Mamma!

Nu ska jag till mammisen..och efts internet inte fungerar där så kan jag inte blogga! Kanske från mobilen!

Vet inte när jah skriver igen..men var inte oroliga sötisar! I will be back ;)

Ha en toppenhelg!
Kramis!

Tröjtryck

Visst är det roligt att ha något eget? Kanske med ett tryck eller text som gör en unik!!!

http://www.spreadshirt.net


På den sidan kan du på tröjor, paraplyer, trosor, kepsar med mera trycka små meddelanden, eller kanske en söt bild. Dom har bra kvalite på trycksakerna, tex t-shirts från American Apparel. Priserna är helt okej, beroende på produkten och storlek på tryck/text! Jag kommer beställa..solklart! :)

How can I earn money

Smyckesshop!

Hittat till en ny shop som säljer massa fina smycken! Checka out ---> Angela Gothborn


Jobbet

Nu är jag på jobbet..och även fast halsen kändes bättre igår, så var det knappast fallet!! Det gör skiiiitont att prata, blä :( Fast man kan ju inte bara vara hemma helatiden, jag mår ju bra annars..de är bara dricka och prata som gör ont ont ont. Men de är bara lite över en vecka kvar till jag slutar..och då känns det inge vidare att vara hemma! Även fast jag kanske skulle behöva det..men jag vill ju tjäna lite pengar som jag kan få i augusti! *Party party!*

Helgen är ett stort frågetecken..jag kan inte bestämma mig vad jag vill göra. Jag ska hur som haver åka till mammisen och mina världens sötaste bröder!! Jag kan försöka fånga dom på bild och lägga upp, dom är så söta att man vill pussa ihjäl dom! Nu har jag inte träffat dom på länge, men jag har pratat med båda (albin log mest tydligen :p ) Hihi! Så jag åker nog dit efter jobbet :)

Ha en toppendag! :)

Auktion

Jag har tagit beslutet att jag ska sälja min jättesöta klänning från HM jag skrev om jättemycket förut.

Den är jättefin - men passar inte mina armar.. Men de är jättefin, superbra köp eftersom den knappt är använd. Den är en liten stl 42 och skulle nog passa från 38 med stor byst och uppåt :)

Kolla in auktionen och lägg ett bud, utropspriset är 1:- 

Söt trendig klänning från HM **Toppenköp** Stl 42

Sötis

Henki skickade en länk..och så fick jag syn på denna skönhet! Vacker va?!
"Ettåriga unghästzebran Eclyse kom som en överraskning för ägarna. Nu lockar hon publik till en djurpark i Tyskland" Läs hela nyheten ---> DN


Ny Hemtelefon?

Eftersom jag flyttar till hösten så har man ju letat efter rolga/söta/braiga saker som man kommer behöva..som en telefon! Jag vet inte riktigt om jag kommer skaffa en fast telefon..men dessa är väldigt fina! :)

VOIP841 är den första trådlösa DECT-telefonen med Skype som fungerar utan dator, vilket gör dig totalt flexibel och oberoende av datorn. En grafisk display i fullfärg och oöverträffad ljudskärpa samt högtalartelefon.

Köp: NetonNet.se
Pris: 1799:-








      Bild av Philips Trådlös telefon ID9371 

Trådlös DECT telefon Snygg design med färg display, SIM korts läsning, nummerpresentation, klocka, Clear vioce HD. Telefonsvarare med 15 minuters inspelningstid.

Köp: OnOff
Pris: 1299:-

Ny mobiltelefon?



Nu har Sony Ericsson släppt deras nyaste telefon på marknaden S500i, en riktig sötnos! Denna i färgern Spring Yellow, riktigt fräsh om ni frågar mig!

Beskrivning:
Mobiltelefon med inbyggd 2 Megapixel digitalkamera med skärmen som sökare, genomtänkta menyer och direkt samverkan med telefonens bild- och meddelandefunktioner. Utrustad med bluetooth och usb-stöd och plats för M2 kort.

Pris utan abonnemang: 2490:-

Filmkväll

Planen för kvällen var att jag och syrran skulle åka in till stan och kolla på bio! Men efts det verkligen inte finns några bra filmer som går på bio nu, jag är inte på humör att gå ut i regnet (och bli sjukare) så nu ska vi träffas i centrum och hyra film istället. De är supermysigt, och mycket mer ekonomiskt. Man kan hyra tre filmer till priset av två biobiljetter..och köpa massa godis och chips också...och dipp! *Mums!* Jag kör stenhårt på mina kloka ord "jag har ingen pojkvän så de gör inget om jag blir jättetjock!" (inte riktigt sant..men de är en sådan dag!!)

Regnet det bara öser ner...

Böcker

Jag beställde lite nya böcker igår..dessa blev de lyckliga tre! :)Dom borde komma typ nästa torsdag, står det skickas inom 2-5dagar så kommer dom om 7 (arbetsdagar då!) Blää! Fast visst..jag har två och en halv olästa böcker. De ska jag nog klara mig på till dom anlänger! :)

     

Unforgettable (Häftad) av Von Ziegesar, Cecily
TRADING UP (Pocket) av BUSHNELL, CANDACE
Bergdorf blondes (Pocket) av Sykes, Plum

Sjukling

Jag fattar inte vad det är med mig den här våren/sommaren...jag blir sjuk för ingenting. Eller jag kanske har blivit hypokondriker :S Who knows?! I förrgår så fick jag ont i halsen, och det kändes som jag rivit upp halsen och hade en sticka, men de var ingen större fara. Igår på jobbet blev det bara värre och värre, gjorde ont att prata och när jag drack vatten för att överhuvudtaget kunna prata..gjorde det ondare. Blev bara värre och värre..och vem vet vad det är :( Jag vågar iaf inte skada rösten, de är en mycket kär ägodel jag har *hihi* Så när jag vaknade imorse och kände att de inte blivit bättre och att det tryckte i öronen - nepp, det blir inget jobb idag.

Så nu sitter jag i soffan och dricker söderte med massa honung i - mums! Utanför fönstret så regnar det :( Ganska tur, man vill inte vara sjuk när det är soligt ute. Nu hoppas jag att detta ska hjälpa..jag brukar inte vara sjuk. Men jag tror att de är all stress inför "framtiden" som sätter sina spår, kan man inte få veta vart man ska ta vägen någongång!!! Jag fick hem papper från Halmstad idag..ang en engelsk utbildning (tre år i UK och ett i Halmstad), jag hade skrivit upp mig (I guess) under öppethus att jag var intresserad...så nu skulle dom ha ett info-kind of-möte med intervjuer och shit. Meeeeeennn jag ska ju till Kalmar, så de blir inget av det (I guess!) :)

Leggings!!!

Äntligen - jag har fått mina leggings! Jag har kollat på flera olika Gina Tricot, men dem har bara funnits i jätttesmå storlekar överallt. Igår efter jobbet så åkte jag till Hötorget och tänkte att man kan ju iaf titta in på Gina där..inte för jag trodde att dom skulle finnas där - men guess what!!??? They did :D Weiii..så nu har jag äntligen fått mina svarta leggings, tack så mycket för alla tips.


Dom är verkligen precis som jag ville ha dom, dom är verkligen inte genomskinliga och man kan lätt använda dom som vanliga tights (finns även i den långare modellen!) Ska nog titta förbi och köpa mig ett par i vitt också! Dom passar ju till allt..så skönt all ha hemma!

Allsång ikväll

Ikväll börjar allsången..en riktigt mormorfavvorit, men det är riktigt kul ibland :) Här ser ni en bild från Aftonbladet, vissa hade köat sedan igår! OMG!



Stockholm i mitt hjärta..everybody! För er som inte kan den..alla måste ju kunna sjunga me! :)
Solljuset stiger ur havet,
spelar i koppar och glas
Stockholm i gryningen strålar
som var hon en gyllene vas,
Med blommor från Östersjöns
länder,
med ängsört från ekarnas sal,
en skönhet på urbergets stränder
Mälarens ljuva vestal

Refräng
Stockholm i mitt hjärta
låt mig besjunga dig nu
Åldrad i ungdomlig grönska,
öarnas stad, det är du!
Av städer jag känner i världen
är du den stad som fått allt.
genom Mälarens kärlek till havet
En blandning av sött och salt

Solljuset dansar på fjärden,
det glittrar för stort och för smått,
För träkåken uppe på Söder
men även för konungens slott.
Det porlar i fiskrika strömmar,
det valsar i Mälarens famn,
det skymmer och skänker oss drömmar
sjungandes sjöstadens namn.

