Din sko!

Hur vet man att man bor ute i ingenstans? Det finns ingen Din sko!
Hur vet man att man bott för länge? Man har vant sig utan Din sko!

Tur att dom öppnat webshop..för jag behöver ett par vårskoj ASAP!

Textile shoeTextile shoe
MoccasinTextile shoe

Sol..igen!

Tror ni jag kunde hålla mig ifrån träningen igår? Svar nej! haha..nu jäklar! Det blev ett medelpass med Hanna, passet var inte riktigt min stil..snacka bortkommen! För mycket hopp mellan övningarna..dom ska vara lite mer ihållande tycker jag. Men det var skönt..träningsverken kändes under vissa övningar så mycket kan jag ju säga!
Idag är det ingen pain..men jag har en sträckning i ryggen som inte är trevlig! :)

Idag har jag suttit hemma och läst på förmiddagen, gick helt okej måste jag säga! Nu har jag bokat min bussresa hem 18 mars :) yeay! 136:- mot tågets 450:- lääätt val! Nu har man en sak mindre att oroa sig för :) Lämnat tillbaka lånet till mig själv också.

Solen skiner i Kalmar..och i mitt kök glääänser det! Fint och städat i hela lägenheten. Mitt nyfärgade hår glänser mot rött..brunt med Pralineskimmer eller va de nu skulle vara. Ingen större skillnad (om man räknar bort morotsrötterna :p) Skönt att de är i en färg också :)

Sen ska jag ner till stan och spana in HM! Ha de bra folket! :)

jakten på dator!

Någon som vet någon liten...relativt bra bärbar dator?! 
Vill ha en på 12-14 tum! Vettigt pris och delbetalning!?!?!
Kanske inte direkt i rosa..men aja..
Någon som vet något?

Bartender!

Så..nu är jag inbokad på bartenderutbildningen som ska vara på kåren om någon vecka sådär. Ska bli jätteskoj! Känns som man behöver lära sig en del..även fast det blir rätt så intensivt när man står på puben och det kommer folk - man lär sig en del. Men hoppas att den är bra och att man får ut en massa!

Ska bli jätteroligt..! 13e mars 17.00 på kåren! Joina ni me!

Sol och underbart!

Det är en toppendag idag..solen verkligen vräker ner och en fika på en uteservering skulle vara underbart! Meeen..de är ju för tidigt för sånna än. De tycker inte jag men ändå..nu är det underbart väder så släng ut möblerna bara! :)
Vi hade föreläsning i förmiddags som faktiskt var intressant. Jag gillar vår kurs, man får praktiska tips och en massa idéer om sådant jag vill arbeta med. Jag är en idéspruta och jag hoppas kunna hänga kvar på den egenskapen och bli framgångsrik! Skulle vara roligt att jobba på reklambyrå!


Var i stan efter föreläsningen, köpte ett nytt block och små klisterlappar till böckerna, en kaffe och sedan spanade jag lite på Gina, fanns en del sött men nej nej! Ska till hm imorgon och köpa upp mina 100:- som var bonusen. Blir nog en klänning eller en långärmad tröja.
Nu biblioteket..och ingen träning ikväll heller. Kanske går ut på en promenix senare men vi får se hur det går med pluggandet!

Fy..måste fixa mina naglar ikväll! Dom ser ut som gud vet vad för tillfället :S Nej nu får de bli slut med slarvet!

Puss på er!

Biblioteket

Nä..nu lider jag av syrebrist och jag tror att jag snart döööörrr!

Suck och fy nä nu måste jag ut här ifrån! 

Träningsverk!

Aj aj aj..träningsverk..aj aj aj!

De var jäklans va passet tog igår..körde till 100% så det är ju bra att det känns iaf! :) Ikväll blir det nog gym, variation är bra! Nu har jag ett konditionspass och två gympass kvar denna vecka! Ikväll..imorgon och söndag blir det troligtvis (eller lördag morgon) Vi får se!
Skönt att vi kommit igång också..ska boka en instruktör för det gav visst mycket sa Lina och Helena..ska kolla om jag kan haka Annica :)

Nej nu ska jag plugga IMC! Jippie! :)
Puss på er och ha en bra dag :)

La redoute!

