No more iPhone del 2

Jahapp...nu är jag utan min iPhone igen, andra gången som jag får skicka in en. Förra gången kom de tillbaka en ny och de lär de väl göra den här gången också! :s

Annica och jag cyklade till Telia butiken i centrum och skulle lämna in skiten, sjuuuuk kö och dom hade en massa sjukt folk. Men dom var ändå 3 pers som jobbade...nej juste en tant av dom snackade med supporten 20minuter (på riktigt!!!) då hon inte kunde klicka i en ruta. HON KUNDE GJORD DE SEN!!!!

Men tillslut, 45min senare, var de min tur och ja de var bara att skicka in den. När jag frågade om hur man skulle reklamera skiten fick jag svaret att dom inte vet och att jag får prata med APPEL, HEEELLLOOO..vem köpte jag telefonen av!? Herre jävlar Telia är nya 3. Suck.. Aja ska prata kompensation när jag få tillbaka den! Är nästa ens nååågot seg så åker den tillbaka och då får dom allt följa svensk lag *****s.

SUCK för "iPhone", aka "shitPhone".

Kommentarer
Postat av: Karro

Vad har hänt med den? :O Jag har inte haft något problem med min... Nu blir jag orolig...

2009-12-05 @ 18:58:01
URL: http://kajjo86.blogg.se/
Postat av: Jojo

Första hängde sig och typ dog, den andra hade en seg home-knapp som inte funka ibland och den satte på och av mute som den hade damp. Weeeeiiird little phone!

2009-12-06 @ 12:53:56
URL: http://jojoaug.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0