumsren!! :p)

Nu ska jag ta fram och packa inför morgondagen..ska upp vid 05, bussen går 05.57 och den ska jag och Lina med. Problemet är att jag inte alls är trött..de är för tidigt för min inre klocka att sova nu...aja!!

Sov gott! :)
Puss och kram!

Bonde söker fru!

Ikväll är det FINAL!!!

Hur tror ni att det går..man har ju sina förhoppningar, men de är spännande spännande! De här med tantprogram är riktigt trevligt måste man ju erkänna.

Hoppas att Anders inte väljer hanna, hon skulle väl kedja fast sig i flaggstången eller hur det nu var :)

[Bild: Susanne Anders Fredrik och Karl Petter. FOTO: Andreas Lundberg/TV4]

Ska du titta ikväll?

Gratis bio!

Jag har nästan två biobiljetter att lösa ut..hihi! Skoj skoj skoj!!! Gratis är helt klart gott! 

Planerar att titta på Guldkompassen när jag kommer hem över jul, om jag får två vet jag inte..kanske bjuder någon eller sparar till senare.

Hur jag fick TVÅ gratis biobiljetter?! Medlem i "Gratisbio", man ta det av olika erbjudanden från massa massa företag och får poäng för det, eller så kan man besöka olika hemsidor och få poäng - skitlätt! Man kan förutom biobiljetter få presentkort på massa olika butiker :)

Klicka här för att gå med!

Tvättning

Usch och fy att gå upp tidigt för att tvätta - gå upp 07 är en plååååga..kanske beror på när man lägger sig med aja :) Nu hänger tvätten och torkar nere i torkskåpet och dinglar.. Förhoppningsvis så hinner allt torka innan jag måste iväg, tror dock inte det men det får lösa sig!

Idag är det inga föreläsningar..bara grupparbete med caset med stina och annica, ska gå igenom uppgifterna och sätta oss in övningarna och så. Hoppas att man inte helt deppar ihop under dagen för de är plugg plugg plugg!!!

Nä nu måste jag äta..magen kurri-kurrar! :)

Röda lår..

Kom pervis hem från körövningen, sista ingför lucia, och jag och Lina gick hem så de kanske inte var så smart av mig att ha på mig strumpbyxor för just nu är dom röda! Men de var skönt att få en massa luft...gick ifs till och från skolan men aja!

Funderar på att äta lite mumsig ostkaka med hallonsylt, mums mums!

Imorgon är det tvättid mellan 07-12 så fullt upp. Tänkte plugga mellan springandet också och sen ska vi hålla på med grupparbete tills de är klart också :)

pannkakor

Invigde precis mitt pannkakslagg och de är så himla mycket lättare att stega pannkakor i den. Fick den som "inflyttningspresent" från förre ägaren och den är great! Trodde de skulle vara svårt, men oh så fina dom blev!

Sen föreläsning idag, en hysterisk en...jag antecknade konstant, kramp! Och tid att förstå vad man skrev fanns då inte..Lilla gubben är hysteriskt snabb! Fyyyy, men iaf bättre än Petter!!

Nu är det kören som gäller..underbart! Övning inför lucia, vi kommer förhoppningsvis vara ett gäng iaf..bara övning för oss som ska gå på lucia! :) Annica ska skjusa ner mig och Lina eftersom jag har lämnat in min cykel på reperation..de var punka. Men var en jätteschyst kille som skulle fixa den tills imorgon, så de var ju bra iaf. Inte utan cykel så länge.

Nu måste jag skynda mig...


Nobel 2

Måste säga att jag Madeleines klänning är mycket snyggare när man ser i helbild. Släpet är jättefint..passar min nya fina hårfärg - perfect! Ge mig den!  Man ser mer den röda, mycket bättre än den lila nyansen man bara såg när hon var sittande!
Love it!


Livet

Deppig titel på inlägget...men suck ibland alltså!!!

Jag är trött på att bo i en håla..jag vill hem till civilisationen och träffa alla underbara människor som gör att man existerar. Det är helt klart mitt fel att jag försvunnit från jordens yta..dålig johanna, dålig johanna!

Nu kan jag inte avslöja vem jag pratade med ikväll..då avslöjar jag denne..men de var mycket skönt att höra dennes röst och bara snacka lite. Höra riktig svenska och inte få skit för man kommer från världens vackraste stad, not mitt fel!!! Men om lite mer än en vecka kommer jag hem..jaaa!!!

Suck...mina knän gör ont, ryggen gör ont..ta bort dom snälla, alt skaffa mig en ny soffa som man kan sitta i ordentligt!!

BESVIKEN!

