Vadå nyår?!

Jag bloggar nu live från kökssoffan..här har jag legat hela kvällen, ända sen vi intog muuummsig nyårsmiddag med kött och potatisgratäng :)

Pappa och Birgitta har tittat på Min stora kärlek och jag på Rachel Zoe project..även fast jag sett alla avsnitt redan, men dom är underbara så jag kan se dom igen!! Har druckit bubbel, ätit oliver med citron samt ost och kex, häääärligt och stressfritt sätt att viga in de nya året. Fixat naglarna har jag också, fransk manikyr och sen blev det lite söta blommor både på tår och fingrar, så fint så!

Nej man kanske skulle ta en tur i rodelbanan och viga in året..20 min to go my friends!!!

Ciaaooo, and be safe!!

Neverland

Har ju inte visad de otrolig fina halsbandet jag fick av min söta syster i julklapp.

Så otrolig mig och jag verkligen ÄLSKAR det, från Disney Couture!
Behöver dock hitta söta och passande guldörhängen så letar efter de nu.. :)

IMAGE_0252     IMAGE_0252
Finns hos KyssJohanna


Pulka på is

Har precis druckit glögg och ätit fullkornspepparkakor med mögelost, yum yum yum!! Så gott det är!!

Dagen har bjudit på läsande, två kapitel klara iaf :) Sedan lek i snön, aka johanna slår ihjäl sig för hon halkade av pulkan ca 4 ggr av 6 :p Men har bara en krashad tumme..resten klarade sig bra!! En tur till köpingen för shopping inför nyår, mumsigt kött och mousserande. Lungt och skönt, ingen hest imorgon för att troligtvis på fredag åka tillbaka till Kalmar.

Kommande två veckorna i Kalmar kommer bestå av en sak PLUGG!!!! Plugg plugg plugg! Men sen hoppas vi på det bästa och en fridfull sista termin (haha vem försöker jag lura..haha!!!). Ska köpa en mixer också så man kan döva plugget med goda drinkar..måste köpa rom när jag kommer ner också :)

Ha en fin kväll...och frys inte ihjäl..termometern visar runt -20 - good time!
Ciao

Släkten är..värst? här?

Hej å hoj!!

Sitter vid köksbordet efter att ha varit ute och lekt i snön, pappa har bygget en rodelbana utanför..så jäkla kul!! Haha!! Han har spolat den massa så de är is hela vägen, den är nog 50 meter och livsfarlig! Crazy fun!!

Imorse blev jag väkt vid 10 och de blev mumsig frulle med sconed, jordgubbsmarmelad, te, juice och äppelmust *Mums!* Yum yum yum! Sedan lite läsning och duschning innan de blev en tur till Flen med pappa och sedan fika hos farmor och farfar. Vi har släktingar från Danmark som är uppe, mina sysslingar, dom har haft en minisemester och passerade köpingen nu på väg ner igen. Trevligt trevligt att träffa dom, textremsa!!! ;)

Ikväll blir det middag i Eskilstuna..Pappa och Birgitta har varit gifta i ett år nu - Grattis!!!

Ciaaoo


Blommigt fynd

Väldigt fint halsband från H&M till de otroliga fyndpriset 39,50:- Superfint :)


Vårigt från H&M

Gick in i förmiddags och spanade in H&M´s hemsida..och wow bingo direkt! Fanns så mycket fint att de inte gick att hålla fingrarna i styr och innan jag visste ordet av var jag väldigt mycket fattigare! Men så mycket fina saker som just nu packas och skickas hem till Kalmar. Mys!



Här är några av som sakerna jag "råkade" beställa. Ljust och fint i färgerna som ska pigga upp. Blev lite reafynd också..som den blå blusen för 124:- Me like!!!

Nu välkomnar jag våren 2010!


Resa resa resa!!

Gud så jobbigt det är att gå in på banken och se att jag faktiskt har pengar och skuuuulllleeee kunna åka iväg på typ en resa till Thailand, USA eller något annat trevligt land. Just nu ligger en craaazy shoppingresa till USA högt upp på listan..gud så skönt de skulle vara!! Love that place!!!