Refräng
Stockholm i mitt hjärta?

Säj, hör du musiken och skratten
från Djurgården och Gröna Lund,
En lovsång till Stockholm i natten
från skärgårdens vikar och sund.

Refräng
Stockholm i mitt hjärta?

Text och musik: Lars Berghagen
© EMI Music Publishing Scandinavia AB

Böcker..

Nu börjar jag få slut på böcker. Just nu läser jag på engelska och behöver tips på nya bra böcker! Jag har ju nyligen läst Gossip Girl, The It Girl och innan dess böcker av Jennifer Crusie och liknande.

Letar även efter begagnade böcker, så dyrt att köpa nytt..säljer du? Vet du vart det finns? Begagnade böcker på engelska är det som gäller :)

Har bla tidigare läst:

                                    


Jag ska sälja hela min Gossip Girl Serie..böckerna är nr. 1-11 (alla på Engelska) Hör av dig om du är intresserad! :)

Tisdag..

Nu har jag börjat med en nedräkning på jobbet..10 arbetsdagar kvar till jag slutar. Det ska bli jätteskön..men ganska tråkigt också, har jobbat här i 6 månader..men det tråkigaste är ju att man slutar få lön :( Och precis när vi fått löneförhöjning, så typiskt. Nu ska jag halvera lönen..och då ska jag betala hyra, räkningar, mat och kläder, 7000:- räcker tyvärr inte för mig :p Jag måste skaffa mig ett extrajobb, de skulle vara grymt bra, eller en förutsättning kanske man ska säga ;)

Efter jobbet ska jag åka och besöka denna sockersöta butik vid Birger Jarlspassagen, ska kolla på lite smink och väskor. :) Jag har shoppberoende, okej..motstå läppglans och leta shorts blir det nog, de behöver jag ju!


Kvällning..

Hemma i soffan efter ett teoriprov, en låååång arbetsdag och resa med kollektivtrafik. :) Så skönt att bara sätta sig och veta - jag har INGENTING att göra! Inget körkort med teoriövningar inför ett teoriprov, inga saker att plugga till någon kurs - ingenting. Nu är det bara att leva..jobbar i 11 dagar till, eller kanske 10 beroende på *JIppie!*

Nu har jag ätit en Sub-middag, så mumsigt så (även fast kön var låååång, men jag var så sugen och ville fira t-provet med en sub)! Nu kollar jag på CSI Miami eller vad det nu är..! Jag känner för att ta en dusch, byta lakan och hoppa i sängen och läsa "The It Girl", men de är så otroligt ljust att jag skulle nog bara bli uttråkad. Jag  gör så att jag kollar in lite sidor..sen är det dags för sängen! Börjar tidigt..

Natti natti!

The It Girl

Jag måste rekomendera den nya serien som jag började läsa i helgen. Den är skriven av Cecily von Ziegesar, alltså samma författare som skrivit "Gossip Girl". Jag älskade den serien..och likaså denna! Den handlar om Jenny, en yngre karraktär i Gossip serien, som börjar på internatskola. Man får följa henne och se hur hon anpassar sig efter internat livet.. Riktigt rolig och drömmande chicklit, perfekt på sommaren. Jag beställde de tre första böckerna i ett kitt (finns hos bla Adlibris för 230:-) och nu ska jag beställa den fjärde boken..
Det tråkiga är att den femte boken inte släpps förens i Oktober...looong long way to go :(
Men läs den - du kommer inte ångra dig! ;)


book cover of   The It Girl    (It Girl, book 1)  by  Cecily von Ziegesar  book cover of   Notorious    (It Girl, book 2)  by  Cecily von Ziegesar  book cover of   Reckless    (It Girl, book 3)  by  Cecily von Ziegesar 

Måndag

Tillbaka på jobbet efter en skön ledighet..den passade perfkt - annars hade jag nog blivit galen! Aaaahhh! :)  Idag jobbar jag sent, alltså till 19 :( Det braiga är ju att Karro också jobbar sent så jag är inte ensam bland en massa småbarn.
Imorgon är det 08.30-17.00 så då ska jag in till stan och kolla efter klänningen jag köpte förra veckan..vill ha den i fler färger..jag är kär i den! Såååå söt att man bara dör..Hoppas bara att den finns i vitt! :)

Nu är jag trött och vill ha lunch...då ska vi ut i solen och äta lite :)
Kramis


Klarat teoriprovet!

Jiiiiipppppppppppppppiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee....!!!! :) :) :)

Jag klarade teoriprovet till körkortet! :D I did it!!!!!!!!! Fan va glad jag är nu, skitskönt att ha det avklarat - och godkänt på första gången också (de är inte alla som kan säga det - host KUSIN! ;) ) Jag var lugn både innan - under, men efter var jag lite hoppig av mig :p

Jag var andra personen som gick ut - han föra klarade det nog inte för provledaren sa inte grattis utan såg rätt dyster ut mot honom - men jag fick ett stort grattis och lycka till med ett smile!

 Nästa steg - halkkörningen! :) Wish me luck!

Beck - "Den Japanska Shungamplningen"

Vi tittade nyss på en av de nya Beck-filmerna, jag är ju ett stooort fan men de har inte blivit så att jag sett någon av de nya filmerna :( Jag är en sån fegis att jag inte vågar titta själv *hihi* Men vi lånade Beck - "Den Japanska Shungamålningen" av farmor och farfar och den var riktigt bra faktiskt (inte för att jag trodde annat!)!
Jag är kääär Gunvald, han är så söt och duktig på felplacerade kommentarer. Snackade om att jag skulle göra en t-shirt med tryck, på framsidan skulle det stå något i stil med "Fuck Persbrandt" och bak.."De är Gunvald jag vill ha!" *hihi* De skulle väl vara en rolig liten sak va..! Pappa har tydligen någon bekant med butik och vid öppningen skulle tydligen Persbrandt eventuellt vara där (då lät jag såhär:) "Paaappa pappa snäääälllllaaa jag vill också följa med, snäääääääääääällllaaaaaa!!!!" (Hoppas hoppas!)

Midsommardagen!

Vi kom hem sent igår, så jag vaknade först kring 11.30, sovmorgon på riktigt alltså! För att vi inte skulle få en helt felvänd dag idag också så åt vi lunch till frukost. Hamburgare - mums! Knasigt, men det fungerade iaf! Sen tyckte vi att de var dags att umgås med den äldre (och kanske "bättre") generationen och tog alla godsaker vi hade bakat tidigare...

De var bla:
Jordgubbstårta
Kladdkaka
Chokladbollar
Jordgubbar
Grädde

..och åkte hem till världens sötaste Farmor och Farfar i Hagen. Vi kom precis tillbaka från dem nu, riktigt trevligt att sitta och prata med dom, så plutt-i-plutt söta så! Pratade om allt och lite till :) Jag fick äran att köra tillbaka - i regnet: första gången :) Det gick riktigt bra faktiskt, det sa både pappa och Birgitta..jag var lugnare än vad jag varit förr (om man räknar bort när jag vinglade till med bilen som ett fyllo, vi har en otroligt lättkörd bil så den vinglar lätt till)..Nu ska jag plugga teori och vi ska nog ut och gå en sväng också - i regnet!!!

De har regnat hela dagen!!!

Update 23:08: De regnar fortfarande!

Midsommarafton

Halloj! Hoppas att alla överlevde midsommaraftonen, och att ingen drunknade i regnet :( :( :(
Dagen slutade helt okej ändå igår, *hihi* jag skrattade så jag nästan fick ont i magen! Det blev lite av en tvärtomdag igår..vi vaknade vid niotiden och gick ut på en promenad i någon timma, kom hem och åt frukost, samtidigt kom ett par bekanta över och fikade lite..så fika blev det samtidigt.

Dom åkte vid 12tiden och då hoppade vi i dushcen..jag satte på mig min nya vita Ichiklänning som jag köpte under Nellyrean (och självklart spillde jag jordgubbar!), jag bakade en somrig tårta och vi fixade sillunchen kring 14 någongång.

Dagens höjdpunkt var att pappa skulle hjälpa en granne att flytta upp en flygel upp till deras renorerade magasine (som dom senare ska inviga med operasjungande dotter och konsertpianist)! *haha* Vilken syn..de var pappa, en till granne..ägaren och hans två söner som skulle få upp flygeln på 400kg uppför en ringlig gammal trappa - tyvärr filmade vi inte :S Men upp kom den iaf..så duktiga så! Efteråt var det fika och öl i deras lantkök..riktig gammeldags hus dom har.

