Effektiv

Hur bra är inte jag? Jag blev klar med allt på under mina 2h :) Ska läsa igenom allt en gång och sen skicka in det, det går lätt att skriva när det är roligt (och under tidspress).

Nu ska jag ut i solen! Jippie!!!

Ikväll är det kåren som gäller skulle jag tro, ska bli riktigt skoj eftersom det är beachparty! :)

Ciao

Sommar och sol

Jag har kommit på mig själv med att vara morgontrött...inte riktigt min grej men man vänjer sig med att inte behöva gå vid 07.00 vareviga dag :) Somnade om tre gånger i morse...så typiskt!

Det är UNDERBART väder ute och de är hemskt att jag måste sitta inne, men bibblan stänger 15 så då ska jag slå mig ner i solen och läsa en bok - det är sommar för mig! Nu har jag 2h på mig att skriva de sista två inlämningarna till engelskan, har imorgon också men då vill jag hellst slippa sitta inne.

Beställde VÄRLDENS underbaraste klänning från Wardrobe stockholm igår, hittade den i fyndhörnan och har spanat in den hur länge som hellst. Den kommer vara hur fin som hellst med en liten solbränna :)

Ciao for now!

Livet

Det där med tankar var knappast min grej :p

Nu sitter vi i skolan och skriver det sista på vårat megaarbete..det går bra och de är inte så mycket kvar!

Sen ska vi jobba ikväll på puben..skoj skoj skoj!

Ciao

tankar..

..nu ska jag haka på det här med att blogga om sina tankar..*ja jag tänker!*

Men vad tänker jag på då? Just nu - de kliar i mitt uppsvuldna öga! Att de nya KÖRKORTET har en mycket fin rosa färg och jag gillar det very mucho, det är ett nytt typsnitt och jag är allmänt kär i de nya kortet som jag hämtade ut idag. Känns skönt att ha de i plånboken - så stolt! SJ är jättedyrt och bara därför kommer jag att flyga från Malmö när jag ska ner till Katrin i Juni, haha..take it SJ! Tycker de är aspissigt att dom högt sina priser, omänskligt!
De är tråkigt att inte hålla på med scouterna längre, ledare behöver man inte vara men kanske någonting annat...eller? Jag vet inte...

JAG TYCKER OM SCOUTSÅNGEN, GAMLA SKJORTAN, GAMLA HALSDUKEN, GAMLA ÅLDERSSTRUKTUREN OCH ALLT ANNAT!!!!!!! Protest!


Hos Katrin

Nu är jag hos Katrin...ovanligt va?
Men nu var det Katrin som ville hem och äta så då åkte vi till henne. Har varit hos mig tidigare och skrivit på vårt arbete och jag har tvättat också så de blidde två flugor i en smäll!! :p

Nu ska vi fortsätta att skriva och vara såååååååå duktiga :) Framför Tv.n dock så vi får se på vilken ambitionsnivå de ligger på :p

Puss på alla söta!

..en vecka kvar

Nu är det nästan bara en vecka kvar av skolan..jippie! Imorgon är det en vecka..ser fram emot! :) Vi ska hålla vår Pitch den dagen och sen är vi fria. Engelskan ska in på Söndag och jag har redan gjort hälften så det ska nog gå bra.

Igår shoppade jag och Katrin cykelkorg (till henne) tänkte jag skulle köpa en stödplupp (till cykelstödet) men de fanns inte! Får ta nån annans :p Sen fikade vi på stans mysigaste café nämligen Kullzénska..fast jag fick fel kaffebeställning men ändå. Sen var vi hos Katrin..jag bor nääääästan där nu :p

Vid 18 åkte jag hem och bytte om och cyklade till gymmet och tränade järnet i en timma vilket var hur skönt som hellst, ikväll ska det nog också bli något pass mellan tvättningen.

Ciao 


Lördag!

Lördagar är härliga dagar..då ska man ligga kvar i sängen och måste somna om, sagt och gjort. Skulle vara på biblioteket vid 11 hade jag bestämt med mig själv men så blev det icke..aja lite ledig måste man få vara.