Driva runt i stora shoppingcentrum, störst mall vinner, gå runt på Forever 21 i 3h som vanligt och prova typ allt dom har i butiken..gå och FIXA NAGLARNA så dom blir riktigt fina vilket skulle behövas nu för dom är kaos! Ta en kaffe på Starbucks efter att ha lunchat på Panera, yum yum yum!!! Oh saknar det sååå mycket just nu!


Men NEJ vi åker i oktober och de kommer bli galet skönt! Australien 8 mån - Nya Zealand - Fiju - USA 3 mån - (kanada?) - (karibien?) - Sverige!


Hääääärligt de kommer bli!!! Jag vill åka nu nu nu nu nu!!!!


På landet!

Hej hopp!!

Vi har haft virusproblem i huset så jag har inte kunnat använda internet, men nu funkar stationära och jag vågade koppla in mig på nätverket..jag vill då inte riskera några dumma virus! :p Är iaf på landet och de är ett riktigt vinterland utanför fönstret. Massa massa snö även fast de är rätt varmt just idag och de känns som snön försrunnit från träden. Men imorgon blir de MINUS minus miiinnuusss och kallare kommer det bli :) Så mysigt!

Jag sitter inne och håller mig till mina böcker, håller planeringen bra och bara jag följer den så ska jag hinna klart med alla kapitel, göra alla övningar samt 1500 tentor som jag har liggande, tack Annica! :)

Julklappar blev det några också i form av sedlar, tank jo very much!!! :) Ska direkt in på banken utan att passera någon affär! Njo lite shopping blir det faktiskt också..till hallen! :)


Bungee jumping   Diving with fish   Bungee jumping

Diving with fish   Backpacking through the desert   Giraffes
Bilder: StaTravel.se


Julen

God jul och fortsättning..

Igår var de julafton, rätt lungt och startade med en sovmorgon innan de var tillfix, kalle, tomten, mat och sedan bokläsning och Wii-spelande hela dagen! Är rätt lungt och skönt..ja då menar jag inte pluttarna som är rätt hypade men ack så söta och gossiga!!

Idag var de utflykt till mormor och julklappsutdelning där. Mys att träffa mormor och kramas lite mer henne, och hon blev så glad så över sin fotobok med barnbarnen 1987-2009 samt digitala fotoramen! :)

Imorgon blir de landet för hela slanten och dags att börja pluuugggaaaa!!!
Ciao, och hoppas ni haft en fin högtid!

I Södertälje!!!

Uscha jag tycker inte om att gå upp tidigt, de är så hemskt! Tur att man fick åka bil till stationen iaf ;)

Sedan väntade 6h resa mot Södertälje Syd..buss, buss och massa mer buss. Tur att man är van att åka buss så de går rätt snabbt ändå! :) Satt och läste bok, läste DV, fixa lite skolarbete och sedan lyssnat på musik och sms.at med folk. Så de gick rätt snabbt och fick byta buss i Norrköping också och fick röra mig lite!

Lite sena blev vi men inte mycket så de var skönt också! Väl framme mötte jag upp syrran, efter att ha plogat halva trottoarerna i södertälje, och tog en fika. Mys att sitta och snacka med syrran och få sig en uppdatering. Snäll syrra har man, puss på dig Karro!

Pussar och kramar väntade från mina två små pluttar hemma, dom växer så fort när dom är små. Har inte sett dom på 4 månader så massa kärlek blev det. Resten av kvällen har gått till att leka, jaga, kolla på barnfilm (mysigt ju!), pyntat gran och ätit misslyckat julgodis.

Nu börjar man bli trött!!
Ciao

Opponering på hög nivå

Hej hopp!!

Sitter i soffan, har spenderat några timmar här idag men faktiskt inte kollat på tv alls utan skrivit TVÅ opponeringar, yay go me! En är ivägskickad till person nr 2 och den andre ska jag skriva liite till på. Har fått två vääldigt olika arbeten, ett jättebra och ett otroligt dåligt så de skiljer sig mycket i hur man ska skriva mm..utmanande!