Vi kom hem igen runt 18 skulle jag tro och drack kaffe och åt den mycket mumsiga tårtan B bakade och jag garnerade, och SEN åt vi middag! Det blev en väldig tvärtom dag.. Men vi slutade dagen med att åka ner till grannarna och sitta och umgås där - haha, folk är bra roliga när dom är fulla, så mycket kan man nog skriva i bloggen! ;)

Efterlysning!

Jag är ute efter ett par SVARTA och VITA leggins/tight som inte är genomskinliga. Alltså som man kan använda princip som byxor under en tunika. Vi letade överallt här om dagen..men jag är fortfarande inte helt nöjd?!

Har ni sett några/köpt några som ni är riktigt nöjda med?! Vart, och ca pris!?

Så söta om ni hjälper mig :)

Gummistövlar!

Regnet är på väg, och jag måste skaffa nya gummistövlar! Tittade runt lite..vilka tycker ni jag ska klicka hem?

Klicka för förstora bilden
Snygg & lätt gummistövel med blomstertryck av den svenska designern Frida Antonsson, från Viking. Stöveln är skön och mjuk att gå i. Den har en löstagbar ortopediskt uppbyggt innersula, för bästa komfort. Gummisulan ger bra grepp på olika underlag. Gummistöveln är tillverkad i ett mycket lätt gummi

Beskrivning:
Färg Rosa med svart blomstertryck, Cremevita med svart blomstertryck
Ovandel gummi (ca 30% lättare än en vanlig gummistövel)
Foder textil
Innersula textil
Sula gummi


Pris: 450:-
Vart:
Have2have.se


 



Högkvalitativ gummistövel i retrodesign från Viking. Stöveln är skön och mjuk att gå i. Den har en löstagbar ortopediskt uppbyggt innersula, för bästa komfort. Gummisulan ger bra grepp på olika underlag.
Klicka för förstora bilden
Beskrivning:
Färg: Rosa, Gammelrosa, Ljusgrön,
Gul, Röd, Svart, Turkose
Ovandel gummi


Foder textil
Innersula textil
Sula gummi

Pris: 450:-
Vart:
 Have2have.se 

         



Höstens gladaste gummistövel! Det fina mönstret ser handmålat ut och man önskar att det ska regna så man kan ha dom på sig varje dag! Mjuk och skön innersula.Klicka för förstora bilden
Beskrivning:
Ovandel: gummi
Foder: textil
Innersula: textil
Sula: gummi

Pris: 398:-
Vart:
 Have2have.se 









Var varm, torr och snygg om fötterna i höst och vinter! Gummistöveln från Betty Blue är varmfodrad i både skaft och fot. Klicka för förstora bilden

Beskrivning:
Färg svart
Ovandel gummi
Foder varmfoder (textil)
Innersula varmfoder (textil)
Sula gummi

Pris: 450:-
Vart:
Have2have.se





Fleecefodrad gummistövel från Viking. Med stöveln följer ett par benvärmare/muddar och matchande halsduk! Stöveln är gjord i ett extralätt gummi och skön och mjuk att gå i. Klicka för förstora bildenInnersulan är löstagbar. Kilklacken och sulan är uppbyggd för bästa komfort. Yttersulan ger bra grepp på olika underlag. En stövel som är både varm och snygg, passar i både sta´n och i skogen.

Beskrivning:

Färg grå

Ovandel gummi
Foder textil(fleece)
Innersula textil (fleece)
Sula gummi

Pris:  598,00
Vart: Have2have.se

Trevlig midsommar!

Hoppas att alla får en fin dag, vädret är inte det bästa just nu..dom säger att regnet är på väg..så där fick pappa för att skratta åt gotland och öland :)

Billigt smink!

Hittade en bra sida som säljer smink från USA, de är kundreturer eller från företag som gått i KK. De är verkligen superbra priser, och de är bra märken också. Bla Loreal, Lancome, Covergirl (aldrig provat men är ju stora i US), maybeline etc. Sett på flera bloggar att säljaren är seriös och snabb leverans!

Checka in sidan ---> http://www.kicki.be/shop/

Ett läppglans för 37:- tackar man inte nej till!

Strängnäs

En kort tur blev till en lite längre. Vi skulle bara åka och handla, men kom på att vi inte varit i Strängnäs på riktigt och kollat runt..så vi åkte till "city" och kollade in utbudet av affärer och så. De var inge vidare..men birgitta sa att de fanns andra längre bort! :) Lindex gick vi iaf in på, och jag hittade en otroligt söt och enkel linnekjol, lite kort men inte kortkort. Den fanns i både svart och vitt, men efts jag inte hade plånboken med mig så blidde det bara den svarta (lånade pengar av birgitta!) Men jag ska helt klart kolla upp om de finns några i stan!

Efter någon timma åkte vi till Willys - fy vad den affärn är äcklig! De är massa folk, det finns inga bra märken och allt är verkligen slut! Sista gången vi åkte dit och handlade! Nu var vi apahungrig och åkte snabbt hem, frukost vid nio och vi kom hem igen vid 15tiden, alltså 6h utan mat!!! :(

På eftermiddagen har jag bakat kokosbollar, en kladdkaka och plockat en MASSA jordgubbar. Bakverken var av den lite nyttigare varianten, hade bla honung istället för socker i chokladbollarna! Dom var supergoda..lägger upp recept och bild sen! :)

Cocoo

Cocoo kommer få in en massa nya och fina läderarmband, massa olika färger och former! jag har inte köpt några tidigare, men läderarmband passar mig perfekt..dom är lätta att ha på sig (både vikt och stilmässigt) och superfint till sommaren! Titta här
Finns med nitar..och utan nitar! Priserna blir typiskt Cocoo, billigt och bra! :) Superbra (web)butik, verkligen!
 

Molnigt

Pappa satt efter frukosten och hade jätteroligt åt att det skulle regna på både Gotland och Öland, förstår inte varför de skulle vara så otroligt roligt. Blä, stackars människor! Vi har iaf uppehåll, regnade en skvätt igårkväll men den är allt.. Himlen är ljus så vi får hoppas att det fortsätter så och spricker upp!! *Tvi tvi tvi!*

Vi ska åka och handla inför midsommar nu strax, väntar på att pappa ska komma tillbaka från posten i Flen, han skulle hämta något paket eller något sådant! Sen far vi mot Strängnäs och Willys..den affären brukar inte vara bra men man får väl hoppas!

Planerna för morgondagen är ovisa, om det är fint ska vi luncha med grannarna på flotten och sen får vi se vad som händer..förhoppningsvis sitter vi inte bara hemma..vi får se vad som händer! Om människor kan köra bil på lördag så ska vi till E-tuna och shoppa, yeeeha! Jag känner att jag måste bränna lite pengar, på bla ett par skor och ett par shorts. De braiga med Juli är att jag enbart är hemma två veckor..helgerna är jag nog borta, så då går det inte så mycket pengar på annat.. :) *Jippie*

Ha en toppen dag! :)

Flipp / Flopp?!

Jag har bloggat om dessa söta flipflops från ASOS förut..men nu är dom på rea för endast 30:-/paret! Ett bra tips är att spana in Clearance-avdelningen när man tittar förbi sidan, man vet aldrig vilka godbitar som kan svinga förbi i all hast! Med rabattkod får du även -10%, och detta gäller även på "vanliga avdelningen!" :)

   

Shopping!

Oh, vilken dag :) Hände inte så mycket men var lite roligt som vanligt! Det positiva var att jag fick lönespecen imorse som visade mer plus än väntat, samt en AVI från ADLIBRIS! - äntligen!!!

..åkte till stan och träffade henki, hon mötte upp mig i Fridhemsplan (sjukt att jag ens åkte i närheten av jobbet när jag är ledig!)
Men jag hittade en otroligt söt klänning/topp!! Så hon skulle hjälpa mig att fatta beslutet, som kanske inte var så svårt. Det är iaf en kort klänning som har en söt rosett med band framtill, det finuliga är att den kan vara både axelbandslös eller haltneck. Den kommer helt klart användas flitigt både nu och i framtiden..solklar paryoutfit! :)

(Ursäkta bilden, ska lägga upp en ny asap)


Sen åkte vi till Hötorget och kollade bla på skor och lite annat. Hittade en söt mintgrön topp som sitter perfekt, den fanns även i gult och rosa, de stod mellan den mintgröna och gula. Men priset var helt okej, så om jag gillar denna kan jag kanske köpa den gula senare :p Henki letade tjockare svarta leggins (och jag med för den delen) och fick för sig att de fanns på "Sisters"..inga leggins, men en tröja på rea (99:-) blev det för min del. Tittade in på Pashion i SOUK-gallerian, men lyckades motstå frestelsen! *Jippie*

        


Slutstoppet blev Åhléns City och deras strumpavdelning, där har man spenderat en hel del tid kan jag säga...men vi tog det kloka beslutet att fråga efter hjälp och efter några minuter gick vi därifrån nöjda, glada och ett par leggins för 199:- rikare (eller kanske fattigare!) Köpte även nya Glamour, den Brittiska då..älskar den tidningen - bäst!