Nu ska jag skriva eng och sen när bibblan stänger blir det nog en tur till Katrin. Vi ska se på nya Cameron filmen hos henne och ikväll så ska vi nog ut en sväng. Vi får se hur det ter sig med roligt kommer vi ha hur som hellst :)

Nu - plugga plugga plugga!


Bal på slottet..

Gårdagen gick jättebra, fötterna fick lida men..vill man vara fin så får man lida pin! :p

Det var relativt med folk i kalmarsalen och inga direkta missöden, en fick en hostattack och där tog äventyren slut. Men det var roligt att medverka och vacker musik, nyckelharpa - I love! Slutade vid 17 tiden och sen skulle vi vara på slottet vid 19 så jag gick runt på stan (iförd balklänning) vilket var..intressant :) Någon gymnasieskola hade bal också så man var inte såååå uttittad!

Väl på slottet behövdes håret fixas och sen var man redo. O så vackra alla var..frack och långklänningar! Så underbart, under välkomsdrincken på borggården stod man mest och beundrade alla, de är inte en vanlig syn :) Middagen serverades i Gröna salen med härlig underhållning och god mat. Jag satt vid ett bra bord och min bordsherre var helt okej och vi hade hur kul som hellst vid bordet. Middagen var slut vid 23 efter en massa tal och skålar. Då blev det ett glas vin på Byttan innan jag cyklade hem!

Tack för en jättetrevlig tid! :)

Blääää

Nu ska har jag nästan läst igenom hela vårt arbete som det ser ut just nu och fick till ytterligare en sida av ändringar..trots att jag tog bort lite så det känns ju bra. De andra hade skrivit 2 nya sidor under tiden så nu har vi 23 sidor och vi är inte ens klara, känns superbra att vi kommit så långt på inte såååå lång tid.

Vi har massa tid över till nästa vecka på att arbeta med reklamerna nästa vecka och repa inför pitchen den 3.e juni! Superbra...då ska den väl iaf bli bra..DAH! ;)

Nu ska jag iväg..ciao

Fredag i Kalmar

Det var en tyst dag igår, mest för att jag åkte ner till Kalmar och hade relativt fullt upp under hela dagen! Tog tåget ner vilket var första gången sen jag flyttade ner..fanns bara den möjligheten :S

Igår hämtade jag klänningen, lunchade/middag med Katrin och sen genrep inför eftermiddagen idag!

Det är underbart väder i Kalmar och de var det igår med. Det är middag på slottet ikväll efter den Akademiska Högtiden så jag hoppas att de ska vara lika fint då, mingel på borggården i ösregn är nog ingen hitt :p Ska iaf bli roligt att vara med, jag agerar fanbärare USA under processionen in och på utvägen hoppas jag eskortera rad 1 för att gå med fana med långklänning i en brant trappa är inge vidare..livsfara! Kommer vara ett intensivt byte på slutet känner jag mig ana. 13.00 ska vi vara i Kalmarsalen ombytta och klara. Wish me luck :)

Nu väntar jag på Katrin..jag ska renskriva vår text, men jag har den inte så måste få den av Katrin först!!

Ha en toppendag där ute!
Ciao

Körkort!

Jag har KÖRKORT!!!
Jippie jag klarade min uppkörning idag :) :) :)

Har varit fullt upp hela dagen, städat och fixat och nu ska jag ta bilen upp till huset, jag och syrran själva, hihi hur coolt låter inte det! Längtar att se de riktiga platskortet bara :)

Vuxenpoäng - check!

update: Tack för alla gratulationer, ni är så söta!!! :)

Regnigt

SÅ TYPISKT!!!
Jättefint väder när jag gick upp vid 9-tiden..nu så öser det ner regn, eller nja öser var överdrivet men regnar gör det..och de kommer uppifrån! Så typiskt min tur, jag hoppas att de kommer torka undan och inte vara lika regnit sen på eftermiddagen, de skulle jag tycka var jättepositivt! :p *tänker positivt*

Jag måste ner och hämta en tvätt i källaren också..då måste man gå ut så de får vänta några ögonblick eller två.
SNÄLLA SOLEN KOM TILLBAKA!