Så söt klänning...och 20% rabatt med en söt liten kod! 81662 Älskar båda!
Zooma

Träning - kör

Puh! Det var ett riktigt härligt medelpass jag var på precis nyss...de ska bli en klassiker! Passar perfekt med ett pass 16.00..och sen är kören 18.00! Man hinner duscha (basta om man vill!), ta de lungt..surfa på biblioteket (där jag är nu)

Nu har jag en vattenflaska..dog efteråt! Banan - mums!!
Jippie nu är det strax ut i regnet och mot musikhuset HELA 50 meter ifrån biblioteket..södra ingången- 5 meter! :)
Ciao!

Tisdag

Jag är kass! Idag regnar det - deppigt! Känner för att elda upp alla våra ekonomiböcker och bara stå och skratta medans doom brinner upp. Nä fy jag vill hitta något annat att ersätta dom med...men de går ju inte riktigt va så det är bara att stå ut!
Ska nog läsa om hela kursen, jag och min dumma hjärna är efter! FYYYYYY FÖR EKONOMI!

Ska ner till stan och till banken om ett tag, ska kolla upp när dom stänger..ska förbi HM också, har ju 100:- att shoppa för och sen en massa rabatter! Jippie! Vi ska hitta en klänning till Elin också! :) Nej..nu ska jag kolla mailen och lite bloggar innan de är tillbaka in i rummet!

Omtentan ligger på förmiddagen - bra! :)
Ciao

Måndag

Puh..psykiskt slut i heeela huvudet! De är jobbigt att sitta i dom små rummen för de finns inget syre, och då hade vi ändå fönstret öppet hela tiden! Kallt men ingen luft ändå!

Läste 7 kapitel (haha)..skitbra av mig tycker jag! Sen så var det ju som sagt en hel del flum flum flum!
Imorgon är det biblioteket från 10 och framåt..

Ikväll så är det träning! Det blir nog ett medelpass..jympa, spinningpasset var det bara 2 platser kvar på..men vi hoppas att folk hoppar av så vi kan ta de passet! Dom andra skulle köra gym om de inte fanns spinningpass. Imorgon ska jag prova skivstång..spännande! Allsidig träning - bra träning! :) 3 dagar kondition och 2 dagar stryrka!

Nej..nu är det möte inför Karma och min mage gör kullerbyttor av hunger *mat mat!* Storhandling ska hinnas med också innan träningen 20.00 Fuuuullt upp minst sagt kan man ju säga :)
Ciao!

Merinoull

Nej tack!

Fu vilka hemska bilder man såg på Kalla fakta, riktigt hemskt! Från och med nu är det eyy stort NEJ TACK ang merinoull i kläderna. Har något plagg med de, men nu är det undersökning innan man köper ett plagg!
..HM tar avstånd, men vad händer med kläderna?! Inget I guess!

FOTO: TV4
Bild. tv4.se
Av finaste upp? De är INTE värt det!

Vad är de fär vänner man ha!

Nu har vi suttit instängda i vårat lilla grupprum och arbetat på i två timmar---nuu är det flummigt! Jag blev precis kallad en **** så JAG GICK! haha..nu ska jag gå och säga vad jag tycker om dom!

Blir Karmabankett också - finkläder! :)

Puss och kram


Är jag gammal!?

Jag börjar tro att jag är riktigt gammal...nu kommer alla återträffsinbjudningar inrullande nämligen!

Min käääre gamla muppklass (vilken underbart flummig tid) från Hagsätraskolan 9C hade återträff..typ i helgen tror jag. Visst..det var ändå typ 5 år sedan snart! Men nu börjar gymnasiet att planera också.. :S Känner att nej! Vill vi ha återträff kan det vara med bejbsen, jag brydde mig inte om dom andra då..och nej jag vill nog inte direkt träffa dom igen..iaf inte nu!

Jag återkommer om en 7 år om frågan med gymnasiereunion! 
But it sure is IG for life anyways!

Ny dator?

Man måste ju iaf få spana!?