Dejt med henki!

Godmiddag! Jag vaknade absolut inte nyss, de var ett tag sen - så tro inget annat!! :) De är toppenväder ute, dagens outfit blir därför den nya tunikan från Nelly och ett par svarta shorts från H&M, hoppas det är lagom klädsel.

Jag sitter och väntar på att Henki ska höra av sig, vi ska träffas i stan och gå på en shoppingtur i solen, ta en fika och bara ta det lungt. Men hon skulle ut och övningsköra på förmiddagsen , men hon trodde hon skulle vara klar runt nu, "ring ring, bara du slog en signal!" Jag tycker hon får skynda sig lite nu...

Efteråt ska jag hänga med pappa och biggan till landet, efts mamma och dom har influensan så tänker jag inte riskera att också bli sjuk, de värsta jag vet är att spy..fy!!! Så jag åker till landet där det finns lite sällskap och en dator som tar emot körkortsspelet! Jag gjorde precis ett test på Korkort.com, och klarade det galant! Jag säger ju inte när jag tar teoriprovet - men dagarna är räknade kan jag ju avslöja :p *Hihi* Önska mig lycka till! :)

Nä nu måste jag hitta på något..kramis!

Film..idag igen!

När jag var i videobutiken igår så fick jag syn på "The Holiday"..det är min absoluta favvofilm, den är söt, gullig, rolig och lite ledsam. Det fanns ingen inne igår, var ju ute efter en hockuspockusfilm igår, men när jag gick förbi fanns den inne. Såå den tog liksom makt över mig och följde med, hihi! Köpte lite frukt och nötter i affärn också! :)

image131

Dagens roliga

*Hihi* Jag hittade min rätt så nya kjol i frysen...! Jag hade på mig den en gång och sen fick jag tuggimmi eller liknande på den, och självklart gör man som Alfons och slänger den i frysen. Saker var ju bara att jag la den i det tomma facket - längst ner..och den här väl legat där i en två månader nu skulle jag tro :p
Kan avslöja att den luktar frys..bläää

image130

Shopping!

Dessa saker från Nelly behåller jag. Och de underbara skorna..som ska tillbaka :(
        

Influensa..

Det blir ingen tur till mamma, ringde och pratade med henne nu och dom har åkt på influensan! Adam blev sjuk i onsdags, mamma i söndags..och karro igår! Så de blir ingen tur till dom på iaf två dagar, de sägs att man smittar upp till två dagar efter att man sist kräkts. Så vi får se om jag åker dit på torsdag, om karro slutar influensa-sig idag så borde de vara lungt då, sålänge inte micke blir sjuk :(

Idag är första dagen jag är ledig, och jag är redan sååå rastlös! De är så typiskt mig, jag vill alltid ha något att göra *Hihi* Jag är inte på humör att åka till stan, man kanske skulle gå ut på en promenad..vädret är helt okej! Jo det verkar vara en bra idé, frågan är vad man ska ha på sig..jag har inga jumpabyxor..dom jag hade som är sommarvänliga är sönder..och långa tajta rosa adidasbyxor är inte så mysigt att vara ute och gå i. Vi får se hur jag gör..måste fan träna mer annars kommer man se ut som en köttbulle i bikini..*Hihi!*

Nelly

Imorse var jag och hämtade ut två stycken paket från Nelly, jag var nervös för skorna eftersom dom tydligen skulle vara små i storlekarna! Dom är bara såååååå fina, men tyvärr var dom för små :( Dom är underbara och jag har försökt hitta dem på nätet, men inte lyckats än.

Sen beställde jag en tee, som passade perfa. En tunika/klänning som jag ska behålla, en vit klänning med sidenband under bysten..den är supersöt och sitter bra, den stannar också kvar. Är jättenöjd om man tänker bort skorna som inte passade, men jag ska nog hitta något annat - ännu bättre! Nelly var toppenbra, snabb leverans, och nu var det ändå rea så massa folk handlade!

Bilder lägger jag upp senare...nu ska jag springa till bussen och åka till mamma och brorsorna. Måste bara ringa och kolla läget nu innan! :) Ska packa, ladda telefonen och sen springa till bussen..blir nog nästa buss tror jag, kommer inte hinna till denna! Helgen blir nog landet eller mamma..vi får se om någon hör av sig..haha!

Trevligt midsommarfirande om vi inte ses innan!

Paket!

Imorgon har jag paket att hämta, jag kommer skutta iväg till Spelbutiken när dom öppnar vid 10. Hoppas verkligen att alla saker passar, eller nä inte alla men iaf klänningen, skorna och en topp, vi får se. Jag kommer nog inte behålla allt, är fortfarande väldigt tveksam om en topp/klänning jag beställde!

Nu har jag sett klart på filmen! Den var intressant, Thriller skulle jag inte klassa den som tror jag. Den var inte dålig, men jag har sett bättre och intressantare. Skulle nog klassa den som mer en bakgrundsfilm..jag brukar somna till dom, och de har varit nära. Men jag vet iaf vilken nästa film är på hyrlistan.. :)

Sov sött!

Myskväll!

Det blir en riktig myskväll ikväll! :)

På vägen hem från jobbet så gick jag en sväng på stan och träffade Hanna, vilket var lika trevligt som vanligt..hon letade efter namnskyltar i plast så jag hakade på henne och vi gick runt och letade. Hittade dem till slut på "Svanströms" :) Åhlens var mitt mål, skulle köpa nya nagellack men dom jag ville ha fanns inte, köpte en nu concealer, kajalpenna och sminksvamp. Sen åkte jag hemmåt, handlade och hyrde film, dom hade inte "The illisionnist" men de blev  "The Prestige", enligt karro på jobbet skulle denna vara ännu bättre..så den andra får vänta till senare :)



Nu är det "Extream makeover - Home edition!" - min favorit! Jag sitter alltid och snyftar för det är så sorligt, men fint blir det alltid!!! Det här huset är sjuuuuuuukt fint! Jag skulle heeelt klart bo i det, jag vill ha det!! Nu nu nu!

Prada goes phone!

Gick precis in på OnOffs hemsida i jakt på ett minneskort till nya telefonen..och titta vad jag hittade!

Bild av Design by PRADA

"PRADA Phone by LG (KE850) är en sofistikerad och elegant mobiltelefon med en nyskapande och heltäckande touchscreen."
Den kostar 5590:- och personlgen tycker jag att den är lite dyr, men de är touchscreen så de är ju lite koolt :)

Film ikväll?!

Ikväll känner jag för att ta det lungt och bara ha det mysigt. Måste köpa ett sommarlovskort (ibland är det bra att vara under 20) och sen kolla på nagellack och lite sånnt efter jobbet, men sen åker jag hem och funderar på att hyra en film, köpa lite godis eller göra en mumsig fruktsallad (vad tror ni att det blir :p)

Jag har sen jag första gången såg reklamen velat kolla på "The Illusionist", den verkar spännande..annars blir det väl någon pluttig dramafilm som vanligt! Vi får se vad det blir..men hur som helst vill jag hem nu nu nu..och vara ledig!
 

image777

Marc by Marc Jacobs

Hittade denna otroligt söta klänning från Marc by Marc Jacobs! Hittade den hos Luisaviaroma och kostar efter -50% E 177.00, det fanns en massa andra fina saker också på den sidan..plus att dom säljer höst/vinter kollektionerna från den sidan också! :) Me like!