Började iaf dagen med en sovmorgon innan skrivandet tog över. Sedan har de blivit en sväng till IKEA - yaaay! Och nej jag kan inte hålla i pengar när jag är där ute..!!! Köpte två tavlor (ja äntligen) som ska sitta ovanför soffan, ett nytt sängbord och ett nytt överkast till sängen. Känns superbra och kikade även på hur jag ska fixa hallen..om någon vill ge mig 2000:- till möbler vet jag exakt hur jag vill ha det!! :p Sen blidde den jobb och nu sitter jag i soffan, har ätit scones och ska ta tag i packandet.

Imorgon 8.30 går bussen mot stora staden, eller nja Södertälje. Ska träffa systeryster och fika innan jag ska pussa Adam och Albin i 3h var..oh mina pluttar så jag saknat dom! Vääääärldens sötaste småbröder jag har, och syrran också såklart :p Nej packning blir de nu!!

Ciao

Opponering

Ligger i soffan och försöker hitta bra guider för vad opponeringen till event och relationskursen bör innehålla. Undra om man kan kopiera min opponering på b-uppsatsen?! Operation såga typ :p Men har hittat två guider jag tänkte arbeta med så ska de nog bli så bra som möjligt.

Känner mig bra förberedd inför skrivande imorgon. Skönt att jag bara jobbar mellan 17.45-21 och leeedig resten av dagen så den kommer fyllas med skrivande samt packning inför Stockholm på Onsdag, yay!! En opponering blir iaf klar imorgon..och med min effektiva guide förhoppningsvis två :)

Nu ska jag ta och lägga mig och läsa,är galet trött!
Ciao

Snöigt värre

Galet mycket snö, är mysigt men fan de tar så lång tid när man ska gå överallt!! Cykeln står iaf säkert i Katrins cykelrum och inte ute och fryser!

Idag var de föreläsning mellan 8.45-11.45, kan sammanfatta den som trååååkig..jag försökte hänga med de första två timmarna, sedan gav jag upp och satt och surfade på iPhonen istället, skolan hade varit så mycket tråkigare utan den! Kollade efter skolor i USA då jag funderar på att köra ett till års pluggande där borta, ja om de inte blir London...kan inte bestämma mig!!

Efter de att jag kom hem har jag gått ut med soppor och kartonger, bokat tvättid (7.e januari..så blir johanna med smutskläderna som kommer hem till Stockholm), varit och handlat lite frukost, mjölk och frukt, dammsugit, lagat mat..ätit mat och nu är det dags att börja läsa opponeringarna, yay fun! Ska ta och kolla upp vad vi ska skriva bara..kan tyyyp vara bra känns det som!

Vid 16.15 är det dags för jobb..så man får väl gå hemmifrån vid kvart i typisch!!
Ha en fab dag folket!
Ciao

Lite mycket att göra..

Herregud den här veckan har varit heeelt störd, jag har inte gått och lagt mig innan 02 någon kväll för har varit så mycket skolarbeten som skulle in, jobbande och massa annat som ska ha blivit gjort, därav i princip inget bloggande alls! :(

Men nu är alla PM inskickade, imorgon ska jag skriva första opponeringen för på tisdag förhoppningsvis den andra. Sedan åker jag hem på onsdag morgon, till södertälje och mammisen :) Sen blir de några dagar där innan jag åker till landet med Syrran och då blir de plugg plugg plugg!!

Planerar en dag i stan, eventuellt två! Då blir de till att träffa mormor och sedan lite kompisar. Har två som ligger på topplistan men finns fortfarande tid kvar...vem vill ses?!

Nu ska jag hoppa i sängen..tröttis Johanna och skolan börjar vid 8.45 imorgon! Puh!
Natti natti!!!

Unexpected Wedding Entrance

Skönaste starten på ett bröllop EVER måste man ju få lov att säga!!!

Haha...ja why not?!


See more funny videos and TBT Videos at Today's Big Thing.

Vitaminwater!!

Yay yay yay yay!!!

Vitaminwater till Sverige..ohhhh så jag längtat!! Nu ska bara mina andra favoriter dyka upp..och de lät ju aldrig hända! Men mummmmms ge mig en nu nu nu nu!!!

Vitaminwater.