Denna är så söt så, men kanske i en annan färg!? Vill inte ha en till stor klump utan något mindre som man kan bära med sig! Den svarta var..såååå cool! (dyr dock )

LG R200 bärbar PC - Spara 1000:-

Whyred

Söt och enkelt..mer sådant!
Tycker inte om när det är en massa pluffigt och extra (onödigt) material på..detta gillar vi! Den svarta klänningen är bara för söt, vill ha! Håll utkik efter nya kollektionen..det gör jag! Hoppas på lite mer färger :)

MelinaInesFarisa
Bilder: Whyred shop

Kapa..

Folk kanske tror att de är svårt att skriva uppsatser...nej nej nje, de är det minsta världsproblemet! Det svåraste är när man måste sitta och kapa sina egna ord för att man skrivit för mycket! De är oootroligt svårt och det känns som hela texten har försvunnit i tomma intet, tråkigt!

..men de blir rätt bra iaf!

Mitt andra hem!

Jag tror jag ska flytta lite saker till mitt andra hem..inreda en städskrubb eller någonting så man slipper åka hem mellan gångerna. Biblioteket har blivit en fristad..haha..knappast, mer en plugg/internet håla :)

Birgitta hjälpte mig att rätta min engelskauppgift som ska in idag, tack för hjälpen :) Så nu ska jag redigera och dra ner lite på en av texterna som blev 34 ord för lång, ja de spelar verkligen en stor roll!!!!

När jag är klar med det så ska jag börja skrivandet med Kalkyleringen..skrev lite igår, halvhjärtat, men nu ska jag komma igång på riktigt. Måste ändra grupprumstiderna också så vi har någonstans att sitta :)

Ciao

Update: Äntligen klar och arbetet är ivägskickat!! Nu ska jag iväg till Friskis för lite träning..tvingar mig själv dit för jag är så sjukt trött!!


Up-fix!

Nä..nu är jag trött på bloggen igen! Dags att hitta något som verkligen är jag! Men vad är det då? Det är en fråga som man kan ställa sig själv..varje dag!

Får bli på Påsk när jag är på landet och har en säker dator..bilder leker man inte med på biblioteket för då fastnar som bara någonstans. Spelar inte så stor roll men mer som en principsak!

Fyyy..jag är kass på att ringa upp folk! Sorry Frida..ringer dig idag :)

Skor!

Jag kan inte bestämma mig för vilka skor jag ska satsa på i vår..tygskor ska det vara, men vilka är bäst?
Keds, Kawasaki (svarta), Vagabond?
Klicka för att se fler bilder på Keds: Champion CVO

Halens

Nytt och fint på Halens webshop, härlig härl och snygg logga! :)
Gillade den våraktiga koftan som är ny...den söta kappan och sen några söta toppar!
Nu är det vår..har ni hört det? Ingen vinter! :) Shoppning (önskeshopping iaf)

Kappa
Topp

Sol..och blåsigt!

Det blåser alltid i lille kalmar..men det kan variera i styrka! Idag var det Blåsigt på vägen till biblioteket, igår flög jag nästan av cykeln på vägen till affären..detta är det dom kallar Stormbyar på Tv4 vädret. Det har varit värre..men det måste ju iaf klassas som bra motion, benen får slita som djur! :)

Plats på biblioteket efter en lugn förmiddag..satt och kollade på nyhetsmorgon vilket är underbart! Det är något med alla människor, intervjuer och nyheterna i en salig mix som får en att bli lugn och komma ifatt omvärlden lite kanske. I like it! Två knäckisar..orkade inte diska lilla kastrullen så de blidde ingen gröt! Men banan och te piggade upp lite *mums*. Hur kan man leva utan bananer? Patrik HUR KAN DU!?..överdrivet men aja.. :P

Nu ska jag sitta och skriva mitt engelskaarbete som ska in imorgon, typiskt att alltid skriva det på lördagar..men så blir det med allt tentaplugg, och det blir likadant nästa vecka. Sen ska jag nog ta ett ryck och skriva ihop ett gäng så dom är klara, dom är ju rätt små. 3 uppgifter idag på cirka 250 ord styck! Sen blir det gymmet, imorgon blir det ett pass om de finns något bra :) Ska sitta och skriva hela imorgon så man lär ju vara helt hjärndöd..

Ett, två, tre - Poff!


Tenta..