Nobelklänningar

15073-3265

De klänningar som kanska döms hårdast under hela året av samhället. Silvias klänning, av samma designhus som förra året, och istället för vit är den i år röd. Väldigt fin man jag skulle säga lätt tråkig. Jag vill ha glitter och glamour! Maddes klänning som är mer lila än rödtonad som den skulle vara, helt okej. Viktorias klänning är jättefin, överdelen dock finare än underdelen.
Allas diadem/tiaror är otroooligt vackra! Jag vill också vara prinsessa! Ska iaf gifta mig i mormors brudkrona så får se fram emot den dagen :p  

Min vecka

Måndag
Föreläsning
Wii-spelande hos Annica och pluggande
Nobelfesten!
Plugga

Tisdag
Veckans sista föreläsning
Kör - Luciaövning
Plugga

Onsdag
Arbeta med case
Plugga
Bonde söker fru med Karre (yeah!)

Torsdag - lucia
Uppe med tuppen för luciafirenade i några timmar, härligt!
Övning i skolan

Fredag
Webbdesignföreläsning
Till puben och äta
Besök?!

Lördag
Besök!?
Singstar hos mig

Söndag
Plugga plugga plugga

Måndag

Jaha - nu är cykeln död! Den har fått punka eller någonting sånt, hemskt! :( Stackars cykelelen..

Dagen har varit helt okej, föreläsning på morgonen...och de var tungt att gå upp, men upp och iväg kom jag!! En halvtimma på mig och jag lyckades komma itid. Helt okej men inge vidare rolig! 134 sidor ska läsas till imorgon och jag har läst en 40 ungefär. Ska läsa ikväll och lite imorgon..nu jäklans ska jag länga med!


Nu är det nobeldagens firande på schemat, min favorit tv-dag, alla klänningar när gästerna kommer, servitörerna och serveringen och allt som sker samtidigt tycker jag är så vackert. Tänk att få vinna på lotteriet och få gå på festen..UNDERBART! De skulle verkligen vara en dröm..oh drömmer mig bort!

Dagens fråga - vad har drottningen och prinsessorna på sig!? 17min kvar till man får se :)

Nyttigheter!

Beslut: Inga sötsaker fram till jul!!!

Nu ska jag ta och vara nyttig..så inge godis eller snask framtills julafton. Popcorn, grönsaker och frukt står på schemat - mums!!

Hacka hacka morötter! :) Stina och jag dippade ju i fredags - mums mums! :)

Bubbleroom

Mina två favoriter: 

  

Lycka..

Vissa filmer gör en bara så..lycklig!!

Love actually ligger helt klart på topp i den kategorin! Vissa delar är pinsamma..ooch usch de klarar jag inte av, men sen kommer de söta som bara värmer hela hjärtat och allt fnitter kommer tillbaka. Jag blir till exempel så glad när Carl bjuder upp "henne" och hon lyser som en hel sol när de blir en lugn sång och han smeker hennes hand - lycka! "Your beutiful" tar allt..

Gud va jag älskar den här filmen!!!!!

Ikväll

Ska plugga på de som jag har lite problem med, men gjorde en övningstenta och de gick bra..så jag vet iaf vad som ska pluggas på i veckan!

Men sen visas ju en av mina absoluta favoriter på tv ikväll..gud jag vet inte hur många gånger jag sett den. Men filmen är borta!!! Snyft! Ikväll 20.00 på Kanal 5


Dagens tips

Jag är bara för smart ibland alltså..

Håller på att laga middag, rotgrönsaker i ugn med kyklingbitar och vitlöksdipp *mums* Min favorit mat all times! Satte på ugnen på 250 och skalade alla grönsakerna, lite olja salt och peppar - mums...sen ska jag sätta in plåten i ugnen - men där fick den ju inte plats, stod någonting ivägen..

STEKPANNAN (med platshantag)!!!
..hallå, bra att man kollar om det står någonting i ugnen innan man sätter på den kanske, brukar ju göra det men idag var jag senil! SUCK på mig alltså! Har vattnat stekpannan och den överlevde...men knakade :p

Grått

De är alltid tråkigt väder i kalmar, de är verkligen sant..grått, blåsigt och tråkigt! Hoppas de är roligare i Stockholm när man kommer hem!!

Idag, denna gråa söndag, har jag sovit ut - pigg! Under dagen kommer det att pluggas på hög nivå..en paus och cykla/gå till giraffen och köpa ost och kolla på underkläder, hjälp akut!!

Hoppas eran dags blir skojsigare! :)

Bankomaten ljuger

Hur kan bankomatkvittot visa en sak och saldot på mitt bankkonto visa skillda saker?!?!?!?!