Vinterlandet

Hej hej i vinterlandet!! Sitter på föreläsning i skolan, de tog emot att gå upp men nu jäklar ska kursen bli godkänd och då får man lov att hoppa upp även fast de är myyycker varmare i sängen! När man kikade ut var det maaaaasssaaaa snö! Galet mycket snö, och de snöade fortfarande då..och nu :p Men trotsade vädret och tog cykeln, haha sicken risk men kändes som de ändå skulle gå snabbare! Täckte av den snötäckta cykeln och tog mig faktiskt fram!! Yay go me!! Typ inte plogat någonstans..kaaaoooss! Men jag överlevde :) Nu är det föreläsning och efter det skriva pm pm pm pm! Inte alls mycket kvar på det första, är i princip klart!!!

Flum flum flum..

Hej hopp!!

Skrev ett inlägg på biblioteket, men de verkar som de försvunnit ute i rymden någonstans...alltid lika spännande!!!

Idag har varit en riktigt inne dag! Snön började falla över Kalmar vid 14-tiden och då satt jag redan inne på biblioteket sedan någon timma och..skrev, läste, läste, skrev.. två olika pm. Men fick iaf lite gjort. Jag och Katrin planerade även våra kommande ambassadörsresor, blir förhoppningsvis fem dagar i Skåne samt två heldagar i Kalmar med omnejd.

Sedan var det dags för FlUM, how lovely! Tur att jag bara behövde gå 15 meter ute mellan biblioteket och Falken där mötet var. Snabbt gick de då inte, riktigt segt vissa delar och man blir såååå frustrerad när människor inte förstår, shit jag skulle aldrig kunna vara lärare! Haha ha hand om scouter och konfirmander är mycket roligare..och vanligtvis är dom engagerade också :p Fem timmar tog mötet, men en 30 min matpaus på mitten!! Sen cyklade jag hem i snöööön..puh! Riktigt skönt med luft, de behövdes!! Såg ut som en panda när jag kom in dock :p

Nej nu ska jag skrrrriiivvvvaaa!!
Natti natti

prinsessa i tiden

Titta vem som är på framsidan av nästa numret av Elle...WOW! Elle är en av få svenska tidningar jag faktiskt kan läsa, dom andra känns överdrivet tantiga eller riktar sig till 14 åringar.

Kommer jag köpa nästa nummer?! JA!!!!!

Prinsessan Madeleine pryder svenska Elle.


Hanky Panky

När jag kom innanför dörren i eftermiddags låg ett PAKET där! :) Humm..vad kan de tänkas vara va min tanke?!

Så öppnar jag och - Tada! Två par trosor från Hanky Panky, yay jag hade vunnit i Modettes julkalender. Tänk om man skulle komma hem varje dag och hitta små paket! Lycka!


Ett par rosa och ett par lila, yay!


Förfryst cykel?!

Hej hopp!!

Precis hemkommen från jobbet efter en dag med fullt upp! Började skolan kvart i nio, den sämsta föreläsningen even, satt kvar till 10.30 sedan gick jag..de bara gick inte att lyssna, han förvirrade bara det jag kunde. När jag gick ur klassrummet kom ett sms från telia - GET YOUR IPHONE! Yay, cyklade hem och hämtade papper, laddare och stuff och cyklade och hämtade telefonen :) En ny blev det, gud så ovanligt! Får hoppas iPhone nr.3 funkar bättre.

Sedan blev det lunch hos katrin, föreläsning och arbete med pm samt assignment. Strax efter fyra cyklade jag hem..sååå kallt ute, jag dör!! Men motion måste man få, och cykeln är den enda just nu. Sedan hem och äta innan de var dags för jobb till 21. Sååååå segt!! Men fick nån att ta mitt pass imorgon så jag kan fum fum fummmaaa mig, fun times! :p

På vägen till jobbet hade min cykel fryst (ja tycker de låter kul så de är min förklaring)..de gick INTE att växla, den var så sjuuukt seg. Snyft jag och cyklar..vad har hänt? :( Sedan åkte självklart herr polisen bakom mig..TACK gud att dom har ute på mission och inte ville ge mig böter!

