Härlig ny vecka!

Måndag = ny vecka och ny energi? Känner hur det hoppar lite i mig och att jag vill hitta på saker, och då menar jag inte sitta och skriva en inlämning till skolan utan mer åka pulka eller åka och bada. Men men skolan går först!

I förmiddags fick vi rätt mycket gjort, bra start. Åkte och köpte flygbiljett till mig på studentkårs expen, gud så komplicerade dom är..tycker de är konstigt att dom inte har bokning online för studenter precis som SAS, men iaf de fick vi gjort. Mat behövde vi verkligen handla, ekade tooooomt i kyl och frys. Perfekt att handla mat mitt på dagen, härligt lungt i butiken så gick rätt snabbt. Handlade pepparkakor och glögg så vi får lite lucia mys ikväll :)

Igår fick jag ju också julklappar av svärföräldrarna, haha lustigkurre till svärfar gav mig en reflexjacka från Procurator, så vi åkte förbi och bytte in den. Tänkte kolla om dom hade någon annan vettig jacka, ibland finns de faktiskt snygga saker (haha skadad barndom av att springa runt i hantverksaffärer med pappa) Men nej vi köpte lite köksrengöring och städsaker istället. Sen blev de pengar över också, får hitta någon annan present till mig själv istället.

Nu ska jag komma igång att plugga!
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0