Jag har aldrig enligt kontourdraget haft den summan som kvittot visade - väldigt mysko tycker jag och nu ska jag gå till botten med det hela. Allt är draget så jag har ingen aning hur det kan blivit så. Men vadå jag hade mer pengar än jag trodde så de är ju bara bra :)

Bankomaten ljuger helt enkelt!

Beslut

Något som jag absolut inte är bra på är beslut..jag är för seg och kan aldrig bestämma mig! Men nu har jag fattat de kloka beslutet att boka en intensivkurs så att jag kommer igång igen med körningen så man får sitt underbara körkort med den fulaste bilden i stan - usch och fy.

Jag kommer klippa sönder kortet och se till att få ta ett nytt..kan man göra så?!

Har pengar till en intensivkurs med 10 lektioner på landet och med halkan som kontot ser ut nu, man kanske ska slänga önskelistan i väggen och önska sig några körlektioner. De låter som en väldans bra idé tycker jag :)

Ciao


Åka hem..

Nu har jag bokat min hemresa..alltså den till Stockholm! Jippie flyyyyygplan, de bästa som finns. Hittade en bra biljett för 189 ink avgifter så de är super..går vid 07.05 men aja de får man ta, kommer ju hem tidigt och bra :) Kommer hem den 20e dec

Man kan ju boka "Flygtaxi" och de måste verkligen vara ett SKÄMT! Dom tar 200:- för en privat taxi hemmifrån och till flygplatsen - nooo way. Snacka om lurendrejare - hemskt! Vad kan de kosta ut..typ 80:- maxi. Ska iaf ringa och checka läget, man vill inte chansa med bussarna eftersom de är ett byte och man ska ju ändå vara incheckad vid 06.35.

Snart heeeemmmmmaaaa!

Alla behöver mat..

Så varför inte besökta min blivande mans lilla kryp in 1900..haha..jag är bara för rolig. Alltså Niklas i Niklas mat! Han är så underbar och man nästa mååååste ta och kika förbi denne restaurand som jag förövrigt hört gott om.

Och inredningen..underbar och helt fantastisk!! Supercoola färger! :) I love it...


Lördag på stan!

Hemma igen! Och puh fötterna är brutalt döda - vi gick en hel del idag kan man ju säga :)

Hittade en julklapp till Albin, jättesöt liten sak som låter! *Muhaha* Hittade inga båtar till Adam, någon som vet vart man kan köpa små båtar!?! Panik..jag vill hitta dom små båtarna :) Var i varje leksaksbutik i hela kalmar så de känns lite ledsamt! Men hittade mina fina pysselsaker! Så fint så fint!

Sen så utnyttjade jag mina rabatter på The Body Shop..hittade en underbar ny Body butter med underbar doft..jag och stina gick och luktade på våra händer för de luktade GALET gott :) I love it. Sen blev det en rengöringsgel på köpet så de var ju grymt bra!!!

Nu har jag ätit mumsig pasta, man var galet hungrig efter en dag på stan!

SITC - filmen!!

Och vad har vi här!?
Jo de är en trailer till Sex in the City filmen som kommer ut i maj nästa år!! Längtan!!!


Julkalender


Har du inte upptäckt Modettes julkalender är det hög tid! Dagens vinst är detta kitt från REN - jag vill ha :)
Tävla här

Helg!

God morgon!!!

Jag har inte vaknat såhär glad på riktigt länge och de är verkligen super! Fortfarande glad från allt skratt kanske :p Men de är så skönt och vakna glad, nöjd liksom. Hoppas att de blir en bra dag, lugn start är iaf bra...

Ska träffa Stina 12 och då är det julklapps hunting som gäller! Jag har inte så många att köpa, och de är ju skönt. Ska köpa pysselsaker till en HEMLIG sak (jag vet att såkallade "föräldrar" läser bloggen!) Men de ska bli kul! Ska förbi Coop och se om dom har några bra strumpbyxor, dom går ju sönder helatiden!

Tjocka bra strumpbyxor sökes!!

Old style

En charmig börs som lycklig vinnare kan införskaffa via tradera. Utropspriset ligger på 50:- och det är den ju värd. Riktigt söt..jag gillar lite old style, iaf dessa börser är så fina! :)

Idol!

Stort Grattis till Marie får man lov att säga! Hon är riktigt duktig och är helt klart värd en vinst :) (Amanda kommer slå ändå!)

image759

Stina gick precis, vi har haft en rolig kväll - som vanligt :p Dagens bästa är ändå "Lycklig, Jag är så jävla lycklig!!!" Hihi! Vi snaskade i oss en del...visade sig att stina stannat på statoil och köpt chips och dipp och jag hade köpte grönsaksdipp och en liten påse lantchips - party!!! Te blev det också...och nu känns det som jag är över full - blä!!