Ciiaaaooo

Effektiv - Oh Yes!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Haha nej men vadå jag är inte alls mobbad! ;)

Sitter i soffan, jag äter chips för jag är hungrig..de är ju inte bra så nu tar jag bort dom! Ska strax cykla iväg till Annica där vi ska käka middag och göra oss redo för UTGÅNG -yyeeaaahhhy!!! Känner mig så galet partysugen att jag bara inte kunde undvika att gå UT i lille Kalmar ikväll!!

Under dagen har vi varit GALET effektiva. Hoppade upp vid 10-tiden och blev hämtad av min chufför aka annica vid 10.45 redo att besöka biblioteket en snabbis som öppnade 11. Väl där gick vi igenom vad vi hade på PM.et hittils och vad som behövdes göra. Vid kvart i tolv åkte vi till "city", haha, och mötte upp underbara Sarah. Tog en lunch på S[kaffe]riet och satt och pratade i en timma, om USA, sverige, hur hon kände för att åka HEM TILL USA på måndag samt framtida planer. Riktigt mysigt och utanför snöade det för fullt.

Mötte upp Grace i en skoaffär, och oooops dom hade rea och ooooops Johanna köpte sig ett par galet fina skor för 200:-, yeah jag behöver fler "bas plagg" i min garderob. En tur förbi H&M och ooooops jag behövde något att ha på mig då Sarah "tvingade med oss" på party ikväll, då behövde jag ju något som matchade skorna. Oh well man får skämma bort sig själv ibland.

Nej nu måste jag packa ihop mitt och ska packa ner lite Razz också och cykla förbi affären och köpa lite Sprite :) Mums!

Ha en FUN night!!

Xoxo

Lite för mycket!?

Hej bloggen!!!

Hoppas att alla mår bra där ute..jag ligger i soffan och mår illa :S Haha Köpte choklad och åt lite mycket, iaf känns det så..har inte ätit godis på två veckor så magen strejkar. Men man måste ju få lyxa till det ibland...

Idag så har de inte hänt mycket, men de har varit en "happy dag". Vaknade rätt tidigt men somnade om och vaknade 11.37 med panik, men släppte den efter någon sekund - de är bara onödigt, jag kan inte spola tillbaka tiden så fick ett leende på läpparna istället. Sen fixade jag hemma, handlade lite och GICK UT MED SOPPORNA!!! YaaaaY go me!!

Efter shoppingen (av mat) kom annica och vi satt och pratade, skrev arbete, drack kaffe och hade de mysigt. Världens bästa människor jag har runt omrking mig, älskar er darlings! Skickade in assignment 1 och kunde sen slappna av :) Annica blev hämtad vid 17 och då cyklade jag och köpte majs till tacosen och lite snacks (eller mycket :S).

Nu är de Idol..men fan jag orkar inte bry mig så ska sätta på en film...frågan är vilken man ska se! :p
Ciao

Frånvarande?!

Jaaaa..de har ju blivit lite så tyvärr :( Galet mycket att göra, och när jag väl kommer hem på kvällen är jag helt död och har noll energi att skriva, filåt!!

Precis hemkommen från jobbet, såååå seg dag! Jobbade mellan 16.15-21.00 och gick två minuter framåt och sju bak tror jag :p Men Elin jobba - fun! Innan jobbet var de möte med kåren och sedan satt jag och läste på biblioteket (kommer inte ske igen, för mycket runt omkring) sedan en tur till stan för att köpa en mapp men dom var så dyra att jag struntade i det.

Nu är det äggmacka, te och Fringe..yay! Imorgon och helgen blir de PLUUUGGG jag och annica ska skriva PM så blir en girliegirle helg på hög nivå. På måndag åker Sarah hem till Ohio så ska luncha med henne på lördag :)

Ciaaoo

HP mini laptop

Jultomten Mogi knackar på - En ny dator, som inte bara är otroligt snygg utan sjukt praktisk också?!?!

JA TACK! Jag köpte en ny dator innan dom små "bloggdatorerna" kom ut, ångrar de bittert faktiskt för skulle verkligen behöva en i skolan, en man kan anteckna med på föreläsningarna och ha med i väskan för att göra studerandet mer portabelt vilket vi tycker om.

Så ja tack Mogi jag skulle otroligt gärna vilja villa en söt liten HP Mini designad av Tord Boontje, en julklapp guld värd verkligen!!!

