At work

Så var det igång...jobbandet! Efter en skön helg med tjejerna, fika, drinkar och SATC så kändes det bra att börja jobba. Det hanns med mycket i helgen, men städat har jag inte gjort så de ska jag göra när jag kom hem!

Bra start på arbetsdagen, kommer 10min försent :( Men de har varit mycket idag, fullt upp och ca 10 min lunchpaus..men jag får nog gå hem tidigare så jag ska icke klaga! Vi måste ju lämna saker att göra imorgon också :p

Om jag blir hemskickad tidigt blir det att lämna blod och sen hem och äta middag. Gjorde VÄRSTA budgetlunchlådorna igår. Totalt pris typ 5:-, championer, pasta och en sås till den :) *Mums, stark!!*

Lämna blod gott folk!! Aj min rygg...

Helgen

Imorgonbitti, jättetidigt!, åker jag upp till stan där de inte finns någon dator så det blir uppdateringlöst i några dagar! Hoppas att jag får en dator på jobbet asap och då kan jag uppdatera på någon rast men tills dess får ni överleva.

Förhoppningsvis går det att skicka in mms så kan ni följa shoppingen imorgon. Kommer bli en heldag på stan!!

Senast 13.00 Möta Helena på stan, shoppa och en fika.
17.00 hämta Annie på ElGiganten kungsgatan..
17.?? möta Frida och gå och äta middag med tjejerna
19.00 möta Henki, hämta ut SATC biljetterna och ta en drink på söder!

Kommer bli helmysigt och förhoppningsvis hänger helena me också..vi får se! Bokade 4 biljetter så vi får väl se! Trevlig helg på er i alla fall..Ciao

Schneider

Efter en hel dags inlärning av SAP i Nyköping är jag koko i hela huvudet..jag skulle kunna gå och lägga mig. Så trött är jag just nu. Men de har ändå varit en lugn dag, men de blir så mycket när man ska lära sig ett nytt system. Men de har varit roligt också så jag ska icke klaga!

Lunch ute i Hamnen och sen en sväng förbi nyköpingskontoret hann vi också med, hälsade på dom jag kommer ha att göra med från och med måndag. Tjejen jag ska vikariera för går inte på semester förens om 2 veckor så vi ska arbeta parallellt under den tiden - tack gode gud för det! :p Men de ska bli skoj att göra något nytt..förhoppningsvis utan skrik ;) Haha kanske inte som på Svaab nej nej!

På måndag kör vi!!


London

Äntligen ska jag få lämna detta avlånga land, visst det blir bara över en långweekend men vad gör det?!

Familjen åker till London i augusti, inte helt spikat vilka datum men ändå. Ska bli riktigt kul eftersom jag är så mobbad att jag inte varit i London tidigare..inte i Paris heller för den delen :( Får bli skärpning :p I augusti bär det av förhoppningsvis är man rik då också :p Man får ju massa pengar i augusti och i september också för den delen.

Får börja spana in alla Londonmåsten, inte turismställen utan självklart shoppingställen!

Reseguide London

Heidi - Fashion

Jag kan lyssna på det mesta, men inte allt! Klicka på bilden för ett exempel!
Heidi Montage´s singel "Fashion" är bara för mycket! Samma sak om och om igen, kunde hon inte hitta något liite bättre?



http://link.brightcove.com/services/link/bcpid1620628563/bctid1624415804

SATC

På fredag smäller det..då ska jag ut med tjejerna och de blir självklart Sex and the City på schemat. Drinkar först och sen bio..om du inte fått ett sms och vill me så skrik till!! Plats för alla söta gulliga som är med i följet..


Wellingtons

Igår blev jag smått förälskad..Leila hade dessa underbara gummistövlar från Hunter och dom är underbara!
Jag vill inte ha helt skaft så jag blev lycklig när jag såg att dom faktiskt fanns i halvt skaft :) 740:- går dom på med frakt...