Tänkte säga att jag skulle lägga mig tidigt...men haha klockan är snart 24 så de var inget! Imorgon ska jag och stina gå på stan och leta julklappar. Jag ska leta *å*ar och något annat barnvänligt till mina söta bröder! Paus i pluggandet! Pluggade faktiskt idag och är riktigt stolt (nästan iaf!)

Guldkompassen

Verkar bli en riktig hitt - och vad annars med de stallet av skådisar :) Ska bli skoj att se vad de är för en film..New Line senaste satsning och den första sedan Sagan om Ringen filmerna. :) Bådar gott!

Funderar på att läsa böckerna som alltså är skrivna av Philip Pullman och finns i tre olika delar! :)

Omslagsbild: ISBN 9789127099814, GuldkompassenOmslagsbild: ISBN 9789127099807, Den skarpa eggenOmslagsbild: ISBN 9789127116016, Bärnstenskikaren
Bilder från Bokus

Budget byxor

Fina kostymbyxor från H&M till det underbara priset 149:- - galet bra pris!!! Dom ska vara normala i storlekarna och ser verkligen ut att vara hur fina som helst.

Så himlans typiskt att dom inte fanns i min storlek. Men jag behöver verkligen ett par svarta byxor, så kanske köper i en en större storlek som man kan sy in när man kommer hem

Dagens vill ha

Zooma
Lång tröja från La Redoute 369:-

Inför lucia

Det roligaste jag visste när jag var liten var luciatåg..vi hade minst 3 eller 4 i skolan under förmiddagen på luciadagen.
De var mysigt i skolan, alla var glada (hatisk publik i början) och de lät faktiskt helt okej för att vara en skolkör. Och många var vi också..i alla fall när småbarnen joinade med deras söta små batteriljus. *Pluttigt!*

Sen var det alltid lussebullar och fika inne på eftis där vi bytte om. Känslan innan man går in och alla stod uppställda och var fnittriga - finns det någonting bättre!? I dont think so!

På torsdag är det lucia och vi i kören ska sjunga på två ställen..ett företag och sen på BBS - jippie! Provade precis lucialinnet - varför är dom alltid så korta!? Suck! Men de passar iaf, dom är ju nästan alltid för korta - eller så har jag vuxit sen förra året, I dont know!

Nedan -  Stockholms lucia 2007, Madeleine Gustafsson, henne hoppades jag på - brunettpower!
Bild: Lucia 2007 Madeleine Gustafsson  Foto: Lars-Eric Örthlund

Ikväll gäller det!



Stor final, största någonstin faktiskt, på IDOL ikväll..spännande! Jag tror helt klart att Marie kommer vinna, hon är mer allsidig och mer populär än Amanda.
Amanda kommer slå hur som helst..men jag undrar om inte Marie kommer bli en Daniel - en platta och sen är det over!

Hoppas att de blir en jädra show iaf, ska bli skoj att se!

Staaaaackars ikd!!!

Nu kommer den Institutionen gå under..vi snackat kaos!

HUR KAN DOM ANSTÄLLA DEN MANNEN TILL DEN POSTEN!?!?!?!?!??!

Vinterset

Jag är helt insnöad på Lindex, men dom har helt bytt stil och fått in så mycket fint!

Detta söta set kostar 149:- och de skulle jag allt vilja lägga vantarna på..sött med blomman på mössan också!


Längtan..

Bort bra men hemma bäst heter det ju....men jag ÄR Stockholmare och BOR i Kalmar, men hemma är ändå Stockholm(s området)!! Nu känner jag att jag vill bort från Kalmar - vi behöver en paus! Ska bli grymt skönt att åka hem om två veckor..längtar!!!

Får börja boka in alla dejter ni med friendsen, ska bli kul att träffa allt folk igen! Snackade med Helena (S) under tiden som jag gjorde den underbara kolan (som står i frysen) och det var skönt att prata med henne, allt för länge sedan! Min lille pluggoman hade det iaf bra - all lycka till på tentan darling! Ska upp till Uppsala och spana in hennes place under "lovet" också..så nu blir de inge mer mat för mig den här månaden!

p.s. Maaaaaammmmmmaaaa jag älskar dig 10 x mer än du någonsin kan säga! d.s

Julmums

På schemat ikväll står bakning och städning i hemmet!

Ska göra "Världens godaste" smörkola och eventuellt lite annat gottis beroende på vad dom har i affärn!

Alltid trevlig att sprida juldofter i hemmet..känns inte så juligt just nu - snö, vill ha snö!!!

Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Lindextips


Fina blusar med puffärmar, tycker dom är rätt söta. Det bästa är priset - 99:- Är en massa blusar som är nedsatta från runt 249:- till 99:- så spana.. :)

Vintage

Mint & Vintage har så otroligt söta saker..jag menar toooo die for!!! Dom har både vintage och nytt och de är alltid skoj..roligt när butiker mixar. Och dom har så himlans fina saker!!

Jag kommer helt klart gå på second handrunda när jag kommer till stan - de är iaf studentvänligt!! :)

Mina mint & vintage favoriter:

Light brown leather bagBlack lace detail dressBlue and white flowery dressSmall black bag with patent details

Läskig natt

Jag brukar inte drömma mardrömmar...men usch inatt gjorde jag det. Fy den var grymt läskig!!!

Jag bodde i ett kollektiv eller om vi var ett gäng som skulle spendera en helg i ett stort fint hus, i skärgården typ. Sen mötte vi typ en gubbe på väg till huset som sedan höll oss fångar och ville "prata med alla enskillt" och han sköt alla killar - STÖRT! Lina var också med...och hon var nästa på tur för "snacket" och hon gick iväg och då planerade vi hur vi skulle elliminera honom! Så vi gick till lillstugan där dom var, och sen jagade han upp oss och ramlade i ett hörn och då slog vi honom..men typ en ljusstake eller duschslang (sjukt!) och vi trodde han dött! Sen flydde vi men såg honom överallt - han levde!´

Läskigt va?! Jag var helt stressad och rädd när jag vaknade och vågade inte gå upp, så jag bestämde mig för att drömma om snälla saker för att förtränga den elaka! :S

Fy för mardrömmar!

Inredning

Vet inte riktigt vad jag ska göra med min sovalkov..just nu står där en säng och en pall som täcks av två bokhyllor...inte alls rolig! Vill piffa upp den men vet inte vad jag ska göra!! Måste ha förvaring (ust nu har jag bokhyllorna men jag vet inte)
Går de att rädda tror ni?!
De ska vara ljust, gärna luftigare än nu..finnas förvaring, tavlor samt ljus! Ge mig Roomservice..och självklart söker dom objekt...men i stockholm! H*vete

 
image128

Söt dator..


Denna skönhet från Sony skulle jag helt klart inte tacka nej till! Min dator lider av misshandel och flimmer..die die!! Men vore skoj med en rosa dator, so cute och so me :) Jag menar färgen heter "Lyxrosa" tack så mycket!!!

Flum hos annica

Trevligt att få en paus från hemmet ibland!! Snackade med helena på msn och hon behövde frukt och jag ville ha choklad så vi bestämde dejt på ICA för att sedan krascha annica och victors nya lägenhet - och oj oj oj vi (helena) lyckades!!!

Jag har inte skrattat så där mycket på rätt länge, skrattade nästan konstant tror jag!

Blev filmtittande, bonde söker fru, heros och VATTENKRIG! Jag och annica var passiva, kastandet var mellan Helena och Victor..rätt skoj att se allteftersom de blev värre och värre - slutade med en helena som nästan var i badkaret och ett gäng kastruller med vatten på köksgolvet..haha!!!

Nu ska jag reeeelaxa!!!


Mumsig choklad

Underbart god choklad från Fazer..!!!

Den innehåller bär..Hallon och Vinbär ser det ut som, och den var fylligare än alla andra roliga smaker man provat mixat med choklad.

Den är lite syrlig pga bären och de var under-under-underbart! Prova den!!! Im in love!


Ps. Nu kommer en nyhet med lakrits också..mums!

Ny serie..

Ikväll börjar serien som skulle "ersätta" Grays.."Heartland" men nu läser jag att de bara finns NIO avsnitt, den lades ner!!!
Detta betyder att jag kommer ÄLSKA serien, för alla serier som läggs ner i USA är alltid mina favoriter...så kommer jag våga titta!?
[Bild: Treat Williams i Heartland. FOTO: TNT]


Min favoritserie.."Commander in cheif" lades också ner :( Den som var så himlans bra!!!!