Lyckan skulle verkligen vara total :)



Klicka på bilden för att komma till denna otroliga tävling!


Hat!!

Jag vet inte hur många gånger jag sa hat/hatar under ca 2h som vi satt och höll på med SCM. Jag verkligen HATAR siffror, jag HATAR excel och att den aldrig vill som jag vill. HAT HAT HAT HAAAATAR det! Jag är inte bra på siffror och jag har INGET tålamod när de gäller sådant heller. Nej jag har bestämt mig för jag HATAR det. De blir ju inte bättre av att läraren är ingenjör och sånna fattar sig inte på samhällsvetare - taaa deee låååångsamt din mattegeek! Okej överdrivet, jag vet, men bara lite alltså!!!!

Annars började dagen bra, hade kalk-föreläsning och den gick superbra! :) Yay, happy happy! Känns riktigt skönt att jag hänger, med, ska ta och läsa lite idag och även göra en räkneuppgift inför imorgon då vi har övning.

Ikväll är de jobb mellan 17-21, suck de är skönare att börja 18 :p Men en timma är inte mycket, men bra i lönekuvertet! :)

Nu ska jag inte vara så negativ, hatar ändå bara SCM och inte allt annat, juste! Nej mat står på menyn, soppa! Äcklig korv köpte jag dock och hade i soppan men deär bara att bita i de sura äpplet och käka upp de!

Ciao ciao!

I dont know..

Vissa dagar känns saker självklara, som att de verkligen bara måste bli så för annars fungerar ingenting alls, då skulle det inte finnas någon mening men någonting. En annan dag är allt upp och ner och man vet inte vad man ska tycka om någonting alls.

Dagen började sjävklar men känns just nu jävligt förvirrad, jag vet ingenting :(

Otterbein i ett nötskal!

You know you´re from Otterbein when...

1) you get yelled at by the stinky lunch lady

2) you realize its a dry campus, yet the bookstore sells shot glasses

3) you know athletes sit on the left side of the cafe for lunch and dinner and the theater majors sit on the right

4) you aren't shocked to find bugs in your salad

5) you take a look at the art gallery on your way too class in roush and write a "cultural experience" paper on it

6) you are forced to go to campus events for class

7) you walk into garst and you aren't shocked it smells like ass

8) your only exercise is walkin across campus 5 times to find a party

9) you know all the houses that have students living in them have a name, (the goat, the brothel, the blue bitch, the blue lagoon,the green roof)

10) you know houses on lincoln are known by there numbers (40, 58, 61)

11) you know all of ur "friends" who have the BIG meal plan at the end of the quarter lol

12) when you have to fill out stupid surveys to live in a normal building

13) the intermural basketball team could probably beat our varsity team

14) you aren't shocked that there are 10 people in your class

15) the only good sports teams are uhhh volleyball and womans soccer...
16) okay and football

17) you get pumped for 6 week winter break!

18) you know you will see everyone and there mother at the lib during finals week

19) the wind blows, people refuse to park within a trees reach

20) you randomly hook up with someone and see them in the cc the next morning...awwwkward

21) you aren't shocked you have to park 4 miles away

22)a trip to the library results in gettin NOTHING done

23) froshies and creepasses love the dirty dick

24) you go to quiznos atleast twice a week

25) you know your the only campus in america without wireless

26) free spaghetti dinner is the best night ever
and you know there will be breakfast the sunday before finals week

27) you aren't shocked when people tell you they are transfering

28) you slip on that little silver guy on the sidewalk by devore

29) a majority of your friends own a North Face


30) you get 1000 calls and texts from oc security because something bad happened

31) the sentence EAT ON HIM is just a list of frats/soroities

32) u know at least 10 ath training majors and another 10 nursing

33)...and everyone else is probably involved in theatre or music

34) your only black friend is randy legair who is the whitest black kid ever

35) you see someone with a red lidded water bottle you know they are an athlete

36) its ok if 8 people in your class are wearing the same otterbein college hoodie/sweatpants lol
or combination of both lol


37) you've gotten a noise violation at 10"01
or gotten intouble for having the oppsite sex in your room

38) you knw exactly wat nights the "cool" RA is on duty

39) you've switched roommates atleast once since you've been at school

40) you see people walkin around with book bags on a saturday night and you knwexactly wats in the bag lol


41) you aren't shocked by an empty parking lot on the weekend

42) 90% of your friends are buckeye fans

43) the announcers at your home football games do a play by play for osu games, during your game lol

44) you know blackboard is online and not an actual board

45) you know "the cops wont ever come inside" lol

46) the soccer house is on, you know your gonna have a good night
and a window will get broken

47) pizza primo is your favorite food

48) you've started your facebook status with "dear..."

