Fääärdig med tentan

Kvart i sex blev jag totalt klar med tentan!!!

Har kollat igenom allt, säkerställt att alla källor står på samma sätt, att all info stämmer osv..osv! Så otrolig skönt efter att ha arbetat med den i över en vecka - bäst av allt är att jag är NÖJD med den. Hade vi lämnat in den i fredags hade jag inte varit nöjd men nu har jag arbetat om allt så förhoppningsvis går det bättre nu. Puh!

Nu ska jag njuta av kvällen lite mer, dricker mumsig latte nu och kollar på The Amazing Race på 6an.


Effektiv söndag

Efter en lugn lördag igår blev denna söndag betydligt mer produktiv!

Tentan ska in imorgon och nu har jag en kort fråga kvar som jag ska gå igenom, en bok recension på två sidor. Är inte nöjd med hur den är just nu...inte alls bra faktiskt haha så de ska jag fixa nu. Resten är klart, vill säga 9 av 11 sidor är totalt klara.

Imorgon har vi föreläsning 13-16, och tentan ska in 12.00 så har en timma emellan där jag får sitta och läsa lite smått i boken till kursen som börjar imorgon. Nej om jag skulle ta och redigera sista uppgiften nu då så kan jag ta de lungt resten av kvällen.

Ha en fin kväll! :)

Cherry culture

Jag har precis lagt en beställning på NYX-produkter från Cherry Culture, en amerikansk sida med BETYDLIGT bättre priser än om man ska köpa produkterna i sverige. Jag har sett massor av YT-videos där dom använder NYX Jumbo Eye Pencil som verkar vara UNDERBARA och otroligt pigmenterade.


Min beställning:
- 5 Jumbo Eye Pencils
- 8 ögonskuggor i olika färger
- 4 läppstift i rosaaktiga toner
- 2 blushes
- 1 läppenna
- 1 eyeliner
- 2 round lipgloss
- 1 megashine lipglossl


Alltså 25 produkter för 81 dollar inklusive frakt, jag hade 20% rabatt på allt vilket var väldigt trevligt. 557 kronor blev det vilket är OTROLIGT!! Jag är i chock, happychock!

Skulle jag köpt detta i Sverige, allt finns inte men ögonskuggor, jumbo eye pencils, blush, eyeliner och 1 mega shine lip gloss skulle bli = 1605:- (då ingår alltså inte läppstiften, läppenna, round läppglans) utan frakt.
Så köp INTE dessa produkter i butik utan beställ online.

Länk --------> Cherry Cuture

UGG-me

Jag vill ha ett par mysiga vinterskor som håller mig varm och torr..fortfarande sugen på ett par UGGs men dom är så fruktansvärt dyra och min studentekonomi klarar inte riktigt av en utgift på 2700:-.

De långa är riktigt snygga..lite roligare än bara vanliga svarta liksom. Rach en kompis jag pluggade med i USA hade högblanka och dom var stört snygga. Dock inget välkänt märke utan något från Nederländerna, sånna vill jag ha =)

UGG UGG UGG


Nya ögonskuggor

Jag vann precis en auktion på tradera med en palette med 120 ögonskuggor. Har kollat i några veckor på olika sidor och de är exakt likadana allihoppa om man inte ska beställa från USA och de får jag vänta till efter december då Birgittas syster Eva ska flytta till USA och vi ska ha ett skickasakertillvarandraförhållande :p Haha!

199:- + 49:- i frakt kostade detta kitt och då fick man med några sminkborstar också, vilket är rätt trevligt för jag skulle behöva lite luftigare borstar :) Underbart!!! Nu hoppas jag att ögonskuggorna kommer snabbt och är hela.


Myskväll

Sitter i soffan, har ätit mumsig middag..laxpudding med broccoli som är en av mina favoriter! Lätt är det men tar 45 min i ugnen så knappast snabbt. Har precis kollat på Ullared, så underbart program men härliga människor. Mycket roligare med vanliga människor än att allt alltid ska cirkulera kring kändisar hela tiden.

Dagen har gått bra, fick klart en fråga helt så den ska jag bara läsa igenom måndag morgon eller nått. Sedan började jag filura på sista frågan också som jag inte är riktigt nöjd med. Ska läsa igenom den imorgon och försöka göra den vettigare för just nu är jag inte alls nöjd med den. De var nog bra att vi fick lite mer tid, hade kunnat lämna in den idag men nu blir den bättre och de är ju alltid trevligt.

En rolig nyhet också - min mamma ringde i total chock och berättade att hon ska bli faster! Då stod de still i min hjärna, haha, ska karro ha barn..vem ska ha barn..faster hur blir man det!? "Du ska få en kusin"..fortfarande helt still i huvudet.."Kjell ska få barn"! AHA!! Shit mycket gick genom huvudet på 10 sekunder! Första kusinen på mammas sida, på pappas har jag 4 men superkul att de kommer en liten en - och verkligen en total överraskning!

Sista tenta dagen..typ

Mums, vi har precis ätit mumsig frukost; scones med ost och marmelad, juice och te :) Yummie! Vilken härlig start på dagen!!

Idag ska jag fixa de sista på tentan, sen får den vila till söndag så kan jag iaf ha en ledig dag..jag kommer inte kunna låta den vara helt, men om jag är effektiv och arbetar igenom allt idag så ska de nog bli okej. Jag hoppas bara att jag får G..haha :S Men igår fick vi tillbaka projektet och vi fick VG 9 (alltså de högsta som går att få) och de är ju en HÄRLIG första betyg på magisternivå!

Nej nu ska jag ta och sätta på mig tofflor och sen flytta ut mig i köket för lite pluggande.
Ciao

Planerat

Hihi..jag och älsklingen planerade nyss morgondagen:

- Duscha, mysig-lång-varm!
- Han bäddar rent
- Jag bakar scones

..resten är ju mindre kul (pluggandet) men gud så gott med scones, har varit sugen på det i flera veckor.

Sov gott där ute!!

Ledig helg?

Nej de blir ingen ledig helg...för nu ska vi lämna in tentan på måndag istället för imorgon :( Blä skittråkigt för vi skulle ut och äta lunch med klassen imorgon och sedan party party, nej så blir det inte nu vilket är sjukt tråkigt men oh well mer tid för tentan.

Jag är dock så JÄVLA trött på den att jag sitter med skiten imorgon och sen lämnar jag in den hur som hellst - damp damp! Kan ju läsa igenom den någon gång i helgen men jag SKA vara ledig och fixa lite hemma. Bland annat ska jag fixa lilla rummet, nu är det inge vidare organiserat utan ser lite ut som skit :p Men så blir det!