Commander In Chief. FOTO: Buena vista/TV4

IDOL

Finalen i Globen närmar sig..spännande!!! Nedan är listan med låtarna som Amanda och Marie kommer sjunga, jag är lite nyfiken på vinnarlåten! Alltid roligt att höra olika vertioner på samma låt...hihi ibland är de svårt att fatta att de är samma låt :p

Egna låtval:
Marie Picasso
- "All by myself" (Celine Dion)
Amanda Jenssen 
- "Unchain my heart" (Joe Cocker)

Tittarnas låtval:
Marie Picasso - "I'll be there" (Jackson Five)
Amanda Jenssen - "Suspicious minds" (Elvis Presley)

Vinnarlåten:
Marie Picasso
  - "This moment"
Amanda Jenssen - "This moment

[Bild: Maire Kishti och Amanda ska alla till final. FOTO: Henrik MontgomeryScanpix]

SITC

Jag har ett nytt beroende, eller nja nytt och nytt är det väl kanske inte men jag har hittat tillbaka! Sex in the City går på vardagar på Tv3 klockan 00.00 eller som idag 00.20 - och jag bara måste se de. Jag har faktiskt inte sett alla avsnitt...eller rättare sagt jag kommer inte ihåg alla jag sett :p

..så man måste ju se dom igen! Så bra...och nu är det hela Carrie och Aidan grejjen..he is sooooo cute I could die!!!


O & R

Min favoritbutik tillsammans med Designtorget är helt klart Ordning och Reda! När jag var liten ville jag jobba på posten..med alla små lappar, frimärken, pennor och smågrejs, jag är beroende av små pysselsaker. Ordning och reda är fyllda med massa skojigheter




Vintermys..

Mysplagg i vintermörkret kan man inte få nog av. Ser fina ut på bild...men man vill ju se dom irl! Alla kommer från Lindex och priserna är mer än ok!
Den gråa koftan för 299:- är min favorit...

Vad vore en...

..konsert på slottet?!

De gick faktiskt bra, riktigt bra..en låt som lät halvdant men annars så. Massa duktiga solister, kyrkan var fullsatt och folk verkade tyckt att de var bra också!

Dagen var effektiv, vi gjorde klar vårt halvtidsrapport till caset och den blev faktiskt helt okej. Vi hade en seeeeeeeg föreläsning/genomgång/snack under treeeee långa timmar och den människan blir bara mer och mer förvirrad, vi satt mest och ritade små gubbar och var irriterade.

Kom tidigt och åkte direkt till kyrkan där vi skulle träffas vid 17..så en absolut heldag idag me. Men nu är de nästa föreläsning på Måndag då vi har kursstart..herregud så deprimerande. Kalkylering :S Bläääääää..

Nu är det scones (snart slut) och mumsigt te - imorgon plugga, troligtvis åker jag till biblioteket!!

Ciao

Mååååndag

Jaha...pratade med mamma tidigare ikväll - och ja tiden går för fort fram! Galet att jag bott i Kalmar i en termin snart, och snart är det dags att åka hem igen - jippie!! Skönt med riktiga butiker..kanske ska radera hela min önskelista och önska mig shopping bara :p Hihi inte de nej, nähä!!

Veckans första dag gick i skolans tecken..7h i BBS lokaler på Kalmar Nyckel..galet mycket. De är man inte van med längre...3h max! Men de gick bra...vi är alltid så snabba under casen, jag vet inte riktigt vad dom andra gör, dom han antagligen inte Stina och Annica som lilla jag har (jojo med nollkoll). Ni är bara för söta, och är väll typ utbildningsstörd.

Näste vecka kommer svaren..vilka alternativ kommer jag ha nästa termin?! Att komma in på projektledningen och bw vore trevligt! :)

Puss på dig

Otroligt sött linne från asos med ansikten och en hjärtmun. Rosetten på ryggen är lite speciell och de skulle jag vilja ha på fler plagg.  Kostar 258:- + frakten, vad sägs?

Eye Print VestClick on images to enlarge them

Wiiiii

Nu sitter vi i den lilla lilla datorsalen i den lille lille skolan i lilla lilla kalmar :) Dags för sista casegenomgången...lagom skoj! Men vi har genomlidigt (bokstavligen) 3h med repititioner av mr I know nothing!!! Men men luchen (halv kall Ravioli) är uppäten så nu är man lite piggare....

Drack säkert 10koppar kaffe under repititionsföreläsningen, och ja, man blir flummig av kaffe! Men mums för kaffe..man kanske ska ta sig lite mer kaffe såhär på eftermiddagen :p

Efter school så ska vi hem till Annica (troligtvis) och plugga aka spela Wii (oh så roligt!!!) Jag skulle ju sno deras Wii, men nu har HELENA SKVALLRAT, så nu kommer jag nog inte lyckas göra det :p Får försöka innan Victor kommer hem...*Hum* *Hum*

Aja...ha en fortsatt förvirrad dag! 

Natti!


Modemecka leker tomte

Min önskelista ligger nu uppe...men man kan aldrig önska sig för några saker. Gick precis in på Modemecka..och oj så många ny fina saker dom fått in sedan jag var inne sist :)

Härlig liten webbutik! Har du inte spanat in den? Do it today!!

Dessa saker skulle jag mer än gärna få från Modemecka..