'♥ Verkligen så söt! ♥


Back 2 life

Nu är jag tillbaka i civilisationen och tillbaka på jobbet! Det underbara med denna vecka är att jag enbart jobbar idag och sen är jag ledig måndag-tisdag-onsdag-torsdag-fredag-lördag-söndag!! *Jippie*

Ett plus som vi har på jobbet är tidningar (sitter i samma lokal som Pressdata, ni som premunierar borde veta vilka de är!) så vi får en massa gratis tidningar!! Idag så hittade jag nya numret av "Hairstyle & Beauty" och även förra månadens som jag bara sett men inte läst - hittils! :)

Senaste numret av HairStyle & Beuaty  
  

Tee

Hittade via Shopoholic till Alloy där dom hade en massa fina och snygga tees i olika prisklasser..vad sägs om denna? Det står "Be happy" och är en smilie på ryggen också! Riktigt gullig!

Flipflop del 2

Veckans nyheter från Nelly innehåller bla dessa söta flipflops från Paul Frank och är klart värda 149:- om kontot tillåter kommer jag beställa ett par asap :) Finns även i grön/vitt om man inte vill ha i rosa

     

Söt nyckelring

Alltid kul med saker hängandes på nyckelknippan, kommer ihåg alla nappar och allt man samlade och hängde på. Denna filur från Cocoo var riktigt söt och rolig, men för 145:- kan man nog hitta en massa olika saker..eller skapa en egen kanske :)


Kool?

Har tittat på det här halsbandet varje gång jag är inne på Cocoo.se, de finns alltid där så antar att de inte säljer så bra. Men kan inte beställa mig om de är sött, konstigt eller bara over the topp! Kostar 165:-
Vad tycker du? Är det ett köp eller inte..


Det öser

Fortfarande på landet..och nu är det verkligen lungt!

Vaknade i morse av att det regnade så jag gick upp och stängde fönstret: Ljuset ute var mörkt men ljust, sådär så man inte riktigt kan finula ut vilken tid på dygnet det är..men jag var iaf klarvaken. När jag gick ut från rummet hörde jag snarkninigar och då förstår man att det är för tidigt för att vakna - så jag gick och la mig igen :)

Regnet har fortsatt ösa ner, nu är det kanske inte lika mycket som tidigare i förmiddags. Men hitills har jag inte gjort så mycket, håller på att läsa "Läppstiftsdjungeln" av Candace Bushnell som jag köpte innan jag fastnade i "Gossip Girl" böckerna..så nu var det dags att läsa den. Sen bakade jag en chokladkaka någon timma sedan som står och svalnar.. De är verkligen typiskt mig att ställa mig och baka när jag har tråkigt - riktigt farlig hobby ;)


Nu ska jag plugga lite teori..sen blir det väl fika lite senare antar jag! :) Hoppas ni har finare väder än vi har just nu..

Sommarbyxa

Är förälskad i dessa byxor som jag tror skulle vara helt perfekta och underbart svala nu under sommaren! Den har passform men är fladdriga nertill, då kommer man ju absolut inte att svettas som en galning när det är varmt ute.

Dessa kommer från H&M och kostar 149:-, tyvärr är dom slut på hemsidan så antingen får man hoppas att de kommer in fler..eller gå ut och leta i affären :)


Out on the landet!

Idag har vädret varit fint...men ack så blåsigt! :( Är alltså ute på landet, åkte ner efter att jag och Birgitta varit och handlat i kungens Kurva och tittat på lite kläder och så, hittade inget kul till mig..förutom en pluttig typ bh/bikini lverdel om var så sjukt söt (den måste jag leta upp i stan helt klart!) Vi köpte en massa god mat och sen begav vi oss ner mot Sörmland.

Vaknade kring 9 tiden, precis innan pappisen galoperade in i rummet och skulle vara rolig och väcka mig för de var tydligen frukost. Kläder på och linser i, sen var man klar för en mumsig frukost med apelsin juice, bagels och creamcheese! *Mums* Planen var att vi skulle ut och gå en långpromenad med stavarna, men de blev ändrade planer då Birgitta fick fel på ryggen, de låste sig i svanken *aj aj aj*

Dagens nytta var att jag skrapade och diskade en massa bikupor som fröken bidrottning ska ha till morgondagen, man fansiken va stel jag är i nacken och ryggen efter att ha stått som ett mongo typ, inte alls bra! Men nu har vi precis ätit upp jordgubbar med grädde, så smaskigt och riktigt svensk sommar enligt mig eftersom dom kom från egen gård! :)

Tajm to sleep naw *Kramis!*

Tidig dag!

Oh så skönt!!! Jag slutar tidigt idag, de känns utroligt skönt eftersom veckan har varit otroligt seg efter luncherna :) Nu ska jag sluta vid 14 och eftersom jag har lunch mellan 13.05-13-50 så tänkte jag att om jag struntar i lunchen och jobbar till 13.15 så kan jag ju gå sen! :) Jobbigt att jobba 10min och sen gå.. :S


Sen ska jag åka mot Liljeholmen och träffa birgitta..hon skulle kanske shoppa kläder så de är alltid kul att vara lite smakråd. Efter det bär det av mot landet och förhoppningsvis en fin helg där. Jag ska ju hjälpa birgitta med lite bisaker och jag skulle till och med få betalt :) Jag måste överföra pengar till pappa också i helgen, jag är så senil så jag knappt vet vad jag heter ju! :p

Kram Jojo

Vogue

Hittade en mycket inspirerande intervju med David Hägglund som är AD på Franska Vouge. Man kan läsa om hans arbeta och hur det är att jobba på den största och mest prestige fyllda tidningen i modevärden. Han berättar om hur han hamnade på tidningen och om tidigare uppdrag..smaskig läsning!

Läs den här

Jag blev inspererad eftersom jag vill jobba med reklam eller liknande jobb inom marknadsföring, plus att jag vill gå på Berghs (drömma kan man ju alltid göra iaf!) :p

? Tidningen är knappt mallad alls. Det är otroligt fritt. Idén är att hela tiden vara lekfull, överraska och komma på nytt. Tidningen är helt formgiven ur ett estetiskt perspektiv, bild och form kommer alltid före text. Det är mycket ovanligt för en så stor tidning, säger David Hägglund, art director på franska Vogue.
FOTO: Blaise Reuterswärd



Torsdagkväll

Kvällen kommer bli lugn och skön, iaf i början *Hihi!* Ska läsa tidningarna som införskaffades igår, kolla lite på tv, äta paj och träna! :) Just nu är det Extream Makeover: Home edition! Sen får vi se om det är så att det är något roligt som dyker upp i rutan! Syrran och hennes kära kompanion skulle dyka upp senare ikväll..så man får andas in lugnet medan det forfarande existerar i lägenheten :P

image118

I helgen så är det landet som gäller! Jag hoppas över sommarfesten på jobbet, den såkallade "Sommarfesten"! Förhoppningsvis så får jag jobba helvdag imorgon, Birgitta slutar tidigt och skulle ut och shoppa lite, men de är ju alltid trevligt att hänga med, plus att jag måste byta en tee jag köpte förra veckan (tog fel storlek i affären!) Vi får se..

Paket från Modette

När jag tecknade en provpremunation så ingick det två skönhetsprodukter!

..och det innehöll detta..



Bakning

Nu håller jag på att baka äppelpaj...blev sugen på det när jag var på väg hem. Så jag gick förbi affären och köpte lite äpplen på väg hem, resten är ju basvaror som man alltid har hemma. Socker, havregryn, vetemjöl och margarin - smulpaj!

*Mums!*

Nu står den i ugnen..lägger upp en bild senare när den är klar och fin! :)

Update: Här är den..

Körkort del 750000

Nu har jag ringt och letat intensivkurs till sommaren..de gick ju INGE vidare kan man ju säga! :(  Det fanns inga kurser kvar..och det fanns typ inga lektioner som var sammanhängande heller :( Skiiiit bajs!

Bild på ett körkort.
Aja..körkortet får väl vänta antar jag..får fortsätta köra med pappa och hoppas att dom köper en bil som är manuellt växlad (inte för jag fattar varför man skulle göra det..och ursäkta men på den punkten struntar jag faktiskt i miljön) Annars kan man ju alltid ta automatkort :) *Hihi* Jag tycker de låter jätte-jättebra trala la!

Nä nu är rasten slut..puss och kram!

Crazy Libellule ant the poppies

Söta små doftstick som är lätta att ha med, får plats i den lilla väskan på festen och hänger gärna med till stranden. Kostar 169:- och finns bla hos Accessora, dom är supersöta enligt mig :)

         

Oversize


Hittade denna söta tröja hos Stella Kei Store, det är rea nu så mellan 30-70% off! Tröjan går för 250:-, vill ha! Logga in på hemsidan med sommarrea07

Modette nr 3

Imorgon kommer nya numret ut i affärerna..undra om jag har en tidning som ligger och väntar på mig hemma i hallen!
*Hoppas Hoppas Hoppas*


Update: Tidningen hade kommit, så nu ligger den på bordet framför mig brevid nya Cosmo! :) Lika trevligt varje gång man kommer hem och en tidning ligger och väntar!

