Frånvarande..

Jag känner mig allmänt förvirrad på allt och ingenting..har haft ont i huvudet hela dagen! Blä jag lever i en dimma känns det som! Har varit såhär sedan i förmiddags..de är värsta läskigt, kan liksom inte koncentrera mig! :S Men men..thats lift!

Men jag orkar inte skriva några massor av inlägg idag, skriver när jag kommer hem sen! Vi får se om jag åker till Frida efter jobbet..skulle vara jätteroligt, om jag har energin till det! :)


Kramis!


Vart är solen!?

Nu har jag faktiskt tröttnat på det här gråa och otroligt trista vädret - vart tog solen vägen egentligen!? Nu när helgen närmar sig är det bara att hoppas hoppas hoppas att det blir fint väder och att solen hittar tillbaka till stockholm!

Såhär säger SMHI:

 
TorsFreLörSönMån

Ser ju faktiskt bra ut :D Hoppas hoppas!

Paket!

Äntligen har jag fått paket från Adlibris...vad kan det vara?!


..joooo det var tre stycken "Gossip Girl" böcker..den tredje "serien" med bok 7+8+9! Jippie!


Nä nu måste jag hoppa i säng och börja läsa den 7.e boken :) Love it!

Ansiktsrengöring

Dessa två "Seaweed" produkter från The Body Shop är helt underbara, ena är en ansiktsrengörare och den andra peeling! Kostar kring 150:-/st i affärn och är det bästa köpet jag någonsin köpt till hyn. Man blir babylen i ansiktet och hyn blir bättre straight away! Helt grymmt..!



Dagens tips!

Smycken..

Dessa är några av helgens inköp på marknaden på landet, jag hittar inte alla..

  

Här är en bild på båda mina två armband från Cocoo, det silvriga damn ner i brevlådan igår! Så underbara och eftersom dom är lite större så behöver man inte ha några andra smycken! Lovely!





New York City

Såg precis att Amanda bokat en resa till New York City till senare i sommar, oj vad avundsjuk jag blir! Jag vill också..snäääällllaaa pappa! ;)

Jag har en stor tavla med detta motiv.. 

..men jag vill ju dit på riktigt ju!

Tänk att gå och shoppa loss, eller bara gå och drömma i dom gigantiska affärerna! Det blir ju inte bättre av att jag läser "Gossip Girl" böckerna! Nä New York är en av de platser man måste besöka iaf en gång i livet! :)
 


Knasfakta

Snodd av Lolita
Din ålder: 19
Födelsedag: 20 auguste
Syskon: Karro 18, Adam, 2,5 och Albin 3 månader
Hårfärg: Ljusbrunt, tyvärr genomslag av rödaktigt
Ögonfärg: Bruna
Vad shoppar du helst: Klänningar, böcker, väskor, skor..
Hur många skor har du? hum..kanske en 10-15par
Hur många par byxor har du? 5..3 som jag använder
Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Ja, saker som jag fått i gåva
Färg: Rosa! Svart! Vitt!
Sport: Simning!
Ord: Holymoly
Snusat? Nej, blääää 
Hoppat bungyjump? Nej och jag skulle nog tyvärr banga, har blivit erbjuden!
Brutit mot lagen? Ja
Fått dig själv att kräkas? Nej, aldrig, fy
Vad använder du för schampo? Barnängen
Vad är du mest rädd för? Mörka vatten..
Vad lyssnar du på just nu? En tant som tjatar i mitt öra..
Pizza eller choklad? Choklad
Guld eller silver? Guld eller nää..vitt guld
Roligast idag: Jag ska äntligen till frisören
Vad vill du helst av allt göra just nu? Sluta jobba och hämta ut mina nya Gossip girl böcker! (om dom kommer någongång!)

Och vinnaren är...

Denna frisyr fast med lite sneare lugg och ljusa slingor har jag kommit fram till att det blir! Luggen är ju för varm på sommaren, sne är lättare att hantera (..och nej niklas jag tänker inte raka bort luggen!!!) Det blir alltså inga större förändringar..men jag satsar som sagt mer på färger!

hair by Royston Blythe
Hoppas den blir bra på mig med :)

Klänning!

Denna klänning är ju sötast ever!!! Dom kommer ifrån Diane von Furstenberg och kostar $445.00, alltså kring 3100:- svenska kronor. Det är ju en hel del pengar..men om jag hade dom att spendera skulle det bli en söt klänning!

image93
Så söt så!

Bläää!

Det fïnns några saker som jag verkligen INTE klarar av..en av dom största "fobierna" är hår som finns i eller kring handfat! Ni vet dom där små svarta håren som man inte vet var dom kommer ifrån..men finns det en man i närheten finns det dessa jäkla små äckliga håren!!! Långt hår är lite bättre..men fy..blä!!

Jag tror det har att göra med att handfat ska enligt mig vara hygieniska och det tycker inte jag att hårstrån är, och det som jag inte förstår är hur människor inte "städar" efter sig utan bara låter dom vara där! :S Vad har du för fobi?

Sommarfin..

Jag ska prova att färga ögonfransarna i sommar tänkte jag..eftersom jag ska ut på en massa olika arrangemang och äventyr så orkar man ju inte sminka sig. Vanligtvis kör jag med marcara, läppglans och brownspuder på somrarna, men nu hoppas jag gå över till läppglanset..
Visst har jag en massa olika, men liksom syster yster får jag aldrig nog av dem! Detta verkar sött, och Smashbox är ju ett vettigt märke enligt mig, dock lite dyrt! 150:- kostar detta..finns i massa olika! :)



Studenttider

Nu känns det som folk börjar ta studenten, såg lite studenter på tunnelbanan på väg mot jobbet i morse! Jag vill också, det var en så underbar känsla! Skutta omkring i vita fina kläder, ha på sig den mindre vackra mössan (iaf på mig!) och massa dricka med jordgubbar flytande runt i glasen..underbar tid det var!



Nu får man äran att springa på olika studentmottagningar och några studentskivor..kul i jul vettu! Problemet är ju alla studentpresenter..det är ju såå svårt! Imorgon ska jag till Frida och fira henna, jag vet inte riktigt hur länge jag kommer hinna vara där..måste skaffa ett nytt abonnemang..och nytt nummer :(  (Så lägg till mitt nya nummer sen!) Får tänka ut någon braig present!

Grattis till alla blivande studenter! :)

God morgon!!

Vilke underbar dag..kanske! Fin start - jag försov mig typ en halvtimma till jobbet, men men thats life.. Vädret är som det varit resten av veckan, helt otroligt grått och tråkigt :( När kommer solen tillbaka till Stockholm egentligen?!?!?!

Idag är den stooora dagen, dags att besöka frisören..det är alltid lite roligt att öppna dörren och gå in, atmosfären är så spännande..vem vet hur man ser ut när man går därifrån :p Hoppas att jag blir lika nöjd som jag blev förra gången jag var där, fast nu ska jag gå till Linda och inte Josefine..men dom är bra allihoppa (tvi tvi tvi!)! Jag har beslutat mig för en jämnare uppklippning och snelugg..alltså precis som vanligt! Förra gången var jag hos Björn Axén, och jag vet inte riktigt hur hon klippte upp håret..men hackigt blev det iaf!

Nu ska jag äta frukost - mums!


Ny telefon!

Min pappa är sötast i världen!!! Han ringde min en 30min sen och sa att jag fick åka och hämta telefonen själv - inte! Jag skulle gå ner om 6 min..och där kom han..med min nya mobiltelefon!! Han hade varit och hämtat den!

*Jippie* 

Jag var rädd att jag skulle få vänta till på Torsdag eftersom jag jobbar sent idag och imorgon är det frisören för hela slanten (bokstavligen) :p Men min pappa är så söt och överraskade mig helt :D



Problemet är ju att jag inte har något nytt simkort..har ju ifs ett som är kontantkort från Comviq så jag ska testa med det när jag kommer hem...verkar inte som TRE vill teleportera över mitt gamla nummer till comviq (även fast det kommer därifrån från början!) Så vi får se vad jag hittar på..har iaf beslutat mig för att ha Comviq Kompis! :)

We..jag har ny mobil! (tvi tvi tvi) Hoppas den fungerar! :)
*Nu är den min - äntligen!*

Hår..