Någon som vet vart som säljs i Stockholm/Sörmland?

Godagens

Solen skiner, synd att vi har nyköpta rullgardiner! Annars hade jag nog hoppat upp ur sängen tidigare (nej jag sov inte tills nu!!)

Idag ska jag tråda ramar, tvätta, ränsa i sparrislandet och måla tak till bina. Fullt upp så jag måste sätta igång för fullt nu. Tvätten är på iaf så en bit på vägen är jag :)

Ciao

Natti natti

Sleep tight and dont let the bedbugs bite..

Ses imorgon, hård arbetsdag då!

Shoppa smart

En chick outfit för under 500:- och inga beställningar från utlandet..Shoppa smart!


Cityshorts 199:- Lindex Topp 129:- H&M Skor 129:- Lindex Armband 39:- Zylber

Dagen L

Dagen gick bra, efter många om och men så blev det av. Tyvärr fick jag inte skriva så mycket om det, Birgitta nämnde att jag var bloggerska och för vissas skull fick jag inte ta upp så mycket på bloggen, synd men så är det.

Kolla på TV nästa vår så får ni lära er om bin kan man ju iaf säga! :) Trevligt folk och gud så petiga dom är, tur det..så förhoppningsvis blir det väldigt bra.

Nu har vi varit och fikat hos farmor och farfar, mycket trevligt och nu ska det lagas makaronilåda *mums!* Lånade Arn av Farmor också, dom hade köpt den i förra veckan och jag har ju inte sett den så de blir en Arn-kväll framför tv:n.

För er som sett den..är den bra??

Legally blonde the Musical

Ni har väl inte missat Legally Blonde The Musical på MTV där dom letar efter den nye Elle Woods. Helt underbart program, allt är rosa och underbart!!!

Klicka på bilden...

Legally Blonde: The Musical

Skynda fynda..

Dagens kap hos Bellme är denna concealerpenna från YSL, den har om och om och om blivit utsedd till den bästa så för 199:- är den riiktigt farlig! Jag vill..vill du?

YSL Touche Eclat #1 i gruppen Parfym & Skönhet hos Bellme.se (71820)

jakten på den försvunna..

Vart är min kamerasladd? Någon som har sett den för den tycks vara otroligt borta, inte bara vanligt borta utan jätteborta helt enkelt. Trodde jag tog upp den till landet förut men jag hittar den ändå inte :( Snyft..ni får inga bilder förens den återvänder så hoppas på det bästa!

Vädret today är okey..Birgitta springer runt som en yr höna eftersom Leila är on her way. Ska bli jätteroligt, så länge jag slipper kameran! Ska bli kul att se vad dom gör..och hur Leila är in real life! Skoj skoj! Håll tummarna för att bina är snälla och vädret där till.

Ciao

Bloggen åt vänster?

Någon som vet varför bloggen i Internet Explorer ligger placerad på vänster sida av skärmen..men i Firefox ligger i mitten som den ska??

Fundersamt..och jag hittar inga fel i koderna!!
GAH - Im going crazy!!!!!!!


Nya böcker

Eftersom jag läste ut Stella & Sebastian på under en dag så måste jag nu införskaffa nya böcker..måste ha nått att göra på vägen till jobbet! (Hoppas hoppas att ha en iphone att leka med om några veckor..men tills dess)

Bokus är bra.. 38:- för en bok är helt okej och eftersom de inte är någon fraktkostnad är det ju ännubättre!!

Dessa är nu beställda:

Omslagsbild: ISBN 9789100119485, Väninnorna och Kung Carl   Omslagsbild: ISBN 9789164201621, Prime time   Omslagsbild: ISBN 9789172639362, Pappas flickor   Omslagsbild: ISBN 9789164201294, Den röda vargen   Omslagsbild: ISBN 9789185625246, Callgirl på Manhattan
Bilder: Bokus.se

Update: 5 böcker för 107:- eftersom jag hade pengar tillgodo..helt underbart!!!