Live från biblioteket

Nu har jag varit i biblioteket i 5h och jag är så TRÖTT på de, haha suck!!!

Skrivit och skrivit, sen skrivit lite till för att sist skriva om de igen, om och om igen..samma sak! Men de måste bli bra och ja då får det ta sin lilla tid. Har haft mina toppar och dalar, ibland är man effektiv och ibland hamnar man på facebook. Jag hoppas att detta ska gå vägen iaf! :)

Nu blir det ett pass spinning på friskis..haha jag är redan död. Men skönt att få ett break och göra någonting annat iaf.

Fick ett roligt samtal från EM Sevirins här i kalmar (en möbelaffär) dit jag skickade en ansökan om extraarbete typ 3 veckor sen, butikschefen var jättetrevlig och som var väldigt intresserade av mig så jag ska dit på intervju nästa fredag. Lite klurigt då de är under min föreläsning men intervjun kan ju inte ta mer än 1h så jag missar mitten (och de är ändå aldrig intressant). Superkul om man kunde få något annat att hitta på..jag har väldigt svårt att bara sitta hemma och uggla. Håll tummarna för mig!

See ya!

Hungggrig!!

Nej om man skulle ta och äta lite frukost kanske...för min mage skriker efter mat!!

Tog mig sovmorgon idag och en lugn start på dagen, bokade rum på biblioteket till 11 och gett mig själv ledig tills dess, så skönt och verkligen behövligt mitt i tentan!

Dagens i-landsproblem är hur jag ska få med litteraturen i texten. Jag är rätt duktig på att slänga in referenser här och där så borde ju gå bra men uscha jag är nervös ändå. Idag måste jag också gå igenom och strukturera allting i arbetet, se till att allt är med (något som jag vet är låångt från klart). Så detta kommer bli en lång dag.

Har bokat rum mellan 11-16, sen blir det spinningpass vid 17, hem och äta middag innan jag fortsätter att läsa. Imorgon har vi kursintroduktion till nästa kurs och sedan ska jag fortsätta att redigera :)

Ha en fin dag!!

Twitterific

Halloj people!

Fullt upp dagarna i ända - men ni glömmer väl ändå inte bort att jag twittrar på dagarna (så otroligt mycket lättare än att skiva små blogginlägg) där kan ni följa mig och lägger dessutom ut bilder.

- Twitter - LifeByJojo

- Eller så kan ni läsa här i vänstermarginalen på bloggen om ni inte känner för att använda mobile eller gå in på twitter.com.

Twitter twitter twitter twitter twitter twitter twitter twitter twitter twitter twitter twitter twitter twitter twitter twitter twitter twitter twitter!

Ni vet vad jag gör..

..blir inte särskillt mycket eller spännande blogginlägg när det är tentaperiod. Fullt upp med tentan, blä! Fick en förfrågan av Annica om lunch i stan vilket hade varit underbart men jag fick hindra mig själv..de finns ingen tid för det. Ska redan iväg på fika i eftermiddag som planerades förra veckan så någon måtta på de roliga får det vara!

Läser sista artikeln nu och ska påbörja sista frågan nu, kan tyckas vara gott om tid eftersom tentan inte ska in förens fredag lunch men de är lååååångt från klart! Läraren är perfektionist på extrem nivå och jag är inte säker på typ någon av de fyra frågorna. SÅ de ska skrivas om och om och om innan jag vågar lämna in något. Skulle inte komma på tanken att lämna in något tidigare. 11.45 på fredag lämnar jag in mitt - and thats the way it is!

Usch jag börjar bli hungrig också! Maaaaat!!!

Jakten på jackan

Jag blir så ledsen, jag hittar verkligen ingen jacka alls! Vill ha en skepparkavaj, färgen spelar ingen större roll faktiskt men vill ha en som går precis över rumpan (mycket snyggare när man cyklar, annars åker den upp). Har kollat i alla butiker, imorgon ska jag dock in till stan och fika med en kompis som jag pluggade med i USA, en amerikan då, som läser det andra magisterprogrammet - underbart att jag sprang på henne i skolan! Men iaf ska kolla in utbudet i stan då också..finns tre butiker där. Jag är dock skeptisk!!


Idag åkte jag med älsklingen till bibblan vid 10, satt och läste till halvtolv tiden då jag gick mot friskis och lunchpasset. VILKET pass - jag höll på att dö, tog i som en liten gris. Skönt som tusan var det iaf. När jag kom hem blev det lunch och började skriva på uppgift 4 i tentan, fick ihop en sida då och denna ska vara mellan två och fyra så helt ok. Sedan kom älsklingen hem och vi åkte och handlade mat samt kollade jackor. Väl hemma igen efter nästan 2 h lagade Richard mat (han är för underbar, puss på dig älskling) och jag satt och fortsatte skrivandet. Har fått ihop nästan två sidor idag vilket är okej men skulle gärnat fått ihop liiite mer :p

Nu tittar jag på Miss Secret Agent och dricker mumsig latte! Underbart gott!!

God morgon världen

Ny vecka...om 4 dagar och två timmar ska tentan vara inlämnad - så där har ni min vecka, 4 dagar till med klagande :p Haha men de går bra! Mitt mål är att alla uppgifter ska vara klara imorgon, så kan jag spendera resten av tiden med att skriva om och förbättra arbetet. Läraren är VÄLDIGT sträng när det kommer till skrivandet så de måste vara PERFECT! Därför kommer jag stalka alla jag känner och tvinga dom att läsa - nu vet ni vad som väntar people! ;)

Idag ska jag till bibblan, om ett par min faktiskt för att skriva ut två artiklar som är kommande två uppgifter. Ska sitta och läsa till 12 då jag ska på ett spinningpass. Efter det blir det tillbaka hem för att skriva uppgift 4 (tredje gör jag imorgon tänkte jag..4.an är roligare).

Ha en fin dag!
Ciao

Take me back to..

..Egypten! De var underbart när jag och älsklingen var där en vecka i augusti. Dock var det VÄLDIGT varmt men ack så skönt. Underbart hotell och vi bodde i den vackra hotellpoolen, var inte en enda gång vid stranden faktiskt :p

Grand Resort, Hurghada i Egypten.


Trött!

Jag är trött på tentan, jag vill att den ska vara klar så man kan leva igen..och jag har bara hållt på tre dagar hittills - 4,5 till väntar! Dock går det bättre och känner inte att de är svårt att skriva längre utan nu är jag rätt petig och ska skriva rätt saker.