Imorgon ska jag till frisören..funderar på någon av dessa frisyrer! Jag ska ha lite ljusare än den första bilden, och sen sommarljusa slingor i det!
What ya think?

hair by Royston Blythe   hair by Style Collection


Bartlett & Bartlett photo

Tisdag!

Nu är det tisdag...alltså är det tre arbetsdagar kvar till helgen efter denna otroligt långa dag (jobbar till 19.00) alltså jobbar jag i femton evigheter..suck för sena dagar! Jag börjar hellre 08 eller 8.30 och slutar vid 16.30 eller 17, mycket bättre!!

Jag köpte med mig en massa vindruvor från Hötorget, dom där torghandlarna är roliga på ett läskigt sätt..Det är ju bäst att handla när dom ska stänga, då får man tre förpackningar med jordgubbar till priset av ett, skitbra på sommaren! :) *Mums!* Vindruvorna var suuuper goda! :)

Ha en trevlig dag ;)

Natti

Nu är det dags att sova..även fast jag har sovmorgon behöver man ju inte sitta uppe halva natten! Jag ska ligga och läsa ett tag...sen somnar jag!

Sov gott! Natti!

Väska..

Då vad är det nu jag planerar att spara till!?

Jag har i flera månader spanat in en Mulberry Elgin..dom är i lagom storlek och man får verkligen plats med mycket! Jag är käääär..

          '

Visst är dom underbara!? Man måste ju bara hitta någon som är peeerfekt!
Vi får väl se hur länge jag orkar..sukta! :)

Om man inte vill köpa en väska så finns det olika sidor som hyr ut olika designerväskor för olika priser. Bland annat så finns sajten Fnitter.se där en väska kostar från 395:-/mån och uppåt...

Spara..

Nä nu har jag beslutat mig för att ha shoppingstopp - inga kläder som inte är ABSOLUT nödvändiga får köpas in! Jag planerar att spara till en väska..en riktig väska! Någon som man har kvar hela livet och kollar tillbaka och förklarar för barnbarnen att man sparade ihop till med under det första jobbet!


Saken är ju att det går så himlans segt att spara..och jag har ju precis köpt en ny mobil! Skärpning Johanna! Nu är det stopp stopp stopp iaf under den närmaste månaden eller två!!

Klänningar..

Nu när det börjar bli riktigt varmt är det ett måste med sköna klänningar i olika färger och material! :)
Dessa är ifrån denna sajt...hittar du något fint?


       
    



Så massa söta saker att man vet inte vart man ska börja..någon ta mitt kontokort!


Koolt från Asos



Allt från Asos

Jordgubbar..

Överallt ser man en massa jordgubbar i olika storlekar, färger med mera med mera.. Såg den värsta hittils på Guldfynd i södertälje, den var helt sjukt mysko..men visst, man såg att det var en jordgubbe! :)

        

Här är några exempel från Asos, Kyss Johanna och  Kenneth J Lanes

Tycker om fruktiga smycken, så sött och somrigt, passar perfekt nu till sommaren!

Klocka..

Jag har en guldklocka..men den är inte så himla rolig! Den är några år gammal och är repig och dan, men sen den fick slut på batteri i oktober (ooops!) så har jag lyckats slarva bort den en tre gånger och jag kommer aldrig ihåg att gå och lämna in den :(  Nu har jag hittat en söt klocka, fast jag vet inte..har sett den förr och inte kunnat fatta ett beslut!

En klocka från Tritoni för 795:-
Något som är säkert är att den är myyycket söt och gullig!



Blä..

Min bäbis får vänta tills imorgon.. Mobilen är iaf reserverad, så ingen kan ta den hur mycket dom än vill! Pratade med pappa någon timma sedan och det skulle ta sån himla tid att åka ut till Solna och hämta den under rusningstrafik, det skulle ta 1h dit och  1,5h dit..så jag tog mitt förnuft till fång!

Det blir förhoppningsvis en tripp till solna imorgon! :) *Jippie*

Vattenlek!

Jag är ett blötdjur..fast jag är vattenrädd!

Det bästa jag visste när jag var liten var att springa genom vattenspridaren, ha vattenkrig, ligga och flyta i poolen och bara ta det lungt..allt som hade med vatten att göra! Haha..vi hade en liten barnpool med typ 2 dec vatten, och shit va varmt det blev när den var i solen..haha!

Pojke i badlandet

Bild Funcityvarberg


Gud va skönt det skulle vara att ligga i solen och sola, dricka en drink och sen hoppa ner i en varm turkos pool! :) (gärna en lite större modell än babypool) Jag vill ha sommar och lika skönt väder som det var i söndags nere på landet..fast jag blev galen på alla getingar och flugot - men dom ingår ju tyvärr!

Dåligt väder

Vädret i sthlm är inte det bästa..det är faktiskt ganska ruttet för tillfället! Bläää för de mörka molnen!!

..nu är jag iaf på bättre humör! Jag var lite irriterad i morse..eller hade kanske tröttnat, jo så var det nog!! Nu känner jag för att sluta jobba..jag vill ju ut på stan och shoppa tillbehör till min nya underbara telefon! :) Tänk att en liten sak som bara låter kan göra en så otroligt glad..snacka om att jag är lätt att roa - bara ge mig en nya telefon! ;)

Ska strax ha rast och leta upp allt som man kan tänkas behöva till telefonen..minneskort, handsfree och allt sådant. Kul kul kul! Hoppas bara att den är superbra..med min tur vet man aldrig som syster yster sa! Men jag hoppas hoppas hoppas!

Nu ska jag smita på rast..jippie jag slipper hörselskadade pensionärer i hela 15 min! Jippie! ;)

..sur!

Jag vet att det låter hemskt..men jag tål verkligen inte veka männsikor! Jag har sagt det förr och säger det igen! Människor som inte klarar sig själva, säger vad dom menar och ljuger!!! Hata hata haaaaaaaaaata!

Egentligen förstår jag inte varför jag ens bryr mig - kanske för att jag är så jäkla nyfiken och jag vet inte vad! Jag pratar om en mes nu..riktig mes och jag fattar inte hur jag kunde/kan stå ut!!!

Meshet är vanligt i dagens samhälle - men reallity check - man överlever inte! Vissa människor är bara för mycket!!! Nu har jag tröttnat på meserier och daltande av vissa personer!!! Och kom inte och ljug eller hitta på dumma bortförklaringar - ser jag blond ut på riktigt eller?!?!?!?!?!

Klara er själva männsikor!!!!

ps kan inte SAS sluta strejka snart..man vågar ju inte boka biljetter! Jag vill ju bort ju...och fort som *** också! :)

ZzzZzz..

Var precis inne och kollade på min tredje beställning på Adlibris och "Gossip Girl" såg att beställningen är skickad så jag borde väl förhoppningsvis få ett sms som säger att jag har paket att hämta :) Jag har ju ett annat paket att hämta imorgon också..mina linnen! Det blir nog fullt upp imorgon..också!

Nä för att orka allt är det dags att hoppa i sängen! Sov sött!

Abonnemang?!

Jag hoppas att jag får min nya mobil imorgon..jag har bara ett problem och det är att jag inte vet vilket mobilabonnemang jag vill ha! 

Telia Till Alla:

eller..

Foto.

Tele2 - Player

  • Fri tillgång till MusicUnlimited.
  • Ring för hela månadsavgiften.
  • 69 öre/min dygnet runt till alla nät.
  • 69öre/sms




Vad har ni, vad tycker ni är bäst om man tänker in pris och täckning!? Jag ska ju flytta bort från Stockholm..antingen till Halmstad eller Kalmar så de ska ju funka där också! :)


Hemma i lugnet..

Nu är jag hemma i lägenheten igen efter en intensiv helg, det känns som jag varit överallt! :)

Landet från fredag direkt efter jobbet, var på marknaden och shoppade en massa smycken och presenter till alla mammor, det kommer ett separat inlägg när kameran har fått ladda batterier! I förmiddags blev det altanen i solen för hela slanten..verkligen sommarväder idag! Jätteskönt!!