Ge Blod

Idag efter jobbet ska jag och Jenny rädda världen!

Vi ska vara duktig och gå och lämna blod..problemet är bara att jag var på Södertappen förut så jag vet inte om jag kan lämna till Kungstappen nu. Har kollat efter information om det på deras hemsida men jag hittar ingenting! Så jag får väl gå och kolla vad dom säger, förhoppningsvis så går det bra :)

Just nu är det AKUT blodbrist i hela landet så om du är mellan 18-65 år och frisk - besök din närmsta blodcentral och ge blod du med! Finns på sjukhus och på andra ställen i de större städerna!



Imorgon kan det vara du eller någon från din familj som behöver blod!

Skor

Hittade en massa söta flip-flops från ASOS till fyndiga priser! Gå in och kolla om du hittar något braigt!


       

Bitten

Jag har ju helt missat att Sarah Jessica Parkers kollektion Bitten släpptes i torsdags, OMG! Hemsidan är inte uppdaterad så man ser inte alla plagg där. Men som när alla kändiskollektioner släpps shoppar folk och säljer på nätet..så jag hittade denna söta väska på Ebay.
Kostar $35 + frakt. Men färgen är nog inte riktigt min stil tror jag :)



Onsdag!

God morgon! Snacka om att natten gick fort...och nu sitter man på jobbet igen! :( Men första rasten är avklarad och man är snart genom halva arbetsveckan *Jippie* Man kan ju iaf försöka se saken positiv, right!?

När jag kom hem igår fick jag en jäkla räkning från TRE och blev lite piss på dom och ringde, satt bara i kö i typ 7-8min vilket var coolt efts efter 30min var jag nr 6 i kön för internetkundtjänsen (ställde mig i båda för att jämföra hur lång tid det skulle ta) så för en gångs skull var som helt okej med väntetid :) Men jag måste lägga ut en massa pengar..för att sedan få tillbaka dem - vad är de för dumt system!!! men men..bara betala och var glad, inte för man kan vara glad när man ska betala :p

Ha en bra dag! :)

Söt kofta!

Jag har spanat in den här koftan hela våren nu, jag måste ha en myskofta..och jag hoppas bara att den är lång och inte så kort som den ser ut att vara! Med La redoutes rea så är prisen mer än okej, och eftersom jag ska skicka tillbaka två av tre saker jag beställde förra gången är det ju okej! :)

Zooma

Väska

Söt väska från Ida Sjöstedt, just nu på rea hos designsverige.com! Blir din för 349:- vilket är helt okej för en designat och så söt väska!


Elgin - Ebay

Hittade min underbara drömväska på Ebay, denna ligger på $99 nu..men jag vet inte riktigt. De är ju frakt och så..jag måste nog avstå (kolla jag är duktig och inte alls köpberoende!! Som jag förnekat heeela tiden!)


Så söt!!

Nelly nr. 2

Jag kunde inte hålla mig när jag såg dessa underbara föremål.. nu får jag ta och sluta shoppa! Det kan ju sluta riktigt illa! Men skorna är guld värda - tack för tipset Miss M!

      

Sen så fick jag 50:- i rabatt (alltid bra att spana in rabattkod.se) Så totalt har jag tjänat 100:- på en rabattkod och en bonus jag inte använt tidigare! Perfekt (bra, så mycket som jag handlade) Men detta är min sommarbonus!


Nelly

Jag har sedan klockan 11 i förmiddags suttit och kollat på saker från Nellys stora rea! Jag är uppe i 5 föremål nu..vi får se om jag ska besluta mig för en klänning jag velar mellan! Finns MASSA saker till verkligen toppenpriser..de är bra att läsa Englas blogg :)

Bland annar blev det dessa godingar:


Klicka här för en större bild på Papi T-shirt Tunika   Klicka här för en större bild på Little Miss Stubborn    Klicka här för en större bild på Kito Dress  


1) Ichi Papi T-shirt Tunika
2) Junk Food Little Miss Stubborn
3) Ichi Kito Dress

Hoppas dom kommer snabbt! :)

Trött

Nä nu börjar det kännas som om man är lite trött och en skön och mjuk säng skulle inte sitta fel. Jag sitter framför datorn och har tråkigt..vet inte varför men jag orkar inte resa mig och gå mot duschen! :S Skulle vara skönt med en dusch och ligga och sova. Har sovmorgon imorgon, börjar 10.30..vilket betyder att jag jobbar till 19.00! Jag känner bara för att vara hemma och inte göra någonting alls! - det skulle vara sååååå skönt!! Nu börjar jag få huvudvärk också..fy fansiken!

Jag är så trött på att jobba, eller på jobbet jag har - någon som vill byta!? Vill ligga hemma och inte göra någonting, kanske gå på promenad, åka till stan och fika/shoppa med mera. Har ju iaf semester nästa vecka mellan tisdag-fredag! Blää de är för långt bort!

Nä nu är de dags att släcka tv.n och bege sig mot drömlandet :)

Söt sko..

Är inte dessa bara för söta..?! Ser dom på follk överallt i stan och runtomkring. Dom är söta i färgen cottom candy och går på 495:- hos Have2Have riktiga godingar!


Klänning

Den här klänningen från Asos är så enormt söt, den passar perfekt nu..både på partyt och stranden! Priset är överkomligt, men i en rea skulle jag slån till utan att blinka! Så himlans sött!!!

Colour Block Tiered Dress

Skor!

Akut problem!

Mina ballerina som jag köpte på H&M tidigare i våras har gått sönder..jag visste ju att de inte var de bästa, men hoppades att dom skulle hålla hela sommaren iaf! Så nu måste jag ut på stan och köpa ett par nya skor också, men det får vänta till man fått nästa lönen..har ju en massa andra skor jag kan använda! Aj aj aj skavsår - men vill man vara fin får man lida pin som det heter!

Dessa från French sole skulle inte sitta fel, men 90£ är ganska mycket när de finns liknande på Din sko för 200:-

ballet flats by French Sole


32 min kvar till jag slutar! :) *Jippie!*

Ett soligt Stockholm!

Nu sitter man på jobbet igen..solen skiiiiner och det är varmt och skönt ute!! :) Jag har precis haft lunch, var uppe i "centrum" och köpte lunch på ett otroligt sött café..jag skulle inreda det precis så om jag skulle öppna cafe! Pluttigt, speglar som hängde snett från taket och en tapetserad fondväg med mera! :)

Nu är jag trött på jobbet..vill bara sluta och ALDRIG komma tillbaka!!!

Jag har rast nu..jag ska köpa glass och ta de lungt, hoppas jag hinner ringa trafikskolan och boka intensivkurs också! :)

Tropiksommar


Hoppas att ni inte har missat The Body Shops nya sminkkollektion med härliga sommarfärger!

"Färgerna som är inspirerade av latinska rytmer och heta vindar ger dig en tropisk makeup i sommar att förgylla sommarens fester med"

Det förstår man med namn som "Havana Blues" "Salvador Blush" "Santiago Pink" och "Brasilia Bronze" med flera

The Body Shop är riktigt bra och produkterna helt klart värda en extra peng!

Solig söndag

Vädret håller i sig, det har varit soligt hela dagen..men nu börjar det närma sig mörka moln kring huset :S nej nej nej...regnet ska hålla sig bort!!!

Dagen har inte varit så händelserik..vaknade kring 10 och började läsa den nionde delen av "Gossig Girl" och sen hoppade jag i duschen, sjuuukt varmt var det inatt så en dusch var riktigt skönt! Sen var det dags att åka och hämta Birgitta som jobbade igår...vi åkte till Katrineholm (självklart var det jag som körde!) men det kom ingået tåg, efter en 15min ringde B och sa att de var fel på tåget..Så vi fick åka till flen och hämta henne där. Så jag har fått köra en hel del idag också :) Skitbra..och man börjar känna sig säker i den stora bilen nu!