Imorgon börjar arbetet med artiklarna så börjar dagen med en tur förbi biblioteket och tänker passa på att ta ett pass på gymmet också medan jag ändå är i stan - härligt!! Så upp ur sängen - bibblan - friskis - hem till datorn igen!

Sov gott

Effektivitet

Det går framåt!! Känns jäkligt bra att jag ens har något på papper, skriver saker men glömmer bort dem två minuter senare..är det tecken på att jag är/börjar bli senil? I donno!!

Jag ar under dagen flummat till mig två (plus lite till) sidor med text till uppgift två. Känns bra, jag hade inte tänkt påbörja arbetet med tentan förens imorgon egentligen, de var sagt att vi skulle få den ikväll alternativt imorgon bitti så min plan var att läsa ut boken (som jag under dagen recenserade) och läsa artiklarna från vår bok som jag skulle använda. Men nu fick vi allt i fredags, så känns som de är rätt lungt!

Ikväll ska jag sitta och gå igenom allt jag gjort hittills..inget är klart utan de ska gås igenom, skrivas om för att låta lite mer magisternivåaktigt och så vidare ;) Men jag har ett skal, något att bygga vidare på och de är då jag får till det som bäst. Imorgon börjar arbetet med två riktiga artiklar som läraren skickade ut idag, ska bli jätteintressant att läsa men dessa uppgifter är lite större, dock ska vi utgå med från våra egna åsikter = FLUM!!

See ya!

Grå söndag

Jag sov verkligen som en liten ängel igår, hade svårt att somna för jag är konstant uppe i varv (tack underbara hemtenta) men när jag väl somnade runt 01 så sov jag bättre än på länge! Klockan stod på 8.30 och hoppade upp strax efter 9 - härligt härligt. Nya traditionen är att göra smoothies och idag blev också första dagen jag åt gröt till frukost. De är min standardfrukost under de kalla mörka månaderna, jag behöver något rejält i magen för att orka med.

Vid 10 satte jag mig vid datorn i köket..öppnade boken och började med uppgift 2 av 4 i hemtentan. Denna uppgift består av att göra en form av recension på en utav kursböckerna. Vi ska presentera boken utifrån vårt perspektiv och verkligen gå in på djupet och komma ihåg att vi skriver på magisternivå. Problemet är att - ja vad är då magisternivå?! I donno!!!! Vi ska skriva 2 sidor i bookman old style storlek 10 vilket är SÅ LITE. Så antar att svårigheten är att vara koncis och gå in på djupet direkt, inte lika lätt som de låter.

I eftermiddag blir det en tur förbi Hansa City, ska förbi H&M och se om dom har nå kul! Handlar man för 500:- fårn man 100:- rabatt plus att jag har 250:- i rabattcheck. Så jag kan handla för 500:- men betalar 150:-..eller har jag tänkt fel nu!? Ska kolla in tröjor..mysiga långa tröjor behövs, helst stickade (kolla på inlägget från igår).

Nu - fortsätta skriva, men först lite kaffe!
Ha en fin dag, och njut av er ledighet!

Ljust och fint

Dessa saker är jag sååå nära på att beställa från H&M´s hemsida, jag är helt klart beroende av IKEA och H&M om ni inte visste det redan!! Ljusa och fina färger, de svarta skorna har en tjej i klassen, gör sig inte så bra på bild men dom är helt underbara på! :)


Söt inredning

Jag är så sugen på att pigga upp hemma med lite nya "bonus saker", dekorationer som piggar upp lite i vardagen. Ikea hade dessa söta skolar, ljuslyktor och sen tyckte jag fruktskålen var lite häftig också (nu använder vi bara en vanlig glasskål och de är lite tråkigt).

Allt från IKEA


Deal with it!

Live från köksbordet, aka tentabordet!

Vid 11.30 satte jag mig för att påbörja skrivandet av vår hemtenta, dock kom jag nog inte igång fören vid 12. Ni vet..man måste gå på toa, plocka undan på bordet för att få plats, plocka undan alla störningsmoment som tar ens konsentration och så vidare. Men de fick jag eld i rumpan (haha ja mer eller mindre) och påbörjade arbetet.

Mitt mål idag var att skriva två artiklar, hittills är jag klar med en (mer eller mindre, har en draft iaf) och den andra är påbörjad..har läst den två gånger, strykt under och skrivit i marginalerna (oooooppss inte min bok utan bibliotekets - jag suddar sen, jag lovar!). Samt börjat skriva i mitt lilla dokument. Yay!!!

Jag tycker jag är riktigt effektiv, undra om de kan bero på allt de söta min älskling "tvingar i mig" haha han är söt!! Puss på dig söto! Den andra ska bli klar innan middagen om ca en timma. Sen ska jag påbörja den tredje också...har inte valt den artikeln än utan lättast är att bläddra och se vad hjärnan fastnar för precis då.

Ha en fin kväll!
Puss och kram!

Tenta på en lördag

Ju snabbare man kommer igång ju snabbare blir man ju klar..men att skriva tenta på en lördag gör ont i hela kroppen!! Idag ska jag sitta och flumma om tre artiklar i vår bok och målet är att jag ska bli klar med minst en artikel idag, vi ska skriva en sida per artikel i storlek 10 med 1.5 radavstånd..hatar storlek 10 de är läskigt, hade hellre skrivit i storlek 12 med radavstånd 1 - mycket trevligare!!

Nej nu får jag flytta ut till köket, vi har ätit ägg och mumsig smoothie till frukost men nu måste jag allt komma igång! Ev fest ikväll beroende på hur effektiv jag är idag, jag skriver nämligen bäst på kvällen. Vill att tentan ska vara klar nuuuu..tänk så skönt de kommer vara nästa helg. 12.00 på fredag ska de vara inlämnat!

Be för mig! ;)

Inge vidare duktig

Nej jag är inte särskilt duktig idag..känner mig koko och har NOLL koncentration!!

Har suttit med boken, ibland fastnar jag men sen flyter jag iväg 3 min senare. 50 sidor har jag kommit..haha 150 stycken kvar! Nu hade jag "matpaus" aka majskolvspaus - mums!!! Ikväll ska jag läsa iaf 20 sidor till och försöka hitta intressanta artiklar ur jätteboken som kan användas i tentan.

Känns dock bra att alla hatar tentan..eller bra och bra :p Thats the way it is! Men nu ska jag bryta mina negativa tankar och ersätta dom med positiva, detta ska gå och de ska gå bra också. Han ville inte ha flum..nej men skriv inte flummiga frågor då!!!

