En ny lägenhet?

De har varit fix och trix hela dagen, eller ja vi började med en sovmorgon innan de var dags att tvätta, hämta verktyg på kåren och sedan ut till IKEA och shoppat loss - wohooo!!! Fullt upp och nu är lägenheten liite närmare klar, perfect när de är 4 månader kvar innan flytt! :p 

Väl ute på IKEA blev de liiite beslutsångest men tog mig själv i kragen och fattade ett beslut in the end. Köpte hatthylla, skohylla, spegel, tidningsställ och lite ljus (men de går inte att skippa ljusshopping, de är liksom obligatoriskt på ikea). Sedan var de hem och fixa...jag höll mig dock undan monteringen utan lät proffset sköta de, så mycket säkrare! Jag fixade mat och min tvätt, och tillslut också städningen.

Nu är det sååååå fint..sitter uppe tidningsställ, fotoramar, spegel, nya hatthyllan och jag är SÅÅÅÅ nöjd! Lite fattigare blev man men ändå inte sååå farligt :) Yay i looooove it! Nu ska jag vara lite social och hämta lite fler morötter till dippen, mums!

Ciaooo

Nagelfix!

Hej hopp!

Sitter i soffan och har precis ätit frukost..eller är kanske mer brunch, iförd ett fint reafynd från Gina..49:- för en klänning är rätt trevligt faktiskt för en klänning! Love it! Gick en runda på stan igår nämligen och shoppade lite, mer powershopping! Blidde en ny foundation, hårspännen, klänningen och ett nytt nagellack. Kändes som man köpte en massa men nee de var ju inte så farligt.

Här om veckan gick jag i stan och fick syn på en ny nagelsalong/spa och blev LYCKLIG för dom hade billiga priser och såg väldigt fint ut :) Så efter en del tänkande så bokade jag tid igår, så om 30 minuter ska jag göra en nagelförlängning..akryl som vanligt, för 395:- WOW! USA-priser, och står att dom använder tekniker från Amerika..haha så har kanske med saken att göra. Ska bli så skönt att bli ompysslad och få snygga naglar igen! Hoppas de inte blir porrnaglar igen bara :p

Sen ska vi till IKEA och shoppa möbler till hallen, blir vitt..en hatthylla, en skohylla och en spegel :) Yay så fint de kommer att bli :)
Nej nu är de dags att skutta iväg!

Ciaooo

After-ski!

Hilloooo!!!

Söndag kväll, och måste säga att den här helgen har varit väldans trevlig. Lite party, lite jobb och träffat en massa roliga människor! :) I fredags hade vi grupparbete i några timmar innan jag följde med Katrin och Tina till stallet..på kvällen var det vin och filmkväll med gänget + pojkar, eller iaf några av dom. I lördags hade vi FUM-utbildning på kåren och sedan sittning som var sjuuuuuuuuukt kul, dock var man lite seg och jag skippade kårkvällen och åkte till en mjuk säng istället - dagens tips är att inte börja dricka fööööör tidigt ;)

Idag då? Joooo hade en lugn förmiddag, var nere på kåren en snabbis och städade scen..hade en halv matlåda utspridd där uppe :p Men sen var de de dags för jobb i 6h..har haft en MASSA dagar ledigt, sedan i tisdags så lite seg var man. Men de dök upp en Anki och sen en Elin så de slutade iaf bra. Efter jobbet blev de matshopping och sedan pizzabakning - mums så god den blev!

Nu ska jag renskriva lite..och fixa klart naglarna! :)
Ciaoooo

Im back!

Back in business!!!

Bloggen har legat i koma men nu jäklans är de dags att få liv i den igen :) Yay! Har lite mer tid nu, även fast de allmänt känns som jag inte kan andas..men de är väl så de ska vara. Frida hade 132 dagar kvar i skolan..antar att vi har typ samma. Fy så skönt de ska bli och bli klar..läääängtar!!

I måndags började vi en ny kurs; Sinnesmarknadsföring och wow de är riktigt intressant! Har ett gäng olika föreläsare och de piggar ju också upp, dock är kursen tvådelad med en paus på fyra veckor då vi ska läsa tjänstmarknadsföring eller va den nu hette, ska också bli intressant! :)

Just nu skulle jag varit på info-möte med kåren men min hjärna spökar och har en massa ont så skippade mötet. Måste dock lösa problemet med sittningsbiljett då vi skulle köpa dom efterråt, får glittra lite med ögonen och hoppas annica eller katrin kan köpa!

Nuuu : middag..jag är sååå inte hungrig men äta måste man göra!
Ciao

Tidsbrist?!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..lite så!!!

Kan vi inte bara slänga in en 24h till per dygn och sen skulle jag må MYCKET bättre!

Snälla..?!?!?!

EllE

Yay!!!! Har precis beställt en ny prenumereration på ELLE!
Så mycket trevligare att få den hem till hallmattan än att springa och köpa den! Love it!