Sen åkte vi till tåget och styrde färden mot Södertälje och mammisen :) Vi åkte till centrum först och micke skulle köpa en present till mamma från Adam och Albin (mina halvbröder)..OMG! Vi stod och väntade i kön på guldfynd..när vi kom var det nummer 50 och vi hade nr. 59! Hallå...så lång tid ska det väl ändå inte ta tycker man!!! Men sen åkte vi hem och fikade, tårta och muffins blev det! Trevligt att komma hem till mammisen och kramas med henne. Lilla söta Adam var dock jättesjuk, den lille stackaren :(

Och så nu är jag hemma igen, skönt som bara den med lugn och ro, bara vara ensam! :) Ska kolla igenom lite olika bloggar som jag följer..försöka fota gårdagens inköp..och titta på Oceans Eleven! Nu sitter jag och dricker blodapelsinjuice och mumsar på risifrutti!

Kramis!

Godnatt!

Nu är det dags att sova..ögonlocker ramlar ner!
Imorgon är det morsdag och då ska jag hem till mammisen!
Sov gott allihoppa!

Ny mobil!

Weeeiiii! Nu är den äntligen beställd - min nya mobiltelefon från Samsung!!!



Den har allt man kan tänka sig, och lite till! Nu kan jag äntligen lämna in min Sony Ericsson Z610i och förhoppningsvis använda en mobiltelefon som är vettig! Ni förstår inte hur skönt det känns :) Jag beställde den från inWarehouse direkt när jag såg att dom hade fått in den i Copper Gold..mycket finare än den blåa!

Den ska åka och hämtas ut ASAP..min nya älsking! Who need boys anyway ;) *Puss på dig!*

Örhängen

Kolla in dessa örhängen och halsband som Lisa gör..helt fantastiska! Jag skickade iväg en beställning på ett par i vitt, rosa och svart, jag hoppas bara att det finns några kvar! Gå in på hennes sida och kolla!

Kolla in http://famoous.blogg.se/

image431
Bild http://famoous.blogg.se/

Update: Jättesnabb respons! Det fanns massor!..Lisas smycken görs efter kundens önskemål! Perfekt!

Lindex webshop

Du har väl inte missat att Lindex öppnat webshop idag!? Jag tycker inte om deras butiker, dom är alltid så oorganiserade och man hittar aldrig någonting! Jag har i flera veckor letat efter en klänning/tunika som jag inte hittat..men den fast på webshoppen! :) *Glad!* Dom har vissa fina saker..som tex klänningar!
Vad sägs om dessa...

     


Premiärerbjudande:
Handla för 300:- så får du 100:- i rabatt! (Handla för 600:- så får du 200:- i rabatt). Gäller alla varor.


Dagens tips!

Jag måste bara tipsa om en bra och billig hudlotion! 

Nämligen ACO - Original Hudlotion, den är billig och helt underbart bra och mjukgörande, man får babyhänder! Finns att köpa på Apoteket för 30:-..för den som blir kär finns den i STOR förpackning också! :) Det är ett bra köp till sommaren när man vill vara len och mjuk!



Söt klänning

Jag var inne och kollade lite på Glitzy precis nyss och fastnade för denna mycket söta och enkla klänning! Jag letar efter lätta sommarklänningar, denna kostar 580:- och om det hade funnits i någon annan färg..(gult kanske?) så hade jag nog slagit till! Isnt it cute!?


Paket!

Igår när jag kom hem så hittade jag en liten avi som kommit - Spännande! Det stod ingen avsändare så jag vet inte om det är ett smycke, böcker eller mina linnen som jag beställde tidigare i veckan. Hihi! Spännande spännande med mystiskt paket :)
..hoppas det inte är allt för dyrt bara! ;)


Update: Det var högst troligt mina linnen som kom igår, såg att en annan kär bloggare fått sina igår..så det verkar ju vettigt om även mina kom ungefär samtidigt. Blä..jag kan inte hämta ut dom idag - pappa eller biggan kanske kan :p

Äntligen fredag..

Yeay!!! Det är fredag och snart helg! :) Äntligen!!! Fast min arbetsvecka har ju inte varit jättelång och jag var ju på utflykt till landet här om dagen..så jag borde väl inte klaga på veckan. Nästa vecka är det ju en heel arbetsvecka hela 5 långa tråkiga dagar vid skrivbordet (nä nä jag ska inte klaga för jag har jobb!) Men man har ju blivit så bortskämd när det gäller ledigheter och så!

Gårkvällen var jag på en studentskiva..hihi..tänk att dom små 88.orna tar studenten i år. Det betyder ju liksom att vi tog studenten för ett år sedan - nej! nej! nej! Det känns ju som det verkligen var igår..snacka om stressad man var med de sista uppgifterna! Men vilken känsla när man väl var klar :) :D

Helgen kommer spenderas på landet, imorgon så är det marknad uppe på byn (röj röj röj..eller inte!) så man kanske ska gå runt och kolla lite där. Sen är det ju morsdag på söndag..och då "måste" man ju hem till mammisen, så under marknaden på lördag är det morsdagspresentjakt! Dom har jättemycket fint så de är svårt att välja vad det blir..men nå fint är hon värd (lönen kommer ju idag)

Ha en toppendag!


Banken

Är det något jag tycker är otroligt dåligt så är det bankernas öppettider!!! Är det enbart pensionärer, arbetslösa och studenter som får gå till banken eller vad är det frågan om?

Öppettider: 10.00-15.00 <--VA! Ska man ta ledigt från jobbet och att gå till jobbet?! Är detta mitt straff för att jag blivit gammal och senil och därför glömt både användarnamn och lösenord? Det är ju helt sjukt att dom inte har öppet lite mer normala tider..jag menar 17-18 iaf är väl en helt okej tid, då kanske vissa skulle hinna dit i tid! Men nu måste ju alla ta ledigt, eller som mig..åka till banken på lunchrasten! Fy dom tog min rast!

Nu kan jag ju iaf logga in..på gott och ont! Nä nu ska jag ta och ringa frisören och hoppas att dom har tider till nästa vecka någongång. Jag vet att frisören förragången sa att jag inte borde färga om det på några månader..nu har det gått 3mån och det är fan dags!!! Jag ser ut som **** i huvudet! :(

Pöss


Landet!

Sommar sommar sommar..

..så känns det som på landet just nu. De är grönt överallt, bin som surrar, blommor som doftar helt underbart osv!
Vi har varit och matat pappa och björn med glass (dom fixar med farmor och farfars nya lägenhet) Dom är så duktiga och har gjort en massa saker (inte för att jag förstår vad dom pratar om, men lite snappar man ju upp).

Nu ikväll så ska vi köra till farmor och farfar och lämna tillbaka deras bil som birgitta lånade idag..så det blidde lite bilkörning iaf! :) Det är bara ett läskigt parti och det är när man kommer in i deras område och ska passera två hinder, typ två pallar på olika sider som man måste köra slalom genom - våran bil klassas som liten lastbil!!! Med en vanlig liten bil hade det nog inte varit några problem..men nja lasbil - jag får vara "rädd"!

Tycker det är dags att beställa ny mobil snart..har kollat på lite olika hemsidor med erbjudanden och vart dom olika U600 färgerna säljs. Finns i blått överallt men jag vill ju ha den i guld (tror jag iaf!)
Nä nu är dom färdig duschade där uppe på övervåningen så snart börjar väl dom skrika att vi ska dra oss...OMG jag kommer missa första avsnittet av "Project Runway" som börjar om 26min. Oh well det går väl 15 repriser i helgen som man får försöka matcha in!

Adios!

Snart slut!

Nu är arbetsdagen slut om en sisådär 1min och 3sek :D :D :D

Det blir ingen övrningskörning idag..men birgitta fick bilen imorgon så jag åker ändå med henne till landet (Host hem)

Trevligt trevligt med lite lantluft!

Ha kul ikväll!