Stress inför hemtenta

Usch det enda jag tänker på just nu är den hemska hemtentamen som vi har under nästa vecka. Dock kan man börja redan nu eftersom vi fått vissa uppgifter som är relaterade till böckerna vi läst. Detta är definitivt den VÄRSTA tentan jag någonsin gjort, den är GIGANTISK :( Vill bara vara klar med den och börja med nästa kurs istället :p

Idag ska jag sitta hemma och uggla med min bok, började läsa i sängen men kom bara 12 sidor innan magen kurrade "frukost..frukost". De skickades runt en sammanfattning igår så ska börja läsa den innan jag fortsätter med boken. Sedan ska jag läsa och välja tre artiklar som vi ska skriva om också. Jag tänker ta de rätt lungt i helgen men iaf läsa allt och börja skriva lite smått med ideer och liknande.

Ikväll är jag solo hemma, de händer inte så ofta! Spinningpass vid 17 och efter det mysig hemmakväll med mig själv :) Lovely lovely!

Ha en fin dag! :)

Must-Have!

Dagens must-have är denna tröja från H&M som var en nyhet förra veckan. 149:- och i min hjärna passar den med ett par svarta leggings och en stor mysig halsduk - höstmysigt!!

Fick hem min guldbonuscheck nu i veckan på 250:- så förhoppningsvis blir denna sötsak min i helgen!!


Popcorn

Jag har olika cravings som alltid ligger i mitt bakhuvud och nöter:

- Popcorn (naturella med lite salt, inte smörpopcorn - usch!)
- Katrinplommon, sliskiga och gooooda (finns dock nackdelar så att säga..haha!)
- Juice, jag är juicoman och bor med en annan..vi tycker om juice!!!
- Vindruvor
- Satsumans
- Oliver, med citron eller chili i :)
- Cocktailtomater
- Frödinge kladdkaka

Idag blidde det popcorn, måste ABSOLUT köpa katrinplommon nästa gång vi handlar. De är johannagodis på hög nivår det!! Yummie!

Underbart god middag

Jag och älsklingen åt precis en mumsig middag, fläskfile och potatisgratäng. En tidig fredagsmiddag då Richard ska jobba sittning imorgon, känns lite tråkigt att sitta hemma och äta så mumsig mat själv :p (hihi imorgon ska jag äta maaasssaaa majskolvar istället).

Imorse var det svårt att lämna sängen, började vid 9 och hade satt klockan på 6.45 men nej du jag kom upp strax innan 8 :p Oh well hade tid på mig och kom i tid till skolan så de var ju lungt ändå. Men dagens överraskning var att de låg SNÖ på marken, yay yay yay!!! Var minusgrader men när vi gick hemifrån var det 0.0, första snön iaf och låg kvar på bilar och skuggområden hela dagen. Undra hur mycket snö som kommer komma i år?

Skolan var rätt tråkig, inget intressant som vi gick igenom utan jag satt istället och surfade på flygbiljetter till januari, haha oh well. Lunchpaus fick vi också dagen till ära och var klara vid 15-tiden. Dagens höjdpunkt var då vi gick igenom hemtentan, vi får inte den fullständiga förens söndag/måndag men gick igenom uppgifterna så alla ska förstå vad som ska göras - HERREGUD jag kommer dööööö kan vi ju sammanfatta det hela som. Imorgon måste jag läsa en bok för att skriva en recension, vi ska skriva en essä om en artikel, referera tre artiklar och sen recensera en annan artikel. Otroligt strikt är den också. Nu ska jag be lite mer att jag kommer klara tentan!!!

Spel och underhållning

Jag är en spelnörd, och då menar jag inte tv-spel (de är verkligen inte min grej) utan brädspel och liknande. De är det roligaste som finns, dock äger jag två spel och eftersom inget av dem är Monopol räknas de inte. Nu blev jag spelsugen och pratade med Richard här om dagen att vi måste köpa brädspel - de är perfect att ha hemma, samlas ett gäng och spela (plus obligatoriskt vin). Häääärligt!!

För några år sedan var jag fast i Carcassonne-träsket, vi spelade det konstant på olika scoutarr och jag köpte alla expansioner jag fick tag på. Love it! Nu ska jag buda hem lite spel på Tradera, 49:- för ett nytt Monopol tackar man inte nej till då de kostar över 400:- att köpa i affären :)

Mitt gamla älskade Carcassonne :)


Puh!!

Vi har verkligen haft en heldag i skolan då vi förberett och senare presenterat våra projekt! Då vi övade och gick igenom presentationen gick det bra, träffades vid 10 och började inte förens 13 så övade, ändrade och till sist slängde jag i mig resterna från gårdagens pizza - mums!!

Klassen var uppdelad i 6 grupper och vi hade schemalagd 13-18, alltså 5 timmar och vi hann INTE klart idag. Vi blev grupp 5 och blev sista gruppen för dagen, så imorgon ska grupp 6 presentera. Vissa presentationer var bättre än andra men jag är nöjd med de vi framförde och det är ju de som räknas. PhD (läraren) hade lugnat sig och vi började med att muta alla med kaffe och UNDERBARA muffins som Janina bakade - lovely!!

Imorgon väntar en låååång dag igen, suck! På fredag ska vi ha gästföreläsning igen men denna gången tänker jag inte gå för är en gammal student som arbetar med finansiella risker eller nåt - NEJ TACK!!! Så får väl se det positivt men en ledig dag :p Dock måste jag börja kolla igenom våran feta bok på 1300 sidor inför hemtentamen som kommer ut på söndag kväll/måndag morgon - JAG ÄR SKITRÄDD!!! :S Ber till gud dagligen att jag ska klara tentan!!! :)

Nej nu ska jag pussa lite på han brevid :)

Nya böcker

Jag älskar att läsa böcker, dock har jag inte så mycket tid till det på vardagar och då vi har kurser, främst då jag fastnar i böckerna och inte kan gå ifrån - inte särskilt bra för studierna om vi säger så :p Men när det är lov eller jag är på semester läser jag som en galning. På en vecka läser jag en 3-5 böcker beroende på vad de är för språk jag läser och hur tjocka bökerna är såklart. Bäst och främst läser jag på engelska, det är bättre flow i dom böckerna och då de oftast är originalspråket :)

Nu funderar jag på nästa beställning inför Julledighet samt thailand (ohh så jag längtar) tänkte ta med mig en 10 böcker kanske till thailand så har jag så det räcker! Nu i oktober kommer Sofi Fahrmans nya bok "Elsas Värld", första boken "Elsas Mode" läste jag ut på några timmar men denna ska vara tjockare. Kul och en självklar del av nästa beställning tillsammans med Denise Rudbergs nya.

Någon som har tips på böcker?!