Dagen började iaf inte så bra.."kärringen" (de får man säga i de här fallet!) förstörde min dag..min vecka eller bara 7,5 hp. Jag kommer inte ge upp utan skolan ska fan få hålla det dom säger. Någon som vet om man kan anmäla skolan eller en lärare för att dom är senila och inte håller det dom lovar..Im up for it!
Hoppas jag blir gladare i eftermiddag annars pensionerar jag mig!

Bloggflytt

Så nu har min blogg också blivit flyttad, gick snabbt och smidigt!

Sidan ser lite konstig ut men de får man väl ta tills man vänjer sig. Thats life..nu får vi hoppas att allt ska fungera också, annars jäklans ;)

Bloggen

Satt precis och sökte efter info på Google..en överaskning var att min blogg kom upp som en länk! Haha!

Handlade om bilkörning och de skriver jag ju ifs en del om..men de var roligt att se den där apporpå ingenting liksom. Nu ska jag hitta rätt info och den finns inte på bloggen min!

Café

Vilket café är du stammis hos...vilket ställe föredrar du?
Jag väljer först ett mindre mer personligt, men annars blir det Espresso House!
Vad tycker du?
image309

Tisdag!

Halloj...väldigt frånvarande idag men de är för jag var ju i Stockholm! :)

Castingen imorse var jätterolig, var som i tävlingen fast ingen åkte ut. Dom stoppa musiken och så skulle man sjunga rätt fortsättning..sen fick man apploder! Gick helt okej, klarade dom flesta..bomma kanske 2-3 st av 10-12st eller nått. Vi var ett roligt gäng, bara tjejer och vi låg nog på ungefär samma nivå. Dom skulle höra av sig inom en månad.

Sen åkte jag in till stureplan och gick runt, åt lunch och sen mötte jag upp Cagla my darling. Vi strosade runt på Åhlens och sen till mariatorget för att fika med Karro. Dyrt! Trevligt hade vi i några timmar innan vi hamnade på Åhlens igen och mötte upp Camilla. Vi satte oss på Donken och tog en glass. Har inte sett den bruden på aslänge...jag saknar dig Qamilla!

Sen söder-landet-ut och köra! Var ute i över 2 timmar nu efter middagen, kändes bra förutom några små blackouts! Vi får väl se..
Ciao

Bloggafton

Härligt att träffa andra bloggerskor och få hämta in lite inspiration, vore riktigt skoj att gå dit!
Amanda och Therese arrangerar så kika in hos dem vettja..


Gratis!!

Visst är allt som är gratis gott?  Gå med i Gratisbio och få biobiljetter och presentkort!

Genom att besöka olika hemsidor, ta del av vettiga erbjudanden och värva nya medlemmar får man poäng som byts in mot antingen biobiljetter eller olika presentkort!

Gå med du också!!!



Stylista

Dokusåpan som drar igång i USA till hösten ska vara en slags Djävulen-bär-Prada-tävling där elva utvalda killar och tjejer tävlar om en snabb väg in i branschen. I varje avsnitt får de utföra ett assistentjobb och ett moderedaktörsjobb, och sen sparkas de en efter en tills det bara står en ensam vinnare kvar som kammar hem det fina priset:

* Jobb som assistent till amerikanske ELLE:s moderedaktör Anne Slowey
* En betald lägenhet på centrala Manhattan under ett år
* Ett års shopping på H&M värde 100 000 dollar

Omg...gud så häftigt! Jag vill också vara me...jag lovar!! Den kommer man ju garanterat att följa..


Stylebystars!

Hur kan jag ha missat denna sida? HUR!?
Jag älskar den..underbar!
Stylebystars

image308
Update: Rekommenderas ej för seriösa köpare!!!!
VARNING!!!!!

Sommar by H&M

Söt sommaroutfit från H&M, väldigt Johannig..linnet är en nyhet och är dagens vill ha!!
image307

Måndag!

Helgen är över..spräckens ögonblick kommer allt snabbare inpå! :S

Solen skiner ute, sommarklänningen åkte på men nu ser jag att de bara är 14 grader ute, lite väl kallt så jag kanske får byta om innan körlektionen vid 13 tiden.