Jobbet

Och så var man tillbaka på jobbet..ganska okej känns det, även fast det är så fint väder utanför fönstren. Det har tydligen varit kaos på jobbet..massa folk som har varit borta. Men vi hoppas att det inte blir oändliga köer under dagen utan att det är relativt lungt :)

Efter jobbet så ska jag eventuellt till landet - övningsköra ända vägen dit (ca 10mil är det väl från sthlm) Vi får se hur det går..jag måste totaly gå upp jättetidigt imorgonbitti om jag åker till landet, vi måste nämligen ta tåget upp för Birgitta får ingen bil då :p Men vadå, jag måste ju övningsköra..man får nämligen inte körkortet via Cornflakespaketet som pappa antydde när vi var små :p

Nä..back to work! Enjoy din day ;)

Dagens shopping..

Nu är jag hemma från centrala stora staden Stockholm.. Jag hittade "min" mobiltelefon - Samsung U600! Den var söt men lite stor..men tunn, lite mysko menysystem, men jag är ju van med Sony Ericsson! I guld vill ja ha den...då är den min! :D

Dagens inköp i stan blev tre nagellack från Mavala..En silverglittrig, gulglittrig och en sockersött rosa. Dom kommer troligen användas flitigt i sommar, för 39:- har man ju råd att köpa några olika! Jag gick runt halva stan kändes det som, provade en lång t-shirt på Hm men nja, ska tänk på saken..var inte helt 100%
 
Sen letade jag efter nya Gossip Girl böcker..har snart läst ut den femte boken, nu när pluggandet snart är slut kommer man ju ha massa tid att läsa - I need books! Hittade dem på Akademibokhandeln - för 119:-/st vilket är dyrt då de är tre för 221:- på Adlibris

Väl hemma har jag lagat middag och nu är det Bones som gäller - love it!

Hoppas att ni läser Käthes blogg - det gör jag! Stella Kei har en kampanj för Käthes läsare..linnen från Koola Anna för 149:- får man just nu för 100:- inkl frakt! Jag har precis beställt tre stycken..ett svart, ett vitt och ett rosa :) Hoppas att dom passar, jag behöver linnen till sommaren! :)

♥        ♥


Tråkväder

Blä jag vill egentligen inte gå ut..men om man ska till t-banan går det inte att komma undan! *Hihi* Jag ska in och kolla på Samsungtelefonen jag spanat på och köpa lite roliga nagellack från Mavala. Dom har fina lack, bra kvalite och MASSA roliga färger..love it!!

För övrigt har jag börjat planera in en resa till Secilien, en av mina underbara friends bor nämligen utanför Palermo och en resa till sommar och sol (riktigt sol) tror jag att jag ska ge mig själv i flyttpresent. Det blir i mitten av Augusti, kan bli stressigt i skolan men jag saknar min Lou! My sweetie! The best friend ever! Vi ska försöka matcha ihop våra scheman, det tråkiga blir att det inte blir något Vässarö - men vi snackar Italien och Sicilien! :)

Nä..nu ska jag gå till Högdalen och sen ta t-banan mot stan! Hade bra.. :)

Ciaó!

Teoriprov..

Nu så har jag bokat mitt teoriprov..körkortet kommer närmare! I helgen på landet så körde jag lite..gick faktiskt mycket bra, över förväntan! Jag kan säga så mycket som att de är dryyygt 4 veckor kvar till "the day"
Bild på ett körkort.
Lite närmare målet?! :)


Villll hhaaa...

Jag vill så totaly brutalt ha Frödinge kladdkaka just nu..men en skvätt grädde på! *Mums!* Det skulle vara så jäkla gott...men nej nej nej - motstå frestelsen!


Cocoo

Jag har bestämt mig för att skicka tillbaka halsbandet, det var inte riktigt min stil. Själva hjärtat var jättefint..men jag vet inte. Så nu är det tillbaka skickat och istället ska jag byta till ytterligare ett armband fast i silver!

Armbandet var mitt bästa köp på länge, det passar till allt..och nu är ett i silver på väg hem :) *Hihi*

 <----- Goes ----->

Dom var slut nu, men ny leverans i slutet av veckan! Hur länge vågar du vänta?!

Bikini!

Bikinijakten inför sommaren är i full gång! Hittade några söta från Accessorize vi får se om dom finns i affären..kanske hinner förbi och kolla innan skolan ikväll. Jag måste kolla på telefonen också..hihi den är så söt!

 
 
 

Måndag..

Jag har fått paket! :) Det var mina smycken från Cocoo som kommit, jippie!

image56

 

Armbandet var helt fantastiskt, mycket snyggare i verkligheten - ett kap! Sen var det ju halsbandet också, de var inget vidare. För det första var det helt repigt, men dom skickade med ett par örhängen som kompensation..men det var ändå helt konstigt och jättestort, inte alls som på bilden på hemsidan. Jag vill nog skicka tillbaka halsbandet och beställa ett likadant armband i silver :)

Jag rekommenderar armbandet och Cocoo.se starkt! Snabbt, snyggt och enkelt!

Nu är det mellis - risitrutti, eller vad de nu heter och jordgubbssylt! *Mums!* Och har ni provat Ramlösa Kaktus?
 

Tillbaka till matten...om jag nånsin kommer förstå den!? Tyvärr tror jag inte det, känns som jag bara slösar en massa tid faktiskt! Jag sökte ju en kurs i statsvetenskap..kanske läser den i höst i hms..hum. Jag vill ju iaf dit...


La Redoute

-30% gör det kul att handla..och att det dessutom är på HELA beställningen är ju grymt bra! Jag tycker att la redoute har vissa söta saker, kvaliten är absolut inte den bästa men aja...-30% gör det lite "lättare" att shoppa dit!

Dessa saker är hur söta som hellst...men finns bara i FEL storlek :(

ZoomaZoomaZooma



Your time is..

OVER!..or is it? Naw i dont think so! ;)

Blä, jag hatar (jag vet starkt ord) att inte kunna bestämma mig..gud straffar mig för någonting men jag kan verkligen inte komma på varför (hihi...eller jo kanske en eller två små tabbar) men jag är ju snäll...jag är snäll!! Iaf ibland..snällare än många iaf, typ alla terrorledare i mellanösten och så..

Gud vad jag saknar samhällskunskapen från skolan..de bästa som finns är ju att sitta och diskutera olika politiska aspekter på händelser i världen! Sista terminen i trean på Civics C hade vi massa små ämnen som vi tog upp varje vecka, jag kommer främst ihåg kvinnliga självmordsbombare som vi pratade och skrev om. De var verkligen intressant!
Tänk om man faktiskt kunde få ett jobb med något sådan, men njaaaa kanske inte..rolig utbildning men sen blir det kanske inte så mycket mer..men FY va kul det är! Hihi..Jojo, Helena, Julia och Gonca kickasss bordet (haha..alla mot en viss person ;)

Annars är jag bara trött just nu...datorn och radion på MAX får mig förhoppningsvi på bättre humör..om ett tag ska jag nog börja med maten..grillat, sallad och färsk sparris *Mums!*


Lördag..

Fortfarande på landet, idag är det superblåsigt..men jag har mest varit inne sen i förmiddags. Vi var uppe vid stora huset i byen och fixade i garaget..farmor och dom skulle fixa inför marknaden nästa helg! Gammeldagsmarknad, hihi vilka minnen från förr! :P

image1187


Nya Glamour har kommit hem, men snyft den får ligga där och vänta :( Min absoluta favorittidning! *Hihi Lovely!*

Mobilfronten går framåt, har kommit fram till att köpa mobilen och skaffa Teliaabonemang på det, då sparar man 1000:- på det..! :) Grymt bra! Och min söta pappa frågade om jag verkligen hade råd med mobilen..."nja..inte direkt" och då kom han med den underbara idéen att sponsra..hihi! Min pappa är bäst och sötast i heeela världen (slå det du om du kan!)!

Nä..nu MÅSTE jag plugga...trots att jag inte längre vet om jag vill plugga i Halmstad..väldigt tom stad (inte gråta nu Niklas)! Nån som vet något om Kalmar?!

Mobiltelefon

Nu är det ju klart att jag får lämna tillbaka min Sony Ericsson telefon (YES!) och jag ska faktiskt lyda pappas råd att inte köpa en ny Ericsson utan det bli nog en Samsung...

Nämligen denna UNDERBARA Samsung Ultra Edition 10.9 (U600) i Guld..så söt och grym telefon den har ALLT och lite till :P Jag vet inte om jag ska köpa den eller ta den med ett telia abonemang..we will see!! Förhoppningsvis hittar jag den i rätt färg och den blir min i nästa vecka...sa någon lön?