Tidningsfantasten inom mig - Moderna Hem

Inredningstidningar är alltid trevligt, nu har det kommit en ny också. Har inte sett den i någon affär men Tidningskungen hade ett fin fint erbjudande. Vad sägs om tre nummer för 29:-. Billigare än en vanlig :)


Min förmiddag!

Vi har kommit in i satsumans-perioden, min favoritårstid!! Jag kan äta så de sprutar ut genom öronen, mums mums! Köpte min en maassa igår när vi var och handlade.

Mums satsumans!

Älsklingen gjorde stora och jättefina muffins igår, han är bäst han!





Förberedelse

Godmorgon, eller god förmiddag!!

Det är riktigt grått ute...burrr..jag har inte varit ute än men det känns riktigt kallt!! Det blir en riktig innedag idag, jag ska förbereda mig inför morgondagens presentation utav projektet vi arbetat med. Känns spännande att det snart är klart, och presentationen MÅSTE gå bra, finns inga alternativ. Men de känns bra, efter 10 veckor ska man väl ändå komma ihåg det jag själv skrivit om och framföra det på 2-3 minuter.

Senare blir det en tur förbi biblioteket då jag ska hämta lite böcker, en tur förbi Stadium då hantlarna jag köpte var använda..smutsiga och sönder, mindre kul, så ska byta dom. Blir nog en tur förbi mode också för att spana in nya Leggings och mjukiskläder. Cubus är bäst på leggings just nu!! :)

Mjukisar från H&M till vänster och Cubus till höger.



Middag och försäljning

Nu har vi sålt Richards gamla soffa..så tomt och fint de blev i både vardagsrummet och lilla rummet = me likie!!!

Jag har spenderat majoriteten utav dagen på biblioteket med min grupp diskuterat de sista på rapporten och gick sedan över till att förbereda presentationen som vi ska hålla på onsdag. GUD så skönt det kommer vara när vi lämnat in den och är KLARA. Vi har arbetat i nio veckor med detta så fan om de inte blir bra :p Känns fin fint dock så är inte så rädd!

Efter biblioteket åkte jag och älsklingen till skolan var att kolla upp grupprum med projektor så vi kan öva innan presentationen på onsdag, sedan åkte vi till Bauhaus för att kolla kakel till köket och kors i taket jag tror vi hittatde det. Dock stod inge pris och ingen info men oh well är rätt basic så förhoppningsvis inte då farligt. Känns väldigt skönt!!

Matshopping blidde det också, fint och fullt i kylen också!! :) Yay!!

Ifrågasätter mig själv

Nu har jag börjat ifrågasätta mig själv igen..uppsatsen närmar sig allt med, 8 december ska vi lämna in en uppsatsplan. DE ÄR SNAAART!! Jag får lite panik av tanken, men ändå inte för jag tyckte att c-uppsatsen inte var så svår att skriva. Nu måste jag skriva med en annan och jag har ingen aning om vem denne är, folk börjar prata om det nu och spänningen stiger, eller stressen stiger! Vore det inte rätt trevligt att jobba ändå? Jag kan inte bestämma mig - ska jag fortsätta på programmet och läsa hela skiten eller ska jag läsa fram till uppsatsen, eller ska jag läsa klart denna termin?

Jobbigt och tankarna går på högtryck! Min klass är underbar men jag vet inte riktigt vad jag skulle jobba med? Ledarskap är alltid bra och del av allt men är det värt mer lån för att få ut examen? Jo jag tycker nog det ändå men orkar jag med det?!

Ciao ciao

My hair

Imorgon innan jag ska iväg till biblioteket så ska jag ÄNTLIGEN färga om håret i "min" hårfärg som jag hade förra året och den passar mig bra..om jag inte låter den sitta allt för länge :p Börjar få utväxt men har hållt väldigt bra eftersom jag färgade håret i början av september :) Men imorgon blir det fina håret tillbaka!!


En helg i Jönköping

Nu är jag och älsklingen tillbaka i Kalmar efter en jättemysig helg i Jönköping. Hotellet vi bodde på Savoy kan jag starkt rekommendera, låg mitt i stan och rummen var riktigt fina..designhotell all in! Dom hade relaxavdelning med jacuzzi och bastu men tyvärr var jacuzzin sönder, men vi fick biljetter till ett närliggande spa istället och gick dit imorse innan vi åkte hem.

I lördags när vi kom till jönköping åkte vi direkt till shoppingcentret A6 som skulle vara "ett av sveriges största" men jag blev verkligen inte imponerad. Visst större än dom i Kalmar och de mesta fanns men inget direkt spännande. Jag köpte de mesta av de jag skulle..strumpor, hantlar, yogamatta, varmare tröjor, svart cardigan. Dock hittade jag inga underkläder, varmare "vanliga" skor eller leggings så de får jag ta och hitta här i Kalmar istället. Vid 16 checkade vi in och tog det lungt innan vi hade bokat bord på restaurangen i/brevid hotellet, två rätters som var god..eller var trerätters för man fick nån liten (då menar jag LITEN) pajbit innan förrätten. Gott vin drack jag till också..supergott rödvin och jag blev positivt överraskad.

Efter middagen gick vi på bio och såg "The Other guys" som var RIKTIGT rolig, hahahah jag skrattade sjukt mycket och ibland i ca 5 min så de andra undra nog va jag höll på med :p Den rekommenderar jag också! Underhållande och inte helt förutsägbar, blev positivt överraskad!!! :)

Imorse gick vi på spa innan vi checkade ut och tog en sista tur förbi A6, idag köpte vi bestick..värsta kapet!!! 1999:- skulle settet på 44 delar kostat men var nedsatt till 999:- underbart med riktiga bestick och nu kan vi lägga undan de gamla (i två olika versioner). Jag är sjukt nöjd för dom är sååå fina! :) Sen blev det en tur förbi Gränna och polkagrisshopping (jag köpte två halvstänger..haha tuttifrutti rekommenderas EJ) innan vi åkte tillbaka till Kalmar!!

Tack för en mysig helg älsklingen min!!

Chocolate chip cookies

Helgen har nu börjat och jag är inte lika sliten som jag var tidigare idag! :p Denna skolvecka har INTE varit rolig någonstans..rätt lungt när vi inte varit i skolan men annars sjuuuukt jobbigt/påfrestande väl i föreläsningssalen. Men de är över nu! :)

Håller just nu på att baka chocolate chip cookies, plåtarna har precis kommit ut ur ugnen och de luktar så gott!! Dom ska vi mumsa på sedan framför tv.n, eller vi sitter ju redan framför tv.n men när de är nå kul på. Dom "små" kakorna ska bara bli fastare för nu är dom mjuka i mitten = sega kakor.