Och så hade man avklarat ytterligare en tenta..rätt skönt men samtidigt finns det en stor klump i magen!!! Den kommer sitta där i 3 veckor..hoppas att jag kommer glömma bort den ibland :)

Det gick väl sådär..fick helt släpp och kom inte ihåg någonting i början..satt som en liten bortglömd fågelunge och kände mig dum, dum dum dum. Men sen kom iaf lute upp till ytan och jag skrev så det glömme om både pappret och pennan. Innan kändes det som G är okej..men varför inte vänta och skriva nästa tenta med chansen att får ännu bättre..men iaf :S Vi får se hur det går..känns lite hur som!

Nu ska jag hem och skriva på min engelska inlämning som ska vara inne på söndag. Ena boken till nästa kurs kom idag också...ska hämta nästa på måndag då den borde komma! Sen blir det biblioteket och skrivande kommande 7 dagarna :)

*Pling plong*..nu stänger strax biblioteket!


Clearance

Något väldigt bra med asos är deras clearance-avdelning som alltid är välfylld. Finns fynd..och riktigta leftovers...
See for your selfes (priset först och dömma sen!):

Beaded Flapper Dress in the style of Kate Moss, Naomi CampbellLipsy Cut Out Silk Chiffon Dress
Sequin Heart Chain PurseEmbellished Flapover Clutch

Fram vs. bak

Tyckte den här klänningen var så söt, lite rockig på ett söt sätt, fin färg och allt! Seeeeeen såg jag baksidan, och då försvann lyckan. Jag klarar inte av öppna ryggar, någon konstig skräck jag har! Men visst är den underbar fram, och fallet bak också för den delen!?

Med eller utan rygg?

Killah Bubble Hem Stripe DressClick on images to enlarge them

Klart!

Nu är jag äntligen klar med allt renskrivande och alla fina små formuleringar och tolkningar, otroligt skönt! Har suttit och gått igenom dom och ikväll blir det läsning och lite frågor om man hittar några!
En och en halv pluggdag kvar sen gäller det! :)

Ska nog förbi friskis och gå på något pass innan jag åker hem..ska bara skriva två kompleterande gensvar till en lärare och sen är jag klar med allt skrivande och alla uppgiften till den här kursen iaf (ja förutom själva tentan!)

Teeee..Johanna vill ha massa teeeeeee!!!!!


Bild: unilever.se

Datorkaos

Min dator är nu hemma och sover...den väntar på att bli lagad, för det fanns ju faktiskt en chans att den skulle kunna återuppstå!

De är alltså något med moderkortet som måste lödas ihop, något med laddargrejen som är heeeeelt paj :S Det är inge vidare att inte ha någon dator..man märker direkt hur sjukt van man är att alltid ha en dator till hands, fast man vänjer sig väldigt snabbt..men de är fortfarande otroligt frustrerande :) Man förlorar en massa tid på att alltid behöva vara i skolan och så vidare!

..och stackars bloggen!
ps. Facebook är elakt och släpper inte in mig..d.s

Marc = tjuv?

Visst jag är ett stort fan av ASOS och Glitzy och liknande som säljer underbara klänningar, vääälidigt lika (alt direkt kopierade) från kända designers..men att självaste Marc Jacobs skulle kunna kopiera en gammal svensk sjal känns otroligt, fel. kan absolut inte vara ett misstag...men otroligt dåligt anyway!

image2618
Bild: Käthe.

E-bay

E-bay är en riktigt härlig..och väldigt farlig plats! Det är hemskt egentligen hur lätt det är att lägga ett litet bud (nej jag har inte köpt nått!)

I <3 E-bay!
Hur underbar är inte denna som kelly skrev om?! Looove!
165121-2478

Onsdag

Halva veckan är över...tentan kommer allt nämare, men nä det går inte att få in!

Det blev lite sovmorgon imorse, gick upp vid 09.20 och ack så skönt det var! Satt uppe och pluggade till 01 så de tycker jag att jag fick. Nu arbetar vi på, snart klart med sammanfattningen och då ska vi diskutera och gå igenom allting så bra vi kan! Läsa läsa läsa läsa!!!