Pratade precis med Farmor och snyltade till mig Taxi Egon (farfar)..haha dom är för roliga! Farfar sitter i bakgrunden och såg ut som han ville säga något när vi pratade upphämtning.."Halv ett..jag kör väll inga nattkörningar?!" Haha.."12.30 om du ska vara så noggrann" "Hahaha.." Dom är allt för roliga! Och väldigt snälla :)

Nu ska jag ut och backa..eller kolla hur kallt de är och byta om innan. Nu jäklans ska de backas! :)
Puss på er

Right back..

Detta är naturen och wild life..sanslöst men oh så coolt!


Grattis Katrin!!!!

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag
för det är Katrins födelsedag!
Hurra! Hurra! Hurra!

Grattis på födelsedagen darling, nu får du kryssa i 20+ :)


Favoriter

Favoriterna som finns i mina ägor..
image297

Gratis är gott

Visst är allt som är gratis gott? Självklart är de så!!!

Gå med i Gratisbio och få massa biobiljetter och presentkort! Genom att besöka olika hemsidor, ta del av rettiga erbjudanden och värva nya medlemmar får man poäng som byts in mot antingen biobiljetter eller massa varianter av presentkort!

Jag har fått 3 biobiljetter, och de tog inte alls lång tid att samla ihop..någon vecka och en värvad medlem!!

Gå med du också!!!

image306

Min bil - kändisen!

Min bil (den röda) var ute på äventyr innan vi köpte den, 24h race med Teknikens Värld.  Lite roligt att se vad den varit med om, spana in farten!!! Herregud dom är galna :p
image305

OH, Columbus

Sitter och surfar runt om Otterbien College där jag ska läsa nästa år! Äntligen har jag hittat var skolan ligger i stan..jag är inte så smart alla gånger ;) Ligger precis i Westerville (under texten på Yahoo för intresserade) och de var bättre placerat än jag först trodde. Härligt! 15min från flygplatsen känns också väldigt tryggt!
image304
...vilka roliga butiker finns att hitta i "området"?

Forever21 - Polaris Fashion Mall
Nine West/Nordstrom - 4000 Worth ave,
Macy´s - 4141 Refugee Road
Banana republic - Polaris Fashion Mall
Victoria´s secret - Eastland
The Gap - Polaris Fashion Mall

Söndag

Slappsöndag..ja de är exakt vad det är! Långsam frukost..surfning och ja så fortsätter det troligtvis också! :)

Ska börja skriva på min sista engelskainlämning också och fortsätta lite smått på Advertising campaing grejerna men de är inte så jobbigt!!

Sen i eftermiddag blir det nog en biltur eller så, de går bättre och bättre dag för dag! :)
Ciao

Desire of the day..

image303
Linne Forever21
Kjol Forever 21
Skor ASOS
Väska H&M
Halsband KyssJohanna

Landet

Sicket väder det varit idag..reeeegn och reeeegn och sen lite sol mellan de svarta molnen, helt galet!

Jag har iaf varit ute och kört, blev lite fram och tillbaka..runt i Flen där vi handlade och lite ytterligare fram och tillbaka. Man kommer in i det rätt snabbt men nu måste jag köra järnet fram till det smällen. Fy va hemskt om man inte skulle klara uppkörningen - hemskt! Så får man inte tänka!
Måste backa mer och köra lite lugnare i skarpa svängar sen ska det inte vara några problem, man ska ju inte vara perfekt!

Var och hämtade vatten hos farmor och farfar också så dom fick man se också :) Farfar är så söt och vill hjälpa till att köra mig till flen när  jag ska ha körlektion eller on the big day..världens sötaste farföräldrar!
Birgitta kom hem ifrån Frankrike idag också, dom verkade ha haft det trevligt och en väldigt vacker utsikt!

Middag, soft, datorn, sängen!
Natti!

På landet

Resan upp igår gick bra, förutom att jag kom på att jag glömt nycklarna till lägenheten hemma så jag fick sitta och vänta på pappa och karro när jag väl var i Hagsätra! Thats life..