Senare ska jag slänga ihop lite kläder och packa eftersom vi åker till Jönköping imorgon förmiddag. Ska bli så skönt att komma bort från Kalmar över natten och umgås massa med min älskling. Planen är att shoppa loss på A6, bada i relaxen, äta god middag och förhoppningsvis basta lite också! Vi vet inte hur vårt rum ser ut men vissa hade bastu på rummet och vi hoppas verkligen att få får det! Myyys!!






Helg igen!

Jag är trött!!

Skolan gick okej..riktigt tråkigt och ingen som riktigt brydde sig så why god why slösa bort tid på skiten?! Nu är det iaf klart. Efter presentationerna åkte jag och tränade. Skulle träna spinning vid 12 men vi var klara 10.40 så de fick bli kondition och sedan gymmet.

Vid 14 ska jag in till stan och träffa alex, älsklingen följer också kanske med. Café corner är vårt nya ställa - te = reeefiiill 700 gånger :)

H&M torsdag

Torsdag = nyheter på hm.se!

Alltid lika kul att gå in och kika på hemsidan för att se om de finns några söta saker eller något fynd. Shoppingberoendet lyser igenom på torsdagar :p Blåa tröjan i mitten är riiiiktigt fin, har sett den på hemsidan på reklambilder så blev glad när den dök upp för 149:- love it! Ska kolla i Jönköping nu i helgen om den är där :)

Från H&M.se


Hemma..

Nu är jag hemma efter att ha slösat bort 9 timmar utav mitt liv - känns förjävligt faktiskt! Så otroligt tråkigt, inget vettig kunskap, dom säger inte vad vi ska ha de till och de tar för givet att vi är ekonomer med inriktning mot finansiering eller nått..blöööööh!!!

Men jag är inte klar än utan ska förbereda en presentation också om något som jag INTE HAR EN ANING OM VAD DET ÄR! Suck!!!!! Kan ju säga att majoriteten av de andra i klassen skakar lika mycket på huvudet så kommer bli spännande imorgon! :(

Nu ska jag ta tag i skiten och sen träna ett pass hemma!

Finance

Just nu sitter jag på föreläsning...gästföreläsning dag två!

Dock sitter vi i ett litet klassrum där man inte kan öppna några fönster, och hittar inget att hålla upp dörren med så de finns INGET syre och blir varmare och varmare allt eftersom tiden går :( Blir INTE bättre av att de pratar om finance, de går inte att lyssna så är glad att datorn fick hänga med till skolan idag. Deras mål är att vi ska förstå finansiella krisen (men tror inte de kommit så lång..inte vad jag fattar iaf).

Vi har en låååång dag idag..
- Föreläsning 9-11
- Lunch mellan 11-13
- Föreläsning 13-15
- Grupparbete 15..forever, eller ja tills vi är klara eftersom vi ska presentera våra fynd imorgon förmiddag 8-10 har jag för mig.

Tur jag fick kaffepeng av älsklingen imorse (dom tar inte kort i skolcafét - jobbigt)

Träning

Jag behöver köpa lite saker till min träning! Idag fick jag hem en träningsdvd jag beställde via Amazon, verkar superkul..är mycket styrka och hela kroppen men roliga instruktörer, inte sådär fejk som dom ofta är utan en vanlig människa med tränar :)


Behöver köpa en "yogamatta" för att slippa glida och ha ett mjukare underlag än golvet, denna kommer från Stadium och kostade 199:- vilket är okej. Sen behöver jag ett par hantlar också för de använder dom i videon, måste hitta några billigare för hittade bara dessa på Stadiums webshop och de kostade 249:- för ett par och de känns dyrt. Sen har jag länge behövt skor för inneträning..har walking/löparskor nu som sitter för hårt och högt på foten vid hopp och liknande. De rosa kostade 899:- på Stadium och lutar mot att de är dessa de blir. De svarta är reklamskorna från Reebok för 1000:-.

Nu jäklar ska jag kunna träna hemma också, härligt när man är för seg för att ta sig till gymmet!

Dinner party

Snart är det dags för gästföreläsning..kommer hit tre lärare (eller va dom nu är) från tyskland och ska underhålla oss denna vecka..tror jag :p Iaf idag men tror de är kvar torsdag och fredag också :p Hoppas att dom är intressanta, förra veckan hade vi en företagsledare från Japan på besök. Måste säga att det är riktigt roligt med gästföreläsare..ämnet vi studerar blir så mycket mer levande, vi läser ju strategiskt ledarskap just nu och då vill man ju se hur det faktiskt fungerar praktiskt!

Efter föreläsningen ska vi ha dinner party och mingla med våra gäster, förra gången vi hade detta kunde jag inte vara med för min vän Alex fyllde år...men nu så!!

Ha en bra kväll! Och missa inte att följa mig på Twitter, alla mina tweets finns till vänster under min presentation :)

ps. usch nu städar älsklingen avloppet..fyyyy! ds

Tillökning i sminksamlingen?

Något som jag verkligen skulle behöva är en fin palett med massa ögonskuggor. Finns att beställa på Tradera men är väldigt tveksam över hur bra dom är?! Någon som provat?!

Ska kolla om de finns något "riktigt" märke som har paletter..dessa från Tradera kostar tunr 250:- med frakten, rätt billigt vill säga! Jag har inte så många färger, eller inga extrema med mycket pigment.


Kylig morgon

Godmorgon!!

Det blir kyligare och kyligare för varje dag som går, mysigt tycker jag som är höstfantast! Varma kläder, mysiga koftor och stooooora jackor - love it! Behöver rusta upp med varma koftor och ev en till jacka dock!

I helgen ska jag och älsklingen åka på en tripp upp till Jönköping, shopping och mysa lite tillsammans. Vi ska bo på hotell Savoy och de verkar var ett riktigt fint och mysigt hotell, och dom har relaxavdelning! Helt underbart ska det bli, vi bokade ett romantiskt paket och då ingick boende, frukt och choklad på rummet, tillgång till relaxen och en två rätters middag på en restaurang som tillhörde hotellet. Oh så jag ser fram emot denna trip! Vi ska shoppa på A6 också..roligt att shoppa någonstans där de finns fler butiker än i lille Kalmar :p

Hotell Savoy


Fix och trix

Puh!!

Har hållt på halva dagen med att fixa till saker jag irriterat mig på i bloggen, bland annat länkar som varit helt vita innan - äntligen klara och lite färgglada! Fixat bilder, länkar och lagt in en twitter-feed så ni kan följa vad jag håller på med IRL ..även fast ni kanske inte har twitter i telefonen eller är medlemmar :) Yay for that!