Infomötet igår var bra...fick svar på mina frågor och lite mer info om kursvalet som jag hade nollkoll på egentligen! Man får åka utomlands fler gånger än en, och vi kan åka utomlands på hösten 09..jippie! Så antagligen blir jag utomlands ett år..alltså Kalmar i höst och sedan ut i världen! Kommer ju hem under sommaren och jobbar, men sen blir det troligtvis Österrike, men ska söka GB som första val :) SPÄNNANDE! Söker gör man först nästa år så de är gott om tid, får lämna in den innan jag ska till USA! :)

Tillbaka till Mackan! :)

Uthängningar!

Elin och jag har kommit fram till en sak - vi borde ha disko för klassen istället för fester..för det är väl ändå den nivån vi ligger på! Grattis till oss! :) Eller nej, vi kör på maskirad..de är ju jätteroligt ju!

Asså allvarligt, jag skriver ett inlägg om redovisningen och halva världen gör revolt!? Jag hänger absolut inte ut folk..jag säger de jag tycker och nämner absolut INTE namn!
Varför ska jag försvara det jag tycker.."Bloggar ska man ta med en nypa salt och man skriver för att provocera och ha kul!" **** (personen vill vara annonym)

So what om jag tyckte en sak, ni får tycka som ni vill och jag är ledsen om ni blir sura och arga!

Luften är fri! Get the point people!

Lunch!

Nu sitter vi på biblioteket igen..verkligen lovely! Har kommit halvvägs och det känns fortfarande inte som om det är tenta på fredag..men de är bara att kämpa vidare!

Tentan ligger på sämsta möjliga tid 13.30-17.30, fy det är en hattid! Hela dagen försvinner och man mår absolut hemskt hela förmiddagen! Men men, de är bara att stå ut så är det snart över..sen kommer nästa underbara kurs! :S Hoppas det är bra kurslitteratur, för vad jag förstått är inte lärarna dom mest..padagogiska!

Ikväll är det info om utlandsstudier inom Europa, jag ska kolla om man får läsa utomlands två gånger eller om det bara är en gång per person! Vi har ju en till fri termin..så varför inte om man får!? Då kanske man kan prova typ Österrike eller England, äh..vi får se! Så om jag får som jag just nu drömmer om blir det vt 09 - USA, ht 09 - England/österrike och vt 10 - Afrika och C-uppsatsen! :) Haha..en till termin i Kalmar alltså..haha, ja tack så mycket!
..nä nu ska jag sluta drömma!

Strax ska vi tillbaka till skrivandet :)
Ha en roooolig dag människor!

Bibblan idag igen..

Nu hade vi precis våran redovisning, gick helt okej men tycker det är dåligt att någon med skitkass..eller iaf mindre bra redovisning sitter och kastar skit på andra! Men men, dom flesta var bra..mer eller mindre!

Nu är det tentaplugg på biblioteket heeela dagen, får väl ta en paus och hitta något till magen :) Fick en samanfattning av Elin som är på svenska, så eventuella svårigheter kanske blir lättare då, hoppas på det! Samanfattning nästan... :)

1 vecka till CSN!

Plats på biblioteket!

Dagen kommer spenderas på biblioteket med stinisen och vårat kära grupparbete! :) Lovely, right!?
Har gått igenom mitt arbete och gjort dom senaste uppdateringarna och lagt in Martinas text, just lovely! Nu ska jag slänga in teorin som jag fick fram imorse och hoppas att de är bra..de svåra är att matcha in allt med texten!..

Melodifestivalen var inte värre än förra veckan, men nej fy för majoriteten! Tyckte om dom som gick vidare, Sanne Nielsen är UNDERBAR och sicken röst kvinnan har. Tvillingarnas låt var riktigt härlig, haha tycker om när de är lite glimten i ögat - so sweet!

Nej..tillbaka till caset!
Ciao

Eftermiddagen

Flummigt på biblioteket!

Intervjun gick bra, men dom behövde tydligen inga kundservicfolk som de stod i ansökan och jag sa absolut nej tack till telemarketing, de går inte! Men dom skulle höra av sig om dom fick in några uppdrag! Aja!

Iväg till biblioteket för grupparbete..right! Stina satt i 5 evigheter och fixade med Karma avtal, jag blev tvingad att sitta på en stol brevid..men det var roligt..jag kan nästan allt om Karma nu :p Sen gick stina hem..vi ska träffas på Söndag istället och göra presentationen!

