Helg..really?

Vad gjorde jag imorse? Jo jag försov mig! Vaknade 08.30 och började skolan 09, plus att jag skulle på jobbintervju vid 10 och då vill man ju se representativ ut..puh vilken stress. Men gick okej och kom i tid till skolan tack vare Richard som körde mig! Tack tack tack älskling!

Föreläsningen var totalt flummig och jag vet inte hur mycket jag lärde mig, får hitta på något att skriva i min fina loggbok som vi ska skriva efter varje föreläsning! :p Vid kvart i tio hämtade richard mig igen för att snäll som han är skjussa mig till intervjun på EM. Vet inte hur det gick, dom hade i princip inga frågor så var mest jag som pratade, bad inte om referenser eller frågade varför jag ville ha jobbet, styrkor/svagheter osv..väldigt spännande alltså. Var snabbt tillbaka på föreläsningen.

Fick sluta lite tidigare så vi planerade kommande gruppmöten och jag och Janina pratade om uppsatsen vi ska skriva tillsammans. Vi ska skriva om motivation utav anställda, hur man kan öka produktiviteten och resultaten genom att ha motiverade och engagerade anställda, något som är högaktuellt i de flesta organisationer idag. Tror de kan bli en riktigt grym d-uppsats!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0