Smet iväg och körde ett medelpass på friskis också, jympa, och jag doooogg..haha helt sjukt jobbigt! Men de är så skönt när det är klart och man känner sig så stolt över sig själv så de är bara att köra på. Annars har jag fixat referenser till vårat projekt och flummat med lite annat.

Tanken var att jag skulle få älsklingen att borra upp tavlor i lilla rummet och i vardagsrummet men han överraskade mig med att köpa spottar och sätta upp ovanför diskbänken i köket - yay! Så imorgon får vi kanske tid med tavlorna..jag har nån grej i skolan efter gästföreläsningen så kommer hem lite senare men jag hoppas vi kan göra det imorgon!

Ha en fin kväll!!

Bygger om

Håller på att uppdatera designen på bloggen lite..hoppas de inte ska se allt för knasigt ut under tiden!

Update: Tweet-knapp där ni också kan twittra till mig (lifebyjojo)

101 dagar kvar!!

Om 101 dagar åker vi till Thailand och jag kan inte ens förklara hur underbart det kommer bli!! Jag ska inte göra ett skit förutom shoppa, äta god mat och åka på roliga utflykter.

Vårt underbara hotell - *****!


Stöd Rosa bandet - Gratis!

Försäkringsbolaget Chartis skänker 10 kr till Rosa Bandet genom att Du publicerar en skänk-länk på Din blogg eller Twitter genom att klicka på bilden nedan och skapa din egna skänk-länk på hemsidan!!


Följ länken och skapa en skänk-länk du också!

Stöd rosa bandet

http://www.cancerforsakring.se/?bannerId=1230

 

”Chartis är ett försäkringsbolag som stöder Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj året om. Bland annat ger de hela den första månadspremien för försäkringen Chartis Kvinnlig Cancerförsäkring direkt till Rosa Bandet. Nu i oktober vill de dock ge ännu mer.

För varje blogg eller hemsida som länkar till deras ”Stöd Rosa Bandet”-sida med en skänk-länk kommer de att skänka 10 kr till Rosa Bandet. Var med du också och hjälp dem att nå målet: att ge 25 000 kr till Rosa Bandet och sprida medvetenheten om Cancerfondens viktiga Rosa Bandet-kampanj.”


Nästa drömväska

Jag har ett gäng väskor som jag vill ha..nästa på listan är nog en Balenciaga "Giant Part Time". Den är såååå snygg men kan inte bestämma mig om det är något jag kommer använda i flera år..men de finns fler väskor på listan!

En absolut underbar Chanel Flap bag


Äntligen bilder :)

Haha nu hade jag äntligen tid att sätta mig ner och fatta detta med bilder och Mac - så skönt!!!!

Kollade in på H&M och hittade denna söta klänning (finns i svart också) frågan är hur den skulle sitta på!? 299:- är helt okej men får prova i butiken..och vänta till nästa månad för nu är jag ju student på riktigt igen (aka fattig). Kjolen är också riiiiktigt cool, skinnimitation och utställd för 299 också..helt kär i den!!!

H&M 299:-

H&M 299:-

 


Kursval och semester

Innan jul börjar vi en ny kurs som är en del av programmet..det jobbiga är att eftersom vi tydligen inte följer terminstiderna missar jag de sista två veckorna då vi är i Thailand. Jag blev sjukt arg när jag upptäckte det för vi planerade resan utefter terminen så de skulle fungera. Men NEJ nu blir det inte så. Nu har jag sökt en distanskurs som jag kommit in på..dock är den på grundnivå men ändå väldigt intressant. Frågan är om jag ska gå den faktiska kursen och läsa upp den på något sätt (det jobbiga alternativet) eller om jag ska gå distanskursen. Magistern får jag hur som helst frågan är vad som är bäst. Uscha dessa val! Ska maila kursansvarig och se hur tentan ser ut och resten av kursen. Jag skulle lätt välja distanskursen men vår programansvarig blev så ledsen när jag sa det...haha!

Annars går jag runt och funderar på vart någonstans jag vill resa efter thailand! New York och Kina ligger på topplistan! Skulle vara otroligt roligt att åka till New York under våren någongång..när det är lite varmare. Kina får nog vänta lite..kanske till nästa höst beroende på om man får jobb! Oh resa är det bästa som finns!!!

Party party weekend

Det har varit en fin fin helg med Katrin på besök de händer inte så ofta så man får ju passa på ;)

Igår började dagen lungt och skönt, satt och skrev på skolarbete tills brudarna kände sig klara att åka mot stan vid 13 tiden :p Blidde en tur förbi City Gross då vi fick otroligt vackra blå rosor (aka ballonger) och shoppade bur till Tösen och juice till spriten på kvällen! Sen var det infomöte på kåren om KARMA..otroligt flummigt och gav absolut ingenting så vi hoppade in i bilen och körde mot Öland och kollade på hästar, mitt liv med hästgalna vänner ;)

Kvällen börjades hos annica med flummande, massa drinkar och konstiga statusuppdateringar på Facebook. Kollade på underbara program på tv, Cake Boss och Say Yes to the dress..underbara program på Discovery Travel & Living..jag vill också ha den kanalen!! Men tillslut åkte vi ner på stan och till O´learys där vi stannade till stängning.

UNDERBART! Nu ska vi bara få till någon form av resa till vintern!! :)

Helg på riktigt

Jag är trött..seg som bara den och jag blir bara trött av tanken att behöva gå ut om ett tag, haha spinningen i eftermiddags/innan middagen tog min sista energi men nu är det iaf helg och jag ska ta de luuungt :)

Under dagen har jag skrivit på vårt projektarbete och de har gått bra, började inte skriva förens vid 12-tiden men fick nästan 3 sidor skrivna, dock har vi inte utrymme till det så kommer kapas ner men woho jag har inte tappat skrivförmågan. Vi har bara haft muntliga arbeten hittills..eller ja förutom ett tvåsidig försmak på projektet nån vecka sen.
Känns bra och jag kommer kunna koppla av under helgen, ska skriva några rader till men sen skulle jag påstå att jag är klar med min del. Ska såklart läsa igenom arbetet några gånger och uppdatera, har laddat upp en ny version på box tre gånger hittills idag :p

Nästa - Kaffe och paj med mina sexy biatches hos boobie (ja annica alltså!) :)

Heeeelg!?

Nu tar jag helg!!