Bild Samsung.se

Jag lever!

Det är sant..jag har inte försvunnit..bara lite kanske! Är på landet, och det är så himla skönt!! Jag har ifs bara varit ute en snabbis idag (har varit inlåst i köket och pluggat matte :( ) Allt är grönt och nu på eftermiddagen kom solen fram på riktigt också..!!!

Jag har nu läst ut min fjärde "Gossip Girl" bok..suuuperbra den me! Nu ikväll ska jag börja på den femte *hihi* Älskar dom böckerna, och går snabbt att läsa trots att dom är på utrikiska. Åkte ner till landet igår, blev hämtad av pappa och biggan i Eskilstuna, sen köptes det olika plantor, jord och annat trädgårdsaktigt man behöver till blooommorna. Vi planterade om rabarber och fixade med jordgubbslandet innan vi åkte på middags hos bekanta..mums med mat! Kom hem sent och bums i säng..

Vaknade tidigt och läste lite innan jag gick upp och åt...sen har jag pluggat matte, bakat en uuunderbar morotskaka när faster med make kom på besök - trevligt trevligt!!

Nu är det middag...puss hej!

My day..

Nu är onsdagen totaly over! Thank ya for tha day! :)

Jobbade från 8 till 16.30, det var en lugn dag med inte överdrivet mycket samtal vilket var mycket skönt "slut" på veckan, så jäkla tufft när det ringer konstant och man knappt vågar gå på toa liksom :p Men de var en okej dag! :)

Efter jobbet åkte jag och Karro till stan och skulle spendera lite tid (och pengar) innan marknadsundersökningen som började vid 20 tiden. Först kollade vi på lite modiltelefoner, hittade inga bra..bara en massa skit! Blä! Men jakten fortsätter...
Sen tittade in på på Salt, Vero Moda, Souk gallerian, lämnade tillbaka en topp från HM och försökte hitta något nytt - de fanns inget så pengarna får gå till något annat! Näst på listan var Åhléns City och MakeupStore där jag köpte en ögonskugga och en pensel, sen ett par Hanky Panky..vi får se hur dom egentligen är:)

Dagens inköp:
image51

Marknadsundersökningen var faktiskt rätt skojigt och tiden bara sprang iväg! Vi snackade om telefoner och musik, en musiktelefon rättaresagt! Jag vill haaa den telefonen, dom hade en sååå söt bild! Love it! Want it!


Rooollligt!

Sommarplanerna är på G!! Gotland är det nog som det slutar med..troligtvis vecka 30 om det finns några tältplatser kvar då, ska ringa och kolla läget idag på eftermiddagsrasten :) Hoppas hoppas!!!

Annars så ska jag under dagen ringa och säga upp abonnemanget hos tre - ytterligare en varning, välj ALDRIG tre!!! Sen ska jag och Karro (jobbet) in till stan efter jobbet och fördriva lite tid med shopping och äta lite innan vi ska på en marknadsundersökning från Sony Ericsson i kväll. Man får betalt!!! :) :) I want money money..lots of money!

Nicole Richie's T-Mobile Sidekick
Skulle inte tacka nej till Nicoles T-mobile!

♥ Dagens mål: Köpa en ny mobiltelefon!!! ♥

Nya tidningar..

Nu har man minst sagt mycket att läsa...en heeeel del! :) Nya Modette kom idag, Elle kom igår och syrran hade köpte Cosmo! Trevlig läsning!

image50

Smycken..

Blev kär i armbandet för ett tag sedan, men det var slut då..nu gick jag in igen och kollade på Cocoo.se och där fanns det - i 5 exemplar!! Sen hittade jag ett sött halsband, sött hjärta som man kan öppna. Jag klickade hem dem och nu är dom på väg :)

 

Vill ha nuuuuu!!! :)

Fikapaus..

Nu börjar folk bege sig hem..men inte lille jag och mitt tappregäng! Jag jobbar till 19, och varje halvtimme fram till 18 går folk hem, sen sitter vi väl en 4 pers och är irriterade och vill gå hem..

Nu har jag rast och sitter och äter lite yoghurt och banan, trevligt (mot kunderna) så man inte blir så aggro för dom inte fattar någonting!!! Det enda jag vill göra nu är att läsa den fjärde Gossip Girl boken som jag började på igårkväll :) Snabbt går det..!

Nä..blä, rasten är snart slut..eller är det!?

La Redoute

Söt klänning från Stella McCartney by Adidas, rätt dyr men med rabattkod för - 30% blir den troligtvis min för ca 450:- plus frakt..så söt och nästan oemotståndlig! :) Eller vad tror du?

Zooma

Resultat..

Så var veckans första dag avslutat..nästan som onsdag, fast så känns det ju kanske inte direkt! :p De känns väldig måndagkväll och johanna sitter hemma och tråkar.

Hade matte ikväll, också..nu är det två lektioner kvar på den förbaskade kursen..tack gode gud! Men nu är det dags att börja be för ett litet G. På vägen hem så gick jag förbi affärn och köpte vindruvor, lättglass och melonz, mums tänkte jag med fruktsallad - glass och lite micrad honung! Och oooommm jag hade rätt - helt sjukt mumsigt! Skulle ta en bild...men hittade inte kameran..mumma säger jag bara!!

Nu sitter jag och kollar och jämför lite olika Hanky Panky, hört men aldrig provat. Snart ska jag nog hoppa i sängen...har sovmorgon imorgon så jag siktar på att läsa ut den tredje "Gossip girl" boken..är inte många sidor kvar nu! :)

Sleep tight..

Måndag

Tillbaka till vardagen :) Känns riktigt bra att det är en kort vecka..och hittils har måndagen bara flygit iväg!!

PANIK!!! Jag har bara tre mattelektioner kvar...varav dom två nästa vecka består av Nationella provet på måndagen, och slutprov på kap 3-4 på torsdagen! Blä! Dumma lilla jag måste förbi Niki och hämta min mattebok och miniräknare som jag råkade glömma hos henne i fredags...kommer bli stressigt!

Annars så hoppas jag på en bra veckan, blir nog hemmaplugg nån dag (typ fre) planerar att åka till landet på torsdag. Jag och Karro från jobbet ska på någon marknadsundersökning på onsdag så de får nog bli tåget ner..hoppas att det funkar bara! :)
 
Nu är lunchen snart slut...blä jag är redan stressad ang hur jag kommer hinna från kungsholmen - vasastan - kungsholmen på typ 45min OMG! Har någon en Helikopter jag kan få låna? :p

Smiiiillleee 

Helgen..

Tack för en trevlig helg alla som var inblandade :)

Nu är jag hemma i det trygga boet igen..efter mina små äventyr. Igår var jag ju hos annica och det var trevligt, vi satt och spelade "Tjejsnack" ni vet det där spelet då man får "finnar" om man svara fel :p Kollade på schlagern och blev lagom irriterade på alla stööörda låtar! Förstår verkligen inte de slaviska länderna - whats the problem?!
Men vi hade trevligt, åt och drack lite gott också...Cosmo!!!

Kom hem rätt sent, och upp tidigt efts min minibror Albin skulle döpas idag! :) Åkte så jag var i s-tälje vid 12.15..skönt att vara hemma ett tag innan vi skulle till kyrkan. Jag skulle bära kors och läsa evangelium..men de blidde kors, bön och tända ljus istället :) Syrran är ju som sagt liiite anti kyrkan (undra om hon är släkt med pappa kanske :p ) Efteråt var det fika med en massa gottis - mums! Smörgåstårta, pajer, sallad, kakor, tårta och lite kaffe på det så var man riktigt nöjd - kanske lite för nöjd :p

Nu är det dags att duscha och hoppa i sängen, om jag orkar bädda om - jo de måste jag, sen måste jag fixa lunch till imorgon också :(

Puss!

Schlager!!

Tonight is the night!!!

Äntligen så är det dags för årets upplaga av Eurovision Song Contest, The Ark har en grymt bra låt och jag hoppas att dom kommer långt!! Haha...först Carola sen The Ark, snacka om kontraster vi har i vårt lille land på musikfronten. Ska bli intressant att höra dom andra ländernas bidrag, har bara hört ett eller två av dom andra (vad jag vet..)