Vild Design Festklänning i silvernätRosebud Brambleberry Rose Lip BalmTorgvantar i kashmir vita

Åsahjärtaniklas svart flätat läderarmbandMavala Fransk Manikyr Kit


Skinnhandskar svartaM925 Långt kristallhalsbandVildaa halvlångt halsband med rosett





 


Chatta med IDOL

Ikväll är det chatt med IDOL-andreas på tv4.se..
20.00 smäller det!!

[Bild: Andreas Sjöberg FOTO Linus Hallsénius TV4]
 
Jag ska fråga om han tycker om att stämma folk eller om de bara var överdrivet!!!

Ost!

Vissa saker i matväg kan jag verkligen inte klara av - största hotet är OST! Har aldrig varit en ostmänniska förutom på mackorna (skogaholmslimpa och varm choklad). Ostsåser är inte min grej..ostfondue har jag tvingat i mig (med hjälp av kopiösa mängder vittvin :p) och fy nä de är inte gått någonstans!!

I kisc är det en tradition och jag har fått ta del av den 2ggr - nej tack säger jag nu! Förra gången kom allt nästan upp..på tåget mot Zurich om ni ville veta de. Lou har börjat jobba nu, så avis..jag menar Schweiz på vintern är svårt att motstå. Keep up the good work! :)


När ni läst detta inlägg..kan ni förstå varför jag gjorde ostsås till pastan till middag? För det kan inte jag!!!!

Önskelista!

Här kommer min önskelista för julen (utkast 1):

Skrivare (gärna med kopiator)

Terminskort på F& S

En dags shopping

Nintendo Wii

Presentkort på IKEA

En gästbok från Ordning och Reda (i beige eller annan skoj färg)

Tavlor med New York eller San Franciscomotiv

Brödrost - borstat stål

Våffeljärn - borstat stål

Smörgåsgrill - borstat stål

Stor spegel i guld (antik style)

Skålar i vitt/beige - Sigvard Bernadotte

Vinglas

Bricka i vitt (typ Höganäs)
Salladssett (Boda Nova

Nu är det upptill tomten vad jag kommer hitta under granen...men visst är det roligare att önska sig massa saker och sen får man vara nyfiken eftersom man inte vet vad man får!! Alla el-saker är inte direkt prio!


*Hihi*

Gud, Im such a girl! Fnitter fnitter framför Bonde söker fru..fnitter fnitter!

Herregud kvinna sluta fnittra!!! "Ohhhhh va söta dom är.."

Promenix

Va skönt de är att gå ut och gå en sväng, få en massa luft och röra lite på sig...gick i mina nya skor och det funkade faktiskt!!! Hade dubbla strumpor så jag inte skulle frysa ihjäl. Gick med mp3n i öronen så de gick rätt snabbt frammåt - mitt mål? Maxi och Lindex!

Klänningen fanns inte där, så himlans typiskt så jag kanske cyklar förbi stan imorgon och spanar in den mindre bra Lindesbutiken där. Har 50 kronor rabatt kom jag på också..så jag hoppas att jag hittar klänningen :)

Nu ska jag läsa igenom mina pluggpapper!

Första advent

God jul!!! :) Eller iaf nästan! :p Nu är det helt okej att ha alla julsaker uppe - för nu är det bara 22 dagar kvar till jul! Och jag åker hem om mindre än 20 dagar..jippie!! Skönt att komma till sverige - där dom har riktiga affärer och inte typ "Berits Mode" = landet!!!

Kommer absolut inte ha några pengar att handla något för, eftersom dumma JÄKLA CSN bara ger en 5500:- i dec..och oj..de täcker inte ens mina räkningar!!!! Tack så mycket för de uynderbara csn..men tänk va roligt i januari när man får 11 000- vart *** går det där systemet ihop!? Går inte..GÅR inte!!! Aja..önskelistan får väl toppas av "Matpengar"..tur att vi inte behöver köpa några nya böcker iaf - tack fakturasystemet!

Behöver fortfarande fler julsaker..känner att jag kanske ska ge mig på sybutiken en gång till och i djungeln av brodyrer försöka hitta några små saker som kan pigga upp i julen. MAXI hade ingenting..ingenting bra iaf!

Nä nu ska jag äta, klä på mig och gå iväg till Giraffen och spana in deras Lindex, sen blir det lunch och efter den ska jag försöka storma Annica och Victors nya lägenhet och se om dom behöver någon hjälp (nyfiken!)

Ps. Hata städtanten som låter som ett helt lok i trapphuset!!!

Natti!