Imorgon har jag dock fullt av skrivande till vårt projekt men jag behöver iaf inte vara i skolan eller i biblioteket utan kan sitta hemma i soffan eller i köket i mjukisbyxor och skriva massor. Jag har det lättare att skriva hemma och hoppas jag hittar fokus för skrivandet så jag blir klar mitt på dagen någonstans :)

Idag hade vi sista föreläsningen med gästföreläsaren som kommer ändå från Japan för att hålla i "The Japanees Experience" vilket var otroligt intressant, annorlunda kulturer tycker jag är otroligt spännande och speciellt Japan som har sitt egna tillvägagångssätt inom ledarskap och management - spännande!!

Nej nu ska jag kolla klart på "A new life on the country" som är vår favoritserie :)
Ciao

God morgon oooonsdag!

Redan onsdag!??! De är helt sjukt vad tiden går SNABBT..jag hinner inte med känns det som :p Men sen kollar man i kalendern och ser att vi har tre veckor kvar på kursen så de är ju ändå gott om tid så panik för grupparbete behöver man inte ha :p

Idag ska jag läsa igenom vårt grupparbete, läsa två kapitelläsningar och ha föreläsning! Känner mig rätt pigg också så de blir ett träningspass efter skolan...den sämsta tiden att träna egentligen för det är fuuuuulllt på gymmet vid 17-18 men oh well de får jag ta :)

Nej nu ska jag dricka lite mer kaffe!
Ciao

Work-it-work-it!!

Denna vecka är det fokus på grupparbete och all läsning i vår fettobok på 1300 sidor..jag blir trött av att bara tänka på de :p Haha illa!

Grupparbetet går framåt, inte alltid lätt att hänga med i svängarna men de är riktigt skönt att vi inte har seminarie på torsdag utan slipper en sak att göra denna vecka. Imorgon och på torsdag ska vi ha en gästföreläsare från Japan och de ska bli RIKTIGT intressant..roligt med något nytt. Veckan efter kommer det ett gäng Tyskar som ska gästföreläsa också så egentligen är den teoretiska kursen klar nu (haha jo förutom jag och mitt läsande).

Har även fått schemat för nästa kurs så nu ska jag och älsklingen planera in något skoj att göra..en helg någonstans eller några dagar på spa - vi får se!!

Ikväll blir det nog ett träningspass också, har varit sjuk men lite snorig näsa ska jag nog överleva. Blir ett pass afrodans vid halv sju så innan dess ska läsa rumpan av mig!

Ciao ciao!

Pluggisdagen nr 1!

Idag har jag verkligen varit effektiv - STOLT!

Jag har gått igenom 10 kapitel av 11 denna helg! Jag har dock inte alla läsningar i min bok då jag har en GAMMAL bok från 1998 och den vi "borde" använda är från 2010 :p Men köpte min för 10:- så helt okej mot de 600:- den nya kostar. Så i veckan ska jag cykla till biblioteket extra tidigt och sitta och läsa innan våra grupparbeten börjar. Gäller att vara inne vid 8 då de öppnar för att få tag i ett referensexemplar.

Jag och älsklingen var ute och gick också, lite mer än 50 min bler det och vi gick runt och kollade på hus vilket alltid är intressant. Ibland blir man överraskad över hur vissa människor bor... :p Skulle vilja ta och baka lite också, kanelbullar!! Imorgon är ju kanelbullens dag så då måste man ju smälla i sig ett gäng...är dock tveksam om vi har tillräckligt mycket mjööööl - snyyyyyft!!

Ciao

Fått ny motivation

Im baaaaaccckkk!!!

Idag har jag blandat nöje med nytta och är stolt över mig själv!!!!! :) Började dagen med att äta frukost och ta det lungt men sedan kickade jag mig i rumpan och flyttade mig till köket för att få lite andrum och sätta mig med vår kursbok som är större än sverige. BIG BOOK! Men jag kom igång och den är riktigt INTRESSANT! Förra gången satt jag med biblioteksboken och de gick inte..jag måste kunna stryka över i roliga färger och skriva i marginalen för att hålla mig aktiv - annars somnar jag.

På eftermiddagen åkte vi en sväng till Öland och Skördefesten som pågår just nu, körde södra öland runt och stannade på 2 konstställen och Guldfågeln för att köpa kycking. PERFEKT för nu har vi två måltider klara inför nästa vecka (och eftersom vi åt rester två gånger denna vecka har vi fortfarande en eller två måltider kvar som vi kan föra över till nästa vecka...haha vi har alltid svårt att bestämma vad vi ska äta). När vi var hemma fortsatte jag att läsa efter en sen lunch vid 16-tiden.

Nu har jag läst 5 kapitel av 11 (tror jag de var...eller kanske 10) och ska sätta mig och läsa ett till nu innan sängen - te i köket med tända ljus nästa. Känner mig mycket mer motiverad jämfört med tidigare i veckan, troligtvis för jag bestämt mig för att sluta engagera mig så mycket i grupparbetet, orka lägga ner energi på människor som säger en sak och nästa sekund byter åsikt HELT. De tar för mycket på krafterna - ska bli ett SKITBRA arbete men hur de blir struntar jag i :(

Mooooot köket!!!
DETTA SKA GÅ BRA!!!

Weekend fun

Igår kväll satt jag och Richard och kollade på massa Smallville, älskade den serien några år sedan men sen tröttnade jag men nu är jag fast igen. Igår gick sista avsnitten på säsong 9 och säsong 10 hade premiär i USA förra veckan så vi såg det första avsnittet där också. Dock har jag inte sett alla andra säsonger så får ta och göra det med :)

I helgen är det helt utan planer, ja eller utan större planer iaf. Jag ska läsa massa kapitel för börjar få lite ont i magen av att inte ha tagit tag i det hela än :p Sen ville älsklingen åka över till Öland där det är skördefest just nu (totalt ointressant eller kul...donno?!). Inget speciellt utan allmänt bara ta det luuungt och ha det skönt.

Ha en fin helg :)
Ciao ciao

Tidig morgon..

Usch de var en tidig morgon i morse..dock helt i onödan känns det som! Hoppade upp vid 07.15 vilket var senare än tänkt men jag han äta frukost och fixa kaffe innan de var dags att cykla iväg. Härligt härligt! Det viktigaste är att få med sig kaffet till skolan annars fungerar det verkligen inte på föreläsningen :)

Morgonen bestod av presentationer som inte slutfördes igår och lite snabb feedback på projektet vi håller på med. Feedback skulle jag dock inte kalla det men han gick ju iaf igenom språket (misslyckat). Börjar tröttna på den här kursen nu :P

Nu är det iaf HELG, så skönt så!!

RSS 2.0