Foto: Scanpix

Kvällen spenderas hos Annie med lite andra brudar, drinkar och vadslagning kring låtarna står på menyn! Annie fyller år på tisdag så vi ska väl fira henne lite smått, alltid trevligt att träffa henne...hon pluggar i Örebro :(

Nä nu måste jag ta och fixa till mig..måste hoppa på bussen om någon timma! Men jag har faktiskt städat hela lägenheten, och hämtat ut dom nya Gossip Girl böckerna som kom igår :) Imorgon är det dop i Södertälje..jag bär kors och läser evangelium..efts syrran vägrar göra något av dem! *hihi*

Trevlig kväll...föresten - vilket bidrag tror ni vinner ikväll?!

Armband

KyssJohanna har fått in ett nytt märke.."ONE OF A KIND" De finns finfina armband, och jag som är i akut behov av ett armband! Helt okej priser..vad tror ni om dessa? Söta, men vilket är sötast?

ONE OF A KIND´s röda silke armband med "never give up" charm i silverimage49ONE OF A KIND´s klassiska "talk to the hand" armband i rött silke med guld hand

Ett...två...FY!

Och så hade man klarat av årets första studentmottagning, Grattis ytterligare en gång Niki! :)

Åkte till stan efter jobbet, planen var att jag skulle lämna tillbaka en klänning och en topp som jag köpt tidigare men dom passade nog inte riktigt, kände liksom inte heeelt rätt. Men efts jag skulle träffa Elli och vi skulle till Niki åkte jag direkt ner till Stureplan för att möta upp henne...men självklart hade hon glömt mobilen hemma, placerade mig vid svampen och hoppades få syn på henne. Men sen såg jag Zara och sprang in och lämnade tillbaka sakerna :)
..när jag kom ut ringde hon, hon var på väg!
Vi gick till Lagerhouse och köpte en karaff (ölglas), en ögongrej med texten "Hangover", ett sugrör med en djävulsk plastanka på samt en box att lägga de i. Supersött! Stannade vid 7elvan och köpte två folkisar och stoppade ner i boxen..haha! Ska man så är det all the way som gäller!

 Var där och åt en bit ut en gigggggaaannntisk lång tårta som dom gjort..häftig! Sen skulle elli träffa hennes boyfriend och dom skulle spela Biljard - världens tråkigaste spel! Så jag åkte hem, skönt att komma hem iaf i lite vettig tid!!!

Och när jag kom hem...BREV FRÅN TRE!!!! Dom har "försökt" att nå mig..spännande då jag inte haft ett enda missat samtal! :p Dom avslutar mitt abonnemang i förtid om jag vill det, alt få en ny telefon! Glaaaaaaaaaaddd..! Äntligen slipper jag de eviga problemen och skiten från deras otrevliga personal! Tycker det är dåligt att dom inte ens vågar ringa och ta upp saken utan att JAG måste ringa och ta hand om ärendet - fy!

Tack för verkligen ingenting förutom en massa jäkla problem - välj inte tre!

H&M <3 Kylie

Det fanns några riktigt söta saker från nya H&M kollektionen med Kylie..vad sägs om dessa? Överväger starkt att inhandla dem, so cute! Då är man redo att hitta beachen 2007! :)

image47image48

Nytt på webben

Hittade lite söta nyheter från Nelly..otroligt söta och somrigt lätta klänningar :)


 

Klicka här för en större bild på Casie Klicka här för en större bild på Flowerbed Dress

Fräna färger

Coola nyheter från Blush.se..


Essie

Funderar på något av de första två..jag älskar fräna färger! :) Great! Lovely!

Kvällen..

Jo de blev full fart idag! Jobbade på som bara den hela dagen..skönt att det vara är arbetsdag kvar den här veckan! Jippie! Och nästa vecka är bara 4 dagar..måndag, tisdag och onsdag - ledig - fredag! Great med helg!!

Efter jobbet skuttade vi ner mot omklädningsrummen på jobbet för att byta om och fixa till oss lite inför kvällen. Jag hade med mig helt andra kläder och skor, detta är jag glad för nu! När vi var klara åkte vi till Centralen där vi tog ett glas vin innan vi skulle möta jättekön utanför Café Opera och Karriärkvällen som arrangerades av Unga aktiesparare..

Kvällen fortled, vi åt lite god buffe..haha..till vi såg att det var minibläckfiskar i pastan (?) Vi fick oss ett gott skratt åt den upptäckten. Vi pratade med dom olika sponsorerna, trevligt folk som hade massa intressanta saker att säga...kanske lite mer åt mig som är lite mer intresserad av ekonomibranchen. Men förhoppningsvis hade Jenny det trevligt också.

Nu är jag helt död! Ska kolla på "Smith" på kanal5 och sen ska jag krasha i sängen - pombang!!!

Sleep tight!

Soft

Hittade världens sötaste kofta från Phillip Lim på syrrans blogg...me like!



Bild Blaec.com

God morgon

Blä, de är jobbigt att gå upp tidigt! Men det är ett måste då man ska hinna platta håret, packa ner sakerna man ska ha på sig..och bestämma sig för vilka skor man ska ha på sig! Dagens i-landsproblem helt klart!!

Men jag va lite långsam, även fast jag gick upp 10min tidigare än vanligt, så de blidde den sena t-banan idag igen! Men whatever! Jag får väl ta ett extra samtal eller nått för att kompencera mina små saknade minuter! :p

Jag hoppas att dagen kommer gå fort, ser fram emot ikväll..ska bli great! Har ju med min käre kollega så annars får väl vi ha kul utan dom andra...men vi hoppas på det bäst, kommer ju en massa människor så det blir säkert bra!

Nu ska jag återvända till min tråkiga telefon...

My eveningdress!

Det blir denna nyköpta klänning från Zara som jag har på mig imorgon..om jag inte ångrar mig (igen)
Kom och säg hej om du är där!

image46

Skorna är dock fortfarande ett problem! :S

Shoppingmaniac!

Det blev en minst sagt hektisk kväll...!!

Fikade med Fredrik, toppentrevligt! Tack för den! :) ..fast jag är upprörd gällande den hela grävbortskåne grejjen...de är ju helt fel!!! (är inte som det låter) Men vipps så hade det gått en massa tid - och jag som skulle på klänningsjakt och allt! :(
Men iväg far vi, Indiska blev först på listan..hittade ingenting där, klänningarna var bara konstiga och i konstiga längder!! Efter det gick fredrik... Jag sprang till Zara och hittade faktiskt en klänning där..men var tveksam på den, men med en kvart på mig innan alla affärer stänger så vafansiken, jag tog den. Och sprang till en annan Indiska och sen stora H&M, där hittade jag en söt topp som också fick följa med hem :)

Sist så blev det Åhléns, köpte vita leggins, hårspray, hårspännen och en liten borste att ha i väskan :) Super nöjd med dem..vad kan man annars vara! Hihi!

God natt...

Slut!

Nu har jag äntligen slutat jobbet..solen skiner utanför fönstret, men tror de är lite blåsigt så jag är glad att jag har jackan från HM och den nya scarfen jag fick av pappa i förra veckan med mig!

..nu ska jag springa och hoppa på bussen och fika lite - mums för en god latte! :)

Trevlig onsdagkväll, och önska mig lycka till på klädjakten efter fikat! :)
Puss!

Sött och bra

Vet att jag jag tipsat förr om detta underverk!..Men jag verkligen älskar mitt Eyeko Fat Balm - Strawberry! De är en superfärg som passar på både läppar och trötta kindben om man behöver en extra piff!


Jag rekomenderar den starkt!
Finns för ca 149:- + frakt på blush m.f.!

image45

Modernatur har beslutsångest!

De mysko vädret har återvänt..de var här tidigare i våras med nu är det tillbaka! Det är upp och ner - fram och tillbaka! Modernatur har beslutsångest helt enkelt..! Imorse var det mörkt och dystert, och det höll i sig hela förmiddagen..
Men Poff! så var det lite moln på himlen och i övrigt blått och vackert! Eller det är iaf vad jag ser från fönstrena på jobbet :) Hoppas att det håller i sig och inte är så blåsigt..då kanske man kan sitta ute och fika! :)

För övrigt så är jag glad och lycklig idag, jag tror det är för att jag vet att jag inte ska ha matte imorgon..de är en sån brutal press och tynger ner både tisdag och onsdag :(

Men inte nu! *Jippi* Imorgon är det roligare saker som händer!