Stella & Sebastian

Jag är en inbiten Chicklitt läserska och älskar att drömma mig bort i söta böcker med självklara slut. Så johannigt och en paus i vardagen, de behöver man ibland. Jenny Leeb har också skrivit "Grevegatan 22" som jag läste i våras och jag är lika kär i den!

Stella och Sebastian är rolig, söt och ganska förutsägbar..men de är alla chicklit´s. Rekomenderas till alla gulliga människor som behöver lite extra gullighet i vardagen :)

Omslagsbild: ISBN 9789185625659, Stella & Sebastian

J J J J J

Midsommarhelgen

Och så var midsommar över, men den var verkligen fantastisk. Bästa midsommar"firandet" ever kom vi överens om många gånger! Efter alla planeringsproblem blev det till slut mycket bra!

Jag, Frida och Hanna åkte till Fridas landställe på Torsdagskvällen, passerade Åkersberga och handlade en massa mat..det blev verkligen en investering ;) Massa gottis inhandlades och nästan allt blev uppätet.. Sen åkte vi vidare och klockan var efter 22 när vi var framme och inkvarterade oss. VÄLDIGT mysigt var det och en fanastiskt utsikt från den stora altanen där majoriteten av tiden kom att spenderas.

Mat..mat och lite mer mat bestod helgen av om man kollar på alla fotografier, haha, vi fotade varje måltid och de får ni se när jag hittar kamerasladden :p Men vi hade det lungt, skönt och väldigt nyktert. Prat prat prat och lite skratt på det så var det vårat firandet. Eftersom vi är så ytliga kom vi inte iväg itid till midsommarstångsdansandet och de utan kom när alla åkte hem :p Men vi tog en tur på byggden och fick då se ett annat firande och blev då nöjda. :)

Kom hem igårkväll och nu är jag på landet igen..inspelning imorgon så vi hoppas att regnmolnen lämnat Köpingen tills dess.
Ciao

Sommarväder

Vaknar upp till ett underbart soligt sörmland och självklart blev det frukost med familjen på altanen, sol behöver man ha för att vakna upp och vara glad. Skönt med fint väder, de har ju varit så himlans konstigt väder senaste tiden så förhoppningsvis blir det fint hela dagen så man kan njuta och få lite färg.

Idag är det klippning på schemat, jag kanske färgar håret också..jag kan inte bestämma mig. De är i en lite ljusare ton, hoppas jag iaf för nu har jag tröttnat på att ha så mörkt hår..de är inte sommrigt. Så jag kanske slår till på lite ny färg :)

I eftermiddag/kväll så bär det av till Norrtälje för midsommarfirande. Åker upp till stockholm, framme 17.30 och sen ska jag möta tjejerna och hämta bil, handla och sen är vi on our way. Hoppas de blir skoj och fint väder!

Ciao

Midsommar W2W

Hur sött skulle inte denna outfit vara under midsommar?! Klänningen är en nyhet från Oasis och den är bara för underbar..önska kan man alltid!


Klänning - Oasis Skor - Dinsko Väska - H&M Cardigan - Ellos

Alfabetet?

"Min killa A B C D E F G H I J K....tycker att..bla bla bla"

Vad är hela grejen med att INTE skriva ut namnet på folk, specifikt partners, utan istället skriver dom som "R"/"A" eller vad de nu kan vara. De är ju bara tröttsamt och de är inte särskilt mycket integritetsskyddande om de är det de handlar om, I dont know. De kanske var en fluga 2-3 år sen när folk började blogga..men nu känns det bara löjligt?

Eller?

Föresten vill jag hälsa till mina kompisar...K, A, T, J, E, F och alla andra som jag tycker om ;)

Helt slut!

Nu är vi hemma från torget..vi stod mellan 08-17.30 och sen dog vi i ett hörn..typ iaf!