Nu hoppas vi att de mörka molnen ska passera snabbt, ikväll ska vi grilla revbensspjäll och äta mumsig sallad, sen blir det kanske ett dopp i "grannarnas" pool :)

Hade bra..imorgon är det stan igen :(


Mer bilkörning

Jag och pappa åkte på en liten utflykt till Eskilstuna, kanske inte den bästa dagen att ha gjort det :p Men ändå, pappa skulle hitta lite saker och kolla efter skor, så jag fick köra lite mer :) Det gick bra, den här gången också..spännande att hålla farten tycker jag..90 typ hela vägen sen 90-70-50-70-90 *haha* Men jag klarade det bra, höll farten helt okej (alltså pendlade jag) Jag körde tom om..haha! Fast pappa satt typ och hoppade brevid - "Är det fritt? Kööörrr"..hihi!


Nu är det fika...sen dags för ett dopp!

Shit varmt

Jag har kört bil i dag :) Jippie! Och inte hur som hellst..utan motorvägskörning (första gången!) jag åkte från Södertälje och ner till landet..typ 7/8 mil eller nått. Först körde jag lite på vanliga vägen, uppvärmning liksom, och sen körde vi ut på motorvägen - och jag måste säga att det var mycket lättare att köra där! Visst det går snabbt, men det var lite bilar på vägen så det var inga större problem..de var skit roligt! Måste öva på att hålla hastigheten på landsvägen..upp och ner går vägen..men man lär sig snabbt, nu ska det bara fastna!

Jag ligger ute i solen på terrassen och läser en bok (inte så svårt att gissa från vilken serie dock) men de är sååå jäkla varmt att man måste ligga under parasollet för att inte smälta bort. Kollade precis på termometern som visade 29, 8C i skuggan..SKUGGAN! OmG! Som tur vad är det lite moln på himmlen och pappisen har fyllt baljan med vatten så man kan ta sig ett topp så man inte dööörrr i värmen!

Jag klagar INTE!!  

Grattis!

Nu har vi kommit hem från min kusins studentmottagning ute på Ekerö. Det var helt underbart väder, dom har ett hus precis vid vattnet med egen brygga och allt..så det var underbart med solen och att det var så vindstilla! :)

Träffade släkten..och deras släckt, massa knasiga barn också - F tog mina skor och slängde in dom i det höga gräset - unge! ;) Men nu är vi alltså hemma...stannade vid donken och köpte en mumsig Mc Flurry Cornetto Choklad, supergod var den! :)

Just nu sitter jag och letar efter den sista boken som kommit ut i "Gossip Girl" serien..har hittills beställt "The It Girl" seriens första tre böcker, den handlar om "Jenny" en av brudarna ifrån GG serien!

Would I Lie to You (Gossip Girl, No. 10)      
Nu är det dags för sängen, ska upp tidigt imorgon och åka till landet!

Dags att ge sig av..

Nu börjar det bli dags..äntligen, som vi har längtat, de sista minutrarna tickar nu förbi - HEEEEELLLLLGGGG!!! :)

*JiPPie*

Ska bli så skönt att komma bort från skrivbordet, även fast det bara är i två dagar - men bättre än ingenting! Nästa vecka jobbar jag hela veckan lång och sen är det dags för en semestervecka (jobbar på måndagen 18.e men det är ju bara en lite fjuttig dag!) då planerar jag att vara hemma och lata mig och kanske ta en tur till landet! Måste plugga som fansiken till teoriprovet som äger rum inom några veckor! :)

6 minuter..sen ska pappa and the gang hämta mig och vi ska ut till kussen, en lugn fredagskväll (skönt) och imorgon åker jag till landet med pappisen! :)

Trevlig helg allihoppa! :)

Kate Moss

Underbar klänning från Kates egen kollektion för TopShop vilket andra delen släpps! Frågan är om det finns några kvar, vad tror ni? Jag tror det kommer vara mörkt..snyft! Den skulle ju har varit den ultimata studentklänningen..så himlans söt! :)

26631-1444

Koola örhängen

Dessa örhängen är ju de coolaste jag sett på länge..små droppar, det var kanonfint att allt sitter ihop! Dessa kostar 179:- och kommer från Bags and Fashion

Örhängen 47 - Silver Drop

Ny klocka..!?

Jag är helt kär i denna päronklocka från Marc by Marc Jacobs, finns hos Mrs H för 1.995:- Är den inte underbar, jag är himla sugen på den..men knappast för det priset, en budgetvariant är välkommen!

Bauble Pendant Watch Golden Pear

Dagens webshop!

Min syster kom förra veckan hem med ett uuunderbart läppglans från Mrs H, dom har tydligen en mycket söt affär kring Norrmalmstorg! Men jag hittade till deras Webshop! Där kan man köpa det mest ur deras sortiment..kläder, smycken, smink, väskor med mera!

Detta läppglans för 250:- är snart på väg hem till mig, underbara färger och koola funktioner, både spegel och lampa inbyggd!

Lip Lights

Solig fredag

Äntligen..det är fredag och vädret håller fortfarande i sig! :)

Lite tråkigt att sitta på jobbet när det är så otroligt fint väder ute, jag kommer helt klart springa ut och sola på rasterna. Vi har en innergård där det finns en massa stolar och bord där man kan sitta och fika/äta lunch och jag ska nog ta och inviga dem idag! Behöver lite sol på nästan tänkte jag :)

Nu ska jag jobba på och sen så efter jobbet ska vi åka till min lille kusin som tar studenten idag - grattis grattis lille Erik! :) Sen blir vi nog där ett tag...det brukar ju alltid vara förseningar på flak och liknande. Sen hoppas jag att vi eventuellt hinner förbi Elena, en barndomskompis studentmottagning också...men vi får se vad som hinns med.

Back 2 work!

Coyote Ugly

Blä, en av mina favoritfilmer började precis på kanal 5! Jag som skulle gå och lägga mig tidigt, duscha och sen sängen och läsa lite...vi får se hur det blir med det!

Jag ska ta och kolla på början..den är bäst! Haha..bästa scenen är ju "hell no H2O" och hon sprutar ner brandinspektören - haha I love it, just love it!!



Nu är det paus och jag ska ta och planera morgondagend outfit, jobb och studentmottagningAR står på planeringen! :)

Sov gött ;)

Mobilblogg

Img271021C.jpg
 
Nu finns Essie på Åhlens City finns som ni ser i massor av olika färger och roligheter! Vi ses i kön, right?

Torsdag..

Nu är det snart helg, Jippie!

Arbetsdagen närmar sig slutet, och imorgon är det ju fredag! :) Känns helt mycko efts det var ledigt igår. Det har känts som måndag hela dagen idag, mysko pysko! Men de är ju iaf skönt..snacka om en minivecka!

Imorgon är det studentmottagningar för hela slanten, så jag måste hänga den fina tvätten jag startade imorse innan jobbet. Kan ju vara bra att ha på sig kläder, typ. Ska först till kusinen och sen till en barndomskamrat..vi får se hur mycket jag hinner. Måste ringa och kolla med pappa vad dom hade tänkt..vi snackade förut men jag är såå senil!

Pösss

Gårdagen..

Igår var ju en mycket bra dag, bäst på länge :)

Jag åkte in till stan och skulle träffa henki, vi hade planerat en liten Picknick..problemet var vart vi skulle vara! Vi kom fram till Vasaparken, men haha INTE! På tunnelbanan informerade dom att pga demostrationer stannade tågen inte vid Odenplan, och strax efter ringde Henki och sa att de var en massa nazister i vasaparken så dit skulle vi inte. Istället blev det Djurgården..

Vi träffades på Åhlens och shoppade loss på Hemköp, massa gottiga saker blev det *mums!* Sen gick vi till bussen och åkte mot djurgården. Det gick ju inge vidare då det var någon konstig musikparad ivägen..men tillslut kom vi fram och bredde ut filten och låg där och hade det wonderfulllll! :)

Sen åkte vi hem till henki vid 18 tiden för att byta om och lämna grejer innan vi återvände till djurgården och Gröna Lund :) Vi sprang runt där och jönssade oss tills stängning vid 23 då vi åkte hem! Träffade även på lite kompisar där som vi gick runt med sista timman eller så!

Toppendag! Hoppas eran var lika bra! :)

Nationaldagen..

Ledighet! :) Så underbart!!!

Nu har jag ätit frukost, duschat och är redo för en dag med henki! Jag ska in till henne i stan och vi ska ha en liten picknik i en söt park någonstans innan vi tänkte hänga på någon festlighet i tex kungsan eller vad det kan tänkas bli. Jordgubbar är det jag fokuserar på nu..som resten av sveriges befolkning *hihi*

Men nu måste jag iväg, ska förbi spelbutiken och kolla om dom har öppet så jag kan hämta mitt paket från La redoute :)

Puss på er, och grattis Sverige! :)

SALE - Victoria´s secret

image109Via Engla så hittade jag till en underbar liten hemsida som jag helt missat - Victoria´s secret!