Soft soft! Nu är jag på landet, de är inte alls bra väder utan de ser ut som det regnat rejält! Min ena axel är puckad..den låg konstigt i sängen tror jag :S

Nu ska jag äta..mums mums!
Ciao

Mot Stockholm

Nu är jag snart påväg till flygplatsen..tack världens snällaste pappa!!!

Ska ställa cykeln nere vid stationen och ta bussen därifrån, mycket lättare eftersom jag ändå var tvungen att ta en sväng förbi skolan. Jättefint väder så skönt att cykla lite också (max 10min totalt men ändå!)..ska köpa mig den nya Magnumglassen och njuta i solen i väntan på bussen!

Stockholm - Sörmland, se upp nu kommer jag igen! :)
Ciao


Skånska..light?

Ni kanske undrar hur det går med mina språklektioner??? Jag håller ju på att lära mig skånska inför Katrins fest i skåne i juni, det kommer bara vara skåningar och för att kunna förstå måste jag förbättra dessa språkkunskaper!

Det går framåt, "Du kommer nog till och med kunna skaffa en vän på festen!" kommenterar min utomordentligtfantastiske lärarinna Katrin :) Känns tryggt med Katrin och jag lär mig ooootroligt mycket.

Skoj skoj skoj! Har lämnat stadiet med McDonaldsmenyn som Anna spelade in x-antal år sedan, hihi!


Skåne here I come!

Återförening!

Haha..jag skrattar lika mycket varje gång jag ser på "Frusna Män söker Kärlek!"..hihi!



Tidigt i skolan!

Oj oj oj så tidigt man var på plats idag, och vi har inte föreläsning förens vid 12. Mystiskt!

Katrin har möte med Maxmikael och frågar ut honom om allt mellan himmel och jord och efter det så ska vi komma igång och arbeta med vårt. Jippie! Sen är det då föreläsning mellan 12-14.45 och sen ikväll jobbar vi på puben igen! Ska bli skoj skoj skoj..vi hoppas att de inte kommer en enda så vi kan spela guitar hero :) :p

Ciao

Singing Bee

Vem blidde jag uppringd av när jag stod och prövade underbara klänningar i Bröllopsbutiken (till akademiska högtiden)..Jo en producent på Meter Film! Dom ville att jag skulle komma på casting till nästa säsongs Singing Bee! :)

Hur kul är inte detta? Underbart! Ska till dom nästa tisdag så de blir en paus i övningskörandet!

Önska mig lycka till!

singingbee_logo.jpg

Insikt!

Jag har kommit fram till följande saker:

- jag ska spara ut luggen och satsa på snelugg istället. Kortfattat ska jag ha den sne!
- slinga håret ljusare kan vara fint om de är som de är på vissa bilder jag sett från förr..alltså mer ljusbrunt/gyllene än blont!!!
- ge mig pengar jag är fattig!
- människor är sega!

Grattis Annica till tentan! :)

Plugg

Nu har vi varit i skolan sen 10..arbetat på rätt bra och fått några sidor färdig iaf. De är ett kul ämne..de svåra är att de inte ska finnas någon direkt struktur vilket är svårt när man är van att de ska vara enligt mallar etc. Men vi får ihop det ändå!

Åkte tidigt till Falken för att prata med hon som är ansvarig över högtiden nästa vecka..men då var hon inte där och nu så sitter hon i möte! Så jag sitter och väntar på att hon ska bli fri så jag kan bli informerad om läget!

Sen ska jag till Katrin..de är såååå tråkigt hemma så jag ska sitta och fixa med vårt arbete och kampanjen medans hon och annica ska plugga budgetering!

Ciao från falken

Unik Design

Unik Design har jättefina kläder och asseccoarer som passar till vardag och fest. Skriv Amanda20 i beställningen så får ni -20% :) Hur underbart är inte det?


The show goes on..