Vi är helt slut och vädret var inte alls som hoppats :(

Men snart är det middsommar med tjejerna i Norrtälje, myspys party! :)

Puss

Torget

Nu ska jag och Birgitta upp på torget och sälja honung..eller inte riktigt än men snart!

Tidig start på dagen men det är lika bra att vänja sig, snart börjar man ju jobba och då är de upp runt 06 vaaaarje dag. Ibland älskar man bara Stockholms lokaltrafik ;)

Vi hoppas på fint väder idag iaf..har du svängarna förbi Malmköping..see you at Tempo!!! ;)

Ciao

Tisdag

Hett rubrik eller hur?! Dagens klädsel har varit ungefär lika het :p Overall (när vi var ute hos bina) och sen surfshorts, linne, svarta strumpor och ballerinas..underbart!!! Jag har gått och skrattat åt mig själv och de var inte mer än rätt :p

Fullt upp idag också, plus planering inför Midsommar - och det är precis som vanligt kaos! :p Blir nog bra hur som haver!

Nu är det matlagning: ribs och sallad..de är sommar i min familj!!
Ciao

Want 2 wear

En härlig sommaroutfit, lagom allt och passar allt..

Blus - H&M Kjol - H&M Skor - Nelly Clutch - ASOS Örhängen - KyssJohanna

Afton

God kväll! Nu har vi ätit oss mätta på otroligt god mat; kött, klyftpotatis, sallat och grillad Zukini (som jag inte har en aning om hur det stavas!) Mumsigt var det iaf!!!

Dagen gick snabbt och vi höll igång konstant med det ena eller det andra. Nu har vi iaf lite nyslungad honung, men leveransen till Leilas mat gick inge vidare för deras anställda är brutalt förvirrade..men vi ska dit imorgon. Jag ville ju se torpet där dom spelar in, jag vill vill vill!!!!!! Jag planerar att stalka bruden dit efter honungsleveransen imorgon...*hihi* Jag är ett BIG leilafan..hon verkas så söt!

Efterrätten är förberedd - Vispgrädde, jordgubbar, yoghurt och nyslungad honung uppepå! *Mums!*



Ciao darlings

Diskning på hög nivå

Nu håller jag och Birgitta på att förbereda slungning..mums mums! Vi ska åka och lämna in honung till Lailas mat i Strängnäs i eftermiddag och dom ska få nyslungat!

Så nu har jag diskat massa saker i takt med regnet utanför, de är verkligen mysko väder!!! Regn - uppehåll - regn - uppehåll!! Oh well de ska nog bli klart itid ändå..men de är mycket trevligare med fiiint väder, såklart. Nu är det lunch och sen ut till bina..

Puss och kram

ps. pepparkakor är kakor och inte människor, de är farligt att sola och bli brun!!!!!

Present!

Jippie, världens bästa pappa och birgitta hade köpt med sig present till lilla mig!!!! :) Jag är så glad så glad eftersom jag har behövt en refill i min sminkväska av dessa produkter!!!

Ett  Bare Escentuals Get Started Kit innehållande:
- Två foundations; Light + Fairly light
- Warmth All-Over Face Color
- Mineral Veil finishing powder
- Flawless Application Face Brush
- Maximum Coverage Concealer Brush 
- Full Coverage Kabuki Brush
- bareVitamins Skin Rev-er Upper
+ instruktions DVD och annat material


Vi är för söta

Live från landet!

Nu är huset städat och fint har dammsugit, moppat, dammat, torkat av och organiserat kläder, tvättat och nu är Karro ute och plockar lite blommor!! Vi är sååå söta att ni inte kan förstå :p Haha. Ibland får man slå på stort!

Pappa ringde och sa att dom var i planet någon timma sedan och skulle förklara hur man satte på pannan...men de gick inge vidare, han gav upp. De var inte för att jag skulle vara oteknisk (eller de kanske var därför?) utan han hade ingen koll på hur han gjort - inte mitt fel!!

