Grå måndag

Imorse var tanken att jag skulle hoppa upp ur sängen vid 07, slutade inte riktigt så utan hoppade upp vid 9..vaknade och efter några minuter ringde det på dörren, annica skulle komma och låna min laddare så trodde de var hon men de var ett bud som kom med mina Sigma-borstar :) Yay!

Blev en lugn start på dagen, annica kom vid 10-tiden så vi drack kaffe och kollade på mina fina borstar. Otroligt bra start på dagen, dock blev det inget förberedande utav grupparbetet men oh well man kan inte få allt :p Richard körde mig till biblioteket då han skulle iväg och kolla på målarfärg..mycket trevligt, så satt och läste lite i väntan på de andra..drack lite kaffe och tog det lungt. Vid 13 kom gänget och vi arbetade på till strax efter 16 då vi åkte och veckhandlade mat :)

På vägen hem åkte vi förbi Statoil och hämtade mitt paket från Kina med ögonskuggor som jag budat hem på tradera, palett med 120 små ögonskuggor i regnbågens alla färger. Blev positivt överraskad över pigmenteringen på skuggorna - och att bara en gått sönder under frakten :p

Nej nu blir det en luuugn kväll :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0