49) each sport has their own house

50) getting "schloshed" is a commonly used verb

51) the only cups you have in your room came from the campus center

Hahahahah gotta love it!!! I do miss Otterbein..why was that again? ;)


Pluggisch söndag!

Godmorgon!

De är SÖNDAG, herregud va tiden går snabbt..de är ju inte ens kul (jo de är kul som fan!) :) Snart är det sommar och friiiiihet!!!! Yaaayyy..men då måste man ju börja oroa sig för sommarjobb också! Och denna sommar måste jag ha ett riktigt jobb, måste få in minst 30.000 juni-oktober (eller mer :p)

Hittills idag har jag dammsugit, diskat lite och ätit god frukost. Nu är det strax dags att börja plugga! Fun, not! Men blev klar med mina kapitel igår så idag är de repitition på det och sedan kapitel 5 och 6. Sedan kanske man skulle börja med pm-skrivande också!

Ciaaoo

Forever höst?

Finns en hel del fint hos Forever 21 just nu!

Som vanligt är passformen inte den bästa skulle jag gissa så knappast något man skulle våga beställa online, men är kär i alla de översta klänningarna. Sött och användbart - jag vill ha!


Bilder: forever21.com


Try

Jag är kär..hur kan man låta bli liksom!?

Har ni inte sett filmen Måste ni de!!! FAME for life ;)


Otillåtlig sovmorgon

Lördag..en grå och regnig dag i lille Kalmar! Inge vidare skönt att va ute och cykla då kan jag avslöja men perfekt pluggväder är det ju!

Imorse vaknade jag 08.02 och jo visst jag började 08, men klockan ville tydligen inte väcka mig då! :( Min lånemobil glömde jag hos annica igår så fick starta upp min gamla Samsung men nej jag ignorerade nog den, konstigt ljud :p Men var snabbt iväg och var på plats 08.25 så helt ok ändå.

Efter jobbet så var jag och handlade på Natto, 211:- bye bye men lite mer grönt i kylen och annan trevlig mat. Tur att iaf Netto ligger i närheten..way för blött för att cykla till Maxi. Nu har jag plockat undan hemma, fixat med kläder, packat upp och gjort mat. Ska ta och diska bort lite smutsiga saker och sedan blir de lunch innan plugget sätter igång! Idag är mitt mål att göra kapitel 1-2 och ev kapitel 3 då de i princip bara är att läsa dom. Sedan ska jag kika lite på SCM-uppifterna som lades ut idag!!

Puss!

Påminnelse - jag har INGA nummer i min (tillfälligt hos annica) telefon..så skriv namn eller så har jag ingen aning om vem du är :)

No more iPhone del 2

Jahapp...nu är jag utan min iPhone igen, andra gången som jag får skicka in en. Förra gången kom de tillbaka en ny och de lär de väl göra den här gången också! :s

Annica och jag cyklade till Telia butiken i centrum och skulle lämna in skiten, sjuuuuk kö och dom hade en massa sjukt folk. Men dom var ändå 3 pers som jobbade...nej juste en tant av dom snackade med supporten 20minuter (på riktigt!!!) då hon inte kunde klicka i en ruta. HON KUNDE GJORD DE SEN!!!!

Men tillslut, 45min senare, var de min tur och ja de var bara att skicka in den. När jag frågade om hur man skulle reklamera skiten fick jag svaret att dom inte vet och att jag får prata med APPEL, HEEELLLOOO..vem köpte jag telefonen av!? Herre jävlar Telia är nya 3. Suck.. Aja ska prata kompensation när jag få tillbaka den! Är nästa ens nååågot seg så åker den tillbaka och då får dom allt följa svensk lag *****s.