Om en 30 min ska vi åka mot Nyköping och hämta dom! Nu ska vi göra plakat, haha lite måste man ju få mobbas..dom åkte till London UTAN oss - faktiskt!

Ciao

Landet

Nu ska jag och syrran strax åka ner till landet..vi ska ju vara så söta och städa tills pappsen och birgittisen kommer hem ikväll. Bästa barnen ever!!!

Mät och belåten är jag också, vi grillade hamburgare till lunch och jag fick nästan ner två stycken så nu känns det som jag kommer spricka! Gott-gotti-gott-gott! Slipper man göra så mycket till middag också, även fast de är fullt i frysen :)


Landet - Stavtorp!

Old friends

Visst är det sämsta som finns att tappa kontakten med folk!!?!?

I ****ing hatar det, men vad ska man göra? It takes to too tango.! Vissa personer saknar man mer än andra, och vissa fortsätter att överaska - ständigt! Hur kan man älska och hata samtidigt? (haha kändes lite Carrie där :p) Men de är ju sant, visst folk försvinner när man flyttar, byter skolor, pojkvänner med mera. Fy fy fy...

Thats life, or is it?

Rastlös!

Nu - Rastlös!!!

De är jättekallt ute så där kan man inte sitta, de går inget bra på Tv och jag har redan läst nya Elle vi köpte här om dagen. Känns som man lika gärna skulle kunna gå och sova..de är inte ofta man säger det! Motstod alla godheter i affären idag också så inget godis (som jag gillar) finns att snaska på! Lika bra det!!

Imorgon ska jag ner till landet igen, kör nog ner på eftermiddagen och tänkte vara sååå söt att jag städar hela huset. Då blir pappa och birgitta riktigt glada när dom kommer hem...främst birgitta kanske ;) Dom landar vid 19.45 så då ska jag vara i Nyköping och hämta dom vid flyget. Beställde nya Disneykoppar (fick sånna när mamma och pappa var i London typ 18år sedan och dom hänger me, men vill ha nya kompisar!!!) så förhoppningsvis får jag de :)

Innan landet blir det bus med pluttarna..har tagit SÅÅÅÅ söta bilder på dom som jag ska framkalla och sätta upp på väggen i Kalmar. Sommarens uppdrag - fotografera! Höstens uppdrag - framkalla och rama in bilderna!

Lördag

Vakade upp till i ett blött S-tälje, det bara vräkte ner regn..det är så mysigt ljud att man stannar kvar liiite längre i den varma sängen!

Nu har vi varit och firat Matilda som fyllde 3 år, hon fick en söt liten "barbiedocka". När vi var och handlade presenten fick jag faktiskt en chock, alla dockor är otroligt slampiga!!! Dom har korta korta kjolar och små magtröjor..är de något man vill att ens barn ska leka med? Nej säger jag och vi valde en av dom minst slampiga. Varför kan dom inte vara påklädda..ska alla småtjejer gå runt i kortkort och visa magen kanske? Då köper jag hellre en bil eller nått...

Trevligt kalas med tårta var det, och om syrran vaknar detta decenium kanske vi far till Skärholmen och checkar in de nya köpcentret som äntligen är klart! :)

ciao

HAPPY!!!

OMG..äntligen har dom släppt resultaten på Business Writing kursen!

Jag nästintill MAXADE mina in-tray exams :) Haha, de kändes ju bra när jag skrivit klart dom, men sååå bra trodde jag inte att de hade gått. Helt underbart!

Ett VG blev det i slutbetyg och de är fantastiskt, de går ju inte att få högre, nu är jag så glad så glad!!!

KlänningEN

Nu har jag beställt en ny klänning, den är UNDERBAR!!!

Självklart från StylebyStars min nya favorit!!! Förhoppningsvis sitter den bra och jag hinner få den innan midsommar så har jag något fint att ha på mig då! :)


Strawberry

Inte allt för underbart väder idag inte :( Rätt kyligt..men vi ska ju till IKEA sen så de ska bli skoj!