Regnet väntar..

De syns på molnen att regnet är på väg, de ska regna i flera dagar nu! De är ju så typiskt när man har vita skor med hål i, självklart! Jag har alltid på bra tajming med mitt klädval när det gäller regn! Ser jag att det är mörkt på himlen när jag går hemifrån - tar jag regnjackan på mig. Men SJÄLVKLART blir det strålande sol och man känner sig som en mupp i sin regnjacka!

Men annars tycker jag att regn är jättevackert, de mysigast som finns är vara på landet och höra regndropparna hoppa på taket, så mysigt så! Men som sagt lite jobbigt med ljusa kläder..jag måste införskaffa ett nytt paraply!

image1429


Onsdag!

Lilllördag idag..de ska självklart firas! ...eller nja, med kaffa i så fall!

Men det är iaf lite som händer idag..först jobbet såklart, och jenny är tillbaka idag (bra, för jag blev närvös att hon skulle vara sjuk imorgon också) så nu är vi full styrka i det trevliga gänget :)  Sen så ska jag in till stan och träffa Fredrik den lille skåningen som flydde till Sthlm (smart drag käre vän) och vi ska fika och snacka lite, trevligt värre ska det bli..har ju inte sett honom på jättelänge.

Sen så ligger klädproblemet inför imorgon kvar, det känns som jag inte har några kläder alls! Men jag har sett lite söta klänningar på Indiska och man får -15% om man är medlem, och självklart blev jag det! Så jag hoppas att jag ska hinna hitta något efter fikan med Fredrik!  Hoppas hoppas!


Bild Indiska.se

Love your feet

Bella Il Fiore, Bella of the Ball
Ett sött kitt för trötta fötter från "Bella of the Ball"  finns hos Eleven för 399:-

Essie - love ya!

Nä nu behöver mina naglar lite kärlek..dom är långa men kaosartade! Jag har slarvat med nagelvårdskrämen och filarna är som försvunna..måste köpa lite nytt på den frontet tror jag bestämt! :)

 
Essie Nail Polish ChastityEssie Nail Polish Futures French

♥ Nagellack från Essie - Chastity
           ♥ Nagellack från Essie - Futures French

Miss Lindsay

Så här skulle jag gärna gå klädd på Torsdag  jag gillar Lindsays smak! :) looks great!


Utmanad

Utmaningar är rolig, så självklart accepterar jag Miss M goes bloggings utmaning! Den är rolig, lätt flummig - and thats fun! Gör det du med! - Du är utmanad!

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

Me:
J: People adore you
O: Awesome kisser.
H: You have a very good personality and looks.
A: You like to drink.
N: You can keep secrets.
N: You can keep secrets.
A: You like to drink.

Paris goes Prison


                                                                                                                                                                     Bild Aftonbladet.se
Aj aj aj då...de börjar närma sig och hon förbereder sig.. :p Men Paris, det är ju orange som gäller bakom galler, visste du inte det?!

Hur vuxen är du?


Din ålder borde vara 30.6 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse..

Haha...allt detta snack om vuxenpoäng och dagstidningarn, men jag tycker faktiskt att det är ganska kul! Har provat några förut, jag blir alltid lastgammal, vilket jag verkligen inte förstår! Jag förstår att ni är chockade..men tror att de är "Bor själv" "ICA-kort" och "Fast jobb" som gjorde det hela...men vadå - gå Kos! ;)

Gör testet - Klicka här

Adressändring

..de är kul att jobba!!!
..Det är kul att jobba!!!!
...DET är kul att jobba!!!

Eller..nja, kanske inte! Jag har en jobbig arbetstid idag, jag jobbar sent vilket betyder att jag börjar 10.30 och jobbar till 19.00 :(  Och det blir då inte bättre med en huvudvärk och med kaffe som ser ut som te - och smakar som olja!

Men jag är på glatt humör, och ser fram emot lunchen - min mage är hungrig! Jag var faktiskt duktig och åt gröt i morse, brukar göra det när jag börjar sent och på helgerna. De är mumsigt med lingon på och bra för kroppen! :)

Snart lunch...mums! Spagetti och köttfärssås ligger i kylen och skriker!

..back to work!

Update: De är så underbart att känna att man verkligen hjälper någon! Jag pratade precis med en dam som blev hur glad som hellst och önskade mig en trevlig kväll - nu blev jag riktigt glad! Tänk att små ord kan göra så mycket! :) Önska varandra en trevlig kväll nu...


Sale!

Oasis-stores.com - Har riktigt fina kläder och annat skoj till fyndiga priser. Dock utland - dyr frakt! :(

Striped pinafore dressBalloon sleeve slub smockPinstripe button and tab trousMono stripe trapeze top

Nice outfit!

Trapeze knit dress  Colly platform court shoe   Strawberry pendant

Klänning Oasis- £15
Skor Oasis - £30
Halsband Oasis - £10

Cute!

Jag är helt kär..är detta Oasis-linne inte helt fantastiskt!? £28 går det på, D
et skulle ju passa perfekt i sommar..
 
Dobby pinafore top
Och dessa svarta byxor från Cheap Monday är vad min garderob skriker efter just nu..400:- är ju underbart!


Visa mer information

Konditor dröm..

Något som jag alltid velat göra är att öppna ett café, inreda det riktigt mysigt och sen baka en massa fina tårtor och annart gott och trevligt!

De måste väl finnas utbildningar för vuxna, där man blir konditor och så..någon som vet nått? Jag skulle iaf tycka att de skulle vara superkuligt..fast jag vet att de kan bli ett problem med allergier och så, och att man lätt blir allergisk mot fler saker kanske inte heller är så bra.
Men jag vill...kolla bara på godbiten här nere..*mums*


Bild Firstcamp.se

Söta smycken..



Så otroligt söta små päronsmycken till ett helt okej pris från Le Shop.
Pris: 249:-                 
Medlemspris: 225:- 
Kanon söta och jag funderar på att klicka hem ett! Så sött..


Gossip girl fortsättning!

Så...nu har jag läst ut båda dom nya böckerna som jag fick hem från Adlibris tidigare i veckan! jag är så duktig så!!...fast pappisen bara säger att jag är en bokmal - bara för att du inte kan läsa pappa!!!! ;)

Nu sitter jag har och kan inte komma undan matten, eller ta "en liten läspaus" :(



Recension på första två böckerna:
"Gossip Girl" - ♥ ♥ ♥ ♥
Den här boken är mer av en start - en presentation på karaktärrerna, vilka dom vad, vad dom tyckte och deras dagliga rutiner i fancy lägenheter på East Side och West Side Manhattan.
De är ingen djup bok så, den är full av dramatik och löjliga konflikter som man kan skratta åt. Men vill du lätta upp dig lite och drömma dig bort för en stund..Läs första boken i serien Gossip Girl - sen är du fast!

"You know you love me" - ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
..fortsättning följer som man brukar säga! Denna bok fortsätter på de kaotiska temat, och jag älskar det! Det händer nya saker hela tiden, som man självklart kan förutspå till största del.
Bortskämda Blair får inte som hon vill, hon bokstavligen tar sig för..innan hon landar på jorden och inser fakum kring vad det är som har händ! Hon har kanske förstört sin framtid - på riktigt!

Och jag har hört att skaparen av "O.C" Josh Schwartz, har satt fingrarna i denne godbit..
JAG VILL SE - NU! 

♥..men frukta inte..ty nya böcker är på väg!..♥

Därför kort hår..

På landet har vi lite husdjur, närmare sådär några hundra tusen!!! De är alltså bin jag pratar om...inga hundar här inte :p Men Birgitta har det som hobby, eller livsdröm, vem vet ;) Men iaf..nu i eftermiddags skulle jag och Birgitta fixa med rabarbern, några plator skulle flyttas och andra grävas upp och så..himlans skönt i solskenet var det, blåste varmt gjorde det också!!