Nu har vi kommit igång på riktigt med våran kampanj..vi fick ihop jättemycket när vi satt några timmar efter det såkallade seminariet med Maxmikael. Lämnat in vår lista med tjänsterna och ställt massa frågor..och fler har det blivit, vi stalkar honom lite lätt för tillfället :p
Skrik och gap men sen kan vi näääästan komma överens, haha som vanligt alltså! ;)

Nu ska jag spana in lite annonser och tyska tidningar för barn och ungdomar tänkte jag! Kanske orkar jag åka ner till bibblan och prata om den akademiska högtiden jag ska vara med på, måste fixa klänning och lite så! :)

Magen - hungrig=äta!
Ciao

Resor

Tänk va dyrt de är att resa egentligen..de är överdrivet dyrt!

Att ta bussen upp till Stockholm kostar 178:- men tar man samma buss och istället hoppar av en timma tidigare i nyköping kostar det 206:- WHY?
Hur kan detta vara möjligt..jag förstår inte!?

Ska upp på fredag eller lördag och sen ska jag ner igen 22.a som de ser ut nu. Ingen kör och ingen konsert..jag har inte tid för det och har minst sagt tappat intresset *host host* Får se om jag är i Kalmar i höst..och om jag joinar då. Sjunga är roligt men inte allt runtomkring..de är överdrivet oseriöst och framförallt försöker folk ta över andra vilket jag inte tycker är okej längre!

Ta de lungt människor! :)

Oj oj

Tiden flyger iväg och det är minst sagt fullt upp!
Redovisningen i Torsdags gick bra :) Jobbandet på puben gick bättre - spöktema!

Helgen som gick..
Helgen var very nice..party i lördags efter lite grillning hemma hos Katrin. Vi hade varit och plugg-solat vid slottet under dagen så man var lite av en halv indian..men det var skönt med lite sol. Efter grillningen så blidde det puben för hela slanten, rätt skoj och fullt med folk. Tyvärr såg vi inga huliganer - dom skämdes och åkte hem!
Igår städade, tvättade och fixade jag hemma. Lagade en god soppa och sen fruktmuffins..eller frukt med muffins! :)

Nu har vi haft föreläsning och pratat igenom vårat uppdrag..vi är inte alls enade men vi får se hur det blir när vi pratat med Maxmikael (läraren)...jag är föresten Art director och Ad copy director! Wei - fun fun fun!

Ciao

Onsdag - pluggdag!

Nu har vi pluggat nästan hela dagen med undantag för en lunchpaus och en cykeltur till Katrin! :)

Imorse/under förmiddagen så hade vi seminarium om kreativitet och en presentation om Drivhuset! Det var kul och vi fick brainstorma så vi kom igång med kommande uppgiften! Sen kom vi igång och nu har vi skrivit konstant hela dagen..vi ska redovisa 2-3 sidor imorgon och snacka om det i 10 minuter. Men de ska nog gå bra för vi är näääästan klara nu!

Brudarna är påväg och sen är det våffeltime! *Mums!*

Ciao

Våfflor!!

IMORGON ÄR DET VÅFFELPARTY HOS KATRIN!!!

ALLA SÖTA SKA KOMMA..OCH TA MED ETT VÅFFELJÄRN OM DU HAR ETT OCH VIN! :)

Update till brudarna...Annica!!!!!!!!!

Sjuuuuuk

Herregud jag hatar att vara sjuk..saken med mig är att jag är sjuk i 5000 år när jag väl blir sjuk! :( Ont i huvudet, halsen och sen en pollenallergi på det och de är vad jag kallar "Det är synd om Johanna!"

Vi har precis haft en BRUTALT onödig gästföreläsning med en turkisk lärare från Izmin university! Han upprepade i princip hela IMC-kursen och slängde med ALLA turismmål i Izminområdet och halva turkiet. Sjuuuukt onödigt och de hela ska bli en presentation på torsdag..sick! Sick sick sick sick!!!

Nu ska jag hem och göra soppa..kanske! :p

Ciao (från dödsbädden)!