Mormor och Adam är på Tim Tits as usuall, Adams favoritställe. Sen när dom kommer tillbaka är det IKEA..jippie! Jag ska kolla på en ny soffa, eller iaf ett nytt överdrag till den jag har nu så den blir lite roligare.

Nu är det Oprah!!! *woho*

Torsdag?

Haha..förrrvirrad och bara lite trött, jag lovar :S

Till slut som kom alla iväg..men herre min skapare vilka problem!!! Min älskade bil beslöt sig på vägen till Skavsta för att han inte vill åka något mer för dagen så de vara bara att köra hem och byta bil till Birgittas. Som tur va hade vi bara kommit en 7min så de var lungt. Bilen, stackarn, rykte och hade sig..den ska bli opererad i nästa vecka! Hoppas att de bara var nån kabel eller cylinder eller nått enkelt som knasade sig!

Dumpade the folks på Skavsta och gasad upp till mamsen i Södertälje! :) Bilen står utanför på p-rutan (dyrt!) och mår så bra så bra. Skönt att köra stor bil, messmå bilar är INGET för mig, jag är för hjärntvättad. Hysterisk dag..snart är den slut och de är inte Fredag den 13.e förens imorgon :S

Imorgon så kommer Mormor, jag och Adam tänkte köra hem henne efter hennes besök och då passa på att handla på IKEA. Adam-plutten tyckte det var sååååå roligt att åka med mig när vi parkerad om bilen så vi fick hitta på ett äventyr bara han och jag. Skoj skoj! "Ja looooovar att lyssna då!"

Nu - Tv?

Mode-rea!

Nu har även Modemecka startat sin Sommarrea!
Finns en del saker att fynda, tex linnen, smink och smycken..


Äventyren börjar tidigt..

God morgon!

Nu har jag redan varit uppe några timmar, galet galet! Pappa och Birgitta ska ju till London så skulle köra dom till Skavsta. Dumpade dom och hann köra 5 min och sen ringde pappa och sa att planet var inställt/fram flyttat till 12..så de var bara att hämta dom igen och köra hem! Ryan Air..

Så de blir en tur förbi Skavsta på väg upp till Stockholm senare i Volvon istället. Men de blir lite lugnare dag..och lång de blir den garanterat!

Puss

En varning ;)

Imorgon gäller det..jag ska ut och köra, och det i princip hela dagen :p

Morgondagens schema:
- Lämna pappa och birgitta på Skavsta..dom ska till London :(
- Åka tillbaka till landet och lämna boxen till birgittas mamma
- Hämta farmor och massa strunt och köra till tippen i Flen
- Tillbaka till landet, byta bil och köra till Ikea i Kungens Kurva, shoppas saker till Birgitta!
- Till mamma! Antingen ställer jag bilen i Hagsätra (gratis) eller så ställer jag den i Södertälje :S
Vi får se!!

Alltså blir det en heeeeel del körande, kommer köra alla bilar imorgon också :p Birgittas till Nyköping, Pappas till tippen och Min till Stockholm! Wish me luck :p De kommer gå great...men passa er där ute!

Puss!

Rea på lindex

Nu har Lindex rea på hemsidan och de finns några riktiga gobitar!


Gina..

En massa söta saker från Gina..jag känner mig liite kär i dessa:


Laguna beach

Jojo <3 Americanska serier!

Igår (natt) började jag kolla på säsong 3 av Laguna beach, oh so fun! I do need my drama :p

Växthuset all day long....nu lunch!

Laguna Beach Season 3

1 sak

Just nu har jag en känsla...

...den går enbart att uttrycka såhär:


RUMPNISSE!!!!!!!!!!!!!

What 2 Wear

Solen lockar liite mer än växthuset om vi säger så.. Nya boken Åse av Denise Rudberg kommer vecka 28 (vill ha). Bättre sent än aldrig..den skulle kommit i oktober 2007 :p


Hett..