Mitt mål var att kolla klart på faddergalan! Men nu stupar jag i sängen..riktigt trött! Kaaaaanske orkar jag läsa lite i någon ny bok! :)

Sov så gott!
Ciao

Min klänning :(

Jag är ledsen..och så glad!!! Jag har hittat klänningen jag letat efter i veckor..eller månader!! Vet inte vart jag såg den, men oh jag fastnade direkt. Hade tråkigt och gick in på Lindex hemsida - och där fanns det, av alla affärer!

Tyvääärrrr så var det slutsåld i min storlek, så jag ska ner till Lindex imorgon också kolla...vi har två butiker så jag ska först till Giraffen som är bästa butiken och finns den inte där...ner till stan! Så perfekt klänning...skulle varit långärmad dock, då hade den varit optimal - jag var säker på att de var en Mina UK som sålt slut...lucky me!

I LOVE it!! <3


Flyyygaa..

Wei!! Jag ska flyga hem till jul...oh så skönt! Världens snällaste pappa och birgitta betalar..oh så najs, 1h på flyget istället för 6h på bussen! :)



Tack så mycket! :)

Fina skor

Superfina skor från ASOS som inte är ofantligt dyra och piggar uppp vilken outfit som helst! LBD och något av dessa par tack! :)

Mirror Flex T-Bar Ribbon Tie SandalSequin Bow Back Sandal
Bow Tie Sexy Stiletto ShoeSexy Metallic Mirror Stiletto Shoes in the style of Cameron Diaz, Victoria Beckham

Julkalender

Nu ska jag strax se det första avsittet av SVTs julkalender "En riktig jul!" Har hört att den ska vara bra...och det är en massa bra skådisar med också...säger vad jag tycker efter jag sett de! :)

Har ni sett den, vad tycker ni om den?

En riktig jul.

Låt mig värma..

Hemma i varma lägenheten igen - härligt!

Det har ÖST ner regn hela dagen, och det var då inge vidare och sjunga i de vädret ska jag säga! Jag missade första sången för jag missade vad klockan var...och att cykla i motvind med regnet som piskar gjorde ju inte att man kom fram snabbare :S Men vi sjöng ändå helt okej...

Gick runt och kollade på lite hantverk med Elin, Lina och hennes föräldrar..fanns massa skojiga saker, en fårskinsmuff till cykeln skulle suttit fint men vågade inte kolla på priserna! Sista gången sjöng vi inomhus - i drottningssalen vilket var mycket bättre, mer publik och allt!

Cyklade förbi maxi på vägen hem och köpte cider och brie, lite lyx måste man ju få efter att ha frysit rumpan av sig...hihi!

Stort tack till trogna publiken Stina, Helena och co :)

Zara home

Har du liksom jag inte hittat till Zara Home...spana in deras hemsida och bli förälskad!!! Så underbart vackra saker..och priserna är helt okej beroende på vad man är ute efter!!!

Cushions

Jakten på Afrikas schimpanser

Naturfilmaren och schimpansaktivisten Karl Ammann reser till Kenya för att undersöka den illegala handeln med schimpanser. Med dold kamera och med sitt eget liv som insats har han lyckats dokumentera och avslöja en av de familjer som under lång tid smugglat små schimpansungar från Afrika till framförallt Kairo.

Jag har precis sett ett klipp på Nyhetsmorgon, och fy vilka bilder!! Dom små bebisarna är sååå söta och lider något otroligt :( Vem skulle kunna äta schimpanskött - fy för västvärlden, vi är hemska!!!

[Bild]
Ikväll TV4 Fakta - 22.35

Julmarknad

Idag är det julmarknad för halva slanten!!! Vi ska sjunga vid 13 tiden och vid halv fyra har jag för mig.. Jättemysigt är det på slottet så alla som har möjligheten att komma borde ta sig en tur till Kalmar slott! :)

Nu håller jag på att tvätta för fullt...missade 2hs tvätttid men de ska nog gå bra ändå...har massa tvätt i tokskåpet och två maskiner som precis blivit klara! Förhoppningsvis hinner allt torka innan 12 då någon annan ska tvätta. Drog på skåpet på MAX (70) så varmt ska det väl ändå vara den här gången! Ska vänta några minuter till innan jag går ner...lakanen måste ju centrifugeras...oj oj oj vilka I-landsproblem!!!

REGNAR DET UTE??????? Det låter som det droppar :S Nä fy fy fy fy!!!!

Oh...snart är det dags för Nobeldagen...I loooove nobelfesten!!! :)
Ciao

Julkalender

Modette har en ny tävling varje dag fram till jul och första är alltså idag! Man kan vinna massa roliga saker..så gå in på modette.se och tävla du med - alltid trevligt med tävlingar!!!


RSS 2.0