Kalmar

Nu är jag tillbaka i Kalmar gott folk! Bussresan gick bra, lägenheten såg bra ut om inte lite tom! :P
Åkte och handlade när jag kom hem vid 21 och sen blev det en tur förbi Statoil för jag hade fått en avi och det visade sig vara våra kursböcker - rekord!!! Amazon skickade till och med snabbare än vad vi betalade för så det är super! Kommer köpa fler böcker därifrån - garanterat!

Kursen Advertising campaign planning började idag, mycket internationella studenter och klassrummet var verkligen överfullt!! Verkar kul...inte så mycket nytt att läsa och kursboken är mer en checklista :) Känns bra och de ska bli riktigt kul!!!

Ikväll är det girlsevening...middag på stan och ja de ska bli KUL att träffa alla darlings!
Ciao

Lördag

En lugn dag..de behövs helt klart!

Adam och Micke ska på kalas med Spindelmannentema, wow så gulligt! :) Paketet är packat och nu ska dom snart iväg. Tänk när man var liten och skulle på kalas..de var ju det bästa som fanns och speciellt maskerad! De behövdes inte mycket för att få till en guldkant i vardagen när man var en liten plutt! :)

Kanske blir en sväng förbi stan också med syrran..vi får väl se! :)

Hösten

Jag är lite efter ibland..min höst är redan bestämd tydligen!
Gick in på studera.nu och kollade min anmälan, och det är ju platsgaranti på båda mina sökta kurser!! :)

Projektkunskap 7.5 hp
Projektledning 15 hp

..sen är det ju metod, uppsats och organisationen men de är ju vanliga programmet så de får jag läsa anyways! :)

Ska bli jätteroligt att läsa båda kurserna, blir 7.5 hp extra och de är ju alltid bra att ha lite extrapoäng! Kul, väldigt kul höst :) Distans så blir lite fram och tillbaka I guess!

Uppsala..

Har ju inte berättat vad som hände under uppsalavistelsen..

Jag, Frida och Henki åkte upp för firandet, jag och friday bodde hos Helena och Henki hos sin syrra (inte så långt bort)
. Åkte upp tisdag lunch och började med en eftermiddag on town med lunch på Refifi och sen shopping på systemet. Uppdateringar med Ellen och Sophia kring planerna skedde med jämna mellanrum för att få någon sånär koll :p

Sen satt vi och solade lite i Ekonomikumparken i väntan på Helenas återkomst för upfixning inför Kvalborgs kvällen. Fest på studentvägen och senare mot Norrlands..gästleg var så onödigt att införskaffa för vi spenderade inte myk tid på nationerna 1h med vattenkrig och toasittande typ! Hemsläpande och ingen sömn följde (allergi/förkylning+vin)

Valborg var dödens dag (jag var trött och på mindre bra humör!) Frulle vid forsränningen..lunch ekonomikum..middagsgrillning på triangeln tills regnet kom och vi attackerade Ellens rum (tack darling!) Dom andra drog vidare mot v-dala (?) och jag och Frida attackerade sängen (sovsäckarna!).

Plus: Vädret!
Minus: Näsblod!

Kalmar - inte!

Ha jag slipper Kalmar i ytterligare en helg! Mina brudar aka svikarna skulle tydligen allihoppa åka hem så då passar jag på att spendera ytterligare tid hos mammisen och familjen, myspys! Kalmar blir det på söndag..då börjar den snåla månaden!!

Idag har jag varit förbi Hannas nya lägenhet som bara var sååååå galet söt. Ligger bra till i ett lungt område på Kungsholmen, verkligen underbar (ser nog ännu bättre ut med fler möbler!) Lyxigt värre darlig! :)

Nu ska jag boka biljetter hem till kalmar, lite intresserad utav ett brev från Skatteverket som ligger på hallgolvet. Blir det lycka eller tårar kanske?? Hoppas på liiiite återbäring iaf - snälla!!!

Ciao

Live fro Uppsala

Snabbupdate: Nu är valborg över..party party i Uppsala!!

Väldigt trevligt och vi har träffat en massa människor...weeei! Nu ska vi ut på stan och sen ska vi ta tåget hem mot Stockholm! Ellen ska också med så de ska bli trevligt :)

Sen blir det Kalmar typ på lördag eller söndag..
Ciao

RSS 2.0