Det är sjuuuuukt varmt i växthuset, det bokstavligen rinner om mig (fy)!

Är inne och har en dricka paus, för 17 gången ungefär! Nu har jag iaf fått undan en braaa del :) Det jobbigaste är över..nu ska jag samla ihop allt och gå och rycka rötter som känns som 3 meter långa, okej de är också rätt jobbigt! Slita på ett och två..nu ska jag bara vänta på att papsen ringer upp!!

Hoppas ni har en rolig dag..ute i sol och storm!
Ciao

Svart vs. Vit

16 GB kommer finnas i svart eller vitt..vilken är egentligen snyggast?

iPhoneiPhone


Storm?

Utanför fönstret är det verkligen storm, helt galet va det blåser :p Tur för mig för jag bor för tillfället i växthuset och rensar upp där...vi har ett stoooort växthus, inget litet strunt så det blir rejält varmt!

Jag tror Annica har rätt..de tror jag! Tänk var livet skulle vara roligt med en iPhone..bara tänk ;) Jag tycker att Telia kan ta att lägga upp lite mer information om hur den kommer säljas, dom har öppnat en sida för den men man kan bara skriva upp sig för mer infe...jag vill ha nu! :)


Bild: Aftonbladet.se

iPhone!!!

Jag kan också vara nörd....

Johanna och teknik är ingen direkt höjdare..men när det kommer till mobiltelefoner är jag att räkna med!! *Haha*

Pappa satt vi datorn 19.00, jag springer in i rummet "-GÅ IN PÅ AFTONBLADET OCH PRYLBLOGGEN NU NU NU!!! IPHONE IPHONE" De var inget kul för snubben var seg på att uppdatera något vettigt..men nu fick jag datorn och kunde kolla upp det själv..iPhone 3G 11 Juli hos Telia *Jippie!* Oooops går mitt abonnemang ut lagom till dess, vilken tajming!

Nej jag SKA INTE köpa den då..jag ska vänta...jag ska vänta...jag ska vänta (ingen intalning nej nej) Jag är alltid så dum att jag köper de nya modellerna innan alla barnsjukdomar är borta, men inte den här gången inte! Nu får jag skärpa mig...men asså 1300:- är ju INGA PENGAR!!! (nån som vill satsa pengar på hurvida de blir köp?)


What 2 Wear



Linne - Forever21 Kjol - H&M  Kofta - Forever21 Armband - KyssJohanna Väska - Accessora

Ingen sol..

Oh well den ligger bakom molnen men de är väll inget att ha egentligen...snyft snyft!!

Får blir en lekdag istället med mini-plutt aka Albin! :)

Jag tycker att dom borde vara klara med rättningen till Kampanj planeringen och Engelskan nu...men nej nej dom tar gooood tid på sig! RÄTTA FORTARE!

Spritbolaget

Jag är lycklig...kalla mig Alkolist..ja vem vet efter detta:p

Man kan ju beställa alla roliga Bols sorter via Systemet! *Jippie* 135:- styck kostar alla sorter á 500ml!!

760 Bols Coffee
70249 Bols Triple Sec
70250 Bols Melon
70251 Bols Crème de Cacao White
70252 Bols Peach
70544 Bols Parfait Amour
70703 Bols Strawberry
80123 Bols Kiwi
80137 Bols Amaretto
80621 Bols Apricot Brandy
80666 Bols Peppermint Green
80787 Bols Raspberry
80794 Bols Crème de Cassis
80796 Bols Crème de Cacao Brown
88364 Bols Pomegranate
89671 Bols Blueberry Liqueur
612 Bols Blue
613 Bols Crème de Banana

*Mina favoriter!

Framtiden

Planerna är många..men de finns varken tid eller pengar till allt! Så typiskt eller hur..