Helt underbart och man kan faktiskt beställa hem saker :) Just nu så har dom en REA på alla varor från PINK kollektionen, mellan -25-50% Frakten är ju inte den billigaste..men jag vill ha!

Jag har hittat en massa söta saker, men främst är jag sugen på att klicka hem ett mjukissett eller ett gäng söta hoddies :)

  


Gossip Girl!

Är du en lika stor fantast som jag är? Då har du troligtvis inte missat att Gossip Girl har blivit serie..den har premiär 9/8 i USA, så förhoppningsvis får vi den till vintern! Jag satsar på att Kanal 5 köper in den *hoppas hoppas!* Men jag bara troor att jag kommer råka ladda ner den..

Här har vi några av skådespelarna som medverkar i serien..



Blair - Leighton Meester


Serena - Blake Lively


Nat - Chace Crawford

Se trailern HÄR

Tisdag!

Solen skiner på Stockholm idag, så himla skönt ute! Jag satte på mig min pluffiga vita kjol och mitt nya väldigt rosa linne från Koola Anna..och det var precis lagom för att gå ute! Varmt och skönt..jag älskar det :) Man skulle bara få sitta ute och njuta, vad säger ni brudar - vi skippar jobbet och sätter oss utanför vid vattnet och solar!? :p
Mmm..sitta på filt och äta jordgubbar i solen! :D

Jobbig dag idag med...arbetar 10.30-19.00 och visst är det skönt med sovmorgon, men jag tycker inte det är värt det, jag går hellre upp tidigt och slutar tidigt! Mycket bättre!!!

Imorgon har man ledigt...jippie! Får se vad jag hittar på, om det går tåg kanske jag åker ner dit ikväll! Vi får se vad som händer...


Grilla!?

Asså jag är så inte på humör på att göra någonting som innehåller halvstekt korv och människor.. BLÄ! Jag har helt tappat humöret..geeeessse I wonder why!!! Jag vill bara åka hem och inte göra någonting..kul att jag kommer få åka i typ 1h omringad av svettiga tanter..en si sådär 24000 st faktiskt!

SUCK!

Jag vill såååååå inte...men de skulle ju vara kul, men de finns roligare! :p

Sicilien?!

Jag har fått erbjudandet att åka till Sicilien, och detta under min lediga vecka över midsommar.. Men jag vet inte om jag ska åka..det enda jag får betala är själva flygresan som går på 2000:- sen bor jag hos Lou my Italian friend! Det är ju rätt mycket pengar, men tänk va skönt det skulle vara! Men jag veeeeet inte..

Utlandet är ju underbart..och jag vill verkligen åka - men är det värt att jag inte kommer ha nåååågra pengar alls nästa månad?! Jag veeeet inte :(





Helgen är över

Nu är den underbara helgen över..och det är dags att börja längta till nästa! Men snacka om att det har varit underbart väder..helt sjukt skönt! Jag har suttit ute på balkongen och är stolt när jag säger att jag är solbränd och fin :) (har sååå svårt för att få färg!)

Igår så åkte jag till mammisen och mina små söta bröder - pluttiplutt va söta dom är alltså!!! :) Jag var där och hjälpte mamma betsa soffbordet bla, jag hade helt svarta händer efter typ 5 min..haha orka bry sig om att vara försiktig och inte få nått på sig! Fast jag har fortfarande svarta naglar! :p Vi satt ute i solen, men mest i skuggan i dom sköna stolarna! Adam mår mycket bättre nu, han är ett litet bullmonster..farmors bullar är goa dom!

Nu har jag rast! :)


Marie Antoinette

Jag måste säga att filmen inte alls är som jag trodde, jag har hört att det ska vara en torr och tråkig film utan handling och det ända intressanta skulle vara kläderna och alla bakverk. Men jag tyckte att det fanns en handling..kan ju inte avslöja allt men den var mycket bra. Coppola gör ju bara bra filmer!

Mycket festande var det iaf..och den moderna musiken gör den mer...coppolig ;)



Se den idag!

Lördag!

Okej..jag vaknade, rätt sent..vid 12.20 faktiskt, så sent har jag inte sovit på "rätt" länge! Jag gick iaf upp och bakade scones som jag bjöd syrran på när hon vaknade. Eftersom det var så grymt fint väder ute så fixade jag allt och vi satt ute på balkongen och mumsade! - gotti gotti!

Satt ute i solen hela dagen, gjorde en paus och gickl till centrum där jag hämtade ut ett paket med linnen - lägger in bild senare. Och så köpte jag jordgubbar som jag satt och åt på balkongen! Läste min sjätte "Gossip Girl", sprang in i skuggan emellanåt - jag tål inte för mycket sol samtidigt!

Syrran kom hem vid sextiden, vi lagade tacos och satt och åt framför tvn medan vi såg "Salina" en asbra film om en artist!

Nu ska vi kolla på "Marie Antoinette", har inte sett den så jag hoppas att den är bra! Eller iaf kläderna och vyerna :)

Imorgon blir det nog en sväng förbi mamma...puss hej!

Fredag!

Lite sent jag vet..men ändå!!! :)

Fredagen blev en mix av en stressad och lugn dag, vaknade tidigt men somnade om..hade huvudvärk! Gick upp vid 12 och åt gröt, tittade lite på tv och sen kom jag på att jag var tvungen att titta förbi stockholms kansli och lämna kvittor och en banderoll vi hade med oss till Schweiz så jag åkte in till stan och lämnade dem. Där blev det dock lite stressigt eftersom jag både skulle hämta och lämna sakerna vid fridhemsplan innan 16 då dom stänger kansliet, och hade tdigare fått man från Marcus att dom behövde få sakerna innan veckans slut - men jag hann! :)

Sen träffade jag henki vid hötorget och vi kollade på flak, köpte nya hörlurar till henkis rosa och mycket söta iPod och så lämnade jag tillbaka min TRE mobil (ÄNTLIGEN!) Vilken känsla det var!!! *Hihi* Hade ringt och pratat med Comvq innan och dom sa att mitt nya abonnemang skulle sättas igång antingen under kvällen eller lördag förmiddag..Jippie! Sen gick vi och tog en fika på Café 60!..måste säga att personalen inte var den trevligaste i stan! :(

När vi gick förbi hötorget så köpte jag en massa vindruvor och jordgubbar, till extra bra pris eftersom dom stänger vd 18 och vi gick förbi en halvtimma innan dess! 20:- för hela kalaset! :)


På jakt efter en mobilväska så gick jag förbi Cubus och dom hade otroligt många söta tees, jag blev förälskad i flera stycken, ska helt klart köpa fler! Perfekt och ljusa till sommaren med shorts eller kjol :) En fick jag med mig hem iaf.. Linser behövdes och också en påfyllning av..!

  

Nice tee

Hittade denna underbara oversizetee hos Asos.com..så underbar! Check it out


Fredag :)

Nu är det fredag! *JIPPIE!*

Igår efter jobbet så åkte jag mot Vällingby och Frida som tog studenten och skulle ha studentmottagning! Deras flak var försenat, som tur var för mig! Så jag gick runt i Vällingby Centrum, och dom håller ju på att bygga för fullt..men det var riktigt fint..coolt med gigantiskt tak. Jag hittade iaf till Phone House vilket var perfekt eftersom jag behöver köpa ett nytt abonnemagn - Comviq Kompis!
Säljaren i butiken var jättesöt, han letade efter ett bra nummer till mig i typ en kvart, och han lyckades hitta ett vettigt nummer - stort track till dig! ;)

Efter det så gick jag och köpte blommor och en liten nalle till den lille studenten, sen kom annie och vi begav oss mot frida, sen hämtade vi upp Kristin på vägen :) Var på mottagningen och åt och drack gott..mmm vilken chokladkaka med jordgubbar och grädda - såååå god!! Vid halv nio kom vi på att det tar typ 1,5h att åka hem och det var dags att bege sig! Tack för en trevlig kväll! :)

Nu har jag haft ont i huvudet i tre dagar typ, igår på jobbet var allt som i dimma och jag kunde verkligen inte koncentrera mig på någonting. Hade ont när jag vaknade och beslöt mig för att vara hemma idag, hoppas att den går bort nu!!!


RSS 2.0