Sen har även Bruno har födits, en rosa ballong som Stina avfärdat!

Modemiddag

Vad sägs om att gå på en riktig modemiddag med vad jag skulle tro mode/bloggeliten?

Jag skulle säga mer än "Ja tack!", träffa massa folk vars bloggar man läser och följer, få massa insperation och utöver detta klä upp sig och vara med och tävla om fina priser!
Något alldeles utöver det ordinara och det är något jag aldrig tackar nej till! Dags att lämna vardagen och lämna plats för väldigt mycket mode och glamour, nej de kan inte bli bättre! :)

..Inte att glömma goodiebagen till ett värde av 10.000kr. Fantastiskt!

image2437

Tävla om en plats genom att klicka på inbjudan!

Fredag

En vecka till tenta!

Idag så är det lite saker på schemat..sitter i skolan och skriver nu, på case II, sen har vi tentagenomgång klockan 12 från kalkyleringen..ska bli roligt att höra vad dom ska säga om dom kassa resultaten! 13 är det intervju på Aditro..vi får se hur det går! Tillbaka till skolan och Stina..skriva klart caset och fixa med både det ena och det andra. Kvällen blir läsning i boken..två kapitel kvar! Ska nog sitta och renskriva också, kör nog de först för att checka vart jag ligger :S

Nej..nu ska jag skriva och sen är det tentagenomgång om 43minuter!
Ha en bra dag..och helg! :)
Ciao


Linköping

Igår var jag, Helena och Jenny i Linköping och representerade skolan, resan var lång men gick snabbt med mix i högtalarna! Haha Adam och Gry är rätt roliga ibland, iaf förvirrade :)

Vi var på en skolan under förmiddagen, pratade i tre klasser och stod i en stor stor korridor, jäkla terrorister! Vi kan sammanfatta dom timmarna med att de var bättre förr, då fanns det iaf en hum av respekt! Suck för snorungar ibland..men de fanns några intresserade. På eftermiddagen, efter en helt okej skollunch, så åkte vi runt och lämnade kataloger och satte upp afficher på ett gäng skolor.
Helena passade på att klippa sig, jag vill också! Sen blev det en mumsig fika innan vi åkte förbi Helenas mamma och sedan mot Kalmar igen. Jenny hoppade av hemma i Västervik så helena fick köra.
Haha..jag satt och pekade väääldigt tydligt vart vi skulle efter en liten felkörning..haha så roligt :)

Worki worki!

Nu har vi gått igenom vårat lille arbete och de ska nog gå att få ihop något vettigt! :) Alla är splittade och vi kommer inte träffas allihoppa förens på måndag...men men de kommer nog gå great!

Jag ska sätta ihop en PP nu i skolan och sen slänga in lite teori i min text som jag skrev igår. Jag är duktig på att babbla men de kanske är bra om de är vettigt babbel, iaf lite vettigt! :p


So long!

Onsdag

Halva veckan har nästan exakt gått :) Skönt att tiden går fort ibland..men nu närmar vi oss tentan liiite för fort!

Kören igår var underbart rolig..sjöng två "nya låtar" Killing me softly och en till gospel! Skitkul!! Var ett filmteam där också som hade något skolprojekt eller nått..men vi höll på som vanligt. Riktigt härligt med gospel..mer sådant tack! :)

Idag är det föreläsning och grupparbete, vi skulle träffats innan men tina hade migrän och stina läkartid..men jag tänkte skriva min engelskauppgift som ska vara inne på söndag :) En presentation om sig själv som företagsledare på 100 ord, najs! :) Vi får sitta med gruppen efteråt och försöka komma igång på riktigt..ska skriva minst 1,5 sidor till! Efter detta blir det träning, gymmet nästa..nu tycker jag att jag är frisk!

Blev uppringd innan jag for till skolan också...ska på jobbintervju på fredag för ett kundservicejobb, hoppas att de går bättre denna gång (att dom ringer tillbaka)! Är för sommarjobb och troligtvis fortsatt efter sommaren som extrajobb! :)
Ciao

Trååkigt

Nu har jag sjukt tråkigt...man kanske skulle ta och åka hem och läsa lite! :S Nja, kanske inte eller nått..