..men lyckan varade inte länge därt jag stod med min vattenslang  - plötsligt från ingenstans (eller typ 50m, då de är där bikuporna står) dyker han upp - det illskna biet som attakerar min stackars hals och sticker mig - MITT PÅ HALSEN! Jag fick panik när jag hörde surret och började hoppa runt - biet hade trasslat in sig i mitt långa hår! Panik panik panik!! Jag höll på av dö av det där hemska surret!!
Men tillslut fick birgitta bort de och inom 2min kom en annan jäkel och trasslade in sig (mitt hår påminde nu mer om en lejonman)

Men efter lite tabletter och salva så överlevde jag - iaf till nästa möte med biet!

En helg på landet..

Jag har blivit kidnappad!!!! OMG..hihi!

Det blev landet efter allt, Birgitta kom körandes förbi huset hemma precis när jag varit hos skomakaren och hämtat upp ett par skor till syrran..och självklart var det inte så svårt för henne att övertala mig att hänga med ner till landet. Jag som hade börjat med maten och allt :p Men de kändes som landet was the right thing to do!

..Ohh vilket rätt val! 
Vädret är fantastiskt, träden blommar (ni skulle se det stora päronträdet framför huset! Oj oj oj! ) det är varmt och skönt i solen..det enda negativa är att det blåser! Min min otroligt duktige pappa har fixat med altanen som är nybyggd och fin, och han satte upp ett plank mot vägen igår så nu är det iaf lite skydd..från både bilar, vägsmuts och vind :)

Igår så var vi och köpte bädor till planket till altanin, plockade ner slogboden hos farmor och farfar, fikade lite hos farmor och farfar tillsammans med min faster och hennes man. fast vi satt inne och fikade..de blåste och var lite kyligt inne...men trevligt ändå! Så mysigt hos dom tycker jag..fast nu ska dom sälja huset, pappa fixar ju deras nya lägenhet i "centrala byn" :p Annars blev det en hel del pluggande igår, jag är nästan klar med kapitel tre nu, kanske en 3 tal kvar..sen bli det kapitel 4.a, de börjar vi med på måndag..men de känns som jag behöver ligga lite före ;)

Nu idag så sitter jag mest på alltanen och läser andra boken i "Gossip girl" serien "You know you love me!"..toppen den med! Nä nu har jag hämtat min ramlösa och boken och solen skriker på mig ;)

Fortsatt trevlig söndag..

Fredag..

Nu är jag upp ur sängen, jag skulle säga att de blir jobbet på måndag (mixade känslor på den)..jag tror att febern är borta, Yeay! De har varit så skönt att varit hemma och tagit det lungt, även fast jag varit sjuk..men ändå!

Fredag är det idag, jag läste ut den första "Gossip Girl! boken imorse, men jag har en hel bok kvar hemma så jag kommer överleva! Jag tog mig friheten att beställa fyra nya böcker igår, dom kommer npg nångång nästa vecka :) Så jag hinner läsa ut den andra boken, och plugga matte innan dom nya dyker upp :) *Hihi..*

I helgen vet jag inte vad som händer..jag vet inte om jag vill åka till landet eller stanna hemma, och kanske åka hem till mammisen på lördag. Det är ju scouternasdag imorgon..så man kan ju alltid åka dit och hjälpa till om inte annat, och sen efter det åka hem till mamma. Blää jag hatar att ta beslut :( Någon som vill hjälpa till och fatta ett beslut? :P

Hum..hum...! Nu är det Days of our lives! :D

*Prosit*

Gossip Girl

Helt underbara böcker, det enda negativa är att dom är så kort

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Tajm får Matte

Nu är jag i skolan..vi har "rast"! De är så roligt när man tänker tillbaka på rasterna man hade i skolan, du vet när man gick ut på skolgården och lekte bland alla roliga saker..hoppade hopprep med mera!

Nu..nu kan jag förstå varför man gjorde det! Man behöver frisk luft och benen behöver röra på sig för att hjärnan ska orka med att lära sig massa saker - det var därför vi blev utkörda från toaletterna där vi satt och flummade brudar! :p



Jag önskar att vi hade en lekpark, en såndär stor och rolig, här vid skolan nu...men komvux kanske inte riktigt räknas..och jag tror tyvärr inte att "lekpark" står högst på agendan vid renoveringar och liknande..attans!

Men visst skulle det vara kul!? Jag skulle då inte banga..hihi! :)

/// Jojo - största barnungen i stan! (och då snackar vi Stockholm ;) )

Vad vill du bli när du blir stor?

Hittade ett test på KY-guiden..gör det du med!
- Klicka på bilden -



Mitt resultat..

Ledarskap / Projektledning
Du är den mänskliga pansarvagnen. Du är stark och utåtriktad och vet vad du vill och hur du får det. Dina beslut baseras på fakta och du blandar helst inte in känslor i onödan. Din yrkesmässiga karriär är spikrak. Troligtvis har du vetat länge att du ska bli något stort, eftersom framgång är viktigt för dig. Det är inte helt osannolikt att du i framtiden startar företag själv och bygger upp det enligt eget huvud, men för en driven person som du finns också alternativet projektledare. Oavsett inom vilken bransch du hamnar kommer det att ligga lik där du passerat.

Wei...vad är det jag har sagt!? Jag kommer ta över världen en dag mina vänner ;)

Paket!

Weiii...jag fick paket idag!!
Ett hårt var det..och det kom från Adlibris!

Kan det vara mina Gossip Girl böcker kanske?! Jaa det var det :D

   

image44

Fick avin i morse och sprang iväg och hämtade paketet! So far..so good! :)

Skoor

Här är en bild på mina nya skor som jag köpte några veckor sedan..loovvveee shoes!!!

image42

Min onsdag

Bläää...sjuk! :(
Jag påpekade i torsdags att om jag inte skulle få sova ut - skulle jag bli sjuk! Och vipps - här är jag! Jag känner mig förvirrad, min kropp är nog allmänt trött! Sömn och lite lugn är nog det jag behöver..
...Men nädå, de finns ingen direkt tid för det tyvärr! En solsemester skulle ju vara lite för underart! Men de lär inte bli inom en snart framtid tyvärr :(

Nu sitter och och fixar och trixar med min lille kamera, så nu kanske jag kan börja lägga upp lite bilder :)

Kul i juligt..tycker iaf jag! Och det är ju alltid roligare när det finns bilder med i bilden (hihi)..så vi får väl se hur mycket jag lägger ner på kameran. Jag har redan tagit några..om ni är snälla kanske ni får se ;)

Nu kollar jag på E! Sex and the city, special..och dricker te med honing :) Mums!!!

Puss

Natti!

Nä nu däckar jag..jag mår inte bra någonstans :(

Jag sa ju att jag skulle bli sjuk om jag inte fick sovmorgon i fredags - och här är jag, varm och döende i soffan! Nu ska jag bara ta och hoppa in i duschen och sen sova!

Puss puss

Ny Design!

Som ni kanske ser har min blogg fått en ny design!

Den är underbar och jag hoppas att ni tycker detsamma, den speglar mig skulle man kanske kunna säga!

Tack Siolia för att du hjälpte mig!
Verkligen duktig brud! :)

*Kram*

Home sweet home

Nu är jag hemma igen!

Jag kan medge att det inte är något vidare, jag skulle hellre varit kvar på Vässarö..stannat där och bara haft det mysigt, snackat med folk, fixat och trixat och så :) Men men..hem måste man, och tjäna pengar! Det är ju inte så lång tid kvar på mattekursen heller..jag hoppas att jag kommer klara den, iaf efter lite kompleteringar!

Men jag vet inte..jag börjar bli lite fundersam över vad det är jag vill! Jag måste iaf planera in en resa till Kalmar och kolla in stan över dagen, hanna trivdes ju i stan..så vem vet, jag kanske också gör det! Och annars börjar jag fundera på om jag vill läsa något mer praktiskt..men jag vet inte :S

Helgen var iaf underbar..och jag planerar in nästa resa nu, vi hade tänkt åka om två veckor men nu så snackade en annan kompis om en utflykt den helgen. Men vi får se vad det blir av det hela :)

Nä nu är det Desperate Housewifes :)

RSS 2.0