SUCK för "iPhone", aka "shitPhone".

Fredag och SCM

Ojsan jag förträngde visst bloggen igår :p

Men tentan igår gick helt okej, godkänd ska jag väl iaf bli får vi hoppas. Var två som jag inte kunde men flummade som bara den så några poäng ska jag väl förhoppningsvis få!! :) Ja om 2-3 veckor kommer väl svaret, sådär lagom till jul, de får bära eller brista. Omtenta har jag absolut inte tid för men de känns som de gick bättre än de.

Idag så var det kursstart för supply chain management, holy shit säger jag bara!! Fucking matte med en massa formler och skit, jag stängde av öronen för de gick inte att lyssna. Men det är tur de inte är någon salstenta, annars hade de blivit liiite fullt upp med både kalken och SCM. Men är tre inlämningar och ett större paper :S Hoppas min bok kommer på måndag...annars får jag damp för 3 veckor ska de inte ta att få en bok!

Efter föreläsningen som slutade 15 cyklade vi och handlade och sen hem till annica för att äta pizza och ha en mysig kväll, film, idol och äta glass...jag och hosta som en toka! Imorgon är de jobb 8-13 så dags att hoppa i lopplådan nu.

Sleep tight!!


Dagen innan TENTAN!

Imorgon är de tenta...TENTA..teeennnta! Ursäkta att jag upprepar mig men jag har nog inte riktigt förstått det tyvärr, jag går runt och är helt seg i huvudet och tror att vi har ett halvår till på oss. Visst jag kan alla de övergripande delarna, men jag har NOLL koll på vad dom heter..och de kan ju vara en bra grej att kunna! Oh well!

Har varit hos Katrin i princip hela dagen och pluggat/varit halvdöd pga min förkylning/aids som katrin gav mig (tack darling du är så söt!). Cyklade mot denne där vid halv två, sen har vi varit ute och gått med Tösen, pluggat, gjort våfflor, pluggat massa mer och slutligen tittat på tv och ätit apelsin - mums!

Imorgon gäller det, gäller att hålla huvudet kallt och vara på riktigt BS humör för de kommer verkligen behövas imorgon. Har precis kokat ägg till frulle så de är klart, nu ska jag titta igenom slids, läsa lite definitioner och ta en dusch innan de är dags att sova...och de är relativt snart faktiskt!

Natti natti, and wish me luck!!
Ciao

Lugg eller inte!?

Nu är jag inne i en period då jag verkligen inte tycker om mitt hår..de är verkligen kaos just nu! En klippning är exakt vad jag behöver just nu, men jag är snål och väntar till jag åker upp vid jul och blir klippt av Birgitta, hon är bra hon!

Men nej nått måste hända nuuu...så jag funderar på att klippa lugg! Typ NU! Men jag vet inte, är inte 100% om jag orkar fixa den hela tiden!! Å andra sidan har jag oftast uppe den långa sneluggen jag har nu, och de kan man ju när man har en lite kortare också. Funderar på en lite längre variant, då kan man ha den vanligt och lite snett också!!

Vad tycker ni!?!?
  


Mystisdag!

Började dagen men en liten intervju på Falken inför Linnéambassadörsjobb, verkar som dom blivit lite mer seriösa i jämförelse med tidigare år..troligtvis för att de var fler som sökte i år. Men de gick helt okej, konstigt att bli intervjuad två och två dock. Snabbt och smidigt var de klart och jag cyklade till Katrin för vår pluggdag. Nu är de två dagar kvar till tentan och nja...vi är väl inte så effektiva.

Just nu sitter jag och skriver en övningstenta, gamla omtentan och nja förvirringen är total. Men har hela imorgon på mig också..sicken tur! Tentan ligger 8-12 på torsdag så man får iaf lite "ledig" tid innan nästa kurs börjar på fredagmorgon.

Ikväll är de jobb på schemat, 18-21 vilket är skönt! Annars så var vi och tog Svininfluensavaccin idag, snabbt och smidigt gick det..var nog där en 15 minuter, var av 10 min i kö! Så nu är vi safe också..vi hoppas slippa biverkninga också (håller tummarna).

Ciao från pluggverkstaden


RSS 2.0