Inget mer vettigt idag förutom kören, och ett kapitel i boken! Ska nooog åka och lämna Katrins cykel nu!

Bläää...ellikopter!!!!

Lipstick..

Jag vill så otroligt gärna se denna nya serie, är inte helt lycklig över val av skådespelare, men oh well! Gillade boken skarpt och serien tror jag på också... :)

lipstick
Bild: shopping.blogg.se

Sött!

Gullig French Connection Plastic Shopper, jag vill helt klart ha! :)
Finns i blått också.. :S

image3998

Tisdag

Nu sitter vi och finular med vårat grupparbete..vi har bestämt oss för Body Shop och snackat med läraren så förhoppningsvis kommer det gå bra!
Just nu sitter jag och sammanställer en presentation om företaget och i allmänt om vad dom står och tycker.

Ikväll är det KÖR! Fick något mail att vi skulle filmas :S Aja, jag är fit for fight anyway!

Nu måste jag fortsätta..snyft!

U

Haha..Stina gick och Stina kom!

Hela jäkla klassen fick typ U på Kalkyleringstentan..fanns ett VG och typ 3 G på listan tydligen...av 130per..haha de är klockrent! :)

Största persen eeeeevver!

Kort dag!

Väldigt skönt när föreläsaren känner att dom inte vill tråka ut en mer..*haha* Kanske inte var fallet direkt, men föreläsningen var 1.5h istället för 2.5h typisch..väldigt skönt!

Efter en del gruppstrul så har jag och Stina suttit och brainstormat lite kring vårt Case, vi redovisar om en vecka och de måste verkligen vara bra! Nu har vi fått en idé som vi hoppas ska fungera..många bra idéer fick vi..men vettigheten kanske inte var den bästa på alla :p

Läsning om relationships till imorgon och förhoppningsvis klarar min hjärna av att svälja ett kapitel utöver det :)

Ciao!

Besök!

Det är väldigt skönt med helg..dom borde vara betydligt fler! :)

Nu har Helena åkit hem till Uppsala, hon kom med på planet i fredags och tog ett hem i morse! Värligt trevlig helg måste jag säga, alltid trevligt att umgås med my darlings! :) Vi har turistat, shoppat lite (hittade äntligen min skjortklänning! :)) Kalmar slott, ikea och gud vet vad vi gjort!

I lördags var de schlager och singstar hos Katrin c/o vilket slutade som en hes kväll...och min nya cykel fick lite damp så den måste förbi verkstaden för lite assistans :p Struligt med växlarna bara! :) Den första delfinalen var såååå sämst, men jag diggar christer :) Haha! Jag skrek (av lycka) och alla buuuuade, men lite irroni måste man ju ha! Vi hoppas på bättre startfält kommande veckor :)

Nej nu ska jag leta telefonnummer till skolor..glömde lappen hemma men men! Blir plingit på rasterna..nu har jag enhälligt bestämt datum också!

Ciao!


Skolan..

Nu börjar vi snart...eller om typ 45min! Najs najs, sen ska söta katrin och jag till IKEA för lite shopping! :)

Ska flytta in lite vår i lägenheten tänkte jag! Blir förvaring och förhoppningsvis lite kuddöverdrag..vi får se!

HOL Förvaringsbord

Inköp! Matte!

En jacka för Ellen - En väska för Jojo (Sophia köper två :p)!

Veckan!

De är fredag idag, helg! Helena kommer på vesit, förhoppningsvis får hon plats på planet ikväll annars kommer hon imorgon bitti! De ska bli superskoj att träffa den lille darlingen! :)

Tisdag - onsdag var jag i Skåååååne, mässa i helsingborg och ängelholm..shit de är dött i skåne! Visst det var ett gäng utställare, en hel del men planeringen i helsingborg var ju kaotisk! Vi stod i ett hörn med utlandsutsrällare, äh fel eller vad tror ni?! De var inte många besökare, inte många på våra små seminarium..och aja mycket dödtid. Vi åkte tidigt båda dagarna, ja en sådär 15 min men ändå. Helt okej resa och kämpa fick man kanske inte göra för pengarna...men bli uttråkad!
Pratade med folk från dom andra skolorna och gick runt och spanade efter gymnasieelever (att dra till montern!). Bodde på ett mysigt B&B i Utvälingen utanför Ängelholm, mysigt litet ställe och jag kunde faktiskt sova! Febern kom i söndagskväll och nu är den nästan bortblåst! :)