Beställde på nätet snabbt och enkelt!

omslag

Och man fick med 4 nagellack också så supernajs!! Vill ha första numret nuu..


LONDON!!!

Jag ska tillbaka till min favoritstad för en underbar Weekend med härligt folk! International students on tour del 72 :p *Hihi!* Kommer bli underbart och en helg med shopping och PARTY!!!

Åker mellan 18-21 februari tillsammans med delar av gänget jag reste med i USA, Rachelle från Nederländerna, Toby från Tyskland och sen vilddjuret Jonatan från lilla Sverige. Kommer bli craaaaazy om jag känner oss rätt..haha sicka minnen man har. Bor på samma Hostel som vanligt, The Green Man i/vid Paddington som jag är stammis på nu.

Min tredje gång i London på sju månader, love love love it!!! :) Bilderna är från min och Katrins resa i Oktober..mys!! Kommer bli crazy fun nu i februari!


Mys med flickorna!

Hej hopp!!

Sitter i soffan just nu och mår fortfarande illa av all kladdkaka som vi åt tidigare ikväll, haha Frödinge kan sin sak (nej jag fick inte baka för Katrin skulle bestämt ha Frödinges kladdkaka..hihi). Har varit en trevlig dag faktiskt, pluggande, mysande, snackande, ätande och många skratt.

Vaknade under världens mysigaste täcke imorse, mys mys mys! Sedan var de bara att börja plugga, fick klart ett kapitel idag och de är underbart när man känner hur bitarna börjar falla på plats. Har hållt på med mina distanskurser också, wow de har gått riktigt bra med båda två. Har mailat med läraren i event och hon tyckte vi gjort ett fantastiskt arbete och de är ju alltid kul att höra! :)

Vid 17 tiden träffade jag upp Katrin och Tösi vid netto för shopping av mjölk, sedan gjorde jag mumsig pizza, kollade på hur och pratade om allt mellan himmel och täcken som vanligt. Pizzan intogs och sedan kom Annica och då blev de otroligt goda OCH fina lattes, gud så goda dom var! Sedan film och snack framför tv.n resten av kvällen.

Nu sova...
Ciao!!

Bortglömd?

Hej!

Ja man skulle ju kunna tro att jag glömt bort bloggen, de är bara att jag verkligen inte har någon tid eller energi över till att blogga så den halkar efter. Men de ska nog bli bättre när tentan är klar och vi går in på SISTA terminen på Marknadsföringsprogramet, yay nice!

Men jag lever på mår bra. Jobbar första gången ikväll sen efter jul, känns ju lagom kul men de är iaf pengar och sånna behöver jag en massa av! Men innan dess ska bidragskalkyleringen sitta i mitt huvud, jag och katrin ska till skolan och göra lite saker och förhoppningsvis ska jag ätit middag :p

Just nu sitter jag vid köksbordet och drömmer mig bort till LONDON. Rachelle tyckte vi skulle åka på en partyresa med gänget som var ute och reste i usa..alltså jag, toby, rachelle, richard, jonatan och christoffer. Dock är chris i usa då så han har kul på sitt håll. Men yaaay hoppas de blir av för de skulle vara SÅÅÅÅ kul. Haha 3 ggr i London på 6 månader :p

Ciao från ett ganska snötäckt Kalmar


Fika!

Annica är på väg och det är dags för en mysig fikastund! :)

Espresson är klar, kakan är klar...dock blev den inte så kladdig, jag lyckas fan aldrig med det!!! Buuu mig! Men ska bli mysigt att träffa darlingen och bara ta de lungt nu på kvällen. Skoj skoj!!

Hon kommer när som helst så ska skumma mjölken till latten!!
Ciao


2010

Haha..känns jättekonstigt att tänka att för ett år sedan var jag i USA, träffade gänget för första gången och flyttade in i The Suites...soooo wwweiird!! Skulle lätt åka tilbaka vilken dag som helst, 6 fantastiska månader hade vi i Ohio :)

Men nu är det 2010 och de känns som ett galet bra år, mycket kul står på schemat. Examen i juni står ju på topplistan och sedan AUSTRALIEN!!! Yay! Men fram tills dess är det mycket plugg och jobb! Men just nu är det iaf skönt att vara tillbaka i Kalmar efter att ha träffat pluttarna och alla föräldrarna :)

Har precis städat och fixat hemma. Julsakerna är borta, kartoner och skit slängda, jag har sorterat garderoben och alla mina skåp så det är rent och fint. Det enda som ska göras är att ta upp dom nya gardinerna..dock orkar jag inte styrka dom nu så det får vänta till imorgon eller nått...flest gardiner när den dör vinner (kommer ha 6 på samma fönster sen..haha)

Neeeej nu ska jag plugga!!
Puss!

RSS 2.0