Har beslutat mig för att det blir Kalmar i höst, ska ju läsa projektkurser på distans, och hitta mig ett deltidsjobb. Jag är gaaaaaalllet trött på att aldrig ha pengar, jag mår psykiskt dåligt av att vara pank (kan man få bidrag för sådant?)! Måste spara ihop lite pengar till USA och sen pengar till att leva som en människan (student och människa-väldig skillnad).

Blev sååå shoppingsugen när jag och Frida var på K:fem i vällingby :) Pengar pengar pengar!! Plugg och jobb - lycka! Känns skönt att de inte blir så mycket..men jag ska iaf klara en ekonomikurs i höst så slipper man skiten sen!

Puss

Back from Skåne

UPDATE: Efter några trevliga dagar har jag återvänt till storstaden :)

Festen var underbar..utgången efteråt i Malmö inte lika :p

Alla i Malmö är psycon och därför måste dom ha metaldektektorer (?) och det gjorde mig faktiskt lite orolig!!! Men det var ändå heeelt okej, nu har jag "sett" Malmö också...och rosengård :p Skåne är helt okej, fast enbart runt Lund för där bor Henki och Katrin! Jag ska flytta till en söt gård och köra bil på dom roliga vägarna när jag blir gammal!

Igår flygade jag hem, direkt till Ekerö/Kärsön på Picknik och sen till Frida och gå på fjortisparty i sisådär 30min innan vi tog vår filt och gick, man kan inte alltid träffa rätt! Vi hade rätt roligt utan dom andra också. Idag har vi "gjort" Vällingby Centrum och sen åkte jag in till stan - mötte mamsen och åkte vidare till Södertälje där jag nu är :)

Imorgon är det soooolen och sen ner till Landet några dagar i lugn och ro eftersom pappisen och birgitta jobbar :)

Live from Skåne

Nu är jag i skåne..Kyrkheddinge för att bli exakt :)

Är hemma hos Katrin och har det superduper (de ordet använder man inte ofta nu..) det är fest på fredag men vi åkte ner efter skolan igår för att ta det lungt. Presentationen igår gick heeeelt okej, vi överlevde och är stolt!

Idag har vi varit i Burlövs centrum vilket var ett helt äventyr ;) Shoppade en söt klänning på Gina och drack islatte på Espresso house - the fun of the day! Sen har vi jagat dragkedja, legat i solen och jagat linser..jag tycker inte om Speksavers och dom kan glömma att jag köper något från dom igen! *******

Puuusssss

My dress

För er som inte läser Katrins blogg har ju inte sett min nya uuunderbara klänning jag köpte från Warderobe Stockholm förra veckan! Jag hoppas att den kommer idag..då kommer jag att bli jätteglad! Jojo <3


Sista dagarna..

Man skulle kunna tro att jag snart dör..men de gör jag inte! Imorgon är sista dagen...det är D-day..the one and only!!

Nu sitter jag i skolan och läser igenom vårat arbete, och vår PP som är så söt så! Dom andra kommer vid 10, men problemet är att jag glömde min mobil hemma..så jag sitter i öppna datorsalen med översikt över alla som passerar! :)

Helgen var trevlig...engelskan blev SKITBRA, jag är skitstolt :) Efter bibblan åkte jag och Annica och stekte oss i solen i slottsparken! Tack för en wooooonderfyll day darling! Igårkväll såg jag ut som en kräfta, jäkla bikini!! Oh well..jag hoppas kunna kasta mig ut idag också..de är lika fint väder idag :)

Nu ska jag fortsätta..de andra kommer om en knapp timma :)
Puss på er


Söndag

Trenden håller i sig och det är sol sol sol idag också!!

Idag är jag tidigare på bibblan - jag kommer tidigare här ifrån! Ska kolla igenom det sista i mina eng. inlämningar och sen läsa igenom vårat kampanjarbete på 35 sidor och sen ska jag ut i sooooolen. Har med lunch och allt så det kommer bli hääääligt! Nä nu ska jag komma igång :)

Puss

RSS 2.0