Måste förbi Falken och lämna in min arvodesräkning bara, måste vara inne idag om man ska få pengarna 25.e feb! galet tidigt men aja! Hoppas hinna förbi innan ikea :)

Igår var de hemmadag förutom en promenix till stan för inköp av ett felaktigt verktyg, gud va dyrt de är med sådant tjafs! Cykeln kom igår, styret måste skruvas fast sen är de farligt på cykelbanorna :)
Ciao!

Blä-up!

..fy en sådan dålig uppdatering det är :S Hinner nog inte ifrågasätta datorkillarna som kidnappat min dator utan de får bli måndag!
Jag trodde vi började 9.00-11.30 av någon anledning, hade skrivit upp det och allt! Så jag vaknar 8.45 och slänger in mig i duschen, och jag som skulle gå till skolan halvspringer i panik - blää! Sen kollar jag på schemat utanför klassrummet och då börjar vi 12! BAJSIGT! Så nu är jag i skolan, och har förlorat 3h! Kan ju läsa, men resten av dagen blir mongo...

To Do:
IKEA
Fylla i en arvodesräkning på Falken (stänger 16)
Städa
Handla mat
Bygga cykel!

Nu ska jag lugna hjärtklappningen, men en klunk vatten :)


Väska!

En Bays-liknande väska från Tiger of Sweden (antar att du menade denna Sophia) för 2299:-! Supersöt och priset är helt okej! Högst troligt min nästa investering..
BAG
Spana in hemsidan med e-shop!

Helg!

Efter gårdagen blev detta en typisk slappisdag!
Tog det lungt i morse..kollade på tv och läste tidningen i luuugn och ro! Kaffe hemma för en gång skull. Efter Days cyklade jag och lämnade jättepaketet på Statoil..asförbannad var jag tillslut framme och lämnade in skiten! Regnade lagom lite och var ju massa trafik..jag svär dom skrattade åt mig :(
Sen blev det mot biblioteket och här har jag suttit och svarat på folks inlämningar som vi lämnade in förra helgen/fredagen. Jag hade fått OK feedback så det var oerhört skönt att se..hade inte missuppfattat :S (tror jag!) Snart ska jag till apoteket, lindex och sedan friskis för att gymma lite!

Får nog ta och skynda mig för sittningen börjar 18.00, jag vetefansiken om jag kommer hinna gymma :S Kanske kan köra lite hemma och åka dit imorgonbitti istället :S

Jag har iiiinget att ha på mig ikväll..och shit måste till systemet som kommer ta 50år minst :S
Puss på er !:)

Torsdag

Änligen så är allt avklarat! :) Inlämningen av uppgiften gick bra, tog ju överdrivet lång tid men men! Sen fick vi tillbaka att vi skulle hålla redovisning - stressen återfann sig - panik panik!
Tog det lungt på kvällen och satsade på gårdagen! Kom till skolan vid 12, vi skulle träffas 13..men haha de kom ingen! Gick till stina och började skriva på mitt lille tal (bokstavligen litet) som blev helt okej och jäkligt sammanfattat. De gick coollungt tills de att katrin tappade bort sig och då blev jag asnervig för att jag skulle göra det - men jag hade manus! Pratade i raketfart men publiken uppfattade iaf vad jag sa och fick positiv respons på det!
BORTGJORD -Dr. Bertil (läraren) ställde en fråga till mig..haha oj stressen tog över :S Glömde frågan och svamlade ett svar, han var inte nöjd så martina hoppade in och då fattade jag frågan :p haha! Tack darling!
Lagom stressade men med mycket positiv feedback länade vi NY200! Mot stan och en fika och kik i affärer innan hemfärden!
Blev uppringd av Alex, en kompis från..ja typ allt! Har inte snackat med henne på JÄTTELÄNGE så de var skönt att prata med henne - tänker på dig darling de vet du! Hoppas allt löser sig, flytta till kalmar! :)

RSS 2.0